Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Συνημμένα

• TRANS DANAH 207 copy.jpg
    TRANS DANAH 207 copy.jpg
    41,9 KB · Εμφανίσεις: 54

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Δαναη με εχεις ανεβασει και σκληρυνει παρα πολυ......

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αρχιζει η συνεδριασις
URL]]

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μπράβο !!!!Είπες κάτι που πολύ σωστό!  πολυ ευγενικη και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ
Συμληρώνω και επαυξάνω: και πού ώραία τύπισσα, και ωραία σαν χαρακτήρας!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η Ευα ειναι απο τα πιο καλα κοριτσια του χωρου μας. Κουκλαρα με ενα κορμι για πολλες αμαρτιες... Αν πατε λιγο στο θρεντ της θα παθετε σοκ απο την υπεροχη συμπεριφορα της και το καυτο υλικο που ποσταρει. Το καλο να λεγεται. Μαζι με τη Μαριαννα ανατιναξαν πολλους υπολογιστες...  Το θρεντ της Ευας ειναι ΚΟΛΑΣΗ. Φανταστειτε απο κοντα τι γινεται!

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Καύλαααααααααα
θα τον παιξουμε για παρτυ σου μωρο

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δανάη δεν μπορώ να σε βλέπω να φορτώνεις γιατί δεν σου ταιριάζει μωρό μου...

Και μόνο που ασχολείσαι χάνεις το χρόνο σου...

Εγώ όταν σε γνώρισα από κοντά ήσουν απίστευτα λαμπερή, χαμογελαστή και απίστευτα καυλιάρα...!!!

Νομίζω ότι για να χαλαρώσεις εχω το αντίδοτο!!!
Καρδουλα μου δεν εχω φορτωση μια χαρα ειμαι. Αφου ξερεις οτι εγω δεν τα κουβαλαω. Τα πεταω. Βλεπεις μωρο μου τι καυλιαρικο πουτανακι ειμαι??

OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Καρδουλα μου δεν εχω φορτωση μια χαρα ειμαι. Αφου ξερεις οτι εγω δεν τα κουβαλαω. Τα πεταω. Βλεπεις μωρο μου τι καυλιαρικο πουτανακι ειμαι??
Είσαι πραγματικά φωτιά και το ζεις αυτό που κάνεις.... εγω πραγματικά σε θεωρώ από τις κορυφαίες στο χώρο... το παράπονο μου είναι ότι δεν μπορώ να σε πετύχω εδώ και καιρό και θέλω απίστευτα να ξαναπάρουνε φωτιά τα κορμιά μας...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Συνημμένα

• TRANS DANAH anapoda207 copy.jpg
    TRANS DANAH anapoda207 copy.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 28

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Η Ευα ειναι απο τα πιο καλα κοριτσια του χωρου μας. Κουκλαρα με ενα κορμι για πολλες αμαρτιες... Αν πατε λιγο στο θρεντ της θα παθετε σοκ απο την υπεροχη συμπεριφορα της και το καυτο υλικο που ποσταρει. Το καλο να λεγεται. Μαζι με τη Μαριαννα ανατιναξαν πολλους υπολογιστες...  Το θρεντ της Ευας ειναι ΚΟΛΑΣΗ. Φανταστειτε απο κοντα τι γινεται!
Εμενα η Ευα ειναι φιλη μου και ειμαι φιλη της αυτο λεει πολλα. Και οντως ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια. Το Βλεπετε εξαλου απο το χομο που γινετε στο Θρεντ της. Τα δικα σου θρεντ πως πανε καλο μου παιδι??

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι αλλο θα δουν τα ματια μας... Η Δαναη παει να πλασαριστει θεα τυπου Ευα με το λευκο το σλιπ που φορουσε και ο Γαρδελης στις ελληνικες ταινιες.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τοσο καυλιαρικο πουτανακι οσο και ο Λεβενταγας στο Καλημερα Ζωη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε συ , τελικα δε μας ειπες,
την εχεις παρει την Αλικη?
δωσε ενα ρεπορτο..
Και ανάποδη! TRANS DANAH anapoda207 copy.jpg

Γύρνα και μια ανάσκελλα άλλα αφάσκιωτη (Χωρίς τη σκελέα)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη την αλλη βαλε που εισαι στην παραλια. Με τη βερμουδα και την παντοφλα σαν τον Ταμτακο.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ενα κορμι για πολλα πιτσιλισματα καυλες μου.

Συνημμένα

• TRANS DANAH 137 copy copy.jpg
    TRANS DANAH 137 copy copy.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 62

Επισκέπτης
Ευτυχως που δεν εβαλες κεφαλι γιατι ακομα θα τρεχαμε  :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Για ξέσκισμα είναι η κορμάρα σου καυλα
Φτιάξε μας κι'αλλο
Κάνε μας απόψε να χύσουμε για την Δανάη

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ινα και Αγαπη... κουκλες πιτσιρικες τρανς... ξανθα μωρα με σκουλαρικια... κορμαρες... βυζαρες... και τρομερα σεξυ και θηλυκα προσωπα. Στα καλλιστεια της ΘΕΑΣ Ευας Κουμαριανου αφησαν τους παντες αφωνους.

Αυτα ειναι μωρα... Οχι ο Δρακουμελ...

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Ευα ειναι απο τα πιο καλα κοριτσια του χωρου μας. Κουκλαρα με ενα κορμι για πολλες αμαρτιες... Αν πατε λιγο στο θρεντ της θα παθετε σοκ απο την υπεροχη συμπεριφορα της και το καυτο υλικο που ποσταρει. Το καλο να λεγεται. Μαζι με τη Μαριαννα ανατιναξαν πολλους υπολογιστες...  Το θρεντ της Ευας ειναι ΚΟΛΑΣΗ. Φανταστειτε απο κοντα τι γινεται!

Λοιπον κοριτσια και ειδικα προς εσενα Βαλεντινα που πιστευω οτι εχεις μιαλο και μορφωση
θελω να πω τα εξης

Επειδη ξερω καλα την Δαναη ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι και θα ηθελα να φτιαξουν οι σχεσεις σας εδω μεσα ασχετα απο αυτα που εχουν ειπωθει...
Εγω δεν θα σας απασχολησω αλλο εδω ,,, αλλα θα ειμουνα παρα πολυ ευχαριστημενη αν ασχολιοσασταν με τα καυλιαρικα αγορια του σαιτ και οχι με ιντριγκες μεταξυ σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλακια πολλα σε ολες σας και σε ολους σας  και οπως λες ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ....................................................................................    
 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
ρε συ , τελικα δε μας ειπες,
την εχεις παρει την Αλικη?
δωσε ενα ρεπορτο..

Ρώτα την ίδια! Απο εμένα εχειτην άδεια να μιλήσει! Εγώ υποσχέθηκα να μην πω τίποτε, και ούτε θα πώ! Πάντως δεν ειναι παραμύθι σίγουρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom