Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βρε βρε βρε βρε.....  Ολα τα καλα παιδια!!! Λαγουδακη βλεπω εχεις παρη τα πανω σου τελευταια τι γινετε?? Βασιλικο πολτο πινεις καθε πρωι?? Συλβια να τον προσεχης αυτον ειναι επικινδυνος. Μην του γυρνας ποτε το κολαρακι στον υπνο σου. Ξερεις τι κανη το βραδυ εεεε???? Την ωρα που κοιματε η κοπελα του παει στο ψυγειο παιρνη το σιροπη σοκολατα τις αλοιφη τις ρογουλες και βγαζη τον κουνελο και αστα μετα.....
Καλησπερα σε ολους.... :-* :-* :-* :-* :-*

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Βρε βρε βρε βρε.....  Ολα τα καλα παιδια!!! Λαγουδακη βλεπω εχεις παρη τα πανω σου τελευταια τι γινετε?? Βασιλικο πολτο πινεις καθε πρωι?? Συλβια να τον προσεχης αυτον ειναι επικινδυνος. Μην του γυρνας ποτε το κολαρακι στον υπνο σου. Ξερεις τι κανη το βραδυ εεεε???? Την ωρα που κοιματε η κοπελα του παει στο ψυγειο παιρνη το σιροπη σοκολατα τις αλοιφη τις ρογουλες και βγαζη τον κουνελο και αστα μετα.....
καλως την και ας αργησε :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καιρο ειχα να εμφανιστω εεεε???? Μα δεν μπορω βλεπω τετοια Αβαταρ και να μην πω ενα Καλησπερα....  Το Σλογκαν της Δαναη....  Καποιος μου ζητησε να κανω αυτο ακριβως που θα σας πω.
Να ειμαι στο κρεβατι ξαπλωμενη με τα ψιλοτακουνα και το Ταγκα, να μασαω μια τεραστια Μπαμπολ τσιχλα, να κανω τεραστιες φουσκες να σπανε.... Να καπνιζω το τσιγαρο μου και να του βαζω στο προσωπο το καπνο,  καθως με κοιταει εντονα εγω τον κοιταω απαθεστατα,  δηλαδη τον εχω  γραμμενο ενα πραγμα, μασαω την τσιχλα με την γλωσσα εξω, παιζω τα κολιε μου, αυτος κανη τα παντα, εγω κοιταω το ταβανι, το πατωμα, την καρεκλα, τα νυχια μου και τον ρωταω.  Τελιωσες η ακομα????
Καλα περιμενω. Αυτο μου ζητησε ενας πελατης μου. Ουφ..... 

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλε σημερα μου εκανε προταση γαμου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχη 2 μετρα κουνελο τι αλλο θες?? Θες και προικα????? Ξερεις τι θα κανη εε?? Θα σου πασαρη το κουνελο το βραδυ στον υπνο σου και θα φευγη αυτος μπουρδελοτσαρκες. Δυσκολο αντρα διαλεξες. Λαγουδακη να ζητησης και εσυ προικα. Θα την παρης οπως ειναι στη φωτο ομως βρακυα εχει δεν θα τις αγορασης τα εχω δει.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γιατι καλε;παιρνει και δωρο ο κουμπαρος :2funny: :2funny:θα σε φτιαξουμε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom