lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
μπα τον κοβω για καλης ποιοτητας!!για τον χουσε τι να σου πω;μπακαλιαρος σκορδαλια;
για τον χουσε τι να σου πω;μπακαλιαρος σκορδαλια;
και τον κανεις και τραπεζαρια στα ζορια!!!
καλως τα αρχιδια μας τα 2
Καλα στεφανα και καλους απογονους.......!!!
Αντε και η νυφη τοσο ομορφη.....!!!
Α η νυφη να κανει και χουσε ε.......!!!
θα ηθελα να σας παρακαλεσω να μην λεμε τετοιες κουβεντες οταν μιλαμε σε μια δεσποινιδα,ευχαριστωκαλως τα αρχιδια μας τα 2
καλως τα αρχιδια μας τα 2
χωσέ (γιατί χωσέ το ξέρω) είναι που τραβάνε τα τραβέλια το πουλάκι τους από κάτω για να μη φαίνεται στο παντελόνι τους φουσκωμένο μπροστά. σε μερικές φτάνει μέχρι τη κωλοτρυπίδα τους από το τράβηγμα
Καλησπερα στις καυλες ....... στα Μωρα που αξιζουν.....!!!
Τωρα για τους υπολοιπους ξερολες που περιμενουν μια κουβεντα μου για να την κανουν θεμα και να πει ο καθενας οτι μαλακια του κατεβει και να βγαλει και τα ψυχοσεξουαλικα προβληματακια του ....εδω δεν λεω γεια....
Ελπιζω σε αυτο τουλαχιστον να σας βοηθαω ....!!! γιατι θα ηταν λυπηρο ολο αυτο να το παιρνετε και σπιτι σας.... δεν σας φταινε και οι αλλοι.......
Χωστε τα!!! εδω ειμαστε!!!
στο τσακ την γλυτωσαμε φιλε βουδα!!!(πιστευω)αρχιδια θα τρωγαμε λαγουδακι
ο κυριος διαμαντιδης δυστυχως παρεκτραπηκε!!οπως μου δηλωσε συντετριμενος επεσε σε λαθος!!!τουλαχιστον το καταλαβε!!!δεν ειναι δυνατον να ριχνουμε το επιπεδο με τετοιες εκφρασεις
Κύριε Διαμαντίδη, εδώ είπαμε να κάνουμε σοβαρή συζήτηση, και με χιούμορ!
Δεν είναι σωστό να βρίζετε άτομα που δεν σας εχουν ενοχλήσει!
Αν σας απαντήσει τι θέλεις βρε μαλάκα αντε και γαμησου αρχιδι , παλιόπουστα ψωλό αρπαχτρα και κάτι τετοια , θα σας αρέσε?
Δεν ειναι σωστό να προκαλείτε χωρίς λόγο....
την καλησπερα μου στην κουμπαρα μου!!!πιστευω να εισουνα κατω απο τραπεζιΚαλησπερα σε ολους. Σεισμοοοοοοοοςςςςςςςςςςςς