Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Ελα σιγα σιγα μαθαινουμε για σενα!!! καλα το πας ρε φιλη.....
Μετα τη Χειλουδακη τωρα Αγαπητοι μας φιλοι η Κ Ο Κ Ο............!!!
Το νεο μας Α Σ Τ Ε Ρ Ι............!!!

η κοκο με το μουτζο και ο αλικος με το πουτσό.. :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
εσυ θελεις χοντρη πουτσα μαλλον... :dancing:
Εγω μωρή τρελόγρια η εσύ που μπαίνεις εδώ μπας και τον αρπάξεις απο κάποιον?
Ούστ Λούγκρα κλάστη !!!!!!!!!!!!!
Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ! Θα σου ρουφήξω το μεδούλι καρίολα..... Θα σε βρώ και θα δείς που επεμβαίνεις εκει που δε σε φυτρώνουνε.

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βαλαντη...τον ξεσκονιζεις τον κουραμπιε?

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• untitled1rere.jpg
    untitled1rere.jpg
    75,8 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εγω μωρή τρελόγρια η εσύ που μπαίνεις εδώ μπας και τον αρπάξεις απο κάποιον?
Ούστ Λούγκρα κλάστη !!!!!!!!!!!!!
Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ! Θα σου ρουφήξω το μεδούλι καρίολα..... Θα σε βρώ και θα δείς που επεμβαίνεις εκει που δε σε φυτρώνουνε.

μαλλον εσυ θελεις να τον αρπαξεις ,οχι εγω...
δε σε συμφερει να με βρεις.....δε θα περασεις καλα.. :birdman:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπηκε κι ολας να το παιξει κυρια ο τελειωμενος τζαμπατζης... Η ξεφτιλα των τρανς...

Ουπς....δεν το ειδα αυτο.....
Αχ  ωρε Εθνικε...
νασε καλα....
Προς Αλικη...... Με χερουν εδω και 25 χρονια  γλυκεια μου δεν με μαθανε τωρα....
Επισης σπουδασα γραφιστικη στη σχολη Βακαλο απο οπου φυσικα εφυγα νυχτα κλεβωντας το διπλωμα και επειτα πηγα στο School Of Arts  απεναντι απο τον  σταθμο Bond street στο Λονδινο οπου και παλι εκανα το ιδιο...δεν πληρωσα και εκλεψα αλλο ενα  διπλωμα....και τωρα εξασκω το επαγκελμα  του Web Master κλεβωντας και παλι το ψωμι απο απορες γραφιστριες που τους παιρνω τη δουλεια εφοσον κονομαω απο την πορνεια....
Ελπιζω να σε ενημερωσα τωρα...
Α ΝΑΙ!  μαλλον θα κανουνε την ζωη μου ταινια... γιατι μονο εγω και Ο Ληστης με τις  γλαδιολες καναμε  καριερα κλεφτη με τοση επυτιχια...
Προς Λουδοβικο......Εχω κατσει να με γαμισουν  δωρεαν αγαπητε κροσντρεσσερ πολλες φορες σε φανταρακια που δεν  ειχαν χρηματα και ειχαν  καβλες...και καλυτερα  πειναλας παρα πουστης και ασχημος σαν και σενα....

Με συγκινησες με τα φανταρακια. Θα κλαψω.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι ταινια θα σε κανουν βρε σουργελο...

Κριμα τοσα πτυχια και να κανεις τσιμπουκια στο δρομο ομως... Κατι δεν κολλαει.  :jerking: :jerking: :jerking:

Μπεττυ... Τζενη... και ο τρελος με τα χιλια προσωπα μεσα στο φορουμ!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Γεια σου ρε Λιλα Χριστο δεν καταλαβεις δε πα να βριζονται εδω μεσα εσυ εκει ! Ευγε

urito

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ ΜΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ?????????????????? :think: :think: :think: :think: :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Στη φαμπρικα  τα εμαθες αυτα οταν σε γαμαγανε οι Τουρκαλαδες ρε gastarbeiter καραφλε.....;
Οχι και arsloch η Αλικη μωρο μου... ετσι ειπε το σοι σου οταν μπηκε και σε ειδε σε αυτα τα χαλια εδω μεσα.......
Ουτε που ξερεις πως γραφετε ρε μαλακα ακου arsloch....  Arscloch ειναι σωστα. Καταλαβες Βερολινεζα μου????? Παρε και κανενα λεξικο εκει στο Κουκακι πουλανε.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ουτε που ξερεις πως γραφετε ρε μαλακα ακου arsloch....  Arscloch ειναι σωστα. Καταλαβες Βερολινεζα μου????? Παρε και κανενα λεξικο εκει στο Κουκακι πουλανε.

Αγορακι μου εσυ πως τα εμαθες ως μεταναστης.....;

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λουδοβικος εισαι...Λουδοβικος ισουνα και Λουδοβικος  θα μεινεις....
ελα ξεκατινιασου κροσντρεσερ μου..πες κιαλλα αγορι μου...ελα πασα μου.....και συ και ο αλλος ο Βαλαντης...που εκανε το λαθος και μου εδωσε και μσν....και μονο γερμανικο IP δε εχει....και δεν χρειαζομαι κλωνους για να σε κραζω γκιοζη μου...μπορω και επωνυμα...δεν εχω τετοια κοληματα.
Εθνικε η τσικιτα...αν λεμε την ιδια...σκαει που και που στην σπαρτης...αλλα σπανια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom