Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Καλό μεσημέρι σε όλους τους συναγωνιστές και στα όμορφια κορίτσια μας!!! Είναι φανερό πως έχει πέσει κατά πολύ η κίνηση στο θέμα μας, αλλά από την άλλη είναι απολύτως λογικό γιατί καλοκαίριασε για τα καλά και όλοι προτιμούμε τις εξόδους και τις παραλίες!!! Είναι πάντως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχουνε σταματήσει οι διαφωνίες και οι ύβρεις και όλοι είναι αρκετά χαλαροί!!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλό μεσημέρι σε όλους τους συναγωνιστές και στα όμορφια κορίτσια μας!!! Είναι φανερό πως έχει πέσει κατά πολύ η κίνηση στο θέμα μας, αλλά από την άλλη είναι απολύτως λογικό γιατί καλοκαίριασε για τα καλά και όλοι προτιμούμε τις εξόδους και τις παραλίες!!! Είναι πάντως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχουνε σταματήσει οι διαφωνίες και οι ύβρεις και όλοι είναι αρκετά χαλαροί!!!!
καλησπερα στο παιδι....καλοκαιρι και λιαζομαστε πια βρε μωρο μου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
πριν λίγο γύρισα απο το Baby gold στη Συγγρού (το ξέρω.... στ'αρχίδια σας :2funny:  )....

την ώρα που έμπαινα στο μαγαζί, 23:30, ήταν απ' έξω ένα έκφυλο υπερκαυλιάρικο τρανς,
από τα λίγα που θα έσπρωχνα χαλαρά, μ' ένα Peugeot 206 γκρι!
Το καυλιάρικο αυτό μωρό, είναι ξανθό, 2μετρο περίπου, με τουρλωμένο θεσπέσιο κωλαράκι για τρελό σκίσιμο, μεγάλα βυζιά και φορούσε διάφανα high heels...... :rockon:
Ήταν μες στο τρελό νάζι..... :rockon:
γνωρίζει κανείς ποια είναι;;;; :boobies: :boobies:

ευχαριστώ πολύ.......  ;)
Το εχω πετυχει κι εγω αυτο το μωρο,με ειχαν καυλωσει απιστευτα τα βυζια της αλλα κωλοσα στο τελος και δε τη(τον) πηρα..

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το εχω πετυχει κι εγω αυτο το μωρο,με ειχαν καυλωσει απιστευτα τα βυζια της αλλα κωλοσα στο τελος και δε τη(τον) πηρα..
αγαπη τη λενε κανονικα βγαινει στη μερσεντες πιο κατω απο κει που λεει ο προλαλησαντας

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Σύλβια σοβαρά μιλάς;;;;;

την είχα πετύχει πριν καιρό εκεί που είναι η Mercedes και η Opel
με λευκό υπερκαυλιάρικο σορτσάκι και τρελές high heels μπότες!!
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :knockinb: :knockinb:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
                        ενα τραγουδακι

[youtube=425,350]I88Q_dYxHSg[/youtube]

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
αυτη τελικα ειναι αντρας η γυναικα?Τι λες συλβια?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
αυτη τελικα ειναι αντρας η γυναικα?Τι λες συλβια?
γυναικα μετα απο αλαγη φυλου.....ειναι μια απο τις πιο παλιες που εκαναν τις πρωτες εγχυρισεις στην καζαμπλανκα αν θυμαμε καλα...αλλα στο βιντεο αυτο ειναι κανονικη τραβεστι

wild__25

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
tin kopela tin ksanthia tin exw petixei kai gw eksw apo to baby gold, einai allo pragma, krima pou kolosa kai gw na tis milisw.... opoios kserei kati parapanw gi auth kapoio thl as steilei pm

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εξω από το baby gold ειναι μια ξανθιά αλλά οχι η Αγάπη. Η Αγάπη βγαινει πιο κάτω. Σ'ιγουρα οι δυο τους είναι ότι καλύτερο εχει η Συγγρου. H Αγάπη είναι καυλιάρα αλά δεν γδυνεται, απλώς τα κατεβαζει. Ασε που έχει μεγαλό εργαλείο (δεν γουσταρω τέτοια φαση) και αξιριστο επίσης. Για την άλλη που έχει τρελά καυβλιάρικη φωνη ας μας πει κάποιος εντυπώσεις.
Θέλω να κάνω μια ερωτηση γενικής φύσες στα κορίτσια του φορουμ που σίγουρα θα ξέρουν. Σε μια περίοδο που όλοι έχουν πουστέψει πως είναι δυνατόν η Συγγρού να ανανεώνεται με ρυθμούς μια στους 18 μήνες και αν; Μήπως τα νεούδι βγαίνουν πουθενά αλλού;

κι επίσης, έχει υπάρξει ποτέ στην ελλάδα στπτιτζάδικο που να έχει στο δυναμικό του κορίτσια τρανσ?

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εξω από το baby gold ειναι μια ξανθιά αλλά οχι η Αγάπη. Η Αγάπη βγαινει πιο κάτω. Σ'ιγουρα οι δυο τους είναι ότι καλύτερο εχει η Συγγρου. H Αγάπη είναι καυλιάρα αλά δεν γδυνεται, απλώς τα κατεβαζει. Ασε που έχει μεγαλό εργαλείο (δεν γουσταρω τέτοια φαση) και αξιριστο επίσης. Για την άλλη που έχει τρελά καυβλιάρικη φωνη ας μας πει κάποιος εντυπώσεις.
Θέλω να κάνω μια ερωτηση γενικής φύσες στα κορίτσια του φορουμ που σίγουρα θα ξέρουν. Σε μια περίοδο που όλοι έχουν πουστέψει πως είναι δυνατόν η Συγγρού να ανανεώνεται με ρυθμούς μια στους 18 μήνες και αν; Μήπως τα νεούδι βγαίνουν πουθενά αλλού;

κι επίσης, έχει υπάρξει ποτέ στην ελλάδα στπτιτζάδικο που να έχει στο δυναμικό του κορίτσια τρανσ?

η μελαχροινή μούναρος που είναι λίγο πιο κάτω απο το γκόλντ με τα σιλικονούχα πεταχτά βυζάκια και το καρέ μαλλάκι είναι εγχειρισθείσα? :rockon:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16

για αυτην υπαρχει σχετικη καταχωρηση

petrrr

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ποια είναι η μελαχρινη που λες akapovic?

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
αλικοβαλλαντη που χαθηκεσ?γυρνα πισω να μασ πεισ καμια εμπειρια σου απο γερμανια? :2funny:

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
παληκαρια θα ηθελα να παρακαλεσω για μια βοηθεια.Εχω παθει κολημα με αυτην την χαρα που εχει και στο adult με το ψευδωνημο "εχω απαιτησεις" αλλα και στο φατσα.gr, αλλα δεν ξερω που και πως να ψαξω να την βρω.Εχω διαβασει καποιες σελιδες απο εδω που μιλανε για μια barbie που οντως ειχε σελιδα στο adult αλλα την μπερδευουν με την αλλη barbie που ειχε δωσει συνεντευξη στον θεοδωρακη.Εγω ψαχνω για την χαρα,μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με οποιον τροπο θελει και μπορει;ευχαριστω

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αυτη εδω λες φιλε?
barbie_poop.jpg

t4444

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλο αλλα στειλε και καμια πληροφορια αν ξερεις.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
παληκαρια θα ηθελα να παρακαλεσω για μια βοηθεια.Εχω παθει κολημα με αυτην την χαρα που εχει και στο adult με το ψευδωνημο "εχω απαιτησεις" αλλα και στο φατσα.gr, αλλα δεν ξερω που και πως να ψαξω να την βρω.Εχω διαβασει καποιες σελιδες απο εδω που μιλανε για μια barbie που οντως ειχε σελιδα στο adult αλλα την μπερδευουν με την αλλη barbie που ειχε δωσει συνεντευξη στον θεοδωρακη.Εγω ψαχνω για την χαρα,μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με οποιον τροπο θελει και μπορει;ευχαριστω
εσυ εχεις μπερδεψει τα πραγματα...αυτη που λενε εδω σαν barbi ειναι η χαρα ειχε προφιλ στο αdult σαν barbi και τωρα το αλαξε παλι και το εχει κανει silbi_santi .....και επιδη την κανονικη barbi που εδωσε συνεντευξη στο θεοδωρακη την ξερω πολυ καλα δεν εχει προφιλ στο adult....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom