Καλό μεσημέρι σε όλους τους συναγωνιστές και στα όμορφια κορίτσια μας!!! Είναι φανερό πως έχει πέσει κατά πολύ η κίνηση στο θέμα μας, αλλά από την άλλη είναι απολύτως λογικό γιατί καλοκαίριασε για τα καλά και όλοι προτιμούμε τις εξόδους και τις παραλίες!!! Είναι πάντως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχουνε σταματήσει οι διαφωνίες και οι ύβρεις και όλοι είναι αρκετά χαλαροί!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)
καλησπερα στο παιδι....καλοκαιρι και λιαζομαστε πια βρε μωρο μουΚαλό μεσημέρι σε όλους τους συναγωνιστές και στα όμορφια κορίτσια μας!!! Είναι φανερό πως έχει πέσει κατά πολύ η κίνηση στο θέμα μας, αλλά από την άλλη είναι απολύτως λογικό γιατί καλοκαίριασε για τα καλά και όλοι προτιμούμε τις εξόδους και τις παραλίες!!! Είναι πάντως ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχουνε σταματήσει οι διαφωνίες και οι ύβρεις και όλοι είναι αρκετά χαλαροί!!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Το εχω πετυχει κι εγω αυτο το μωρο,με ειχαν καυλωσει απιστευτα τα βυζια της αλλα κωλοσα στο τελος και δε τη(τον) πηρα..πριν λίγο γύρισα απο το Baby gold στη Συγγρού (το ξέρω.... στ'αρχίδια σας )....
την ώρα που έμπαινα στο μαγαζί, 23:30, ήταν απ' έξω ένα έκφυλο υπερκαυλιάρικο τρανς,
από τα λίγα που θα έσπρωχνα χαλαρά, μ' ένα Peugeot 206 γκρι!
Το καυλιάρικο αυτό μωρό, είναι ξανθό, 2μετρο περίπου, με τουρλωμένο θεσπέσιο κωλαράκι για τρελό σκίσιμο, μεγάλα βυζιά και φορούσε διάφανα high heels......
Ήταν μες στο τρελό νάζι.....
γνωρίζει κανείς ποια είναι;;;;
ευχαριστώ πολύ....... ;)
αγαπη τη λενε κανονικα βγαινει στη μερσεντες πιο κατω απο κει που λεει ο προλαλησανταςΤο εχω πετυχει κι εγω αυτο το μωρο,με ειχαν καυλωσει απιστευτα τα βυζια της αλλα κωλοσα στο τελος και δε τη(τον) πηρα..
γυναικα μετα απο αλαγη φυλου.....ειναι μια απο τις πιο παλιες που εκαναν τις πρωτες εγχυρισεις στην καζαμπλανκα αν θυμαμε καλα...αλλα στο βιντεο αυτο ειναι κανονικη τραβεστιαυτη τελικα ειναι αντρας η γυναικα?Τι λες συλβια?
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 69.257
- Πόντοι
- 12.056
ενα τραγουδακι
[youtube=425,350]I88Q_dYxHSg[/youtube]
Αμαντα θεαααααα....
Εξω από το baby gold ειναι μια ξανθιά αλλά οχι η Αγάπη. Η Αγάπη βγαινει πιο κάτω. Σ'ιγουρα οι δυο τους είναι ότι καλύτερο εχει η Συγγρου. H Αγάπη είναι καυλιάρα αλά δεν γδυνεται, απλώς τα κατεβαζει. Ασε που έχει μεγαλό εργαλείο (δεν γουσταρω τέτοια φαση) και αξιριστο επίσης. Για την άλλη που έχει τρελά καυβλιάρικη φωνη ας μας πει κάποιος εντυπώσεις.
Θέλω να κάνω μια ερωτηση γενικής φύσες στα κορίτσια του φορουμ που σίγουρα θα ξέρουν. Σε μια περίοδο που όλοι έχουν πουστέψει πως είναι δυνατόν η Συγγρού να ανανεώνεται με ρυθμούς μια στους 18 μήνες και αν; Μήπως τα νεούδι βγαίνουν πουθενά αλλού;
κι επίσης, έχει υπάρξει ποτέ στην ελλάδα στπτιτζάδικο που να έχει στο δυναμικό του κορίτσια τρανσ?
Θέλω να κάνω μια ερωτηση γενικής φύσες στα κορίτσια του φορουμ που σίγουρα θα ξέρουν. Σε μια περίοδο που όλοι έχουν πουστέψει πως είναι δυνατόν η Συγγρού να ανανεώνεται με ρυθμούς μια στους 18 μήνες και αν; Μήπως τα νεούδι βγαίνουν πουθενά αλλού;
κι επίσης, έχει υπάρξει ποτέ στην ελλάδα στπτιτζάδικο που να έχει στο δυναμικό του κορίτσια τρανσ?
Εξω από το baby gold ειναι μια ξανθιά αλλά οχι η Αγάπη. Η Αγάπη βγαινει πιο κάτω. Σ'ιγουρα οι δυο τους είναι ότι καλύτερο εχει η Συγγρου. H Αγάπη είναι καυλιάρα αλά δεν γδυνεται, απλώς τα κατεβαζει. Ασε που έχει μεγαλό εργαλείο (δεν γουσταρω τέτοια φαση) και αξιριστο επίσης. Για την άλλη που έχει τρελά καυβλιάρικη φωνη ας μας πει κάποιος εντυπώσεις.
η μελαχροινή μούναρος που είναι λίγο πιο κάτω απο το γκόλντ με τα σιλικονούχα πεταχτά βυζάκια και το καρέ μαλλάκι είναι εγχειρισθείσα?
για αυτην υπαρχει σχετικη καταχωρησηΕξω από το baby gold ειναι μια ξανθιά αλλά οχι η Αγάπη. Η Αγάπη βγαινει πιο κάτω. Σ'ιγουρα οι δυο τους είναι ότι καλύτερο εχει η Συγγρου. H Αγάπη είναι καυλιάρα αλά δεν γδυνεται, απλώς τα κατεβαζει. Ασε που έχει μεγαλό εργαλείο (δεν γουσταρω τέτοια φαση) και αξιριστο επίσης. Για την άλλη που έχει τρελά καυβλιάρικη φωνη ας μας πει κάποιος εντυπώσεις.
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Και λίγο humor!
[youtube=425,344]m3Yi_t2MmGA[/youtube]
[youtube=425,344]m3Yi_t2MmGA[/youtube]
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
αλικοβαλλαντη που χαθηκεσ?γυρνα πισω να μασ πεισ καμια εμπειρια σου απο γερμανια?
παληκαρια θα ηθελα να παρακαλεσω για μια βοηθεια.Εχω παθει κολημα με αυτην την χαρα που εχει και στο adult με το ψευδωνημο "εχω απαιτησεις" αλλα και στο φατσα.gr, αλλα δεν ξερω που και πως να ψαξω να την βρω.Εχω διαβασει καποιες σελιδες απο εδω που μιλανε για μια barbie που οντως ειχε σελιδα στο adult αλλα την μπερδευουν με την αλλη barbie που ειχε δωσει συνεντευξη στον θεοδωρακη.Εγω ψαχνω για την χαρα,μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με οποιον τροπο θελει και μπορει;ευχαριστω
εσυ εχεις μπερδεψει τα πραγματα...αυτη που λενε εδω σαν barbi ειναι η χαρα ειχε προφιλ στο αdult σαν barbi και τωρα το αλαξε παλι και το εχει κανει silbi_santi .....και επιδη την κανονικη barbi που εδωσε συνεντευξη στο θεοδωρακη την ξερω πολυ καλα δεν εχει προφιλ στο adult....παληκαρια θα ηθελα να παρακαλεσω για μια βοηθεια.Εχω παθει κολημα με αυτην την χαρα που εχει και στο adult με το ψευδωνημο "εχω απαιτησεις" αλλα και στο φατσα.gr, αλλα δεν ξερω που και πως να ψαξω να την βρω.Εχω διαβασει καποιες σελιδες απο εδω που μιλανε για μια barbie που οντως ειχε σελιδα στο adult αλλα την μπερδευουν με την αλλη barbie που ειχε δωσει συνεντευξη στον θεοδωρακη.Εγω ψαχνω για την χαρα,μηπως θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει με οποιον τροπο θελει και μπορει;ευχαριστω
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K