You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
andrikos1977
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
λοιπον προς ολα τα μελη.δινω 1500 ευρω σε οποιον μου πει πληροφοριες για το σιχαμα λιλα.
Λιλα
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 52
- Πόντοι
- 66
Γιατι δεν ρωτας εμενα να μου δωσεις κι τα 1500?λοιπον προς ολα τα μελη.δινω 1500 ευρω σε οποιον μου πει πληροφοριες για το σιχαμα λιλα.
divine2u2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Wirklich?? Mach doch. Ich bin hier fur dich.
Vileicht canst du eine aftarchiko machen fur mich auf deutch. Es wurde wunderbar sein.
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Γιατι δεν εμφανίστηκες βρε αρχίδι, εγώ σε περίμενα μαλάκω! Αλλα θα σε βρω να το ξέρεις και θα πληρώσεις ακριβά για το σημερινό. Χέστη πουστογαμημένε ξεφτίλα!
ρε χλεμπονιαρη ουτε απεξω δε περασες παλιομπινε...
κοκκινοτριχη της πουτσας μονο για απειλες εισαι
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Αγαπητέ και σεβαστέ tzogarw.
Εχεις και σεβομαι το δικαίωμα να μιλάς όπως νομίζεις μιας και είσαι ο δημιουργός του θρέντ! ;)
Αναθεώρησε και έλεγξε όσα λές, ίσως και να κάνεις λάθος.Πέρα απο την όποια πλάκα ίσως και να ειναι αντίθετα τα φαινόμενα!
Για σένα πάντα με τιμή και σεβασμό!
το αλλο με το τοτο το ξερεις?
Αγαπητέ και σεβαστέ tzogarw.
Εχεις και σεβομαι το δικαίωμα να μιλάς όπως νομίζεις μιας και είσαι ο δημιουργός του θρέντ! ;)
Αναθεώρησε και έλεγξε όσα λές, ίσως και να κάνεις λάθος.Πέρα απο την όποια πλάκα ίσως και να ειναι αντίθετα τα φαινόμενα!
Για σένα πάντα με τιμή και σεβασμό!
Aγαπητέ φίλε hotyancd,
Αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ύφος του μηνύματος σου το αοποίο αποδεικνύει κάποιο σοβαρό επίπεδο.
Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι ότι η Δανάη, η Εύα, η Σύλβια, η Νάντια και η Σουζάνα είναι 100% υπαρκτά πρόσωπα, αφού τις περισσότερες από αυτές τις έχω γνωρίσει προσωπικά. Δυστυχώς οι φίλες σου εν ονόματει Αλίκη και Βαλεντίνα δεν έχουνε βρεθεί ποτέ με κανένα συναγωνιστή, δεν έχουνε δώσει ποτέ τους τηλέφωνο σε κανένα και φυσικά από όσο έχω συζητήσει με τις προαναφερθείσες τρανς, οι οποίες σημειωτέον όλες μαζί ίσως και να συμπληρώνουν 1 αιώνα εργασίας στο χώρο, δεν τις γνωρίζουν από πουθενά.
Με όλο το σεβασμό αγαπητέ μου φίλε, η ερώτηση μου προς εσένα είναι η εξής: δεν σε βάζουν όλα όσα σου προανέφερα σε σκέψεις;
Οι 2 συγκεκριμένες υποτιθέμενες θεές το μόνο που προσφέρουν στο topic είναι καυγάδες, ειρωνία, ύβρεις και τίποτα παραπάνω.
Εδώ η πλειοψηφία μπαίνει για να μπορεί να λαμβάνει κάποιες πληροφορίες και όχι να διαβάζει τα πικρόσχολα σχόλια κάθε πικραμένης αδερφής, η οποία κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Εγώ προκαλώ τους moderators να τσεκάρουνε τις IP διευθύνσεις των 2 ενοχλητικών παρουσιών και να λήξουν μία και καλή όποια αμφιβολία υπάρχει, αποδεικνύοντας ότι καμία απο αυτές δεν βρίσκεται στη Γερμανία, παρά μόνο στο καβούκι της σε κάποιο αραχνιασμένο και τρισάθλιο υπόγειο κάποιας φτωχής γειτονιάς της Αττικής.
Ειλικρινά σέβομαι τις απόψεις όλων αλλά δεν βλέπω που μπορείς να διαφωνήσεις μαζί μου.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
tzogarw (founder)
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Aγαπητέ φίλε hotyancd,
Αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ύφος του μηνύματος σου το αοποίο αποδεικνύει κάποιο σοβαρό επίπεδο.
Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι ότι η Δανάη, η Εύα, η Σύλβια, η Νάντια και η Σουζάνα είναι 100% υπαρκτά πρόσωπα, αφού τις περισσότερες από αυτές τις έχω γνωρίσει προσωπικά. Δυστυχώς οι φίλες σου εν ονόματει Αλίκη και Βαλεντίνα δεν έχουνε βρεθεί ποτέ με κανένα συναγωνιστή, δεν έχουνε δώσει ποτέ τους τηλέφωνο σε κανένα και φυσικά από όσο έχω συζητήσει με τις προαναφερθείσες τρανς, οι οποίες σημειωτέον όλες μαζί ίσως και να συμπληρώνουν 1 αιώνα εργασίας στο χώρο, δεν τις γνωρίζουν από πουθενά.
Με όλο το σεβασμό αγαπητέ μου φίλε, η ερώτηση μου προς εσένα είναι η εξής: δεν σε βάζουν όλα όσα σου προανέφερα σε σκέψεις;
Οι 2 συγκεκριμένες υποτιθέμενες θεές το μόνο που προσφέρουν στο topic είναι καυγάδες, ειρωνία, ύβρεις και τίποτα παραπάνω.
Εδώ η πλειοψηφία μπαίνει για να μπορεί να λαμβάνει κάποιες πληροφορίες και όχι να διαβάζει τα πικρόσχολα σχόλια κάθε πικραμένης αδερφής, η οποία κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Εγώ προκαλώ τους moderators να τσεκάρουνε τις IP διευθύνσεις των 2 ενοχλητικών παρουσιών και να λήξουν μία και καλή όποια αμφιβολία υπάρχει, αποδεικνύοντας ότι καμία απο αυτές δεν βρίσκεται στη Γερμανία, παρά μόνο στο καβούκι της σε κάποιο αραχνιασμένο και τρισάθλιο υπόγειο κάποιας φτωχής γειτονιάς της Αττικής.
Ειλικρινά σέβομαι τις απόψεις όλων αλλά δεν βλέπω που μπορείς να διαφωνήσεις μαζί μου.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
tzogarw (founder)
θα συμφωνησω απολυτως με το φιλο ;)
ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
θα συμφωνησω απολυτως με το φιλο ;)
Καλά μου είπαν πως θα σε βρω εδώ.....Πάλι με τα πεταλουδέ δικελτά είσαι μωρή?
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δεν έχεις κουραστεί ρε ψυχοπαθή πούστη να μαλώνεις και να αμφισβητείς τους πάντες και τα πάντα?
τώρα έφτασες στο σημείο να αμφισβητείς ακόμη και τις πραγματικές τρανς?
εσύ και το άλλο το βρωμόπουστο ο αλίκος το έχετε ξεφτιλίσει το θέμα.
εδώ δεν είναι χώρος για να βγάζεις όλα τα κόμπλεξ από την παιδική σου ηλικία.
αφήστε τον κόσμο να ανταλλάσει πληροφορίες, και πάτε σε κάποιο ψυχίατρο μήπως και βελτιωθεί η κατάσταση σας.
είστε τόσο αργόσχολοι που δεν έχετε τι στον πούτσο να κάνετε και όλη την ημέρα πρέπει να ανεχόμαστε το γεγονός ότι δεν βρίσκεται έστω ένας αλβανός να σας γεμήσει τον κώλο με κρέας?
άντε δρόμο από το topic και περαστικά λούγκρες.
Ωραιο το επιπεδο σου!!!
Εχεις ανοιξει και το θρεντ.....!!!
ΑΝΩΝΥΜΑ...
ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Μπούτ λατσά
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ωραιο το επιπεδο σου!!!
Εχεις ανοιξει και το θρεντ.....!!!
ΑΝΩΝΥΜΑ...
ρε χλεμπονιαρη τραβα στο λαμδα να βρεις κανα πουστη
ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ρε χλεμπονιαρη τραβα στο λαμδα να βρεις κανα πουστη
Εσύ βρε φτωχομπινού που είσαι στο ενοίκιο συνέχεια τρελή θα σε τζάσω.
καλά σ αυτό το θρέντ πρέπει να υπαρχουν 2-3 άτομα που εμφανίζονται με 3-4 διαφορετικα νικ ο καθένας
η κατάσταση έχει γίνει πολύ κουραστική και δεν βλέπω κανέναν μοντ να επεμβαίνει
είχε πλάκα το ξεκατίνιασμα, αλλά ως ένα σημείο....
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εσύ βρε φτωχομπινού που είσαι στο ενοίκιο συνέχεια τρελή θα σε τζάσω.
δεν μενω στο νοικι βλαξ..
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλά σ αυτό το θρέντ πρέπει να υπαρχουν 2-3 άτομα που εμφανίζονται με 3-4 διαφορετικα νικ ο καθένας
να επεμβει μοντ λιγο δυσκολο...
μη ξεχνας πως αυτοι το ξεκινησανε.......
ΜΙΣΤΕΡ ΜΠΟΥΤΙΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
δεν μενω στο νοικι βλαξ..
Μωρή τρελή, θα σου τζάσω την καούκα απο τις παγκρές...Είσαι φτωχιά γλυκειά μου...Αφού δικέλεις μπάρες στα τζουρά για να τζασάρεις...
Εγώ έχω ερμηνεύσει αρχαίο θέατρο, ο κόσμος με αγαπά...εσύ τι έχεις κάνει?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K