Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τα Ορμονουχα βυζακια μου χωρις σιλικονες. Με 0% λιπαρα. Για σας αγορια μου.

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις; Γνωστα τα τρικ των κροσντρεσερ μωρο μου... Ξεφτιλιζεσαι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Αυτα θελουμε ρε δαναη να μας δειχνεις...
ασε της αλλες & διξε τα καλη σου

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Δειξε και λιγο κωλαρακι μωρο να ταβλιαστουμε....

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις; Γνωστα τα τρικ των κροσντρεσερ μωρο μου... Ξεφτιλιζεσαι...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε Βαλεντινα μου γιατη τοση κακια με την Δαναη ???????
μηπως ολες ξεκινησαμε με βυζια απο την μαμα μας η απο τον μπαμπα μας??????
Και στην τελικη οπως ειπα και πριν η καθε μια με την αξια της ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μην ξεχνας οτι υπαρχουν παρα πολλες κουκλαρες του χωρου μας που ειναι πλαστικοποιημενες αλλα απο χαρακτηρες σκατα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εξ αλλου οτι ποιο φυσικο ειναι και πιο ποθητο στον Αντρα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πιτσι θελω να γινω το ξεκολο πουτανακη σου....

Συνημμένα

• TRANS DANAH 108 copy.jpg
    TRANS DANAH 108 copy.jpg
    40,8 KB · Εμφανίσεις: 55

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
εσυ μ αρεσεις...
και η Λιλα , δεν πα να γινεται χαμος , εκεινη ανεβαζει φωτο.
τελικα η Λιλα ειναι ανωτερος ανθρωπος...

Και όχι μόνο ειναι η Multimedia trans. Βλέπε παραγωγή   Lila.wmv        :think:   
:2funny:            :2funny:      :2funny:                            :2funny:
:2funny:            :2funny:      :2funny:                      :2funny:      :2funny:
:2funny:            :dancing:      :2funny:                  :2funny: :2funny:  :2funny:
:2funny::2funny:    :2funny:      :2funny: :2funny:        :2funny:              :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν θα το ρισκαρω ακομα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και όχι μόνο ειναι η Multimedia trans. Βλέπε παραγωγή   Lila.wmv        :think:     
:2funny:            :2funny:       :2funny:                             :2funny:
:2funny:            :2funny:       :2funny:                      :2funny:      :2funny:
:2funny:            :dancing:      :2funny:                   :2funny: :2funny:  :2funny:
:2funny::2funny:    :2funny:       :2funny: :2funny:        :2funny:               :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βρε Βαλεντινα μου γιατη τοση κακια με την Δαναη ???????
μηπως ολες ξεκινησαμε με βυζια απο την μαμα μας η απο τον μπαμπα μας??????
Και στην τελικη οπως ειπα και πριν η καθε μια με την αξια της ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Και μην ξεχνας οτι υπαρχουν παρα πολλες κουκλαρες του χωρου μας που ειναι πλαστικοποιημενες αλλα απο χαρακτηρες σκατα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
εξ αλλου οτι ποιο φυσικο ειναι και πιο ποθητο στον Αντρα  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Γλυκια μου Ευα εγω απλα απανταω στα χτυπηματα της Δαναης που ερχονται απο πολλα (κλωνο)μετωπα. Οποια σεβεται τον χωρο μας θα απαντουσε.

Καλο ειναι οταν λοιπον δεν εχουμε προχωρησει ακομη να μην εκτοξευουμε κακιες για ολες τις υπολοιπες.

Αν οτι πιο φυσικο και πιο ποθητο στον αντρα τοτε κακως βαλαμε βυζια Ευα. Κακως καναμε αποτριχωσεις. Και κακως καναμε μουνια.

Και με συγχωρεις αλλα σε καποια (δικα μας) θεματα δεν ισχυει ο κανονας του φυσικου. Πλεον καποια πραγματα θεωρουνται δεδομενα. Π.χ. τα βυζια. ΕΛΕΟΣ.

Εισαι πολυ ευγενικη και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ παντως. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Φιλακια!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τσικουδια ναι. Ελληνικο, ντοπιο, χανιωτικο ποτο μου σερβιρουν.  Μια που ειμαι και απο Κρητη. Οχι αδελφιστικα πραγματα. Η τσικουδια ειναι για τα Τραβελια που ειναι ΝΤΟΜΠΡΑ και ΣΠΑΘΑΤΑ.Και οχι για πουστηδες που κρυβονται πισω απο πληκτρολογια με ψευτικα avatar. Kαταλαβες Λουδοβικε????
Τραβελλογέννα Κρήτη!

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
δαναη λιγο κωλαρακι μπορουμε να χουμε???

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Εντάξει το θέμα έχει ξεφτιλιστεί τελείως. Οφείλω να ομολογήσω ότι κι εγώ σαν καλός μαλάκας το έφαγα...Αναφέρομαι στην Αλίκη και στη Ζέτα, για το αν υφίστανται ως προσωπικότητες όπως εμφανίζονται στο θρεντ.
Δεν θέλω ούτε να περιαυτολογήσω ούτε να το παίξω ξερόλας, αλλά ξέρω πολλά από τον συγκεκριμένο χώρο και ιδιαίτερα από εξωτερικό λόγω προσωπικών εμπειριών και σχέσεων.
Δεν υπάρχει τρανς παγκοσμίως που να χρεώνει 2.000 ευρώ για μία (1) ώρα . Λήξις.
Στην αρχή στο ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ μήνυμα που μου έστειλε η Ζέτα διάβασα εκ παραδρομής 200 και το θεώρησα λογικό σε σχέση με την εμφάνισή της (εφόσον βέβαια είναι αυτή).
Ωστόσο διαβάζοντας όλα τα παραπάνω μηνύματα των φίλων διαπίστωσα ότι ζητάει 2 χιλιάρικα για μία ώρα, δηλαδή 33 ευρώ κάθε λεπτό και 1 ευρώ κάθε 2 δευτερόλεπτα... Έλεος!!!!!
Τα 2.000 Ζέτα ή όπως αλλιώς σε λένε, ή θέλεις να σε λένε δεν μπορείς να τα πάρεις για 1 ώρα ούτε στο Ντουμπάι όσο κούκλα και να είσαι, πόσο μάλλον να τα πάρεις στην Ελλάδα...
Δεν έχω σκοπό να θίξω ούτε να ειρωνευτώ κανέναν και καμία, την άποψή μου παραθέτω και ούτε θέλω να μπω σε διαδικασία αλληλομπινελικιών, γιατί δεν βγάζει πουθενά και δεν έχει νόημα, αλλά μην υποτιμάτε την νοημοσύνη μας.. :headbang:

OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Δανάη δεν μπορώ να σε βλέπω να φορτώνεις γιατί δεν σου ταιριάζει μωρό μου...

Και μόνο που ασχολείσαι χάνεις το χρόνο σου...

Εγώ όταν σε γνώρισα από κοντά ήσουν απίστευτα λαμπερή, χαμογελαστή και απίστευτα καυλιάρα...!!!

Νομίζω ότι για να χαλαρώσεις εχω το αντίδοτο!!!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δαναι κατσε ισιχα γιατι θα με αναγκασεις να σε δικασο στο μεταλαγμενο πορνοδικιο του αριου καυλου!και οι σινεπιες θα ειναι τραγικες...!!!! :rockon:
δις ισόβια και χορις δικεομα απόλισις με ορους

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Γλυκια μου Ευα εγω απλα απανταω στα χτυπηματα της Δαναης που ερχονται απο πολλα (κλωνο)μετωπα. Οποια σεβεται τον χωρο μας θα απαντουσε.

Καλο ειναι οταν λοιπον δεν εχουμε προχωρησει ακομη να μην εκτοξευουμε κακιες για ολες τις υπολοιπες.

Αν οτι πιο φυσικο και πιο ποθητο στον αντρα τοτε κακως βαλαμε βυζια Ευα. Κακως καναμε αποτριχωσεις. Και κακως καναμε μουνια.

Και με συγχωρεις αλλα σε καποια (δικα μας) θεματα δεν ισχυει ο κανονας του φυσικου. Πλεον καποια πραγματα θεωρουνται δεδομενα. Π.χ. τα βυζια. ΕΛΕΟΣ.

Εισαι πολυ ευγενικη και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ παντως. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Φιλακια!

Μπράβο !!!!Είπες κάτι που πολύ σωστό!  πολυ ευγενικη και ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ
Συμληρώνω και επαυξάνω: και πού ώραία τύπισσα, και ωραία σαν χαρακτήρας!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom