Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λιλακι αν εσυ πας να κανεις μουνακι να το πληρωσεις μωρο μου. Μην σε κυνηγαει κι εσενα ο γιατρος σαν τη φιλη μας. :2funny: :2funny: :2funny:

Σου στελνω πολλα εθνικα φιλακια!  :boobies: :boobies: :boobies:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Λιλακι αν εσυ πας να κανεις μουνακι να το πληρωσεις μωρο μου. Μην σε κυνηγαει κι εσενα ο γιατρος σαν τη φιλη μας. :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω δεν θελω μουνακι,μου αρεσει οπως ειμαι και απο οτι ξερω αρεσω και σε πολλους αλλους ετσι. :-*

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Εγω δεν θελω μουνακι,μου αρεσει οπως ειμαι και απο οτι ξερω αρεσω και σε πολλους αλλους ετσι. :-*

Φυσικα και αρεσεις κουκλι μου. Απλα λεω σε περιπτωση που πας να προσθεσεις την τελευταια πινελια πανω σου να πληρωσεις το γιατρο και να μην το σκασεις απο το παραθυρο με τα ραμματα οπως εκανε καποια αλλη που καταφερε να κανει την αλητεια της ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ των Ελληνιδων τρανς...

Εισαι πολυ δροσερη και μου αρεσει πολυ το φωτορομαντζο που δημοσιευεις σε συνεχειες...

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φιλη σου δεν ειμαι δεν κανω παρεα με  κροσντρεσερ
και στις 8 παω  παλι Λονδινο...τηα σου φερω μια φοτο με μενα και το  γιατρο που κατα την αποψη σου με κυνηγαει....Μικρη ανοητη γαλοτσα....

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Φυσικα και αρεσεις κουκλι μου. Απλα λεω σε περιπτωση που πας να προσθεσεις την τελευταια πινελια πανω σου να πληρωσεις το γιατρο και να μην το σκασεις απο το παραθυρο με τα ραμματα οπως εκανε καποια αλλη που καταφερε να κανει την αλητεια της ΕΘΝΙΚΗ ΞΕΦΤΙΛΑ των Ελληνιδων τρανς...

Εισαι πολυ δροσερη και μου αρεσει πολυ το φωτορομαντζο που δημοσιευεις σε συνεχειες...
:smitten:

maxilog

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ολες εισαστε ομορφες, και η Λιλα και η Βαλεντινα και η Δαναη...ολες.
Και αυτο γιατι δινετε κατι ξεχωριστο που δεν μπορουν να το δωσουν ολοι οι αλλοι-λες.
Ετσι ολες εισαστε σημαντικες ασχετα με ομορφια,προσοντα,ηλικια,μορφωση.
Ολες εχετε fun και αυτο ειναι το σημαντικο. Οποτε μην τσακωνεστε και να ειστε ενωμενες γιατι μονο ετσι θα σας εκτιμησουν και αυτοι που ανηκουν στο μεγαλυτερο κοινωνικο ποσοστο.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Φιλη σου δεν ειμαι δεν κανω παρεα με  κροσντρεσερ
και στις 8 παω  παλι Λονδινο...τηα σου φερω μια φοτο με μενα και το  γιατρο που κατα την αποψη σου με κυνηγαει....Μικρη ανοητη γαλοτσα....

Γιατι ταραχτηκες καλη μου; Ποιος μιλησε για σενα; Εγω απλα αναφερθηκα σε μια γνωστη περιπτωση στον κυκλο μας.

Μη μου πεις οτι ησουν εσυ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν σε εχω ικανη για τετοιες αλητειες. Αποκλειεται.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Νταρυμπλ δεν χειρουργει εδω και χρονια. Που θα μου φερεις και φωτογραφια μαζι του. Τρομαρα σου.

Και τα γαλοτσα και τα κροσντρεσερ στα σουργελα με τα οποια νομιζες οτι θα κανεις το θρεντ τσιφλικι σου.

Αν ξερεις την απατεωνισσα που λεμε παντως πες της οτι ΟΛΕΣ γελανε μαζι της.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΥΝΟΥΝ.

Η Ντινα η Μ. γιατι σε ταραζει τοσο;;;

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γιατι ταραχτηκες καλη μου; Ποιος μιλησε για σενα; Εγω απλα αναφερθηκα σε μια γνωστη περιπτωση στον κυκλο μας.

Μη μου πεις οτι ησουν εσυ...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν σε εχω ικανη για τετοιες αλητειες. Αποκλειεται.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ο Νταρυμπλ δεν χειρουργει εδω και χρονια. Που θα μου φερεις και φωτογραφια μαζι του. Τρομαρα σου.

Και τα γαλοτσα και τα κροσντρεσερ στα σουργελα με τα οποια νομιζες οτι θα κανεις το θρεντ τσιφλικι σου.

Αν ξερεις την απατεωνισσα που λεμε παντως πες της οτι ΟΛΕΣ γελανε μαζι της.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΥΝΟΥΝ.

Η Ντινα η Μ. γιατι σε ταραζει τοσο;;;
μαριιιιιιιιιι παρε μια καινουρια καουκα :tickedoff:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Αν το κοψει θα ειναι χωρίς....προσόντα! Άσε που δεν θα ξαναμπεί δω μέσα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Και λες οτι δεν κανεις παρεα με κροσντρεσερ αλλα τετοιους προωθουσες απο τα ποστ σου.

Μη βριζεις την παρεα σου.... Σουζανα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τετοιο καημο ειχες να δεις καπου τη μουρη σου που εβαλες φωτογραφια απο βαφτιση στο αβαταρ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• p.jpg
    p.jpg
    230,2 KB · Εμφανίσεις: 37
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πωπω... τοσο πολυ ταραχτηκε η παρεουλα που μαζευτηκε ολη εδω.

Γουσταρωωω... Η απελπισια σας με διασκεδαζει αφανταστα!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Σουζανα θα μας πεις ποιες "ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ" αποψε οπως ειχες γραψει μια φορα;  :2funny: :2funny: :2funny:

Ασχετο αλλα θυμαστε ενα τραγουδι του Τσαλικη:

Ο τελειος τσατσος ο τσατσος ο σωστος
ο προσχαρος ο εξυπνος ο εξυπηρετικος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
λιλα?
μηπως υπαρχει καποια αλλη φωτο με αλλα παπουτσια?
αυτα ειναι λιγο ντεμοντε.. :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom