Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

urito

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το αλικακι ειναι μεγαλη καυλα...............................

Επισκέπτης

Συνημμένα

• index copy.png
    index copy.png
    142,4 KB · Εμφανίσεις: 44

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί??????????????????????????????????

Εγώ στο σπίτι σου???????????????????????????
Ούτε την φωνή σου δεν ξέρω και ούτε θέλω να την ακούσω πουστοκολόγερε του  κερατά!
Ξεμωραμένε γέρε της συμφοράς, τώρα καταλαβαίνω με τις ίντριγκές σου πας να σταυρώσεις κορόϊδα για πελάτες???
Βρε Ούστ απο δώ που λες οτι σεχω πάρει κιόλας
Σαβουρογάμης δεν γίνομαι!
Εσυ σαβουρογαμης??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Απο ποτε καλε εγινες σαβουρογαμης??? Εσυ τον παιρνης μεχρη τα μπουνια μονο δεν γαμας εσυ.  Οσο για την ηλικια μου να μην μιλας. Η δικια σου ειναι πανω απο 45 θυμασε λιγουλακη???

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Βρε ουστ τελειωμενη πουστρα που ψαχνεις να γαμηθεις απο εδω μεσα.Ρε ουτε τα αγγουρια δεν σου καθονται εσενα ετσι οπως εισαι  :2funny: :2funny: :2funny:
Εννοειται αφου εχεις μαζεψει ολα τα αγγουρια των λαικων αγορων  που να βρω για μενα :dancing:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εσυ σαβουρογαμης??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Απο ποτε καλε εγινες σαβουρογαμης??? Εσυ τον παιρνης μεχρη τα μπουνια μονο δεν γαμας εσυ.  Οσο για την ηλικια μου να μην μιλας. Η δικια σου ειναι πανω απο 45 θυμασε λιγουλακη???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εννοειται αφου εχεις μαζεψει ολα τα αγγουρια των λαικων αγορων  που να βρω για μενα :dancing:

Ακριβως ετσι μωρη λουγκρα τα παιρνει η παρεα σου και τα χωνει στον κωλο σου παλιο ξεκωλιαρα  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• index copy.png
    index copy.png
    142,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • index copy.png
    index copy.png
    142,4 KB · Εμφανίσεις: 33

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αφρα με ολες τις φτιαγμενες... Που ελεγε οτι η Μπεττυ ειναι ο Εθνικος και μπαινει εδω για να βριζει τη Βαλι που τη θεωρει γραφικη! Τα ξεχασες;
Που εκραζε τη Μιχουδη και την Κουμαριανου

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
λυσαξατε σημερα αμαν ρε κοριτσια τι εχετε να χωρισετε;

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Wo erlernten Sie deutsche?
Liebe DANAHTRANS???????

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
τουλαχιστον να τις μαζεψουμε να τις βαλουμε σε ρινγκ με λασπη να γουσταρουμε κιολας οχι κυβερνοκαυγαδες

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Ακριβως ετσι μωρη λουγκρα τα παιρνει η παρεα σου και τα χωνει στον κωλο σου παλιο ξεκωλιαρα  :2funny: :2funny:
οσο και να προσπαθεις δεν μπορεις να γινεις πιο μαλακας εχεις πιασει το οριο για την ολυμπιαδα. :boobies:

Συνημμένα

• PDVD_278.jpg
    PDVD_278.jpg
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 27

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
οσο και να προσπαθεις δεν μπορεις να γινεις πιο μαλακας εχεις πιασει το οριο για την ολυμπιαδα. :boobies:

ρε λιλα γτ ποσταρεις ολη την ωρα φοτος σου αυτο δεν εχω καταλαβει  :think: :think: :think: ειδες καναν αλλον να ποσταρει φοτος του εδω μεσα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom