ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
να το ριξουμε στην πιατσα να οικονομησουμε;
μπα μας εχει προλαβει ο αλικοβαλαντης!!
ειναι εκτος συναγωνισμου
να το ριξουμε στην πιατσα να οικονομησουμε;
ντροπη σου!!!!τι να σου πω τωραμπα μας εχει προλαβει ο αλικοβαλαντης!!
ειναι εκτος συναγωνισμου
καλως την και ας αργησεΒρε βρε βρε βρε..... Ολα τα καλα παιδια!!! Λαγουδακη βλεπω εχεις παρη τα πανω σου τελευταια τι γινετε?? Βασιλικο πολτο πινεις καθε πρωι?? Συλβια να τον προσεχης αυτον ειναι επικινδυνος. Μην του γυρνας ποτε το κολαρακι στον υπνο σου. Ξερεις τι κανη το βραδυ εεεε???? Την ωρα που κοιματε η κοπελα του παει στο ψυγειο παιρνη το σιροπη σοκολατα τις αλοιφη τις ρογουλες και βγαζη τον κουνελο και αστα μετα.....
Καλησπερα σε ολους.... :-* :-* :-* :-* :-*
καλε σημερα μου εκανε προταση γαμουΒρε βρε βρε βρε..... Ολα τα καλα παιδια!!! Λαγουδακη βλεπω εχεις παρη τα πανω σου τελευταια τι γινετε?? Βασιλικο πολτο πινεις καθε πρωι?? Συλβια να τον προσεχης αυτον ειναι επικινδυνος. Μην του γυρνας ποτε το κολαρακι στον υπνο σου. Ξερεις τι κανη το βραδυ εεεε???? Την ωρα που κοιματε η κοπελα του παει στο ψυγειο παιρνη το σιροπη σοκολατα τις αλοιφη τις ρογουλες και βγαζη τον κουνελο και αστα μετα.....
Καλησπερα σε ολους.... :-* :-* :-* :-* :-*
ποιος ,
ο λαγος ή ο παππους?
Ο ΛΑΓΟΠΑΠΠΟΥΣ.... Συλβια δεν πιστευω να δεχτηκες. Σε θελω στο υψος σου.ποιος ,
ο λαγος ή ο παππους?
αμαν ρε παιδι μου!!!!!τι κακο πραγμα να μην μπορεις να κρυψεις τιποτα!!!!!!καλε σημερα μου εκανε προταση γαμου
oxi βαιβεα του ζηταω πρικα πρωταΟ ΛΑΓΟΠΑΠΠΟΥΣ.... Συλβια δεν πιστευω να δεχτηκες. Σε θελω στο υψος σου.
μπα με ζοριζει λιγο!!!!Ο ΛΑΓΟΠΑΠΠΟΥΣ.... Συλβια δεν πιστευω να δεχτηκες. Σε θελω στο υψος σου.
εχω εχωoxi βαιβεα του ζηταω πρικα πρωτα
αμαν ρε παιδι μου!!!!!τι κακο πραγμα να μην μπορεις να κρυψεις τιποτα!!!!!!
Ο ΛΑΓΟΠΑΠΠΟΥΣ.... Συλβια δεν πιστευω να δεχτηκες. Σε θελω στο υψος σου.
Εχη 2 μετρα κουνελο τι αλλο θες?? Θες και προικα????? Ξερεις τι θα κανη εε?? Θα σου πασαρη το κουνελο το βραδυ στον υπνο σου και θα φευγη αυτος μπουρδελοτσαρκες. Δυσκολο αντρα διαλεξες. Λαγουδακη να ζητησης και εσυ προικα. Θα την παρης οπως ειναι στη φωτο ομως βρακυα εχει δεν θα τις αγορασης τα εχω δει.
θα σε παω στα ευρωπαικα δικαστηρια και θα σε καθερεσω απο δημαρχοεγω τετοιο ζευγος δεν παντρευω...
παντρεψε τους εσυ