lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
το φανταστικα!!!!κριμα δεν θα παρω!!!παντως και εγω ζωακι ειμαι,δεν μπορει να γινει κατι;με φρενο θα με πηγαινει η συλβια συνεχως;
Εγω σε ποιο νησι να παω λες φετος πισοχωστη μου?? Πες μου καμια καλη ιδεα.. Καποιο νησι που δεν εχει πουστηδες υπαρχει??Μαλακιες κανουν με τη ΤΗλο.
Η Μυκονος εχει γινει το πουστονησι για τρεντυ αδερφες.
Στη Τηλο θα πηγαινουν οι φτωχοπουστηδες.
Ας κανουν ενα τραβελονησι. χεχεχε
το γαιδουρονησιΕγω σε ποιο νησι να παω λες φετος πισοχωστη μου?? Πες μου καμια καλη ιδεα.. Καποιο νησι που δεν εχει πουστηδες υπαρχει??
για ρωτησε την σημερα που την πηγα βολτατο φανταστικα!!!!κριμα δεν θα παρω!!!παντως και εγω ζωακι ειμαι,δεν μπορει να γινει κατι;με φρενο θα με πηγαινει η συλβια συνεχως;
οι αντιπαξοι που δεν κατοικουντε αλλα σου πεφτει λιγο κονταΕγω σε ποιο νησι να παω λες φετος πισοχωστη μου?? Πες μου καμια καλη ιδεα.. Καποιο νησι που δεν εχει πουστηδες υπαρχει??
μμμμ εμενα θα με πας;για ρωτησε την σημερα που την πηγα βολτα
Τα μαξιλαρια πωλουνται εξτρα. Τιποτα δεν δινουμε δωρο εδω. Ολα ειναι τιμες φιξ. Αν θελετε μαξιλαρια θα παει στο δυχιλιαρο.
Αυτος ο Καναπες ειναι για extreme πελατες και κοστιζη 2000 Ε Κανουμε και δοσεις. Κανουμε το κανισακη δωρο οποιος θελει μονο να το προσεχετε γιατι κατουραει οπου βρει.
Να την προσεχεις. Μεχρη να φτασετε, απο το φρεναρισμα την εχεις πηδηξη 3 φορες και χαμπαρη δεν εχεις παρη.μμμμ εμενα θα με πας;
η....μύκονος....Εγω σε ποιο νησι να παω λες φετος πισοχωστη μου?? Πες μου καμια καλη ιδεα.. Καποιο νησι που δεν εχει πουστηδες υπαρχει??
λες;να το δοκιμασω;Να την προσεχεις. Μεχρη να φτασετε, απο το φρεναρισμα την εχεις πηδηξη 3 φορες και χαμπαρη δεν εχεις παρη.
Παλι Μυκονο Ταλος μου?? Εκει και οι πετρες κουνιουντε.η....μύκονος....
ναι...περπατάς τοίχο-τοίχο....Παλι Μυκονο Ταλος μου?? Εκει και οι πετρες κουνιουντε.
Οχι και κολόπαιδα λαγέ! Απλά του κώλου!ρε τι κολοπαιδα που εισαστε
Άντε καλέ πότε πήγες τελευταία φορά καααλεεεεεεεεεεεεεεεέ? Μάξι φόρεμα εβαζες η φορούσες η παντελοοοόνι?Αχ αυτη η Μυκονος, τι τραβαη και αυτη.... Μετα απο αυτο πρεπει να την στηριξω