DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Γεια σου και σενα μωρο μου.γεια σου δαναη
τραβελι πολεμα
σου πινουνε το αιμα
ρε βουδα ελεος εσυ θα κανεις ρεκορ μηνυματων πιο γρηγορα κι απο μενα. αλλη δουλεια δεν εχεις;
μεχρι το απογευμα θα σε εχει περασει! respect στο Buddha εχει και γαμω το αβαταρ
κι οταν κανει το ρεκορ,θα του αποδωσει ειδικη τιμητικη πλακετα το bourdela.com για τη συνεισφορα του στο φορουμρε βουδα ελεος εσυ θα κανεις ρεκορ μηνυματων πιο γρηγορα κι απο μενα. αλλη δουλεια δεν εχεις;
κι οταν κανει το ρεκορ,θα του αποδωσει ειδικη τιμητικη πλακετα το bourdela.com για τη συνεισφορα του στο φορουμ
σωστα το καταλαβεςμε ειρωνευεστε κε.Χογκαν?
Βουδα μου μερες εχουμε να τα πουμε.... Ολα καλα???τραβελι πολεμα
σου πινουνε το αιμα
μεχρι το απογευμα θα σε εχει περασει! respect στο Buddha εχει και γαμω το αβαταρ
σωστα το καταλαβες
εγω ειμαι τις ποιοτητας οχι της ποσοτητας
Ε ναι για να μην ξεχναμε. Με αυτο το μαγιο λοιπον θα κανετε θραυση στην παραλια. Βλεπετε οι γκομενες.... Θα σας χουφτωνουν συνεχεια.... Κανονιστε...
Ας βαλουμε και λιγη ποιοτητα τωρα λοιπον....εγω ειμαι τις ποιοτητας οχι της ποσοτητας
Βουδα μου μερες εχουμε να τα πουμε.... Ολα καλα???
Τα συνθηματα σου σπανε ρεκορ...
Ασε που σου κρυβη και τις ΡΟΓΕΣ....Μην το συζητάς!!! Έχω βρει την υγειά μου με το ολόσωμο στριγκάκι. Το φορούσα από παλιά αλλά τώρα μετά την επιτυχία στο σινεμά πλεον έχει γίνει μόδα.
Αεράτο, άνετο και σέξυ. Η επιτυχία στις κοπέλες με ? και χωρίς ? είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ.
Σίγουρα πράματα..