Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (8 μέλη και 19 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ρε τρισαθλιε  και συχαμενε πουστη εσυ εισαι καλητερος απο αυτες που βρηζεις ολη μερα????????????ενασ μαλακας εισε που ποτε δεν σε εχει δει κανεις και το παιζεις τραβεστικατεβαζοντας φωτο απο σιτε για να λες οτι εισε εσυ.........αν εισουν πραγματικη τραβεστι θα απαντουσες και στα πμ οπως κανουν οι υπολοιπες ασχετα με την εμφανηση τουσ ...τουλαχιστων αυτες εχουν τα αρχιδια να διχνουν αυτο που ειναι πραγματικα .....ενω εσυ εισε χωμενος πισω απο μια οθονη και λες μαλακιες....οσο εισε εσυ τραβεστι τοσο ειμαι εγω πιλοτος.......οσοι εδω μεσα πιστευουν τα ιδια με σενα  και οτι θα σε συναντησουν μια μερα ειναι τοτε φατε ματια ψαρια απο μια φωτο

υστ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ
warnwarn.gif
 Χαλάρωσε...[/color[/URL]]

:)Αγαπητέ φίλε, μήν παρασύρεσαι και μην είσαι άθελά σου άδικος.
Αν και στα κάτω κάτω εμένα δεν μου πεφτει λόγος απλά δεν μου αρέσει η ψευτιά και η αδικία.
Γι αυτό σου βεβαιώνω ότι Η trans-Αλίκη είναι υπαρκτή.  Ούτε φίλη μου είναι ούτε εγώ κερδίζω κάτι με το να υποστηρίξω παραμύθια, εξ άλλου αυτό πιστευω ότι θα φανεί αργότερα .
Δες μερικές σελίδες πιο πίσω...και θα καταλάβεις.
Εγώ της εδωσα τον λόγο μου -και το λέω και εδώ και δεσμευομαι-ότι θα τον κρατήσω να μην αποκαλύψω λεπτομέρειες για την Γερμανία και που δουλευει και που ακριβώς βρίσκεται. Στα κατω κατω δεν γουστάρει να δημοσιευτεί εδώ μέσα.
Για δικούς της λόγους που δεν ξέρω, δεν θέλει να αποκαλύψει που δουλευει και πως καποιος απο εδώ μπορεί να την συναντήσει στο εξωτερικό (Γερμανία) που βρίσκεται. Παλια ειχε και σελίδα δική της.Κι εγώ περιμένω απο την ίδια επιτέλους να διαψευσει αυτά που άδικα την κατηγορούν.
Ασε λοιπόν τους τσακωμούς , κόψε και κάποιους άλους και περίμενε.... :birdman:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Αν και στα κάτω κάτω εμένα δεν μου πεφτει λόγος απλά δεν μου αρέσει η ψευτιά και η αδικία.
Γι αυτό σου βεβαιώνω ότι Η trans-Αλίκη είναι υπαρκτή.  Ούτε φίλη μου είναι ούτε εγώ κερδίζω κάτι με το να υποστηρίξω παραμύθια, εξ άλλου αυτό πιστευω ότι θα φανεί αργότερα .
Εγώ της εδωσα τον λόγο μου -και το λέω και εδώ και δεσμευομαι-ότι θα τον κρατήσω να μην αποκαλύψω λεπτομέρειες για την Γερμανία και που δουλευει και που ακριβώς βρίσκεται. Στα κατω κατω δεν γουστάρει να δημοσιευτεί εδώ μέσα.
Για δικούς της λόγους που δεν ξέρω, δεν θέλει να αποκαλύψει που δουλευει και πως καποιος απο εδώ μπορεί να την συναντήσει στο εξωτερικό (Γερμανία) που βρίσκεται. Παλια ειχε και σελίδα δική της.Κι εγώ περιμένω απο την ίδια επιτέλους να διαψευσει αυτά που άδικα την κατηγορούν.

πολυ ωραια τα ειπε ο εκπροσωποσ τυπου! :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
πολυ ωραια τα ειπε ο εκπροσωποσ τυπου! :2funny:
Καλώς τον νέο!
Δεν ειναι ετσι, κάτσε λίγο να παλιώσεις κοψε κάποιους να δεις τι ρόλο παίζουν και μετά λες και κρίνεις!
Καλοπροαίρετα στα λέω. Εσύ πίστευαι ότι καταλαβαίνεις!

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εμενα φιλαρακο δεν με ενδιαφερει τι ειναι ποιοσ ειναι και που ειναι ....με νευριαζει που καθετε και βρηζει τα υπολοιπα παιδια ειτε ειναι τραβεστι ειτε οτι δηποτε αλλο

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε τρισαθλιε  και συχαμενε πουστη εσυ εισαι καλητερος απο αυτες που βρηζεις ολη μερα????????????ενασ μαλακας εισε που ποτε δεν σε εχει δει κανεις και το παιζεις τραβεστικατεβαζοντας φωτο απο σιτε για να λες οτι εισε εσυ.........αν εισουν πραγματικη τραβεστι θα απαντουσες και στα πμ οπως κανουν οι υπολοιπες ασχετα με την εμφανηση τουσ ...τουλαχιστων αυτες εχουν τα αρχιδια να διχνουν αυτο που ειναι πραγματικα .....ενω εσυ εισε χωμενος πισω απο μια οθονη και λες μαλακιες....οσο εισε εσυ τραβεστι τοσο ειμαι εγω πιλοτος.......οσοι εδω μεσα πιστευουν τα ιδια με σενα  και οτι θα σε συναντησουν μια μερα ειναι τοτε φατε ματια ψαρια απο μια φωτο

υστ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ
warnwarn.gif
 Χαλάρωσε...[/color[/URL]]
με εκανες  warned αλλα δεν εισε δικαιος

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ΤΟ ΘΡΕΝΤ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ.....εχετε ανοιξει ενα καραβι θαμετα για τις τρανς που σε κανενα κανεις πλεον δεν μπορει να βρει καμια πληροφορια....μαλακιστειτε σε αλλα θρεντς με τρανς κι αφηστε ενα "καθαρο" που να βρησκει κανας ανθρωπος καμια πληροφορια...αισιχτιρ πια!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
εμενα φιλαρακο δεν με ενδιαφερει τι ειναι ποιοσ ειναι και που ειναι ....με νευριαζει που καθετε και βρηζει τα υπολοιπα παιδια ειτε ειναι τραβεστι ειτε οτι δηποτε αλλο
Σε αυτό εχεις δίκιο!
Αν παρακολουθήσεις όμως προηγούμενα θρεντ τότε θα καταλάβεις ότι την προκαλούν και κάπου έχει αγανακτίσει!
Επαναλαμβάνω! Δεν την υποστηρίζω ειδικά! Το ίδιο θα έκανα για οποιονδήποτε εδω μέσα!

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
επειδη παιρνει η κοπελα 1500 ευρω την ωρα πεσαν να την φανε!!!κανονικα επρεπε να ζηταει 3000

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σε αυτό εχεις δίκιο!
Αν παρακολουθήσεις όμως προηγούμενα θρεντ τότε θα καταλάβεις ότι την προκαλούν και κάπου έχει αγανακτίσει!
Επαναλαμβάνω! Δεν την υποστηρίζω ειδικά! Το ίδιο θα έκανα για οποιονδήποτε εδω μέσα!
ολα τα παρακολουθω φιλαρακο....και ξερω πολυ καλα οτι απο την πρωτη μερα που μπηκε στο σιτε το μονο που κανει ειναι να βριζει τα αλλα παιδια εδω μεσα......και κατι ακομα εσενα δεν σε ειδα ποτε να υπερασπιζεσε καμια αλλη κοπελα εδω...αλλα μονο να τα χωνεις στη δαναη...επομενος αστα :think: :think: :think: :think:

katexhs

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποια περνει 1500 ρε παιδια?
η αλικη χανια 1500 αλλα στα πμ δεν απανταει οταν την ρωτας που μπορεις να την βρεις ....και η ζετα σεχυ τρανς 2000ε αυτη απαντηαει στα πμ.....διαβασε προηγουμενες σελιδες

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μονο 1500???
τωρα το πιστεψαμε οτι ειναι υπαρκτη προσωπικοτης.
αυτο ειναι το απολυτο τεκμηριο.
ηταν στα χανια,δεν την ξερει κανεις ,πηγε στη γερμανια και παιρνει 1500.
και ερωτω ,ειναι τοσο μαλακες οι γερμανοι Η αυτος που το πιστεψε?σσ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
η αλικη χανια 1500 αλλα στα πμ δεν απανταει οταν την ρωτας που μπορεις να την βρεις ....και η ζετα σεχυ τρανς 2000ε αυτη απαντηαει στα πμ.....διαβασε προηγουμενες σελιδες
γι αυτο ειπα οτι εχει η μπαλα εδω μεσα με τα τοσα ασχετα ποστς...σιγα μην ψαχνω πισω να διαβασω....σιγα μην περνουν 2000...αν ειναι ετσι εμενα με πληρωνε μια φορα μια τρανς 10.000 να την πηδηξω αλλα δεν της εκατσα τελικα...μπουχααχχαχαχ
τι μαλακιες διαβαζουμε ρε γαμωτο

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ολα τα παρακολουθω φιλαρακο....και ξερω πολυ καλα οτι απο την πρωτη μερα που μπηκε στο σιτε το μονο που κανει ειναι να βριζει τα αλλα παιδια εδω μεσα......και κατι ακομα εσενα δεν σε ειδα ποτε να υπερασπιζεσε καμια αλλη κοπελα εδω...αλλα μονο να τα χωνεις στη δαναη...επομενος αστα :think: :think: :think: :think:
:)Φίλε katexhs . Αυτη μας δουλευει γλυκανάλατα! Και εχει και την Εθνικιά να σιγοντάρει! Αν προσέξεις πρωτα αυτή προκαλεί η κομλέξω!
Εισαι να ανοιξουμε νεο θρεντ με τίτλο ΄΄trans-danai, ποιος τη γαμάει!΄΄
Να δείς τα αποτελέσματα και μετά παραδέχομαι ότι πείς!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:)Φίλε katexhs . Αυτη μας δουλευει γλυκανάλατα! Και εχει και την Εθνικιά να σιγοντάρει! Αν προσέξεις πρωτα αυτή προκαλεί η κομλέξω!
Εισαι να ανοιξουμε νεο θρεντ με τίτλο ΄΄trans-danai, ποιος τη γαμάει!΄΄
Να δείς τα αποτελέσματα και μετά παραδέχομαι ότι πείς!
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
την δαναη την εχουν γαμησει και 2-3,την αλικη να βγουν να μας πουν ποιος την εχει γαμησει;και ας μας πει κανενας mod η ip της απο που ειναι;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
την δαναη την εχουν γαμησει και 2-3,την αλικη να βγουν να μας πουν ποιος την εχει γαμησει;και ας μας πει κανενας mod η ip της απο που ειναι;
Καλά σίγουρα το εχει κάνει με την εθνικιά , και χωρίς καπότα όπως εχουν πέι άλλοι παλιότερα.
Τώρα έχουν κοινό πρόβλημα και αλληλουποστηρίζονται:
Σαν να σε βλέπω φανατικό Δαναϊστή! Τί έγινε?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom