Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ρε λιλα γτ ποσταρεις ολη την ωρα φοτος σου αυτο δεν εχω καταλαβει  :think: :think: :think: ειδες καναν αλλον να ποσταρει φοτος του εδω μεσα;
Αφου δεν πουστάρει ο Δαναής και η εθνική πουστάρ το ίδιο είναι. Ασε που δεν τολμάνε να βάλουνε βλέποντας τετοια κάλη!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
τουλαχιστον να τις μαζεψουμε να τις βαλουμε σε ρινγκ με λασπη να γουσταρουμε κιολας οχι κυβερνοκαυγαδες
Να μας πεταξης στη Λασπη αλλα θελουμε να μας πεταξης και τα πληκτρολογια. Πως θα επικοινωνουμε????

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ελληνιστί: Αρχιδομουνοπορνοδιαστροφικοτσιμπουκόγρια
            Γαμιολοκουδούνα
                  Μαλακοτσιμπουκόγρια

Γερμανιστί????
Please!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
πιιιιιιιιιιιιιιικαααααααααααααααααααααααατσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αφου δεν πουστάρει ο Δαναής και η εθνική πουστάρ το ίδιο είναι. Ασε που δεν τολμάνε να βάλουνε βλέποντας τετοια κάλη!
Τον Αλικο θα τον μαθεις κανενα Γερμανικο γιατι δεν ξερη τη τυφλα του μπας και συνενοηθουμε??

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
:booty:[youtube=850,700]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τον Αλικο θα τον μαθεις κανενα Γερμανικο γιατι δεν ξερη τη τυφλα του μπας και συνενοηθουμε??

Να του μαθω εγω?????? Αυτα που ξερω τελος παντων.....Ενταξι ρε Δαναη δεν το κατεχω ακομα!
Αλλα θα μου κατσει τσαμπα για ενα βραδακι!
Δεχεσαι Αλικακι????

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ελα επιτελους να ξεσκεπαζεσαι και εσυ και να βλεπει ο κοσμος τι παιδακι εισαι......
ΘΥΜΑΣΑΙ....;
Σας Αγαπω ολους.........!!!
Εγω για σας ειμαι....!!!
Εγω εχω εσας Καρδουλες μου ......!!!
Το καλο παιδι του θρεντ.........!!!
Αυτο που παντα προσπαθουσες να πλασαρεις.......

Και τωρα ενας απλα  Α Λ Η Τ Η Σ........και τιποτα αλλο......

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Να του μαθω εγω?????? Αυτα που ξερω τελος παντων.....Ενταξι ρε Δαναη δεν το κατεχω ακομα!
Αλλα θα μου κατσει τσαμπα για ενα βραδακι!
Δεχεσαι Αλικακι????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Ελα επιτελους να ξεσκεπαζεσαι και εσυ και να βλεπει ο κοσμος τι παιδακι εισαι......
ΘΥΜΑΣΑΙ....;
Σας Αγαπω ολους.........!!!
Εγω για σας ειμαι....!!!
Εγω εχω εσας Καρδουλες μου ......!!!
Το καλο παιδι του θρεντ.........!!!
Αυτο που παντα προσπαθουσες να πλασαρεις.......

Και τωρα ενας απλα  Α Λ Η Τ Η Σ........και τιποτα αλλο......
Eισαι εσυ ενας....  Με τους κακους κακια θα ειμαι

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Eισαι εσυ ενας....  Με τους κακους κακια θα ειμαι

Δεν ειναι ετσι και το ξερεις Δαναη μου. Η παρεα σου ΚΙ ΕΣΥ εχετε ριξει πολλη λασπη και δεν σε ειδα να αγχωνεσαι και πολυ. Μην πετας λοιπον τη μια μαλακια πισω απο την αλλη τωρα.

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λουδοβικε...δεν πας να σαπουνισεις την περουκιτσα σου?
Η Παρεα της και αυτη ειναι οι πραγματικες τρανς που εσυ υποδιεσαι και υποστιριζεις πως αντιπροσωπευεις....Αει κροσντρεσερ μου....χαλαρωσε πια...Και παρτο αποφαση γλυκιε μου...Τρανς δεν εισαι και δεν προκειται να γινεις γιαυτο λυσσας....Και αν  θεωρεις κακια που στη λεμε....τοτε  αποφασισε να αποκαλυψεις ποιος εισαι..και ασε τα Βαλεντινα και τα Σταρ τρανς....Η τελευταια εστεμενη Σταρ  τρανς ειναι καποια που ελαβε μερος σε καλιστεια και κερδισε τον τιτλο...εσυ απο που τον ψωνισες? απ του Βεροπουλου?...και ειναι και θεοκοματος....που θες και σταριλικια...Τρομαρα σου που μας  βριζεις κιολας....αντρας πραμα με γυναικεια ρουχα....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λουδοβικε...δεν πας να σαπουνισεις την περουκιτσα σου?
Η Παρεα της και αυτη ειναι οι πραγματικες τρανς που εσυ υποδιεσαι και υποστιριζεις πως αντιπροσωπευεις....Αει κροσντρεσερ μου....χαλαρωσε πια...Και παρτο αποφαση γλυκιε μου...Τρανς δεν εισαι και δεν προκειται να γινεις γιαυτο λυσσας....Και αν  θεωρεις κακια που στη λεμε....τοτε  αποφασισε να αποκαλυψεις ποιος εισαι..και ασε τα Βαλεντινα και τα Σταρ τρανς....Η τελευταια εστεμενη Σταρ  τρανς ειναι καποια που ελαβε μερος σε καλιστεια και κερδισε τον τιτλο...εσυ απο που τον ψωνισες? απ του Βεροπουλου?...και ειναι και θεοκοματος....που θες και σταριλικια...Τρομαρα σου που μας  βριζεις κιολας....αντρας πραμα με γυναικεια ρουχα....

Σουζανα μου η οπως αλλιως σε λενε...

τον καημο της σταρ των εχεις εσυ... της ΕΘΝΙΚΗΣ μαλιστα!  :2funny: :2funny: :2funny:

και φαινεται εγω ειμαι πιο πολυ μεσα στο χωρο απο ολες εσας γιατι φαινεται οτι μονο εγω ηξερα την ιστορια του τρελου αλητη που πηγε στο Λονδινο, εκανε μουνι και το εσκασε χωρις να πληρωσει. Ολες οι σοβαρες τρανσεξουαλ ξερουν φυσικα την ιστορια και θεωρουν οτι ειναι κατι που μας ντροπιασε ολες.

Ασε τωρα τα καλοπιασματα σε Αγαπη, Ινα, κλπ και θυμησου τι ελεγες με το αλλο σου ψευδωνυμο. Ολες διαβαζουν τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα και γελανε με την κακια και τη ζηλεια σου...

Απο τη στιγμη που καμια σας δεν ξερει την ιστορια του απαραδεκτου τυχοδιωκτη κλεφτοκοτα τζαμπατζη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΗ εγω δεν θεωρω καμια σας αληθινη τρανς...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λουδοβικε παρεκτρεπεσαι... πιπιλα την καραμελα σου με τις μαλακιες για το τζαμπα μουνι και  απολαυσε μερικα  γλυκα λογακια απο παιδια εδω μεσα που δεν εχουν ιδεα ποιος σκατοπουστας κρυβεται πισω απο το nickname σου!
Και μην  βαζεις και τον εαυτο σου μεσα στον κυκλο ΜΑΣ γιατι δεν ανηκεις εκει...μονο σαυτο το φορουμ υπαρχεις και  θα υπαρχεις οσο υπαρχει και αυτο.Τολμα να  σκασεις μυτη εκει που συχναζουν οι τρανς και να τα πεις ολα αυτα που λες για ολες μας εδω μεσα....Ροναλντινιο μου.....Ποια σε ξερει προσωπικα μικρε μου σκανταλιαρη?Που εχεις κανει την εμφανιση σου και σε ειδανε? σε πιο μερος της  γης? ΥΠου υπαρχεις σαν οντοτητα αληθινη? στον πλανητη Αρη? Ελα αγορι μου τωρα...χαλαρωσε...και πιασε παλι την καραμελα με το τζαμπα μουνακι εκει να παριγορηθεις ....και πολυ σου ειναι που ασχολουμε μαζι σου....χαρη σου  κανω  Λουδοβικε...σε βοηθαω να υπαρχεις σε ενα  φορουμ και να ζεις το ονειρο της τρανς σταχτομπουτας....γλυκιε μου....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom