Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Ωραιο το επιπεδο σου!!!
Εχεις ανοιξει και το θρεντ.....!!!
             ΑΝΩΝΥΜΑ...

Αγαπητή δεσποινίς / κύριε / κυρία/ τρανς / τραβεστί / cd / οτιδήποτε άλλο μπορεί να είσαι,

Εσύ δεν θα έπρεπε να σχολιάζεις κανενός το επίπεδο για όλους τους λόγους τους οποίους έχω αναλύσει λεπτομερώς.

Από τη στιγμή που βλέπεις ότι εσύ και ο Βαλάντης είστε παντελώς ανεπιθύμητοι στο συγκεκριμένο thread, γιατί πολύ απλά και ήρεμα δεν μας αδειάζετε τη γωνιά για να ησυχάσουμε μία και καλή από εσάς.

Αν είσαι πραγματικά αυτή που δείχνεις γιατί δεν έχεις δώσει ποτέ και σε κανένα κάποιο σημείο ζωής και είσαι εδώ μόνο για να δημιουργείς προβλήματα.

Το thread το άνοιξα για κάποιο σκοπό και αν παρατηρήσεις ποτέ δεν συμμετείχα στις όποιες διαφωνίες, παρά μόνο αντάλλασα πληροφορίες με κάποιους άλλους λάτρεις των υπαρκτών και πραγματικών τρανς.

Αυτό που προτείνω σε όλους είναι να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σας και να αναλώνονται σε ατέλειωτες αντιδικίες με 2 αχαρακτήριστους και μίζερους τύπους.

Ως εδώ ήταν για εσάς και παρακαλώ όλους απλά να σας αγνοούν.

tzogarw (founder)

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Μωρή τρελή, θα σου τζάσω την καούκα απο τις παγκρές...Είσαι φτωχιά γλυκειά μου...Αφού δικέλεις μπάρες στα τζουρά για να τζασάρεις...

Εγώ έχω ερμηνεύσει αρχαίο θέατρο, ο κόσμος με αγαπά...εσύ τι έχεις κάνει?

ετσι ετσι :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αγαπητή δεσποινίς / κύριε / κυρία/ τρανς / τραβεστί / cd / οτιδήποτε άλλο μπορεί να είσαι,

Εσύ δεν θα έπρεπε να σχολιάζεις κανενός το επίπεδο για όλους τους λόγους τους οποίους έχω αναλύσει λεπτομερώς.

Από τη στιγμή που βλέπεις ότι εσύ και ο Βαλάντης είστε παντελώς ανεπιθύμητοι στο συγκεκριμένο thread, γιατί πολύ απλά και ήρεμα δεν μας αδειάζετε τη γωνιά για να ησυχάσουμε μία και καλή από εσάς.

Αν είσαι πραγματικά αυτή που δείχνεις γιατί δεν έχεις δώσει ποτέ και σε κανένα κάποιο σημείο ζωής και είσαι εδώ μόνο για να δημιουργείς προβλήματα.

Το thread το άνοιξα για κάποιο σκοπό και αν παρατηρήσεις ποτέ δεν συμμετείχα στις όποιες διαφωνίες, παρά μόνο αντάλλασα πληροφορίες με κάποιους άλλους λάτρεις των υπαρκτών και πραγματικών τρανς.

Αυτό που προτείνω σε όλους είναι να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σας και να αναλώνονται σε ατέλειωτες αντιδικίες με 2 αχαρακτήριστους και μίζερους τύπους.

tzogarw (founder)

φιλε μου δεν αξιζει να παιρνεις στα σοβαρα αυτο το χλεμπονιαρη μονο για δουλεμα ειναι :jerking:

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Aγαπητέ φίλε hotyancd,

Αρχικά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ύφος του μηνύματος σου το αοποίο αποδεικνύει κάποιο σοβαρό επίπεδο.

Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σου είναι ότι η Δανάη, η Εύα, η Σύλβια, η Νάντια και η Σουζάνα είναι 100% υπαρκτά πρόσωπα, αφού τις περισσότερες από αυτές τις έχω γνωρίσει προσωπικά. Δυστυχώς οι φίλες σου εν ονόματει Αλίκη και Βαλεντίνα δεν έχουνε βρεθεί ποτέ με κανένα συναγωνιστή, δεν έχουνε δώσει ποτέ τους τηλέφωνο σε κανένα και φυσικά από όσο έχω συζητήσει με τις προαναφερθείσες τρανς, οι οποίες σημειωτέον όλες μαζί ίσως και να συμπληρώνουν 1 αιώνα εργασίας στο χώρο, δεν τις γνωρίζουν από πουθενά.

Με όλο το σεβασμό αγαπητέ μου φίλε, η ερώτηση μου προς εσένα είναι η εξής: δεν σε βάζουν όλα όσα σου προανέφερα σε σκέψεις;

Οι 2 συγκεκριμένες υποτιθέμενες θεές το μόνο που προσφέρουν στο topic είναι καυγάδες, ειρωνία, ύβρεις και τίποτα παραπάνω.

Εδώ η πλειοψηφία μπαίνει για να μπορεί να λαμβάνει κάποιες πληροφορίες και όχι να διαβάζει τα πικρόσχολα σχόλια κάθε πικραμένης αδερφής, η οποία κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Εγώ προκαλώ τους moderators να τσεκάρουνε τις IP διευθύνσεις των 2 ενοχλητικών παρουσιών και να λήξουν μία και καλή όποια αμφιβολία υπάρχει, αποδεικνύοντας ότι καμία απο αυτές δεν βρίσκεται στη Γερμανία, παρά μόνο στο καβούκι της σε κάποιο αραχνιασμένο και τρισάθλιο υπόγειο κάποιας φτωχής γειτονιάς της Αττικής.

Ειλικρινά σέβομαι τις απόψεις όλων αλλά δεν βλέπω που μπορείς να διαφωνήσεις μαζί μου.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
tzogarw (founder)
θα συμφωνήσω στα βασικά
δεν χρειάζεται περισσότερη ανάλυση γιατί κάποια πραγματα είναι φως φανάρι
θα συμβούλεβα τα υπαρκτά πρόσωπα να σταματήσουν να απαντούν στις προκλήσεις και να επικεντρωθούμε στο βασικό θέμα του θρεντ.

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

tzogarw (founder)
τα ίδια γράφαμε

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

tzogarw (founder)

Αγαπημενε μου φιλε
Γιατι δεν μας λες και εσυ ποιος εισαι , γιατι δεν βαζεις και εσυ το προσωπο σου , μπαινεις και λες οτι λες και δεν ξερει κανεις ποιος εισαι και τι εισαι.....
Χαλαρωσε
Το οτι ανοιξες το θρεντ ΑΝΩΝΥΜΑ αυτο δεν λεει τιποτα, θα μπορουσε να το εχει κανει και καποιος αλλος,
Τωρα αν σε ενοχλει η αποψη μου και οτι ξεσκεπαζω καποιους που ειναι εδω μεσα που σας δουλευουν κανονικα και αλλους που με ξεφτιλιζουν με την εμφανιση τους ως Τρανς, αυτο αφορα εμενα και εδω το θρεντ ειναι για να λεει ο καθε ενας την αποψη του....
Εσυ μαλλον το θελεις συντηριτικο ,  κλισε με λιγα λογια ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΟ ισως λογο της ηλικιας σου.
Δεν γινεται Αγαπητε μου....
Και τα περι : εγω ειμαι αυτος που ανοιξα το θ Ρ Ε Ν Τ  εχουν κουρασει και στα pm. που μου εχεις στηλει...... αρκετα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπημενε μου φιλε
Γιατι δεν μας λες και εσυ ποιος εισαι , γιατι δεν βαζεις και εσυ το προσωπο σου , μπαινεις και λες οτι λες και δεν ξερει κανεις ποιος εισαι και τι εισαι.....
Χαλαρωσε
Το οτι ανοιξες το θρεντ ΑΝΩΝΥΜΑ αυτο δεν λεει τιποτα, θα μπορουσε να το εχει κανει και καποιος αλλος,
Τωρα αν σε ενοχλει η αποψη μου και οτι ξεσκεπαζω καποιους που ειναι εδω μεσα που σας δουλευουν κανονικα και αλλους που με ξεφτιλιζουν με την εμφανιση τους ως Τρανς, αυτο αφορα εμενα και εδω το θρεντ ειναι για να λεει ο καθε ενας την αποψη του....
Εσυ μαλλον το θελεις συντηριτικο ,  κλισε με λιγα λογια ΠΑΠΑΔΙΣΤΙΚΟ ισως λογο της ηλικιας σου.
Και τα περι : εγω ειμαι αυτος που ανοιξα το θ Ρ Ε Ν Τ  εχουν κουρασει και στα pm. που μου εχεις στηλει...... αρκετα
δηλαδη αν βαλω εγω μια φωτο του ελβις πρισλευ ειμαι ο θεουλης?ελεος τι ειναι αυτα που λετε.λες και μια φωτο δηλωνει ταυτοπροσωπια

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

tzogarw (founder)

Αυτα αγαπητε ΗΛΙΚΙΟΜΕΝΕ φιλε ... γιατι δεν τα λες για τους δεκαδες κλωνους που σαπιζουν το θρεντ; Δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν σας να πει αρκετα  η οι μοντ να παρουν θεση........
Εχετε τους γελοιους και γελετε και σας πειραζουν αλλα........

