Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (7 μέλη και 21 επισκέπτες)

gamias_kalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ok δεν ειναι το αστερι αλλα εχω δει κατι αλλα 100000 φορες χειροτερα ρε φιλε
Ενα χαλι μαύρο ειναι πρεπει να πληρώσει για να δει πουτσο
Αν το παρεις ετσι εγω εχω δει αλλες 100 φορες καλυτερες

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλά σίγουρα το εχει κάνει με την εθνικιά , και χωρίς καπότα όπως εχουν πέι άλλοι παλιότερα.
Τώρα έχουν κοινό πρόβλημα και αλληλουποστηρίζονται:
Σαν να σε βλέπω φανατικό Δαναϊστή! Τί έγινε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπααα απλα χαζευω εδω,ουτε εχω παει με τρανς ουτε θα ηθελα!!!!μακρυα και αγαπημενοι!!!απλα εδω εχει γελιο το θεμα,2-3 τρανς που βριζουν και τις βριζουν 2 αλλες τρανς(φαντασματα βεβαια)που παιρνουν 1500 ευρω!!!!!!!και υπαρχουν και οι μαλακες που τις πιστευουν

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ενα χαλι μαύρο ειναι πρεπει να πληρώσει για να δει πουτσο
Αν το παρεις ετσι εγω εχω δει αλλες 100 φορες καλυτερες
πειραζει να μην παρω καμμια;ουτε μπαζο ουτε αστερι!!!! :dancing: :dancing:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πειραζει να μην παρω καμμια;ουτε μπαζο ουτε αστερι!!!! :dancing: :dancing:
Δοκίμασε μωρέ με τη Λίλα. Μπορεί και να το ευχαριστηθείς, ετσι γκαυλωμένη που δείχνει. Πρόσεχε όμως τα μπουκάλια!

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
χειροτερο απο αυτο που γαμησες με τα 80 ευρω;
αλλος  αυτος γαμισε αυτην που την βλεπεις και τρεχεις χιλιομετρα αλλα δεν ειδε ποσο ασχημη ειναι...και εχει και αποψη για τις αλλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:για πες μας ρε φιλε σε πιο σημειο της συγγρου ειναι η σιλβια να περασω να την δω και εγω :dancing: :dancing: :dancing:

gamias_kalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αλλος μακακας αυτος γαμισε αυτην που την βλεπεις και τρεχεις χιλιομετρα αλλα δεν ειδε ποσο ασχημη ειναι...και εχει και αποψη για τις αλλες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:για πες μας ρε φιλε σε πιο σημειο της συγγρου ειναι η σιλβια να περασω να την δω και εγω :dancing: :dancing: :dancing:

δεν ειμαι μαλακας φιλαρακι καυλωμενος ημουνα
αλλα αντικειμενικα η συλβια ειναι μπαζο
κανε μια γυρα στο φιξ στο μετρο απεναντι θα τη πετυχεις

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν ειμαι μαλακας φιλαρακι καυλωμενος ημουνα
αλλα αντικειμενικα η συλβια ειναι μπαζο
κανε μια γυρα στο φιξ στο μετρο απεναντι θα τη πετυχεις
ας μας πουν αυτοι που την εχουν συναντησει ποσο μπαζο ειναι μια αποψη δικη σου δεν μετραει.....οσο καυλωμενος και να εισε οταν η αλλη ειναι μπαζο το βλεπεισ και δεν το περνεις.......απο κει κανω βολτες κα8ε μερα ρε φιλε λογο δουλειας μου εκει κοντα δεν την εχω δει...μαλλον λαθος κανεις...αλλα συγουρα ειναι καλητερη απο αυτην που πηρες επιδη την συγκεκριμενη τηνμανια την  εχω δει απο κοντα και της εχω μηλησει αλλα ετρεχα μολις βγηκε απο το αμαξι

gamias_kalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι σου λεω αφου τη ρωτησα πως τη λενε και μαλιστα μου ειπε συλβια και οτι παιρνει 50 σπιτι της εκει κοντα

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ναι σου λεω αφου τη ρωτησα πως τη λενε και μαλιστα μου ειπε συλβια και οτι παιρνει 50 σπιτι της εκει κοντα
ρε φιλε λιγο χοντρα μας τα λες...ειδες ενα μπαζο οπως την αποκαλεις και σταματας  και τη ρωτας ποσο περνει και πωσ τη λενε????????μουφα η δουλεια μυριζει

gamias_kalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι εσυ την εχεις τη συλβια για καλονη?? αλβανος με χαιτη ειναι

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γιατι εσυ την εχεις τη συλβια για καλονη?? αλβανος με χαιτη ειναι
και παλι αποψη σου...αν δεν δω απο κοντα δεν κρινω....παντως αποψη μου ειναι οτι αν καποια δεν μας αρεσει δεν σταματαμε καν να της μιλησουμε....να σου πω και το αλλο σε αλλουσ μπορει να αρεσει σε αλλουσ οχι γουστα ειναι αυτα και ο καθενας πηδαει οτι θελει.....αλλα δεν μασ εχουν πειραξει πρωσοπηκα για να της αποκαλουμε ετσι απλα αν δεν μας αρεσουν συνεχιζουμε παρα κατω

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν αντιλεγω και μπορει και τουρκογυφτος ετσι οπως ειναι χαχαχα
εγω παντως φιλαρακι για να αποκαλεσω καποιο ατομο οπως αποκαλεις εσυ  αυτα τα παιδια πρωτα θα δειξω τη φατσα μου σε φωτο μετα θα τις αποκαλεσω ..και μετα θα παω να τουσ τα πω τετ α τετ οπως εκανα με τη μανια που τησ το ειπα επιτοπου..γιατι μου αρεσουν τα αντρικια και οχι τα αδερφιστηκα πισω απο μια οθονη :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

gamias_kalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
πες οτι θελεις αλλα εγω τα ταιζω τα "παιδια" και θα λεω οτι θελω
κι αν καμια μερα γουσταρω κωλο και βρω και τη συλβια μπορει και να τη πληρωσω αλλα θα ειμαι και θα το ξερω σαβουρογαμης

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πες οτι θελεις αλλα εγω τα ταιζω τα "παιδια" και θα λεω οτι θελω
κι αν καμια μερα γουσταρω κωλο και βρω και τη συλβια μπορει και να τη πληρωσω αλλα θα ειμαι και θα το ξερω σαβουρογαμης
α μαλιστα...απο τα 50ε τα δικα σου ζουνε

gamias_kalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα εσενα δικηγορο σε βαλανε η ποσοστα σου δινει η συλβια

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καλα εσενα δικηγορο σε βαλανε η ποσοστα σου δινει η συλβια
ειδες να αναφερω καπου το ονομα της?????????γενικα μιλαω πανω σε αυτα που λες και απευθηνομε στον πληθυντικο γενικα για ολες τισ τραβεστι......απλα δεν μου αρεσει σαν ανθροπως καποιος που εχει την επιλογη να βρει κατι καλητερο να καθετε να βρηζει αυτες που δεν του αρεσουν αλλα τελικα τις πληρωνει και να τις γαμαει :think: :think: :think: :think:
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλήσπερα σε ολους.
Μιας και ετοιμαζομαι να ταξιδεψω και θα λειπω αρκετες μερες ειπα να πω ενα γεια και 2 λογια.
Ο τιτλος του Θρεντ ειναι τραβελια με προσοντα...απλα ο αγαπητος tzogarw δεν ηξερε οτι ενα απο τα βασικα προσοντα  αυτης της ταξης των ανθρωπων ειναι και το ξεκατινιασμα.Βεβαια...αυτο οταν γινεται με σωστο τροπο εχει γελιο μερι δακρυων γιατι ειναι ενα απο τα βασικα προσοντα των Τρανς να αυτοσαρκαζονται μεταξυ τους.Οσο για το φτυαρι απουσης καποιας ειναι το μεγαλυτερο,το δυνατοτερο και το καλυτερο.Οι καλυτερες και πιο πετυχημενες κωμωδιες εχουν ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτου του ειδος το φτυαρισμα και αυτοσαρκασμο.Οταν αυτο ξεφευγει και  βγαινει η πουστικη συμπεριφορα δεν εχει κανενα λογο να διασκεδαζει και να ενδιαφερει κανεναν.
Εδω μπηκα γιατι καποιος  ενα  βραδυ μου ειπε πως υπαρχει ενα σιτε στο οποιο ανοιχτηκε ενα θρεντ για ατομα που ψαχνουν και εδνιαφερονται για τρανς.Και μπαινοντας να δω ειδα ολον αυτον τον συρφετο.Και ειπα να πω δυο λογια και ισως να καταφερω να ενημεροσω καποια ατομα που πραγματικα εχουν την αναγκη να μαθουν και να βρουν.
βεβαια....εγιναν οσα εγιναν...και ενω καποια στιγμη ειπα πως δεν αξιζει τον κοπο...επαναθεωρησα και ξαναμπηκα στο παιχνιδι.
Μπορει καποιοι να μιλανε για μενα  και να λενε διαφορα και δικαιωμα τους,αλλα καλο θα ειναι να λεμε πραγματα πυο εχουν υποσταση και λογικη.
Δεν μπηκα να  βρω πελατες (αν και δεν θα πω οχι σε καποιον που ενδιαφερεται και ιδι το εχω κανει στα πμ) αλλα να ασχοληθω με το θεμα γιατι με αφορα και γιατι ετσι εχω μαθει να κανω ολη μου τη ζωη.Να ειμαι εναντια στην παραπληροφορηση για το ειδος μου.
Δεν ενδιαφερομαι να  ξεκατινιαστω σε ενα σιτε γιατι το κανω ΠΑΝΤΑ οταν βγαινω για δουλεια με τις αλλες τρανς που βγαινουν και με  τους διαφορους που περνανε απο τη Συγγρου.Εχει μεγαλυτερο σασπενς γιατι ειναι λαιβ και εχει μια καλη δοση αδρεναλινης.
Πεθαινω στο γελιο οταν σταματαει ενα  αμαξι με 4 ατομα και λεω την σατανικη μου ατακα -Γεια σας κοριτσια και απαντανε δεν ειμαστε κοριτσια και τους λεω με τσαχπινια... - Α ναι? δεν το προσεξα....
Η οταν με ρωτανε αν το ξερει ο μπαμπας μου και τους λεω να πανε λιγο παρακατω σε ενα  Ασημι αμαξι με μια με μια  ξανθια περουκα να τη ρωτησουνε γιατι ειναι ο  daddy  μου!
Η το παλιο κλασικο πια με το στρατο!
Ρε συ! Μαζι δεν ειμασταν φανταροι?
Α καλως την να .Μα καλα μωρη ειπες στους φιλους σου για τον λοχια που τον ειχαμε μαζι γκομενο η ακομα το πεζεις αντρας?
Και αλλα πολλα που αξιζουν τον κοπο να τα κανεις και να γελας.
Οποτε δεν χρειαζομαι ενα θρεντ για να το κανω...ουτε και κλωνους.
Και οσοι με  ξερουν με ξερουν,οσοι δεν με ξερουν και εχουν αποψη για μενα...σεβαστη αλλα οχι αποδεκτη...
Θα προσπαθησω να σας φερω οτι πληροφοριες μπορω απο τας Αγγλιας για το ειδος μας μαζι με τη φωτο μου με τον  Νταρυμπλ!
Να περνατε καλα,καλοκαιρι ειναι..και καλα...αλησβερ-ισια...
πι εσ - Εγω  θελω να δω την Συλβια...στα 4 σαν τραπεζακι σαλονιου...
με μια γλαστρα πανω στα κολομαγουλα ακουμπισμενη..με αυτο το φυτο στη γλαστρα ----> Φιλακιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!1

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom