DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Αααααααααααααααα Λιλα μου στο Γαλατααα. Εχει κατι μπουκαλια εκει ΝΑ με το συμπαθειο. :-*Στο Γαλατά.
Αυτο το κοριτσι ολο εκπληξεις ειναι ειδες SONYP δεν την προλαβαινουμε.
Αααααααααααααααα Λιλα μου στο Γαλατααα. Εχει κατι μπουκαλια εκει ΝΑ με το συμπαθειο. :-*Στο Γαλατά.
που ειναι αυτο ρε συ?ακου κωλο ουισκυ... στο γαλατα να νμαστε να ριχναμε καμμια βουτια....και οι καλυβες δεν με χαλανε ομως...Υπάρχει βέβαια και μια ταβέρνα εδώ στα Χανιά, το Πηγάδι του Τούρκου..........δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση..........
που ειναι αυτο ρε συ?ακου κωλο ουισκυ... στο γαλατα να νμαστε να ριχναμε καμμια βουτια....και οι καλυβες δεν με χαλανε ομως...
δεν την εχω υπ οψην θα τη ψαξω οταν κατεβω...στα πατρια εδαφη...Στο χωριό Γαλατάς, όπως βγαίνεις απο Κλαδισσό. Η συγκεκριμένη ταβέρνα κάνει καυτρά φαγητά και ανατολίτικες συνταγές.
εγω παντως αργω ακομα και αν παω...πλακα πλακα ειναι πολλοι κρητικοι εδω μεσαα...δαναη χανια εισαι?Συντομα ερχομε Χανια για μερικες μερες. Αχ Κρητη μου ομορφη πατριδα μου.
Ολα τα πατριωτακια μου εδω μεσα. Σας Λατρευω :-*
Χανια μωρο μου ναι. Οταν πηγαινω δεν θελω να φευγω. Αν βρε SONYP τυχερε.εγω παντως αργω ακομα και αν παω...πλακα πλακα ειναι πολλοι κρητικοι εδω μεσαα...δαναη χανια εισαι?
opoios παει χανια το παθαινει αυτο...σονυ τυχερος εισαι πραγματι φιλε...Χανια μωρο μου ναι. Οταν πηγαινω δεν θελω να φευγω. Αν βρε SONYP τυχερε.
Τι Λες?? Της Λιλας ειναι Καλυτερο. Λοιπον Λιλα.κυρια λιλα θα προτεινα να δειτε και το dible(παλαιας αποσταξης)εχει πολυ καλη γευση και διακριτικο αρωμα
καλα λετε τετοια και εμεις που ξυπναμε πρωι και βλεπουμε τις φωτο να δω τι αλλο θα δουμε.ειναι ικανη να χωσει και κανα beertender να σερβιρει και κρυα μπυρα....και οχι τιποτα λλο θα μας το δειξει κιολας.Τι Λες?? Της Λιλας ειναι Καλυτερο. Λοιπον Λιλα.
Την αλλη Εβδομαδα εχω δεξιωση. Θα σε ντυσω miss Bunny Λαγουδινα δηλαδη και θα ηθελα σε παρακαλω να σερβιρης τον κοσμο ουισκυ με τον μοναδικο τροπο που εσυ μονο ξερεις.
Ειδες ομως τι τσαχπινα ειναι?? Μας πεταει 5 φωτος και εξαφανιζετε. Πολυ ναζιαρα την βρισκω.
να δε δω με μαυρο ταγερακι και χρυση τσαντουλα και τι στον κοσμο!!!!!Και πες μου ποτε θα γινη το γεγονος να παω στη Μοδιστρα.
Και μου παν τα ταγερακιααααααα. Εχω κατι ποδαρακιααααααααα :-* :-* :-* :-* :-*να δε δω με μαυρο ταγερακι και χρυση τσαντουλα και τι στον κοσμο!!!!!
Θα σας κανω εγω ενα γαμο με Μπαλοθιες και ξεροτιγανα και μελι θυμαρισιο με καρυδια να τρωνε ολοι.βρηκα ευκαιρια τωρα που δεν ειναι μεσα αμεεεε να εισαι,γιατι στην ελλαδα οι κουμπαροι παντα τα πανε καλα
μη ξεχασεις το γαμοπιλαφο με κρεατακι...Θα σας κανω εγω ενα γαμο με Μπαλοθιες και ξεροτιγανα και μελι θυμαρισιο με καρυδια να τρωνε ολοι.
Και μετα θελω το σεντονι στο μπαλκονι.
[youtube=425,350]Ph8_2ymOPys&feature=related[/youtube]
γεια σας ορε κουμπαρακια ;)εσενα θα σε βαλουμε στις μπομπονιερες