Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
ρε χλεμπονιαρη αλικονβαλαντη που τις βρισκεις αυτες τις φωτο? :grin:

Aρχηγέ μην ασχολείσαι με το έκτρωμα. Απλά αγνόησε τη σκατόφατσα, γιατί θα αρχίσει να ξερνάε χολή.

Ζει για λίγη σημασία από όλους εμάς, γιατί είναι ψυχκά διαταραγμένο σκουπίδι χωρίς ζωη.

Κάθε σου λέξη δίνει αξία σε υποκείμενα με φάτσα στραπατσαρισένη νταλικιέρη.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Aρχηγέ μην ασχολείσαι με το έκτρωμα. Απλά αγνόησε τη σκατόφατσα, γιατί θα αρχίσει να ξερνάε χολή.

Ζει για λίγη σημασία από όλους εμάς, γιατί είναι ψυχκά διαταραγμένο σκουπίδι χωρίς ζωη.

εχεις απολυτο δικιο ;)

biggest

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2007
Like
332
Πόντοι
21
Ωραίους οπαδούς έχει ο Γάβρος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πούστηδες και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια!!!! ΦΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αγαπημενε μου φιλε
Γιατι δεν μας λες και εσυ ποιος εισαι , γιατι δεν βαζεις και εσυ το προσωπο σου , μπαινεις και λες οτι λες και δεν ξερει κανεις ποιος εισαι και τι εισαι.....
Χαλαρωσε
Το οτι ανοιξες το θρεντ ΑΝΩΝΥΜΑ αυτο δεν λεει τιποτα, θα μπορουσε να το εχει κανει και καποιος αλλος,
Τωρα αν σε ενοχλει η αποψη μου και οτι ξεσκεπαζω καποιους που ειναι εδω μεσα που σας δουλευουν κανονικα και αλλους που με ξεφτιλιζουν με την εμφανιση τους ως Τρανς, αυτο αφορα εμενα και εδω το θρεντ ειναι για να λεει ο καθε ενας την αποψη του....
Εσυ μαλλον το θελεις συντηριτικο ,  κλισε με λιγα λογια ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΟ ισως λογο της ηλικιας σου.
Δεν γινεται Αγαπητε μου....
Και τα περι : εγω ειμαι αυτος που ανοιξα το θ Ρ Ε Ν Τ  εχουν κουρασει και στα pm. που μου εχεις στηλει...... αρκετα

Αλίκη εδώ είσαι λάθος! Νομίζω ότι ο tzogarw ότι είπε αρχικά το είπε κατευναστικά και καλοπροαίρετα!

Και σύ φίλε αν μου επιτρέπεις το φίλε, κρ'ατησε την αρική σου στάση.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αλίκη εδώ είσαι λάθος! Νομίζω ότι ο tzogarw ότι είπε αρχικά το είπε κατευναστικά και καλοπροαίρετα!Και σύ φίλε αν μου επιτρέπεις το φίλε, κρ'ατησε την αρική σου στυση.

κρατα τη δικη σου στυση καλα γιατι σου πεφτει μωρη.. :grin:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Kαταρχην οταν βριζω , βριζω αυτους τους 10 με 20  που συνεχως μπαινουν και το παιζουν οι πολυ εξυπνοι και οι υπερανω και και και ......
Δεν δινω καν σημασια στη καθε αποτυχημενη μαλακια που λετε ... γιατι απλα ειστε ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!και καλα κανουν και σας δουλευουν αυτα τα σουργελα εδω και οι κλωνοι τους ΧΕΣΤΗΚΑ!!!
Υπαρχουν και οι απλοι ανθρωποι, οπου δεν μπαινουν να γραφουν τι καθε μαλακια και ειναι χαμηλων τονων , που δυστηχως πιανονται κοροιδα απο απο τους κλωνους και τα σουργελα εδω ...... και πολυ απλα αυτους θελω να προστατευσω βλακες  και δεν εχετε τιποτα αλλο να κανετε και ειστε ολο εδω μεσα..... Εγω ειμαι Τρανς και το θρεντ με αφορα, και αδιαφορο αν δεν με ξερετε!!! και χαιρομαι και ιδιαιτερα!!! να με ξερουν μαλακες σαν εσας τους 10-20 των εξυπνων...
Ολο αυτο το καιρο το μονο που κανω ειναι να βλεπω τα στραβα και να τα φωναζω , τιποτα αλλο

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αλίκη εδώ είσαι λάθος! Νομίζω ότι ο tzogarw ότι είπε αρχικά το είπε κατευναστικά και καλοπροαίρετα!Και σύ φίλε αν μου επιτρέπεις το φίλε, κρ'ατησε την αρική σου στάση.
  δεν έχεις κουραστεί ρε ψυχοπαθή πούστη να μαλώνεις και να αμφισβητείς τους πάντες και τα πάντα?

