Καλήσπερα σε ολους.
Μιας και ετοιμαζομαι να ταξιδεψω και θα λειπω αρκετες μερες ειπα να πω ενα γεια και 2 λογια.
Ο τιτλος του Θρεντ ειναι τραβελια με προσοντα...απλα ο αγαπητος tzogarw δεν ηξερε οτι ενα απο τα βασικα προσοντα αυτης της ταξης των ανθρωπων ειναι και το ξεκατινιασμα.Βεβαια...αυτο οταν γινεται με σωστο τροπο εχει γελιο μερι δακρυων γιατι ειναι ενα απο τα βασικα προσοντα των Τρανς να αυτοσαρκαζονται μεταξυ τους.Οσο για το φτυαρι απουσης καποιας ειναι το μεγαλυτερο,το δυνατοτερο και το καλυτερο.Οι καλυτερες και πιο πετυχημενες κωμωδιες εχουν ενα μεγαλο ποσοστο απο αυτου του ειδος το φτυαρισμα και αυτοσαρκασμο.Οταν αυτο ξεφευγει και βγαινει η πουστικη συμπεριφορα δεν εχει κανενα λογο να διασκεδαζει και να ενδιαφερει κανεναν.
Εδω μπηκα γιατι καποιος ενα βραδυ μου ειπε πως υπαρχει ενα σιτε στο οποιο ανοιχτηκε ενα θρεντ για ατομα που ψαχνουν και εδνιαφερονται για τρανς.Και μπαινοντας να δω ειδα ολον αυτον τον συρφετο.Και ειπα να πω δυο λογια και ισως να καταφερω να ενημεροσω καποια ατομα που πραγματικα εχουν την αναγκη να μαθουν και να βρουν.
βεβαια....εγιναν οσα εγιναν...και ενω καποια στιγμη ειπα πως δεν αξιζει τον κοπο...επαναθεωρησα και ξαναμπηκα στο παιχνιδι.
Μπορει καποιοι να μιλανε για μενα και να λενε διαφορα και δικαιωμα τους,αλλα καλο θα ειναι να λεμε πραγματα πυο εχουν υποσταση και λογικη.
Δεν μπηκα να βρω πελατες (αν και δεν θα πω οχι σε καποιον που ενδιαφερεται και ιδι το εχω κανει στα πμ) αλλα να ασχοληθω με το θεμα γιατι με αφορα και γιατι ετσι εχω μαθει να κανω ολη μου τη ζωη.Να ειμαι εναντια στην παραπληροφορηση για το ειδος μου.
Δεν ενδιαφερομαι να ξεκατινιαστω σε ενα σιτε γιατι το κανω ΠΑΝΤΑ οταν βγαινω για δουλεια με τις αλλες τρανς που βγαινουν και με τους διαφορους που περνανε απο τη Συγγρου.Εχει μεγαλυτερο σασπενς γιατι ειναι λαιβ και εχει μια καλη δοση αδρεναλινης.
Πεθαινω στο γελιο οταν σταματαει ενα αμαξι με 4 ατομα και λεω την σατανικη μου ατακα -Γεια σας κοριτσια και απαντανε δεν ειμαστε κοριτσια και τους λεω με τσαχπινια... - Α ναι? δεν το προσεξα....
Η οταν με ρωτανε αν το ξερει ο μπαμπας μου και τους λεω να πανε λιγο παρακατω σε ενα Ασημι αμαξι με μια με μια ξανθια περουκα να τη ρωτησουνε γιατι ειναι ο daddy μου!
Η το παλιο κλασικο πια με το στρατο!
Ρε συ! Μαζι δεν ειμασταν φανταροι?
Α καλως την να .Μα καλα μωρη ειπες στους φιλους σου για τον λοχια που τον ειχαμε μαζι γκομενο η ακομα το πεζεις αντρας?
Και αλλα πολλα που αξιζουν τον κοπο να τα κανεις και να γελας.
Οποτε δεν χρειαζομαι ενα θρεντ για να το κανω...ουτε και κλωνους.
Και οσοι με ξερουν με ξερουν,οσοι δεν με ξερουν και εχουν αποψη για μενα...σεβαστη αλλα οχι αποδεκτη...
Θα προσπαθησω να σας φερω οτι πληροφοριες μπορω απο τας Αγγλιας για το ειδος μας μαζι με τη φωτο μου με τον Νταρυμπλ!
Να περνατε καλα,καλοκαιρι ειναι..και καλα...αλησβερ-ισια...
πι εσ - Εγω θελω να δω την Συλβια...στα 4 σαν τραπεζακι σαλονιου...
με μια γλαστρα πανω στα κολομαγουλα ακουμπισμενη..με αυτο το φυτο στη γλαστρα ---->
Φιλακιααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!1