Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τα Ορμονουχα βυζακια μου χωρις σιλικονες. Με 0% λιπαρα. Για σας αγορια μου.
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις; Γνωστα τα τρικ των κροσντρεσερ μωρο μου... Ξεφτιλιζεσαι...
πρεπει να εμπεριεχουν πολουσ ιδατανθρακεσ ομος....!!!!μπουχαχααχχαχαχα!!!!Τα Ορμονουχα βυζακια μου χωρις σιλικονες. Με 0% λιπαρα. Για σας αγορια μου.
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις; Γνωστα τα τρικ των κροσντρεσερ μωρο μου... Ξεφτιλιζεσαι...
εσυ μ αρεσεις...
και η Λιλα , δεν πα να γινεται χαμος , εκεινη ανεβαζει φωτο.
τελικα η Λιλα ειναι ανωτερος ανθρωπος...
Και όχι μόνο ειναι η Multimedia trans. Βλέπε παραγωγή Lila.wmv
δαναι κατσε ισιχα γιατι θα με αναγκασεις να σε δικασο στο μεταλαγμενο πορνοδικιο του αριου καυλου!και οι σινεπιες θα ειναι τραγικες...!!!!Πιτσι θελω να γινω το ξεκολο πουτανακη σου....
Βρε Βαλεντινα μου γιατη τοση κακια με την Δαναη ???????
μηπως ολες ξεκινησαμε με βυζια απο την μαμα μας η απο τον μπαμπα μας??????
Και στην τελικη οπως ειπα και πριν η καθε μια με την αξια της ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μην ξεχνας οτι υπαρχουν παρα πολλες κουκλαρες του χωρου μας που ειναι πλαστικοποιημενες αλλα απο χαρακτηρες σκατα
εξ αλλου οτι ποιο φυσικο ειναι και πιο ποθητο στον Αντρα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Δικασε με Πιτσι το εχω αναγκηδαναι κατσε ισιχα γιατι θα με αναγκασεις να σε δικασο στο μεταλαγμενο πορνοδικιο του αριου καυλου!και οι σινεπιες θα ειναι τραγικες...!!!!
Τραβελλογέννα Κρήτη!Τσικουδια ναι. Ελληνικο, ντοπιο, χανιωτικο ποτο μου σερβιρουν. Μια που ειμαι και απο Κρητη. Οχι αδελφιστικα πραγματα. Η τσικουδια ειναι για τα Τραβελια που ειναι ΝΤΟΜΠΡΑ και ΣΠΑΘΑΤΑ.Και οχι για πουστηδες που κρυβονται πισω απο πληκτρολογια με ψευτικα avatar. Kαταλαβες Λουδοβικε????
θελεισ να σε δικασο εδο και τορα αττακτο πορνοκοριτσο????Δικασε με Πιτσι το εχω αναγκη
δις ισόβια και χορις δικεομα απόλισις με ορουςδαναι κατσε ισιχα γιατι θα με αναγκασεις να σε δικασο στο μεταλαγμενο πορνοδικιο του αριου καυλου!και οι σινεπιες θα ειναι τραγικες...!!!!
Γλυκια μου Ευα εγω απλα απανταω στα χτυπηματα της Δαναης που ερχονται απο πολλα (κλωνο)μετωπα. Οποια σεβεται τον χωρο μας θα απαντουσε.
Καλο ειναι οταν λοιπον δεν εχουμε προχωρησει ακομη να μην εκτοξευουμε κακιες για ολες τις υπολοιπες.
Αν οτι πιο φυσικο και πιο ποθητο στον αντρα τοτε κακως βαλαμε βυζια Ευα. Κακως καναμε αποτριχωσεις. Και κακως καναμε μουνια.
Και με συγχωρεις αλλα σε καποια (δικα μας) θεματα δεν ισχυει ο κανονας του φυσικου. Πλεον καποια πραγματα θεωρουνται δεδομενα. Π.χ. τα βυζια. ΕΛΕΟΣ.
Εισαι πολυ ευγενικη και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ παντως.
Φιλακια!