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπημενε μου φιλε
Χαλαρωσε
σορρυ κιολας δλδ
αυτός γιατί να βγάλει την φάτσα του?
δεν πουλάει κάτι
εσύ που πουλάς μάλλον για δικό σου συμφέρον θα έπρεπε
η δανάη και η σύλβια το κάνανε χωρίς φόβο γιατι προφανώς είναι γνωστές
άσχετα αν για κάποιον είναι λιγότερο ή περισσότερο όμορφες
περί ορέξεως .....

OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Αγαπημενε μου φιλε
Χαλαρωσε

Ανάξιο απάντησης.

Αδέρφια πάμε παρακάτω, ασ κάνουμε μία νέα αρχή με σοβαρές ανταλλαγές πληροφοριών.

Και μην τολμήσει να μου στείλει κανείς μήνυμα χωρίς φωτογραφία, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση εργασίας, ΑΦΜ, ΔΟΥ γιατί πολύ απλά δεν θα τον πάρω στα σοβαρά.

Η αγαμία βαράει στο κεφάλι....

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Και όλα αυτά ξεκίνησαν & εξακολουθούνε να γίνονται από μια υποθετική trans που υποθετικά είναι super trans των 1500 & 2000 euro την ώρα ! φυσικά δεν μένει Ελλάδα, φυσικά όπως όλες η μεγάλοtrans έχει κάποιο site και όπως είναι φυσικό δεν το δίνει γιατί υποθετικά πάντα δεν θέλει πελάτες ενώ εδώ και ένα μηνά μας έχει σπάσει τα α…δια καθημερινά & κάνει ακόμα μεγαλύτερη διαφήμιση που όπως ισχυρίζεται δεν θέλει…..
Αφού δεν μένει Ελλάδα & παίρνει αυτά τα χρήματα που ισχυρίζεται, ας μας δόση το site και εμείς απλά δεν θα πάμε…..αλλά αυτό θα την κάνει υπαρκτή & δεν θα γίνετε εδώ μέσα αυτό που τώρα γίνετε…

Αυτά για το φάντασμα tarns Αλίκη που έχει ένα ακόμα φάντασμα δικηγόρο τραβελο φυσικά ονοματι βαλεντινας….
Φιλιά
Τα λεμέ…..

Α…
Και ως συνήθως δεν θα αφήσει να πέσει κάτω αυτό
Δεν θέλω ούτε από την δικηγόρο ούτε από αυτήν απάντηση….
Απλά γραφώ ένα γενικό για κάποιους από εδώ μέσα φίλους

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
επισης οποιος τη ξεσκεπαζει ειναι μια τρανς κατα τη γνωμη της.... :2funny:
ειμαστε ολοι τρανς λοιπον :2funny: :2funny: :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι γινεται μια cd [URL unfurl="true"]http://www.stardogs.gr/portal/images/stories/photo_news/krotofovia-cd.jpg[/img[/URL]] οταν φαει flash    [img height=100 width=100][URL unfurl="true"]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:froj0mGQUWZsnM:http://img89.imageshack.us/img89/2981/kingstondthyperx8gbxd9.jpg[/img[/URL]]???

Γινεται
transflash [img height=120 width=120][URL unfurl="true"]http://cdn.overstock.com/images/products/P10447665a.jpg[/img[/URL]]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλημερα στο λαϊκο αντρακι που βλεπει ποδοσφαιρο στο καφενειο στο Μεταξουργειο και εχει γαμησει ολες τις τραβεστι και κατα τ'αλλα ειναι ολη μερα μπροστα απο το κομπιουτερ και τσακωνεται στα καλιαρντα με τρανς. Κατι δεν κολλαει εδω...  :think:

Πηγαινε μωρη τελειωμενη πληρωσε τον γιατρο, απατεωνισσα που ηρθες να πεθανεις εδω μεσα... Εχεις μπει με εκατο ονοματα εδω μεσα παρανοϊκε..

Ενα θρεντ ανοιξες μωρη, δεν ηρθαμε σπιτι σου απο το παραθυρο.  :2funny: :2funny: :2funny: Κοκοκοκοκοκοκοκοκο.....

Φιλια σε ολη την παρεα μου μας διαβαζει!

Και αγαπητα πελατακια προσοχη: ισως κυκλοφορουν αναμεσα μας πεταλουδιτσες (η καμπιες) που εχουν συνηθισει να κανουν απατεωνιες.. ΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΣΑΣ...

Περιμενω συνεχεια στα μπινελικια. Εφτιαξες κανεναν καινουριο λογαριασμο κλεφτοκοτα να μας βρισει;  

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom