www.myspaceantics.com/image-myspace-graphic/funny-pictures/do-us-a-favor_shoot-yourself.jpg.html] [/URL]
Εδώ η Ελλαδα σείστικε και θρηνεί, και αυτή κουνιέται και μας δείχνει τα πάρτη!!!!
Ερε χάλια, πουσε μωρη εθνικιά να δείς η φίλη σου!!!
Εδώ η Ελλαδα σείστικε και θρηνεί, και αυτή κουνιέται και μας δείχνει τα πάρτη!!!!
Ερε χάλια, πουσε μωρη εθνικιά να δείς η φίλη σου!!!
να ανεβεις στην ταρατσα κυριε διαμαντιδη και να αφησεις το κολοpcεδω η λιλα μας δειχνει τα μπουκαλια και τις ψωλες που τρωει τα βιντεο σε ενοχλησαν;δηλαδη τι να πρεπει να κανουμε που εγινε ο σεισμος;
εδω η λιλα μας δειχνει τα μπουκαλια και τις ψωλες που τρωει τα βιντεο σε ενοχλησαν;δηλαδη τι να πρεπει να κανουμε που εγινε ο σεισμος;
Ύψιστε καυλιάρη Βούδα με παρεξήγησες! Έλεος, είμαι ειρηνικός. Κάτω τα όπλα, πάνω η πούτσα μου!
Ύψιστε καυλιάρη Βούδα με παρεξήγησες! Έλεος, είμαι ειρηνικός. Κάτω τα όπλα, πάνω η πούτσα μου!
Μαλλον όχι! Φέρτε μου το 45αρι και την εθνική πουστάρ!
Συγνωμη βριζετε ολοι την Λιλα ..... και αυτο το πραγμα τωρα ειναι κανονικο; και το περνατε ασχολιαστο;
Η απολυτη ξεφτιλα ....
Αγαπητε Βουδα κοιτα τι μπορει να κανει ενα εξτενσιον μαλλι. Να προσεχετε τα εξτενσιον. Βαλτο στα πρακτικα σε παρακαλω......
[youtube=425,350]wHAIVXIjRmw&feature=related[/youtube]
τι λαγος ειναι αυτος ρε βουδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Ωραία το ξεκίνησες μωρό μου!Kαλημερα στα Μωρα !!!
Παρτε ενα ομορφο και δροσερο βιντεακι !!! απο μια καλη μου φιλη!!!
Ωραία το ξεκίνησες μωρό μου!
Βάλε κι ενα δικό σου η της Vanessa! Έτσι για να βουλώσεις τα κακά τα στόματα!
Αλήθεια οι ψευτοπαδοί Δαναήδες που πήγαν? Η εθνικιά πουστάρ , γιατί εξαφανίστηκε!
Μήπως πήγε για αλλαγή και προσθετική οπής?
Δεν παίζω! Την θέλω εδώ!
Αλικακη εισαι κουκλαρα
Που θα μπορουσα να σε δω ?????????