Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αααααααααααααααα  Λιλα μου  στο Γαλατααα.  Εχει κατι μπουκαλια εκει  ΝΑ  με το συμπαθειο. :-*
Αυτο το κοριτσι ολο εκπληξεις ειναι ειδες SONYP δεν την προλαβαινουμε.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Υπάρχει βέβαια και μια ταβέρνα εδώ στα Χανιά, το Πηγάδι του Τούρκου..........δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση.......... :)
που ειναι αυτο ρε συ?ακου κωλο ουισκυ... :2funny: :2funny: :2funny:στο γαλατα να νμαστε να ριχναμε καμμια βουτια....και οι καλυβες δεν με χαλανε ομως...

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
που ειναι αυτο ρε συ?ακου κωλο ουισκυ... :2funny: :2funny: :2funny:στο γαλατα να νμαστε να ριχναμε καμμια βουτια....και οι καλυβες δεν με χαλανε ομως...

Στο χωριό Γαλατάς, όπως βγαίνεις απο Κλαδισσό. Η συγκεκριμένη ταβέρνα κάνει καυτρά φαγητά και ανατολίτικες συνταγές.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Στο χωριό Γαλατάς, όπως βγαίνεις απο Κλαδισσό. Η συγκεκριμένη ταβέρνα κάνει καυτρά φαγητά και ανατολίτικες συνταγές.
δεν την εχω υπ οψην θα τη ψαξω οταν κατεβω...στα πατρια εδαφη...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συντομα ερχομε Χανια για μερικες μερες. Αχ Κρητη μου ομορφη πατριδα μου.
Ολα τα πατριωτακια μου εδω μεσα. Σας Λατρευω  :-*  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Συντομα ερχομε Χανια για μερικες μερες. Αχ Κρητη μου ομορφη πατριδα μου.
Ολα τα πατριωτακια μου εδω μεσα. Σας Λατρευω  :-*  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
εγω παντως αργω ακομα και αν παω...πλακα πλακα ειναι πολλοι κρητικοι εδω μεσαα...δαναη χανια εισαι?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Καλά είναι εδώ κάτω!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
κυρια λιλα θα προτεινα να δειτε και το dible(παλαιας αποσταξης)εχει πολυ καλη γευση και διακριτικο αρωμα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
κυρια λιλα θα προτεινα να δειτε και το dible(παλαιας αποσταξης)εχει πολυ καλη γευση και διακριτικο αρωμα
Τι Λες?? Της Λιλας ειναι Καλυτερο. Λοιπον Λιλα.
Την αλλη Εβδομαδα εχω δεξιωση. Θα σε ντυσω miss Bunny Λαγουδινα δηλαδη και θα ηθελα σε παρακαλω να σερβιρης τον κοσμο ουισκυ με τον μοναδικο τροπο που εσυ μονο ξερεις.
Ειδες ομως τι τσαχπινα ειναι?? Μας πεταει 5 φωτος και εξαφανιζετε. Πολυ ναζιαρα την βρισκω.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Τι Λες?? Της Λιλας ειναι Καλυτερο. Λοιπον Λιλα.
Την αλλη Εβδομαδα εχω δεξιωση. Θα σε ντυσω miss Bunny Λαγουδινα δηλαδη και θα ηθελα σε παρακαλω να σερβιρης τον κοσμο ουισκυ με τον μοναδικο τροπο που εσυ μονο ξερεις.
Ειδες ομως τι τσαχπινα ειναι?? Μας πεταει 5 φωτος και εξαφανιζετε. Πολυ ναζιαρα την βρισκω.
καλα λετε τετοια και εμεις που ξυπναμε πρωι και βλεπουμε τις φωτο να δω τι αλλο θα δουμε.ειναι ικανη να χωσει και κανα beertender να σερβιρει και κρυα μπυρα....και οχι τιποτα λλο θα μας το δειξει κιολας. :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ετσι ειναι η Λιλα μας. Δεν μπορει καμμια μας να την αντιγραψη. Ειναι πρωτοτυπη. Και ξεχωριστη. Και μην λες μεγαλες κουβεντες. Απο την Λιλα ολα να τα περιμενης. Η Λιλα μας μπορει να γινη και κινητο Μπαρ. Στις διακοπες απαραιτητο. Τα εχει ολα και συμφερη. 

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
να δε δω με μαυρο ταγερακι και χρυση τσαντουλα και τι στον κοσμο!!!!!
Και μου παν τα ταγερακιααααααα. Εχω κατι ποδαρακιααααααααα :-* :-* :-* :-* :-*
Σταματα να κανεις απιστιες. Θα το πω στη μελοντικη σου γυναικα.
Να ειμαι κουμπαρα????

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
βρηκα ευκαιρια τωρα που δεν ειναι μεσα :2funny: :2funny:αμεεεε να εισαι,γιατι στην ελλαδα οι κουμπαροι παντα τα πανε καλα :dancing: :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βρηκα ευκαιρια τωρα που δεν ειναι μεσα :2funny: :2funny:αμεεεε να εισαι,γιατι στην ελλαδα οι κουμπαροι παντα τα πανε καλα :dancing: :dancing:
Θα σας κανω εγω ενα γαμο με Μπαλοθιες και ξεροτιγανα και μελι θυμαρισιο με καρυδια να τρωνε ολοι.
Και μετα θελω το σεντονι στο μπαλκονι.
[youtube=425,350]Ph8_2ymOPys&feature=related[/youtube]

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Θα σας κανω εγω ενα γαμο με Μπαλοθιες και ξεροτιγανα και μελι θυμαρισιο με καρυδια να τρωνε ολοι.
Και μετα θελω το σεντονι στο μπαλκονι.
[youtube=425,350]Ph8_2ymOPys&feature=related[/youtube]
μη ξεχασεις το γαμοπιλαφο με κρεατακι...

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom