Επισκέπτης
Παλι κοιταχθηκες στον καθρεφτη?Να το αποφευγεις μην παθεις ανακοπη
Βρε ουστ τελειωμενη πουστρα που ψαχνεις να γαμηθεις απο εδω μεσα.Ρε ουτε τα αγγουρια δεν σου καθονται εσενα ετσι οπως εισαι
Παλι κοιταχθηκες στον καθρεφτη?Να το αποφευγεις μην παθεις ανακοπη
Λίλα είσαι και η πρώτη!Παλι κοιταχθηκες στον καθρεφτη?Να το αποφευγεις μην παθεις ανακοπη
Λίλα είσαι και η πρώτη!
Αν είσαι ο Εθνικός πουστάρ συγχωρώ!
Εσυ σαβουρογαμης??? Απο ποτε καλε εγινες σαβουρογαμης??? Εσυ τον παιρνης μεχρη τα μπουνια μονο δεν γαμας εσυ. Οσο για την ηλικια μου να μην μιλας. Η δικια σου ειναι πανω απο 45 θυμασε λιγουλακη???Τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί??????????????????????????????????
Εγώ στο σπίτι σου???????????????????????????
Ούτε την φωνή σου δεν ξέρω και ούτε θέλω να την ακούσω πουστοκολόγερε του κερατά!
Ξεμωραμένε γέρε της συμφοράς, τώρα καταλαβαίνω με τις ίντριγκές σου πας να σταυρώσεις κορόϊδα για πελάτες???
Βρε Ούστ απο δώ που λες οτι σεχω πάρει κιόλας
Σαβουρογάμης δεν γίνομαι!
Εννοειται αφου εχεις μαζεψει ολα τα αγγουρια των λαικων αγορων που να βρω για μεναΒρε ουστ τελειωμενη πουστρα που ψαχνεις να γαμηθεις απο εδω μεσα.Ρε ουτε τα αγγουρια δεν σου καθονται εσενα ετσι οπως εισαι
Εσυ σαβουρογαμης??? Απο ποτε καλε εγινες σαβουρογαμης??? Εσυ τον παιρνης μεχρη τα μπουνια μονο δεν γαμας εσυ. Οσο για την ηλικια μου να μην μιλας. Η δικια σου ειναι πανω απο 45 θυμασε λιγουλακη???
Αυτο το πορδοβουλωμα σου....
Τι λες ρε Χιμπατση με τα αλογισια τα κατακιτρινα σου δοντια, πρωην μεταναστη και ταλαιπωρημενε ανθρωπε....
Εννοειται αφου εχεις μαζεψει ολα τα αγγουρια των λαικων αγορων που να βρω για μενα
σταματα βρε!!!ασε να κανουν την δουλεια τους!!!λυσαξατε σημερα αμαν ρε κοριτσια τι εχετε να χωρισετε;
οσο και να προσπαθεις δεν μπορεις να γινεις πιο μαλακας εχεις πιασει το οριο για την ολυμπιαδα.Ακριβως ετσι μωρη λουγκρα τα παιρνει η παρεα σου και τα χωνει στον κωλο σου παλιο ξεκωλιαρα
οσο και να προσπαθεις δεν μπορεις να γινεις πιο μαλακας εχεις πιασει το οριο για την ολυμπιαδα.
In Deutschland naturlich. Ich bin dort aufgewachsenWo erlernten Sie deutsche?
Liebe DANAHTRANS???????
Εισαι εσυ!!!!!! Ποντικομαμη ε Ποντικομαμη...σταματα βρε!!!ασε να κανουν την δουλεια τους!!!
Παιδια το ξερετε οτι μετα απο ενα καλο καυγα γινετε ενα τελειο γαμισι???Αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμίσι ...