Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
ρε σκατοπουστρα λιλα ουστ απο δω εχουμε ξερασει με σενα.γιατι μας ταλαιπωρείς ετσι? :idiot: :idiot:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Αν σε πλακωσω σε κλωτσομπουνιδια μωρη τελειωμενη γεροντοπουστα και σου κατεβασω και τα μουτρα θα σου πω μετα.
Βρωμερο καταπτυστο ΣΙΧΑΜΑ

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ρε σκατοπουστρα λιλα ουστ απο δω εχουμε ξερασει με σενα.γιατι μας ταλαιπωρείς ετσι? :idiot: :idiot:
Απ ότι δείχνει όμως, και ανεξάρτητα προσωπικού γούστου του καθενός, ΕΙΝΑΙ και τούτη ΤΡΑΒΕΛΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αν σε πλακωσω σε κλωτσομπουνιδια μωρη τελειωμενη γεροντοπουστα και σου κατεβασω και τα μουτρα θα σου πω μετα.
Βρωμερο καταπτυστο ΣΙΧΑΜΑ
olala μας απειλουν και οι φλωροι :shit:

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
ο λιλα με το εσώρουχό του όταν φορά κοστούμι, (πάνα ακράτειας)

Συνημμένα

• pana akrateias.jpg
    pana akrateias.jpg
    30,5 KB · Εμφανίσεις: 25

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
καλυτερα να μη φας μαπιδια και θα σου πω μετα ξεσκιμενε και ξεφτυλισμενε μετροποντικα

φιλε και να τον κοπανήσεις τι θα αλλαξει μήπως θα γινει str8?να μην ποσταρει τις ξερασμα  φοτο του λεω εγω για να μην αρρωστενουμε .

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βαλεντινακι, δεν κανεις λιγο κουπεπε να συνερθεις καλο μου γιατι  την παραειδες τραβεστι και θα χρειαστεις επιγοντως Φαρμακα?
Νασουν αξια να μιλησεις εσυ για μενα θα το επερνα σοβαρα υποψιν αλλα δεν.....
Οταν στα 19 μου  τραβαγα με τις 12δες τα κρατητιρια τον εξεφτελισμο και το ξυλο και εβγαινα στους δρομους να διαδιλωσω για να μπορουν κατι γαλοτσες σαν και σενα σημερα να βγαινουν σε κατι απροσωπα  φορουμ να το πεζουν τραβεστι εσυ  δεν υπηρχες καν.
Οταν εγω εβγαινα τις νυχτες και ανεχομουνα τον καθε κομπλεξικο (σαν και σενα ενα πραμα) να με  βριζει και να μου πεταει διαφορα για να καταφερω μαζι με καποιες αλλες να υπαρχουμε εσυ  δεν υπηρχες καν.
Οι αννθρωποι που εχουν αξιες ξερουν πολυ καλα να ελενχουν και να διασταυρωνουν οτι πληροφοριες εχουν πριν αναλαβουν την ευθυνη να τις αναφερουν.Αλλα μου να  ξερεις εσυ απο αξιες βρε  ζοντοβολο αφου το μονο που εμαθες στη ζωη σου και το μονο που κανεις εδω μεσα ειναι να το πεζεις τραβεστι λες και ειναι προσον και ανδραγαθημα να φορεσεις μια περουκα ( ναι σαν αυτη του λουδοβικου του IV που φορας σαυτη τη φωτο)και να χτυπιεσαι για το ειδος σου που δεν εχεις ιδεα τι ειδος ειναι....και αρκετα ασχολιθηκα με ασχετες αμορφωτες και  συκιες (οι συκιες ειναι  αυτες που ολη μερα σαν τσατσαδες στα μπουρδελα θαβουνε την πουτανα οταν ειναι δωματιο και οταν  βγει την γλυφουνε)και πολυ αξια σου εδωσα.
Το ποια ειμαι το εχω αποδιξει στα  τοσα χρονια που ειμαι αυτο που ειμαι και δεν περιμενω πια κανενα να μου δοσει παρασημα.Οσο για χολη..μην ανησυχεις..εχω γευτει μπολικη απο τα 15 μου χρονια και εχω  καποια ανοσια...Την καριερα μου την εκανα και ειμαι ευχαριστιμενη που εζησα δοξες του ειδους μας που εσυ μεσα σε  φορουμ και πισω απο μια οθονη δεν  θα ζησεις ποτε.
Λουδοβικε των  Ανωγειων!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:-*