aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τα πυστρακια να μη μιλανε :-*
ΟΥΣΤ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ.............
τα πυστρακια να μη μιλανε :-*
Μωρή ξεπέτα παλιόπουστρα αρχιδογλύφτη αυτά να τα ξαναπέις, το βράδυ! Εγω θαρθω σίγουρα δεν παίζω, και αυριο θα βάλω τις πραγματικες φωτογραφίες σου εδώ. Για να δούμε τι ρόλλο θα παίξεις μετά.θα μου κλασεις μια μαντρα ....
ελα ελα να σου κανω και το κωλο σου κοκκινο παλιο ρεμπεσσκε
Μωρή ξεπέτα παλιόπουστρα αρχιδογλύφτη αυτά να τα ξαναπέις, το βράδυ! Εγω θαρθω σίγουρα δεν παίζω, και αυριο θα βάλω τις πραγματικες φωτογραφίες σου εδώ. Για να δούμε τι ρόλλο θα παίξεις μετά.
ισα ρε παλιοπουστα
ΡΕΖΙΛΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.......................
Εχεις ερθει και σπιτακη μου αγαπητε μου ομως θυμασε??? Πριν καιρο??? Χρονο και.... το θυμασε????δεν ξέρω να διαβάζω!
Το τηλέφωνό σου το εχεις κυκλοφορήσει πιο πολύ απο τους κλειδαράδες και τους αχόρταγους!
εδω τι λέει ο ποιητής?
Mein Kollege und ich, sind geschäftlich für drei Tage in München gewesen. Und gestern hatten wir einen Hotelbesuch von der scharfen Tanja, drei Stunden für alle beide 1000 Euro, alles inklusive.
Ich sag euch da ging echt die Post ab, das war der schärfste Ging Bang den ich je hatte und der oh Mann. Am liebsten hätten wir verlängert, aber unser Zug ging schon in den Mogenstunden.
αποκαλυψις!!!!
Μην συχγίζεσαι μωρό μου. Αστον και αυριο κλαίνε.....ΡΕΖΙΛΗ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.......................
Μωρή ξεπέτα παλιόπουστρα αρχιδογλύφτη αυτά να τα ξαναπέις, το βράδυ! Εγω θαρθω σίγουρα δεν παίζω, και αυριο θα βάλω τις πραγματικες φωτογραφίες σου εδώ. Για να δούμε τι ρόλλο θα παίξεις μετά.
Ρε μωρο μου ενας γελοιος κλωνος αυτης της μοβορας της ΚΟΚΟΣ ειναι ..... πως θα ρθει .... ολο λογια ειναι .....
Αστηνα να εκτονωθει το κοριτσι, εξαλου αυτος ο κλωνος τις θυμιζει τον αντρα που εβγαλε απο πανω της..................
Εχεις ερθει και σπιτακη μου αγαπητε μου ομως θυμασε??? Πριν καιρο??? Χρονο και.... το θυμασε????
Παρε μια γευση....
Ο συναδελφος μου και εγω ειμασταν για επαγγελματικο ταξιδι στο Μοναχο για 3 μερες. Και εχθες ειχαμε μια επισκεψη στο ξενοδοχειο μας απο την καυτη Τανια 3 ωρες και για τους δυο μας 1000 ευρω... Αυτα τα υπολοιπα να στα μεταφραση Ο φιλος σου απο το Κουκακι. Αυτο το πορδοβουλωμα σου.
Παλι κοιταχθηκες στον καθρεφτη?Να το αποφευγεις μην παθεις ανακοπηΚαλα εισαι γελοιος
Πως εισαι ετσι μωρη καμπια?
Τίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιί??????????????????????????????????Εχεις ερθει και σπιτακη μου αγαπητε μου ομως θυμασε??? Πριν καιρο??? Χρονο και.... το θυμασε????
Παρε μια γευση....
Ο συναδελφος μου και εγω ειμασταν για επαγγελματικο ταξιδι στο Μοναχο για 3 μερες. Και εχθες ειχαμε μια επισκεψη στο ξενοδοχειο μας απο την καυτη Τανια 3 ωρες και για τους δυο μας 1000 ευρω... Αυτα τα υπολοιπα να στα μεταφραση Ο φιλος σου απο το Κουκακι. Αυτο το πορδοβουλωμα σου.
Πορδοβουλωμα εισαι ρε με σκατο μαζη ποντικομουρηΑυτο το πορδοβουλωμα σου....
Τι λες ρε Χιμπατση με τα αλογισια τα κατακιτρινα σου δοντια, πρωην μεταναστη και ταλαιπωρημενε ανθρωπε....