ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αλικοβαλαντη ολοι σε εχουν παρει χαμπαρει και δεν ασχολουνται μαζι σου!(μονο ο χαζοκλωνος σου).
αι ξυρισου
αι ξυρισου
Μόνο που δεν εχει αρχίδια.Του τακοψαν μαζί μετις αμυγδαλές! Εχει βέβαια σαν ίνδαλμα τον Εθνικό Στάρ τον γνωστό Ευαγγελόπουλο.ο κυρ Ανδρεας ειναι το καλυτερο παιδι. ;)
καλε τα μαξιλαρια τα δινει δωρομια απορια; τον καναπε τον πουλας σκετο;κανενα μαξιλαρι δεν εχει πανω;
Τα μαξιλαρια πωλουνται εξτρα. Τιποτα δεν δινουμε δωρο εδω. Ολα ειναι τιμες φιξ. Αν θελετε μαξιλαρια θα παει στο δυχιλιαρο.μια απορια; τον καναπε τον πουλας σκετο;κανενα μαξιλαρι δεν εχει πανω;
εγω σου χαριζω τον καναπε σου...κανε μου δωρο το πεκινουαΤα μαξιλαρια πωλουνται εξτρα. Τιποτα δεν δινουμε δωρο εδω. Ολα ειναι τιμες φιξ. Αν θελετε μαξιλαρια θα παει στο δυχιλιαρο.
Αυτος ο Καναπες ειναι για extreme πελατες και κοστιζη 2000 Ε Κανουμε και δοσεις. Κανουμε το κανισακη δωρο οποιος θελει μονο να το προσεχετε γιατι κατουραει οπου βρει.
αααααα ο λαγουδακηςΣυλβια αυτο για σενα....
Να τον τρως και να γλυκαινεσεαααααα ο λαγουδακης
Η Τηλος σας περιμενη λοιπον.σκεφτομαι να τον φορτωσω και σενα απο πισω στο νεο μου αποκτημα και να παμε καμια τσαρκα
με αυτα τα φραγκα ποση ωρα θα κατσω στον καναπε;ειναι για παντα;Τα μαξιλαρια πωλουνται εξτρα. Τιποτα δεν δινουμε δωρο εδω. Ολα ειναι τιμες φιξ. Αν θελετε μαξιλαρια θα παει στο δυχιλιαρο.
Αυτος ο Καναπες ειναι για extreme πελατες και κοστιζη 2000 Ε Κανουμε και δοσεις. Κανουμε το κανισακη δωρο οποιος θελει μονο να το προσεχετε γιατι κατουραει οπου βρει.
ποιον;Να τον τρως και να γλυκαινεσε
σωστος ο παιχτηςΜαλακιες κανουν με τη ΤΗλο.
Η Μυκονος εχει γινει το πουστονησι για τρεντυ αδερφες.
Στη Τηλο θα πηγαινουν οι φτωχοπουστηδες.
Ας κανουν ενα τραβελονησι. χεχεχε
Να την προσεχεις γιατι παταει αποτομα φρενο και το κανη επιτηδεςρε τι κολοπαιδα που εισαστε
Τι λες καλε που ειναι για παντα?? Για ανθρωπους τον δινουμε με την ωρα. Στα κανισακια και τα υπολοιπα ζωακια τσετουλα.με αυτα τα φραγκα ποση ωρα θα κατσω στον καναπε;ειναι για παντα;