Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
θα μου κλασεις μια μαντρα ....
ελα ελα να σου κανω και το κωλο σου κοκκινο παλιο ρεμπεσσκε :jerking:
Μωρή ξεπέτα παλιόπουστρα αρχιδογλύφτη αυτά να τα ξαναπέις, το βράδυ! Εγω θαρθω σίγουρα δεν παίζω, και αυριο θα βάλω τις πραγματικες φωτογραφίες σου εδώ. Για να δούμε τι ρόλλο θα παίξεις μετά.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μωρή ξεπέτα παλιόπουστρα αρχιδογλύφτη αυτά να τα ξαναπέις, το βράδυ! Εγω θαρθω σίγουρα δεν παίζω, και αυριο θα βάλω τις πραγματικες φωτογραφίες σου εδώ. Για να δούμε τι ρόλλο θα παίξεις μετά.

θα φας καλα αποψε.....

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• PDVD_288.jpg
    PDVD_288.jpg
    27,8 KB · Εμφανίσεις: 25

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δεν ξέρω να διαβάζω!
Το τηλέφωνό σου το εχεις κυκλοφορήσει πιο πολύ απο τους κλειδαράδες και τους αχόρταγους!

εδω τι λέει ο ποιητής?
Mein Kollege und ich, sind geschäftlich für drei Tage in München gewesen. Und gestern hatten wir einen Hotelbesuch von der scharfen Tanja, drei Stunden für alle beide 1000 Euro, alles inklusive.
Ich sag euch da ging echt die Post ab, das war der schärfste Ging Bang den ich je hatte und der  oh Mann. Am liebsten hätten wir verlängert, aber unser Zug ging schon in den Mogenstunden.
Εχεις ερθει και σπιτακη μου αγαπητε μου ομως θυμασε??? Πριν καιρο??? Χρονο  και.... το θυμασε????
Παρε μια γευση....
Ο συναδελφος μου και εγω ειμασταν για επαγγελματικο ταξιδι στο Μοναχο για 3 μερες. Και εχθες ειχαμε μια επισκεψη στο ξενοδοχειο μας απο την καυτη Τανια  3 ωρες και για τους δυο μας 1000 ευρω... Αυτα  τα υπολοιπα να στα μεταφραση Ο φιλος σου απο το Κουκακι. Αυτο το πορδοβουλωμα σου.

Επισκέπτης
Ναι μην συγχιζεσαι και δεν σου σηκωνεται μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ρε μωρο μου ενας γελοιος κλωνος αυτης της μοβορας της ΚΟΚΟΣ ειναι ..... πως θα ρθει .... ολο λογια ειναι .....
Αστηνα να εκτονωθει το κοριτσι, εξαλου αυτος ο κλωνος τις θυμιζει τον αντρα που εβγαλε απο πανω της..................

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ρε μωρο μου ενας γελοιος κλωνος αυτης της μοβορας της ΚΟΚΟΣ ειναι ..... πως θα ρθει .... ολο λογια ειναι .....
Αστηνα να εκτονωθει το κοριτσι, εξαλου αυτος ο κλωνος τις θυμιζει τον αντρα που εβγαλε απο πανω της..................

αγριο θηλυκο..

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εχεις ερθει και σπιτακη μου αγαπητε μου ομως θυμασε??? Πριν καιρο??? Χρονο  και.... το θυμασε????
Παρε μια γευση....
Ο συναδελφος μου και εγω ειμασταν για επαγγελματικο ταξιδι στο Μοναχο για 3 μερες. Και εχθες ειχαμε μια επισκεψη στο ξενοδοχειο μας απο την καυτη Τανια  3 ωρες και για τους δυο μας 1000 ευρω... Αυτα  τα υπολοιπα να στα μεταφραση Ο φιλος σου απο το Κουκακι. Αυτο το πορδοβουλωμα σου.

Αυτο το πορδοβουλωμα σου....

Τι λες ρε Χιμπατση με τα αλογισια τα  κατακιτρινα σου δοντια, πρωην μεταναστη και ταλαιπωρημενε ανθρωπε....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κυρια, σημερα μπερδευτηκες και στις δικες σου απαντησεις μιλουσες σαν Εθνικος..

Ο Εθνικος παλι απο την ταραχη του μας βγηκε Σουζανα... :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις βρισει πολυ κοσμο εδω μεσα... Οχι μονο μοντς, οχι μονο μελη αλλα και τρανς. Κοριτσι μου εχεις πολυ χοντρα ψυχολογικα προβληματα.. πηγαινε βρες τον Νταρυμπλ να εξιλεωθεις...

Καιρος να μαθουν ολοι οτι μου ελεγες οτι πισω απο τον Εθνικο Σταρ κρυβεται η Μπεττυ και οτι μπαινει εδω μεσα και γελαει μαζι μου... Τα ξεχασες αυτα;

Μισος για Μπεττυ, Ευα, Ντινα.... ΖΗΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΑ!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Παρε μια γευση....
Ο συναδελφος μου και εγω ειμασταν για επαγγελματικο ταξιδι στο Μοναχο για 3 μερες. Και εχθες ειχαμε μια επισκεψη στο ξενοδοχειο μας απο την καυτη Τανια  3 ωρες και για τους δυο μας 1000 ευρω... Αυτα   τα υπολοιπα να στα μεταφραση Ο φιλος σου απο το Κουκακι. Αυτο το πορδοβουλωμα σου.
Τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί??????????????????????????????????

Εγώ στο σπίτι σου???????????????????????????
Ούτε την φωνή σου δεν ξέρω και ούτε θέλω να την ακούσω πουστοκολόγερε του  κερατά!
Ξεμωραμένε γέρε της συμφοράς, τώρα καταλαβαίνω με τις ίντριγκές σου πας να σταυρώσεις κορόϊδα για πελάτες???
Βρε Ούστ απο δώ που λες οτι σεχω πάρει κιόλας
Σαβουρογάμης δεν γίνομαι!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αυτο το πορδοβουλωμα σου....

Τι λες ρε Χιμπατση με τα αλογισια τα  κατακιτρινα σου δοντια, πρωην μεταναστη και ταλαιπωρημενε ανθρωπε....
Πορδοβουλωμα εισαι ρε με σκατο μαζη ποντικομουρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom