DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μαλιστα Αρχηγε της Αγελης.... Εδω και τωρα θελω....θελεισ να σε δικασο εδο και τορα αττακτο πορνοκοριτσο????
Μαλιστα Αρχηγε της Αγελης.... Εδω και τωρα θελω....θελεισ να σε δικασο εδο και τορα αττακτο πορνοκοριτσο????
Μπράβο !!!!Είπες κάτι που πολύ σωστό! πολυ ευγενικη και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ
Συμληρώνω και επαυξάνω: και πού ώραία τύπισσα, και ωραία σαν χαρακτήρας!
Καρδουλα μου δεν εχω φορτωση μια χαρα ειμαι. Αφου ξερεις οτι εγω δεν τα κουβαλαω. Τα πεταω. Βλεπεις μωρο μου τι καυλιαρικο πουτανακι ειμαι??Δανάη δεν μπορώ να σε βλέπω να φορτώνεις γιατί δεν σου ταιριάζει μωρό μου...
Και μόνο που ασχολείσαι χάνεις το χρόνο σου...
Εγώ όταν σε γνώρισα από κοντά ήσουν απίστευτα λαμπερή, χαμογελαστή και απίστευτα καυλιάρα...!!!
Νομίζω ότι για να χαλαρώσεις εχω το αντίδοτο!!!
Είσαι πραγματικά φωτιά και το ζεις αυτό που κάνεις.... εγω πραγματικά σε θεωρώ από τις κορυφαίες στο χώρο... το παράπονο μου είναι ότι δεν μπορώ να σε πετύχω εδώ και καιρό και θέλω απίστευτα να ξαναπάρουνε φωτιά τα κορμιά μας...Καρδουλα μου δεν εχω φορτωση μια χαρα ειμαι. Αφου ξερεις οτι εγω δεν τα κουβαλαω. Τα πεταω. Βλεπεις μωρο μου τι καυλιαρικο πουτανακι ειμαι??
Μαλιστα Αρχηγε της Αγελης.... Εδω και τωρα θελω....
Εμενα η Ευα ειναι φιλη μου και ειμαι φιλη της αυτο λεει πολλα. Και οντως ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια. Το Βλεπετε εξαλου απο το χομο που γινετε στο Θρεντ της. Τα δικα σου θρεντ πως πανε καλο μου παιδι??Η Ευα ειναι απο τα πιο καλα κοριτσια του χωρου μας. Κουκλαρα με ενα κορμι για πολλες αμαρτιες... Αν πατε λιγο στο θρεντ της θα παθετε σοκ απο την υπεροχη συμπεριφορα της και το καυτο υλικο που ποσταρει. Το καλο να λεγεται. Μαζι με τη Μαριαννα ανατιναξαν πολλους υπολογιστες... Το θρεντ της Ευας ειναι ΚΟΛΑΣΗ. Φανταστειτε απο κοντα τι γινεται!
Και ανάποδη! TRANS DANAH anapoda207 copy.jpg
Γύρνα και μια ανάσκελλα άλλα αφάσκιωτη (Χωρίς τη σκελέα)
Και ανάποδη! TRANS DANAH anapoda207 copy.jpg
Γύρνα και μια ανάσκελλα άλλα αφάσκιωτη (Χωρίς τη σκελέα)
Η Ευα ειναι απο τα πιο καλα κοριτσια του χωρου μας. Κουκλαρα με ενα κορμι για πολλες αμαρτιες... Αν πατε λιγο στο θρεντ της θα παθετε σοκ απο την υπεροχη συμπεριφορα της και το καυτο υλικο που ποσταρει. Το καλο να λεγεται. Μαζι με τη Μαριαννα ανατιναξαν πολλους υπολογιστες... Το θρεντ της Ευας ειναι ΚΟΛΑΣΗ. Φανταστειτε απο κοντα τι γινεται!
ρε συ , τελικα δε μας ειπες,
την εχεις παρει την Αλικη?
δωσε ενα ρεπορτο..