Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ηρθε και ο προαγωγος των μοντελων εκ Βερολινου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν σε συστήσω στο Βερολίνο η και στο Μόναχο , θα με βγάλεις ασπροπρόσωπο? Η θα πατώσεις χωρίς σεφτέ και θα ξευτιλιστώ μαζί σου!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λουδοβικε....η φωτο μου ειναι πριν μερικες μερες που ημουν Λονδινο..Με την Νελλη και την Νορα και οσα και να λες....κροσντρεσερ εισαι....μονο απο την καουκα  την ελεινη που φορας φενετε....και για να φτασω να νοιωσω απελπιζμενη απο  κατι σαν και σενα....μαλλον λαθος σε ενημερωσανε....και νασε σιγουρος αγορι μου....οτι θα  φερω  φωτο με τον Νταρυμπλ.....γιατι  το οτι δεν χειρουργει πια δεν τον αποκλειει να βγαλει μια φωτο...εχε χαρη που δεν το σκεφτικα  να το κανω οταν πηγα και τον ειδα την προιγουμενη φορα...πριν μερες που ημουν λονδινο.....και το ποιες εξηπηρετουν αγαπητε  κροσντρεσερ ειναι  κατι που μπορω να  πω σε καποιους που ενδιαφερονται...γιατι αυτος ειναι ο λογος που μπηκα εδω μεσα...γιατι δεν εχς αναγκη να το πεξω τρανς ΕΙΜΑΙ! οσο για αυτες που αναφερω ειναι ΥΠΑΡΚΤΕΣ τρανς....οχι σαν και σενα βιρτουαλ....που  θα πεις τις ΑΛΙΘΗΝΕΣ τρανς που  δουλευουν στο δρομο κροσντρεσερ σαν και σενα....μα δεν βλεπεις ρε τα χαλια στη φωτο σου? Δεν ντρεπεσαι να  φορας μια τοσο ΕΛΕΙΝΗ περουκα απο τα μαγαζια που πουλανε για τις αποκριες?
που θα με πεις και απελπισμενη....αλλα δεν θα σου κανω τη χαρη....εδω  θα σε κραζω....γιατι δεν ξερω που να σε βρω να σου πω εγω ποιος ειναι τσατσος και κροσντρεσερ...να με δεις  Live για να   εχεις αποψη του ποσο απελπισμενη με κανεις....
Ασχετο αλλα  θυμασαι την ατακα ¨
             Εξω πουστη απ την παραγκα?  σου παειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αν σε συστήσω στο Βερολίνο η και στο Μόναχο , θα με βγάλεις ασπροπρόσωπο? Η θα πατώσεις χωρίς σεφτέ και θα ξευτιλιστώ μαζί σου!
Kannst du Deutsch sprechen?? Ich kann. Und bin bereit fur alles. Also komm zur Sache mein freund..

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Λουδοβικε....η φωτο μου ειναι πριν μερικες μερες που ημουν Λονδινο..Με την Νελλη και την Νορα και οσα και να λες....κροσντρεσερ εισαι....μονο απο την καουκα  την ελεινη που φορας φενετε....και για να φτασω να νοιωσω απελπιζμενη απο  κατι σαν και σενα....μαλλον λαθος σε ενημερωσανε....και νασε σιγουρος αγορι μου....οτι θα  φερω  φωτο με τον Νταρυμπλ.....γιατι  το οτι δεν χειρουργει πια δεν τον αποκλειει να βγαλει μια φωτο...εχε χαρη που δεν το σκεφτικα  να το κανω οταν πηγα και τον ειδα την προιγουμενη φορα...πριν μερες που ημουν λονδινο.....και το ποιες εξηπηρετουν αγαπητε  κροσντρεσερ ειναι  κατι που μπορω να  πω σε καποιους που ενδιαφερονται...γιατι αυτος ειναι ο λογος που μπηκα εδω μεσα...γιατι δεν εχς αναγκη να το πεξω τρανς ΕΙΜΑΙ! οσο για αυτες που αναφερω ειναι ΥΠΑΡΚΤΕΣ τρανς....οχι σαν και σενα βιρτουαλ....που  θα πεις τις ΑΛΙΘΗΝΕΣ τρανς που  δουλευουν στο δρομο κροσντρεσερ σαν και σενα....μα δεν βλεπεις ρε τα χαλια στη φωτο σου? Δεν ντρεπεσαι να  φορας μια τοσο ΕΛΕΙΝΗ περουκα απο τα μαγαζια που πουλανε για τις αποκριες?
που θα με πεις και απελπισμενη....αλλα δεν θα σου κανω τη χαρη....εδω  θα σε κραζω....γιατι δεν ξερω που να σε βρω να σου πω εγω ποιος ειναι τσατσος και κροσντρεσερ...να με δεις  Live για να  εχεις αποψη του ποσο απελπισμενη με κανεις....
Ασχετο αλλα  θυμασαι την ατακα ¨
              Εξω πουστη απ την παραγκα?  σου παειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
θα συμφωνησω .

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Που να τον πας τον Κακομοιρη ρε Μωρο μου.....με αυτη την μουρη..... που;
Αστον εκει περα, μια χαρα ειναι ολο και καποιος χαζος παει και τον περνει και του δινει και αξια.... και το εχει παρει και πανω του.....Ε ρε τι αλλο θα δω η Γυναικα εδω μεσα......

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Που να τον πας τον Κακομοιρη ρε Μωρο μου.....με αυτη την μουρη..... που;
Αστον εκει περα, μια χαρα ειναι ολο και καποιος χαζος παει και τον περνει και του δινει και αξια.... και το εχει παρει και πανω του.....Ε ρε τι αλλο θα δω η Γυναικα εδω μεσα......

βαλαντη απο το ζεφυρη εισαι? :idiot:

divine2u2000

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
Λίλα γιατί δεν μου απαντάς γλυκειά μου. Είσα θεομούναρος και αν σου αρέσει το κατούρημα σου υπόσχομαι να σε πνίξω στο κάτουρο και στο χύσι γλυκειά μου. Στείλε pm.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Λίλα γιατί δεν μου απαντάς γλυκειά μου. Είσα θεομούναρος και αν σου αρέσει το κατούρημα σου υπόσχομαι να σε πνίξω στο κάτουρο και στο χύσι γλυκειά μου. Στείλε pm.
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια αγαπη :boobies:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λουδοβικε....η φωτο μου ειναι πριν μερικες μερες που ημουν Λονδινο..Με την Νελλη και την Νορα και οσα και να λες....κροσντρεσερ εισαι....μονο απο την καουκα  την ελεινη που φορας φενετε....και για να φτασω να νοιωσω απελπιζμενη απο  κατι σαν και σενα....μαλλον λαθος σε ενημερωσανε....και νασε σιγουρος αγορι μου....οτι θα  φερω  φωτο με τον Νταρυμπλ.....γιατι  το οτι δεν χειρουργει πια δεν τον αποκλειει να βγαλει μια φωτο...εχε χαρη που δεν το σκεφτικα  να το κανω οταν πηγα και τον ειδα την προιγουμενη φορα...πριν μερες που ημουν λονδινο.....και το ποιες εξηπηρετουν αγαπητε  κροσντρεσερ ειναι  κατι που μπορω να  πω σε καποιους που ενδιαφερονται...γιατι αυτος ειναι ο λογος που μπηκα εδω μεσα...γιατι δεν εχς αναγκη να το πεξω τρανς ΕΙΜΑΙ! οσο για αυτες που αναφερω ειναι ΥΠΑΡΚΤΕΣ τρανς....οχι σαν και σενα βιρτουαλ....που  θα πεις τις ΑΛΙΘΗΝΕΣ τρανς που  δουλευουν στο δρομο κροσντρεσερ σαν και σενα....μα δεν βλεπεις ρε τα χαλια στη φωτο σου? Δεν ντρεπεσαι να  φορας μια τοσο ΕΛΕΙΝΗ περουκα απο τα μαγαζια που πουλανε για τις αποκριες?
που θα με πεις και απελπισμενη....αλλα δεν θα σου κανω τη χαρη....εδω  θα σε κραζω....γιατι δεν ξερω που να σε βρω να σου πω εγω ποιος ειναι τσατσος και κροσντρεσερ...να με δεις  Live για να   εχεις αποψη του ποσο απελπισμενη με κανεις....
Ασχετο αλλα  θυμασαι την ατακα ¨
             Εξω πουστη απ την παραγκα?  σου παειιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Δεν θελω να μου ταραζεσαι Σουζανακι. Για μενα πουστης ειναι κυριως αυτος που φερεται πουστικα. Πχ αυτος ο γελοιος αφραγκος που πηγε κι εκανε μουνι και δεν πληρωσε. Χρονια γελανε ολες οι τρανς με την περιπτωση του.

Και ολες εχουν να λενε ποσο τις ντροπιασε.

Αυτος ο ΠΟΥΣΤΗΣ.

Η Ντινα η Μ. γιατι σε ταραζει τοσο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Δεν θελω να μου ταραζεσαι Σουζανακι. Για μενα πουστης ειναι κυριως αυτος που φερεται πουστικα. Πχ αυτος ο γελοιος αφραγκος που πηγε κι εκανε μουνι και δεν πληρωσε. Χρονια γελανε ολες οι τρανς με την περιπτωση του.

Και ολες εχουν να λενε ποσο τις ντροπιασε.

Αυτος ο ΠΟΥΣΤΗΣ.

Η Ντινα η Μ. γιατι σε ταραζει τοσο;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλικο? καυλωνεις ετσι μαρι?

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
250 σελιδες με άχρηστο υλικο....
το μονο που έχετε καταφέρει ΟΛΕΣ σας είναι να σας συχαθούμε

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Ηθελα να ηξερα ρε Ντινακη πως δεν το ξερεις εσυ το τσασιμο απο το Γιατρο σου, αφου εσυ η ιδια το ελεγες και με καμαρη!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ  ΕΣΥ Η ΕΞΥΠΝΗ!!!

Ρ φιλη σε μαθανε..... Τωρα ενταξει .... ΧΑΛΑΡΩΣΕ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Kannst du Deutsch sprechen?? Ich kann. Und bin bereit fur alles. Also komm zur Sache mein freund..
Στείλε με πμ 250 προκλητικές φωτό σου και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β και άνω και θα σε γράψω να σπουδάσεις εδω:

Μετα να δούμε πια θα σου τη βγαίνει....
Σοβαρά στο λέω!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom