Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (2 μέλη και 16 επισκέπτες)

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λουδοβικε.....ασε ρε  μαγκα....πουστικη συμπεριφορα ειναι η δικη σου οπως και η εμφανηση σου...και αν το παμε κατα τα λεγομενα σου...αγαπιτε  κροσντρεσερ...αν καποια εκανε  μουνι τζαμπα...μακαρι να το εκανε...στο φιναλε...ο εν λογο γιατρος εγινε ζαμπλουτος απο αυτες τις επεμβασεις....απο μας διλαδι...δεν θα του λειψουνε μερικες χιλιαδες ευρα....αν και στο ξαναπα....ΠΑΝΤΑ και ΟΛΟΙ οι γιατροι   πληρονονται προκαταβολικα...αλλα που να χερεις εσυ απο επεμβασεις αισθητικης φυσεως....αν ηξερες δεν θαχες τετοιο χαλι....
Καμμια Ντινα Μ δεν με ταραζει....νασε  σιγουρος..αγορι μου κοριτσι μου δεν χερω τι εισαι τελως παντων....
ΟΥΤΕ και εσυ με ταραζεις....βεβαιως βεβαιως....

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Ηθελα να ηξερα ρε Ντινακη πως δεν το ξερεις εσυ το τσασιμο απο το Γιατρο σου, αφου εσυ η ιδια το ελεγες και με καμαρη!!! ΜΠΡΑΒΟ ΕΙΣΑΙ  ΕΣΥ Η ΕΞΥΠΝΗ!!!

Ρ φιλη σε μαθανε..... Τωρα ενταξει .... ΧΑΛΑΡΩΣΕ

βαλαντη τραβα τωρα στο ζεφυρη :dancing:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Στείλε με πμ 250 προκλητικές φωτό σου και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β και άνω και θα σε γράψω να σπουδάσεις εδω:

Μετα να δούμε πια θα σου τη βγαίνει....
Σοβαρά στο λέω!!!

εσυ θελεις χοντρη πουτσα μαλλον... :dancing:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αν καποια εκανε  μουνι τζαμπα... 

Μην τα λες εσυ ρε  φιλη........

urito

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θελω τωρα να βρω ενα αστερι οπως βαλεντινα-αλικη-δαναη-ευα για τωρα θα με βοηθησετε?

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Εγω παντως πληρωνομαι παντα μετα :boobies:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λουδοβικε.....ασε ρε  μαγκα....πουστικη συμπεριφορα ειναι η δικη σου οπως και η εμφανηση σου...και αν το παμε κατα τα λεγομενα σου...αγαπιτε  κροσντρεσερ...αν καποια εκανε  μουνι τζαμπα...μακαρι να το εκανε...στο φιναλε...ο εν λογο γιατρος εγινε ζαμπλουτος απο αυτες τις επεμβασεις....απο μας διλαδι...δεν θα του λειψουνε μερικες χιλιαδες ευρα....αν και στο ξαναπα....ΠΑΝΤΑ και ΟΛΟΙ οι γιατροι   πληρονονται προκαταβολικα...αλλα που να χερεις εσυ απο επεμβασεις αισθητικης φυσεως....αν ηξερες δεν θαχες τετοιο χαλι....
Καμμια Ντινα Μ δεν με ταραζει....νασε  σιγουρος..αγορι μου κοριτσι μου δεν χερω τι εισαι τελως παντων....
ΟΥΤΕ και εσυ με ταραζεις....βεβαιως βεβαιως....

Τα ιδια ελεγες πανω κατω και χτες με το αλλο σου ψευδωνυμο το αντρικο.

Αφου καλα εκανε και θησαυρισε ο γιατρος να ερθει να σε γαμησει κι εσενα ενας λοχος τζαμπα και να φυγει χωρις να σε πληρωσει ρε ξεφτιλα. Που καμαρωνεις κιολας για την ξεφτιλα σου.

Πειναλα!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Weisst du das du ein arschloch bist???? Sprich doch mit mir Deutsch wenn du kannst du arschloch. Du verfaultes mistloch.

Στη φαμπρικα  τα εμαθες αυτα οταν σε γαμαγανε οι Τουρκαλαδες ρε gastarbeiter καραφλε.....;
Οχι και arsloch η Αλικη μωρο μου... ετσι ειπε το σοι σου οταν μπηκε και σε ειδε σε αυτα τα χαλια εδω μεσα.......

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ουπς....δεν το ειδα αυτο.....
Αχ  ωρε Εθνικε...
νασε καλα....
Προς Αλικη...... Με χερουν εδω και 25 χρονια  γλυκεια μου δεν με μαθανε τωρα....
Επισης σπουδασα γραφιστικη στη σχολη Βακαλο απο οπου φυσικα εφυγα νυχτα κλεβωντας το διπλωμα και επειτα πηγα στο School Of Arts  απεναντι απο τον  σταθμο Bond street στο Λονδινο οπου και παλι εκανα το ιδιο...δεν πληρωσα και εκλεψα αλλο ενα  διπλωμα....και τωρα εξασκω το επαγκελμα  του Web Master κλεβωντας και παλι το ψωμι απο απορες γραφιστριες που τους παιρνω τη δουλεια εφοσον κονομαω απο την πορνεια....
Ελπιζω να σε ενημερωσα τωρα...
Α ΝΑΙ!  μαλλον θα κανουνε την ζωη μου ταινια... γιατι μονο εγω και Ο Ληστης με τις  γλαδιολες καναμε  καριερα κλεφτη με τοση επυτιχια...
Προς Λουδοβικο......Εχω κατσει να με γαμισουν  δωρεαν αγαπητε κροσντρεσσερ πολλες φορες σε φανταρακια που δεν  ειχαν χρηματα και ειχαν  καβλες...και καλυτερα  πειναλας παρα πουστης και ασχημος σαν και σενα....

urito

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε κοριτσια αφηστε τον βλακα και βοηθηστε με λιγο.........

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στείλε με πμ 250 προκλητικές φωτό σου και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας επιπέδου Β και άνω και θα σε γράψω να σπουδάσεις εδω:

Μετα να δούμε πια θα σου τη βγαίνει....
Σοβαρά στο λέω!!!
Ich bin in Deutschland aufgewachsen und brauche kein sprachkurs von niemanden. Das ich nicht gut Griechisch schreiben kann ist es das ich kein Griechische Schule gegangen bin in Deutschland. Nur Deutsches. Ob du mir glaubst oder nicht es ist mir egal. Das ist alles.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ουπς....δεν το ειδα αυτο.....
Αχ  ωρε Εθνικε...
νασε καλα....
Προς Αλικη...... Με χερουν εδω και 25 χρονια  γλυκεια μου δεν με μαθανε τωρα....
Επισης σπουδασα γραφιστικη στη σχολη Βακαλο απο οπου φυσικα εφυγα νυχτα κλεβωντας το διπλωμα και επειτα πηγα στο School Of Arts  απεναντι απο τον  σταθμο Bond street στο Λονδινο οπου και παλι εκανα το ιδιο...δεν πληρωσα και εκλεψα αλλο ενα  διπλωμα....και τωρα εξασκω το επαγκελμα  του Web Master κλεβωντας και παλι το ψωμι απο απορες γραφιστριες που τους παιρνω τη δουλεια εφοσον κονομαω απο την πορνεια....
Ελπιζω να σε ενημερωσα τωρα...
Α ΝΑΙ!  μαλλον θα κανουνε την ζωη μου ταινια... γιατι μονο εγω και Ο Ληστης με τις  γλαδιολες καναμε  καριερα κλεφτη με τοση επυτιχια...
Προς Λουδοβικο......Εχω κατσει να με γαμισουν  δωρεαν αγαπητε κροσντρεσσερ πολλες φορες σε φανταρακια που δεν  ειχαν χρηματα και ειχαν  καβλες...και καλυτερα  πειναλας παρα πουστης και ασχημος σαν και σενα....

Ελα σιγα σιγα μαθαινουμε για σενα!!! καλα το πας ρε φιλη.....
Μετα τη Χειλουδακη τωρα Αγαπητοι μας φιλοι η Κ Ο Κ Ο............!!!
Το νεο μας Α Σ Τ Ε Ρ Ι............!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom