Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ε ναι για να μην ξεχναμε. Με αυτο το μαγιο λοιπον θα κανετε θραυση στην παραλια. Βλεπετε οι γκομενες.... Θα σας χουφτωνουν συνεχεια.... Κανονιστε...

Συνημμένα

• borat 1.jpg
    borat 1.jpg
    29,9 KB · Εμφανίσεις: 17

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μεχρι το απογευμα θα σε εχει περασει! respect στο Buddha εχει και γαμω το αβαταρ

HULK HOGAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε βουδα ελεος εσυ θα κανεις ρεκορ μηνυματων πιο γρηγορα κι απο μενα. αλλη δουλεια δεν εχεις;
κι οταν κανει το ρεκορ,θα του αποδωσει ειδικη τιμητικη πλακετα το bourdela.com για τη συνεισφορα του στο φορουμ  :jerking: :jerking:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ε ναι για να μην ξεχναμε. Με αυτο το μαγιο λοιπον θα κανετε θραυση στην παραλια. Βλεπετε οι γκομενες.... Θα σας χουφτωνουν συνεχεια.... Κανονιστε...

Μην το συζητάς!!! Έχω βρει την υγειά μου με το ολόσωμο στριγκάκι. Το φορούσα από παλιά αλλά τώρα μετά την επιτυχία στο σινεμά πλεον έχει γίνει μόδα.

Αεράτο, άνετο και σέξυ. Η επιτυχία στις κοπέλες με ? και χωρίς ? είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Σίγουρα πράματα..

Συνημμένα

• borat-32.jpg
    borat-32.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 19
  • borat-32.jpg
    borat-32.jpg
    11,2 KB · Εμφανίσεις: 19

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μην το συζητάς!!! Έχω βρει την υγειά μου με το ολόσωμο στριγκάκι. Το φορούσα από παλιά αλλά τώρα μετά την επιτυχία στο σινεμά πλεον έχει γίνει μόδα.

Αεράτο, άνετο και σέξυ. Η επιτυχία στις κοπέλες με ? και χωρίς ? είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Σίγουρα πράματα..
Ασε που σου κρυβη και τις  ΡΟΓΕΣ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom