Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

ΚΥΚΙΡΙΚΟ....      ΚΥΚΙΡΙΚΟ...

ΚΟΚΟ...... ΚΟ ΚΟ ΚΟ ΡΟ......

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λουδοβικε παρεκτρεπεσαι... πιπιλα την καραμελα σου με τις μαλακιες για το τζαμπα μουνι και  απολαυσε μερικα   γλυκα λογακια απο παιδια εδω μεσα που δεν εχουν ιδεα ποιος σκατοπουστας κρυβεται πισω απο το nickname σου!
Και μην  βαζεις και τον εαυτο σου μεσα στον κυκλο ΜΑΣ γιατι δεν ανηκεις εκει...μονο σαυτο το φορουμ υπαρχεις και  θα υπαρχεις οσο υπαρχει και αυτο.Τολμα να  σκασεις μυτη εκει που συχναζουν οι τρανς και να τα πεις ολα αυτα που λες για ολες μας εδω μεσα....Ροναλντινιο μου.....Ποια σε ξερει προσωπικα μικρε μου σκανταλιαρη?Που εχεις κανει την εμφανιση σου και σε ειδανε? σε πιο μερος της  γης? ΥΠου υπαρχεις σαν οντοτητα αληθινη? στον πλανητη Αρη? Ελα αγορι μου τωρα...χαλαρωσε...και πιασε παλι την καραμελα με το τζαμπα μουνακι εκει να παριγορηθεις ....και πολυ σου ειναι που ασχολουμε μαζι σου....χαρη σου  κανω  Λουδοβικε...σε βοηθαω να υπαρχεις σε ενα  φορουμ και να ζεις το ονειρο της τρανς σταχτομπουτας....γλυκιε μου....

Γιατι παιρνεις τοσο προσωπικα αυτο το θεμα και ταραζεσαι κουκλα μου; Και δεν ηταν τζαμπα το μουνι, ΚΛΕΜΜΕΝΟ ηταν....  :2funny: :2funny: :2funny:

Γενικη συζητησουλα κανουμε. Παντως για να ξερεις... δεν κανω παρεα με απατεωνες...

Το ονειρο προσπαθησες να το ζησεις εσυ εδω μεσα αλλα σε πιασανε. Πηγες με αλλα ψευδωνυμα να βγαλεις τα απωθημενα σου για οσες ζηλευεις και σε κανανε τσακωτη.. Και φυσικα ΞΕΦΤΙΛΑ.

Μετα πηγες να πλασαριστεις σαν κυριλε και εγινες ακομη πιο ρομπα μωρο μου...

Εγω ειμαι αυτο που βλεπεις. ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

Εσυ;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Τραβελοτσακωμοι..
Καλε κοριτσια της συγγρους εγινε εδω μεσα!..

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και δεν δεχομαι να μου το παιζει ντιβα καποιος που αν δεν ειχε κανει απατεωνια τωρα θα ειχε ακομη αρχιδια...

Για να μην ξεχνιομαστε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λουδοβικε παρεκτρεπεσαι... πιπιλα την καραμελα σου με τις μαλακιες για το τζαμπα μουνι και  απολαυσε μερικα  γλυκα λογακια απο παιδια εδω μεσα που δεν εχουν ιδεα ποιος σκατοπουστας κρυβεται πισω απο το nickname σου!
Και μην  βαζεις και τον εαυτο σου μεσα στον κυκλο ΜΑΣ γιατι δεν ανηκεις εκει...μονο σαυτο το φορουμ υπαρχεις και  θα υπαρχεις οσο υπαρχει και αυτο.Τολμα να  σκασεις μυτη εκει που συχναζουν οι τρανς και να τα πεις ολα αυτα που λες για ολες μας εδω μεσα....Ροναλντινιο μου.....Ποια σε ξερει προσωπικα μικρε μου σκανταλιαρη?Που εχεις κανει την εμφανιση σου και σε ειδανε? σε πιο μερος της  γης? ΥΠου υπαρχεις σαν οντοτητα αληθινη? στον πλανητη Αρη? Ελα αγορι μου τωρα...χαλαρωσε...και πιασε παλι την καραμελα με το τζαμπα μουνακι εκει να παριγορηθεις ....και πολυ σου ειναι που ασχολουμε μαζι σου....χαρη σου  κανω  Λουδοβικε...σε βοηθαω να υπαρχεις σε ενα  φορουμ και να ζεις το ονειρο της τρανς σταχτομπουτας....γλυκιε μου....
Τα  λογια μιας πραγματικης Τρανς που την εχω γνωριση προσωπικα απο τοτε που ημουν Συγγρου για 4-5 χρονια και μετα απο χρονια την ξαναειδα στις Κουκλες μαζη με αλλες κοπελες που βγαιναμε μαζη και ηταν μια υπεροχη στιγμη για μενα που τις ξαναεβλεπα. Μην τολμας εσυ να πιανης τη Σουζανα στο στομα σου απολιθωμενο σκατο και αν θες και εχεις τα μουτρα πηγαινε ενα βραδυ Συγγρου και πες τα εκει. Οσο για τον κοσμο εδω εσενα και τον μαλακα τον αλλο περιμεναν να μαθη τι ατομο ειμαι για να ερθη να με γνωριση. Με εχουν γνωριση αγαπη μου. Και η γνωμη τους για εμενα δεν αλλαζη. Ξερουν πια ειμαι και τι ειμαι. Οπως και για τη Σουζανα. Δεν κρυβομαστε καπου καταλαβες?? Σκατομουτρο??

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Γλυκια μου Δαναη εγω δεν εκανα καμια επιθεση στη Σουζανα... εκεινη φανηκε να ταραζεται οταν αναφερθηκα στην ιστορια του τραβεστι απατεωνα... Δεν καταλαβα για ποιο λογο ψυχουλα μου...

Ρε κοριτσια εγω φταιω που δεν καποιοι δεν εκαναν οικονομια στη χρηση των κλωνων και ξεφτιλιστηκανε;

Συγγρου που ησουν πεντε χρονια; Στο Γραναζι και στο Λαμδα τα επινες με αλλους γκει;  :2funny: :2funny: :2funny:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καραγκιοζης εισαι καραγκιοζης ησουν και Καραγκιοζης  θα παραμεινεις Λουδοβικε Κροσντρεσερ....
Και εγω οπως βλεπεις στην φωτο μου ειμαι μια κουκλα..λισαξε οσο θες...λεγε οτι  θες....για μενα πολυ αξια σου εδωσα  που ασχολιθηκα μαζι σου....σου εδωσα λογο υπαρξης..και σενα και του παππου με τις κλεμενες φωτογραφιες απο την Ανω κερασια Γερμανιας....
Οσο αυτο που βλεπω αυτο εισαι...μα αυτο λεω...ενας αδρας με περουκα και γυναικεια εισαι....κακοφοτογραφιμενος κιολας...
Καλα κουραγια αντρακλα μου...
και να μη ξεχνιωμαστε..... I AM  REAL!
πι εσ......δεν προκειται να  ξαναασχοληθω μαζι σου με κουρασες......
και μην  προσπαθεις να καλοπιασεις μια αληθινη τρανς σαν την Δαναη...ειναι δυτστιχως για σενα Υπαρκτο προσωπο....και ξερει....και αν εισαι υπερανω και αυτη που λες...ελα  να μου τα πεις στη  Συγγρου καταφατσα....εγω σε προκαλω...εγω αμα τολμισεις να μου πεις που σκατα  βοσκεις  θα ερθω αμεσως....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Γλυκια μου Δαναη εγω δεν εκανα καμια επιθεση στη Σουζανα... εκεινη φανηκε να ταραζεται οταν αναφερθηκα στην ιστορια του τραβεστι απατεωνα... Δεν καταλαβα για ποιο λογο ψυχουλα μου...

Ρε κοριτσια εγω φταιω που δεν καποιοι δεν εκαναν οικονομια στη χρηση των κλωνων και ξεφτιλιστηκανε;

Συγγρου που ησουν πεντε χρονια; Στο Γραναζι και στο Λαμδα τα επινες με αλλους γκει;  :2funny: :2funny: :2funny:
Εβγαινα Γεφυρα της Δαβακη και εμενα Καλλιθεα τοτε Σκρα. Και το ονομα μου δεν ηταν Δαναη φυσικα καταλαβες??

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Τα  λογια μιας πραγματικης Τρανς που την εχω γνωριση προσωπικα απο τοτε που ημουν Συγγρου για 4-5 χρονια και μετα απο χρονια την ξαναειδα στις Κουκλες μαζη με αλλες κοπελες που βγαιναμε μαζη και ηταν μια υπεροχη στιγμη για μενα που τις ξαναεβλεπα. Μην τολμας εσυ να πιανης τη Σουζανα στο στομα σου απολιθωμενο σκατο και αν θες και εχεις τα μουτρα πηγαινε ενα βραδυ Συγγρου και πες τα εκει. Οσο για τον κοσμο εδω εσενα και τον μαλακα τον αλλο περιμεναν να μαθη τι ατομο ειμαι για να ερθη να με γνωριση. Με εχουν γνωριση αγαπη μου. Και η γνωμη τους για εμενα δεν αλλαζη. Ξερουν πια ειμαι και τι ειμαι. Οπως και για τη Σουζανα. Δεν κρυβομαστε καπου καταλαβες?? Σκατομουτρο??

Αντε πεστα στο χωριο σου αυτα .
Και ειπαμε Τρανς δεν εισαι ....
Μην μας μαγαριζεις.....
Πες πως εισαι η Καλας...... το πρωτο δεν εισαι ..... πουστης με περουκες πλαστικες  , αβιζος και με αντρικο κορμι ... δεν λεγετε Τρανς... αλλα ο  ΜΑΛΑΚΑΣ!!!
Αντε μας κουρασες βλακα.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εβγαινα Γεφυρα της Δαβακη και εμενα Καλλιθεα τοτε Σκρα. Και το ονομα μου δεν ηταν Δαναη φυσικα καταλαβες??

Γιατι δεν μας λες πως σε ελεγαν; Τοσο κουλη φημη ειχες που ντρεπεσαι;  :2funny: :2funny: :2funny:

Συρμω σε ελεγαν τοτε; Αλλο ντεκαβλε ονομα;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
οσο και να προσπαθεις δεν μπορεις να γινεις πιο μαλακας εχεις πιασει το οριο για την ολυμπιαδα. :boobies:

Πουστρα τελειωμενη θα σε ευνουχισω παλι.Δεν τα χρειαζεσαι τα μπαλακια αφου σε γαμανε αδελφω  ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κακασχημε κουασιμοδε πουσταρα :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• index copy.png
    index copy.png
    142,4 KB · Εμφανίσεις: 33

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ξερουν οι Τραβεστι πως λεγομε. Δεν χρειαζετε να ξερεις εσυ.

Ασε τα σαπια ρε Δαναη... ελεος πια... θα ησουν τοσα χρονια Συγγρου και δεν θα ειχες κανει τουλαχιστον τα βυζια σου; Που τα πουλας αυτα; Δεν θα ειχες φτιαξει τα μαλλια σου και το προσωπο σου;

Σταματηστε να κοροϊδευετε τον κοσμο... Που με δυο κλωνους που νομιζατε οτι θα γινετε και φιρμες... Μεγαλοι ανθρωποι ειστε... ΕΛΕΟΣ

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΛΙΛΑ εισαι ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Βαλε κι αλλες φωτος κοριτσαρα μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
δωσε πραμα στο λαο σου λιλαααααααααααααααααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kαλε τι χαλια ειναι αυτα , κοιτα ρε κατι χαλια που ξεφτιλιζουν τις τρανς....
Ει......... Μπαρμπα απο το χωριο  που πας ρε ...... τι φωτο ειναι αυτη στο αβαταρ ρε..........
Ακουσες πως λατσεβουν την Λιλα και ειπες να βγεις το μουνακι το φυσικο......με τα μαυρα τα πατουσακια του ατσιναβωτου κοριτσιου;
Μπρρρρρρρρρρ  ΟΡΝΙΟ......βγαλτη

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βρε Συλβια... οι πατουσες ειναι παρα πολυ βρωμικες... Καταμαυρες... Βαλε άλλη φωτο κουκλι μου... Ειναι απαραδεκτη αυτη...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και την ελεγε σε μας πριν η Δαναη και η Εθνικη Σουζανα... Οτι αυτες και οι παρεα τους ειναι κανονικες τρανς κι εμεις οχι... Τι βοσκοι ειστε εσεις καλε;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ηθελα να ξερα , αν βαλω μια φωτο μου πανω σε μια κουνια  στον αγρο , εσεις θα βγειτε να βγαζετε φωτος τις ιδιες και να τις βαζετε στο αβαταρ;
ρε τι ξεφτιλικια ειναι αυτα και οτι βαζω τα ιδια και εσεις....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom