You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Λίλα, δεν έχω δει πιο αηδιαστικό θέαμα στη ζωή μου... Βέβαια για να κάνεις συνέχεια μαλακίες και να σου τα χώνουνε σημαίνει ότι είσαι και μαζόχα.... Αν με ρωτούσαν σε τι γένος παίζεις μάλλον θα έλεγα ουδέτερο αφού ούτε αρσενικό μπορεί να σε πει κανεις ούτε θυληκό. Pls μην συνεχίζεις να χαλάς την αισθητική μου :'(
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Βλεπω ενα βατραχι η μου φαινεται......
Αισχος με τα αβαταρ σου.....
Χιλιες φορες η ΛΙΛΑ!!!
Παρτε κοσμε την κουκλα!!!!
την ΤΡΑΝΣ!!!
Αισχος με τα αβαταρ σου.....
Χιλιες φορες η ΛΙΛΑ!!!
Παρτε κοσμε την κουκλα!!!!
την ΤΡΑΝΣ!!!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αντε μπραβο!!!και τα θελω ολα στην εντελεια ε;γιατι ειμαι μερακληςρε μαλακες αντεστε στους τραβελοκαβγαδες...
εχω να κανονισω και τα του γαμου...
θελω ηρεμια...
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Συγνωμη βριζετε ολοι την Λιλα ..... και αυτο το πραγμα τωρα ειναι κανονικο; και το περνατε ασχολιαστο;
Η απολυτη ξεφτιλα ....
Η απολυτη ξεφτιλα ....
εννοια σου αγορι μου..
μεινε ανησυχος...
μεινε ανησυχος...
αντε μπραβο!!!και τα θελω ολα στην εντελεια ε;γιατι ειμαι μερακλης
Συγνωμη βριζετε ολοι την Λιλα ..... και αυτο το πραγμα τωρα ειναι κανονικο; και το περνατε ασχολιαστο;
Η απολυτη ξεφτιλα ....
Σωστό. Αλλά προκαλεί. Κάνει και διαφήμιση στο Johnnie.Χάθηκε να είναι ρτο μπουκάλι V.A.T.69 δηλαδή??
Όπως και να χει το τι βάζει ο καθένας εκεί δε λέει να το δείχνουμε στα ίντερνετ.Υπάρχουν και ανήλικοι εδώ μέσα...
Αν είναι έτσι τότε να βγούμε στο Σύνταγμα και να κάνουμε αυτό...
[youtube=425,350]r0f-324J9DM&feature=related[/youtube]
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
απλα η κυρια λιλα αποφασισε να δωσει μερικες απο τις προσωπικες τις φωτο στο κοσμο!!!την ευχαριστουμε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
λιτες και απλες!!!ευχαριστω κουμπαραοριστε
ρε τρισαθλιε και συχαμενε πουστη εσυ εισαι καλητερος απο αυτες που βρηζεις ολη μερα????????????ενασ μαλακας εισε που ποτε δεν σε εχει δει κανεις και το παιζεις τραβεστικατεβαζοντας φωτο απο σιτε για να λες οτι εισε εσυ.........αν εισουν πραγματικη τραβεστι θα απαντουσες και στα πμ οπως κανουν οι υπολοιπες ασχετα με την εμφανηση τουσ ...τουλαχιστων αυτες εχουν τα αρχιδια να διχνουν αυτο που ειναι πραγματικα .....ενω εσυ εισε χωμενος πισω απο μια οθονη και λες μαλακιες....οσο εισε εσυ τραβεστι τοσο ειμαι εγω πιλοτος.......οσοι εδω μεσα πιστευουν τα ιδια με σενα και οτι θα σε συναντησουν μια μερα ειναι τοτε φατε ματια ψαρια απο μια φωτοΣυγνωμη βριζετε ολοι την Λιλα ..... και αυτο το πραγμα τωρα ειναι κανονικο; και το περνατε ασχολιαστο;
Η απολυτη ξεφτιλα ....
υστ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ρε τρισαθλιε και συχαμενε πουστη εσυ εισαι καλητερος απο αυτες που βρηζεις ολη μερα????????????ενασ μαλακας εισε που ποτε δεν σε εχει δει κανεις και το παιζεις τραβεστικατεβαζοντας φωτο απο σιτε για να λες οτι εισε εσυ.........αν εισουν πραγματικη τραβεστι θα απαντουσες και στα πμ οπως κανουν οι υπολοιπες ασχετα με την εμφανηση τουσ ...τουλαχιστων αυτες εχουν τα αρχιδια να διχνουν αυτο που ειναι πραγματικα .....ενω εσυ εισε χωμενος πισω απο μια οθονη και λες μαλακιες....οσο εισε εσυ τραβεστι τοσο ειμαι εγω πιλοτος.......οσοι εδω μεσα πιστευουν τα ιδια με σενα και οτι θα σε συναντησουν μια μερα ειναι τοτε φατε ματια ψαρια απο μια φωτο
υστ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ
Χαλαρωσε ..... θα σου σπασει το κονσιλερ στο ματι....... και θα φαινεσαι κομενη...........
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
μεσα σε ολο το κυκεωνα του ιντερνετ ετουτο εδω το θρεντ ειναι με διαφορα το πιο σιχαμα θεμα που εχω δει.η ασχημια εχει φτασει σε επιπεδα νεα.ειστε ολες λιλες.ανεξαιρετως.το παρακολουθω εδω και μηνες μηπως δουμε κανα τραβελι με προσοντα οπως λεει ο τιτλος και αντιθετα βλεπουμε τα αρχιδια του λιλα,τους κροσντρεσσερς συλβια,δαναη κτλ και ψευτικα ακαουντ τυπου αλικης.απορω γιατι δεν εχει κλεισει το θεμα εδω και καιρο αφου σε καμια περιπτωση δεν ειναι οτι λει ο τιτλος του.καλη συνεχεια στην απυθμενη ασχημια και βρωμα.
ΑΠΟΡΙΑ!
Μπορεί κάποιος να δώσει την εξήγηση?????
Όταν εμφανίζεται ο <<Εθνικός>> Πουστάρ, φευγει η Λίλα, οταν εμφανίζεται η Λίλα φευγει ο Πουστάρ! Η λείπουν πάντα μόνιμα και οι δύο!!!
Τώρα τι γίνεται τάχουν φτιάξει η η Λίλα είναι ο πουστάρ???? Πλάκα θάχει.....
Μπορεί κάποιος να δώσει την εξήγηση?????
Όταν εμφανίζεται ο <<Εθνικός>> Πουστάρ, φευγει η Λίλα, οταν εμφανίζεται η Λίλα φευγει ο Πουστάρ! Η λείπουν πάντα μόνιμα και οι δύο!!!
Τώρα τι γίνεται τάχουν φτιάξει η η Λίλα είναι ο πουστάρ???? Πλάκα θάχει.....
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
μεσα σε ολο το κυκεωνα του ιντερνετ ετουτο εδω το θρεντ ειναι με διαφορα το πιο σιχαμα θεμα που εχω δει.η ασχημια εχει φτασει σε επιπεδα νεα.ειστε ολες λιλες.ανεξαιρετως.το παρακολουθω εδω και μηνες μηπως δουμε κανα τραβελι με προσοντα οπως λεει ο τιτλος και αντιθετα βλεπουμε τα αρχιδια του λιλα,τους κροσντρεσσερς συλβια,δαναη κτλ και ψευτικα ακαουντ τυπου αλικης.απορω γιατι δεν εχει κλεισει το θεμα εδω και καιρο αφου σε καμια περιπτωση δεν ειναι οτι λει ο τιτλος του.καλη συνεχεια στην απυθμενη ασχημια και βρωμα.
αν δεν γουσταρεισ φιλοσοφε μην μπαινεισ.ο καθενασ μπορει να εκφραζει ελευθερα την αποψη του.αν ψαχνεισ για τρανσ τραβα καβαλασ -συγγρου απο εδω περιμενεισ να βρεισ?απο εδω παει απο 2000 και πανω η ωρα λογω αναγνωρισημοτητασ!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K