τώρα έφτασες στο σημείο να αμφισβητείς ακόμη και τις πραγματικές τρανς?

εσύ και το άλλο το βρωμόπουστο ο αλίκος το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα.

εδώ δεν είναι χώρος για να βγάζεις όλα τα κόμπλεξ από την παιδική σου ηλικία.

αφήστε τον κόσμο να ανταλλάσει πληροφορίες, και πάτε σε κάποιο ψυχίατρο μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση σας.

είστε τόσο αργόσχολοι που δεν έχετε τι στον πούτσο να κάνετε και όλη την ημέρα πρέπει να ανεχόμαστε το γεγονός ότι δεν βρίσκεται έστω ένας αλβανός να σας γεμήσει τον κώλο με κρέας?

άντε δρόμο από το topic και περαστικά λούγκρες.

Αυτο τωρα ειναι ενα καλοπροαιρετο μυνημα;

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
οκ λοιπον ,
αν θες να βρισεις και νοιωσεις τετοια αναγκη να το κανεις στο  νεο θεμα ,
εδω μπορεις πολυ ανετα να κανεις τις παρατηρησεις σου κοσμια,
κατι που ισχυει για ολους.
   Kαταρχην οταν βριζω , βριζω αυτους τους 10 με 20  που συνεχως μπαινουν και το παιζουν οι πολυ εξυπνοι και οι υπερανω και και και ......
Δεν δινω καν σημασια στη καθε αποτυχημενη μαλακια που λετε ... γιατι απλα ειστε ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!και καλα κανουν και σας δουλευουν αυτα τα σουργελα εδω και οι κλωνοι τους ΧΕΣΤΗΚΑ!!!
Υπαρχουν και οι απλοι ανθρωποι, οπου δεν μπαινουν να γραφουν τι καθε μαλακια και ειναι χαμηλων τονων , που δυστηχως πιανονται κοροιδα απο απο τους κλωνους και τα σουργελα εδω ...... και πολυ απλα αυτους θελω να προστατευσω βλακες  και δεν εχετε τιποτα αλλο να κανετε και ειστε ολο εδω μεσα..... Εγω ειμαι Τρανς και το θρεντ με αφορα, και αδιαφορο αν δεν με ξερετε!!! και χαιρομαι και ιδιαιτερα!!! να με ξερουν μαλακες σαν εσας τους 10-20 των εξυπνων...
Ολο αυτο το καιρο το μονο που κανω ειναι να βλεπω τα στραβα και να τα φωναζω , τιποτα αλλο

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
εγω εχω μια απορια.εχει κοιταξει κανενας τραβελος τη μουρη του στον καθρεφτη?εχτες που περναγα απο καβαλας ειχε γεμισει ο δρομος απο δαυτους.προσωπικα το θεωρω τη μεγιστη αηδια που υπαρχει και το λεω ειλικρινα χωρις ιχνος ειρωνειας η επιδειξης.ΑΙΣΧΟΣ

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
  δεν έχεις κουραστεί ρε ψυχοπαθή πούστη να μαλώνεις και να αμφισβητείς τους πάντες και τα πάντα?

τώρα έφτασες στο σημείο να αμφισβητείς ακόμη και τις πραγματικές τρανς?

εσύ και το άλλο το βρωμόπουστο ο αλίκος το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα.

εδώ δεν είναι χώρος για να βγάζεις όλα τα κόμπλεξ από την παιδική σου ηλικία.

αφήστε τον κόσμο να ανταλλάσει πληροφορίες, και πάτε σε κάποιο ψυχίατρο μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση σας.

είστε τόσο αργόσχολοι που δεν έχετε τι στον πούτσο να κάνετε και όλη την ημέρα πρέπει να ανεχόμαστε το γεγονός ότι δεν βρίσκεται έστω ένας αλβανός να σας γεμήσει τον κώλο με κρέας?

άντε δρόμο από το topic και περαστικά λούγκρες.

Αυτο τωρα ειναι ενα καλοπροαιρετο μυνημα;
μ αρεσει που τον λες πουστη....και λουγκρες.... :2funny: :2funny: :2funny: ρε τι αλλο θα δουμε ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα  :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα