Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (6 μέλη και 31 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ευτυχως που δεν εβαλες κεφαλι γιατι ακομα θα τρεχαμε  :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρο μου θες να πιουμε καφεδακη να δεις και το κεφαλη μου?? Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευσω. Στο υποσχομε. Και μετα γραψε οτι θες.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μωρο μου θες να πιουμε καφεδακη να δεις και το κεφαλη μου?? Να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σε απογοητευσω. Στο υποσχομε. Και μετα γραψε οτι θες.

Ετσι εξηγείται!!!
Απο το πολύ καφεδάκη εχουν πάθει τα νευρα !!!!
Κάλεσε και για κανένα γαλατακη γιαουρτάκη! Και μετά και τον τάκη!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οπα ρε φιλε!
τη φοβασαι τοσο πολυ ή παπαρια μαντολες?
Ρώτα την ίδια! Απο εμένα εχειτην άδεια να μιλήσει! Εγώ υποσχέθηκα να μην πω τίποτε, και ούτε θα πώ! Πάντως δεν ειναι παραμύθι σίγουρα.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον κοριτσια και ειδικα προς εσενα Βαλεντινα που πιστευω οτι εχεις μιαλο και μορφωση
θελω να πω τα εξης

Επειδη ξερω καλα την Δαναη ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι και θα ηθελα να φτιαξουν οι σχεσεις σας εδω μεσα ασχετα απο αυτα που εχουν ειπωθει...
Εγω δεν θα σας απασχολησω αλλο εδω ,,, αλλα θα ειμουνα παρα πολυ ευχαριστημενη αν ασχολιοσασταν με τα καυλιαρικα αγορια του σαιτ και οχι με ιντριγκες μεταξυ σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλακια πολλα σε ολες σας και σε ολους σας  και οπως λες ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ....................................................................................   
  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
Σε ευχαριστω κουκλα μου για τα καλα σου λογια. Σε αγαπω πολυ. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οπα ρε φιλε!

Το να μην θελει να πει ιδιωτικα πραγματα για ενα ατομο που μπαινει εδω μεσα χωρις την αδεια του μαλλον κυριος δειχνει οτι ειναι και οχι φοβισμενος. :coffee:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
οπα ρε φιλε!
Φίλε αν ενδιαφέρεσαι και γουστάρεις ρώτα την ίδια.
Σου εξήγησα και σε pm.

[size=15pt][move]Την ρουφιανιά πολλοί αγάπησαν το ρουφιάνο  ουδείς![/move][/size]

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Mπααααααααα ουτε για πλακα

Χάνεις και καφεδάκη και κεφαλάκη!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ας μας πει αν ειναι ετσι , ποτε τη γνωρισε,ΠΟΥ τη γνωρισε, ποσα περνει,ποσα δινει κλπ.
δε ζητησα να πας περιγραψει πως τον περνει.
Το να μην θελει να πει ιδιωτικα πραγματα για ενα ατομο που μπαινει εδω μεσα χωρις την αδεια του μαλλον κυριος δειχνει οτι ειναι και οχι φοβισμενος. :coffee:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ας μας πει αν ειναι ετσι , ποτε τη γνωρισε,ΠΟΥ τη γνωρισε, ποσα περνει,ποσα δινει κλπ.

Ο λογος; :think:

Σου θυμιζω οτι η Αλικη δεν μπαινει εδω για επαγγελματικους λογους...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Πολύ περίεργος είσαι ρε και ρωτάς τρίτους!
Στείλτης πμ και ρωτα άπο εμένα περιμένεις να μάθεις,
σου εξήγησα δημόσια, ρουφιανακος δεν ειμαι!
αντε ντεεεεεε!

απαντω εδω στο πμ του φιλου.
φιλε νομιζω πως εδω ειμαστε για ανταλλαγη πληροφοριων.
αν εσυ βλεπεις μια ασχημη κατασταση,
και ενω εχεις ( αν εχεις ) τροπο να τη λυσεις καθεσαι και χαριεντιζεσαι,
εισαι απλα αρρωστημενος.
θα με πεις και ρουφιανακο, κοπανε, ζωο ορθιο, ζαβλακα , ξεκωλιαρη , πισωτραμπαλε .

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Λοιπον κοριτσια και ειδικα προς εσενα Βαλεντινα που πιστευω οτι εχεις μιαλο και μορφωση
θελω να πω τα εξης

Επειδη ξερω καλα την Δαναη ειναι ενα παρα πολυ καλο παιδι και θα ηθελα να φτιαξουν οι σχεσεις σας εδω μεσα ασχετα απο αυτα που εχουν ειπωθει...
Εγω δεν θα σας απασχολησω αλλο εδω ,,, αλλα θα ειμουνα παρα πολυ ευχαριστημενη αν ασχολιοσασταν με τα καυλιαρικα αγορια του σαιτ και οχι με ιντριγκες μεταξυ σας :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φιλακια πολλα σε ολες σας και σε ολους σας  και οπως λες ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ....................................................................................    
 :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
γεια σου eva!!!!!γουσταρω που οταν μιλας δεν σου αντιμιλανε!!!μιλα
θελω να πω τα εξης

Φιλακια πολλα σε ολες σας και σε ολους σας  και οπως λες ΜΑΚΙΑ ΜΑΚΙΑ ΣΤΑ ΚΑΥΛΙΑΡΙΚΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ....................................................................................    
καλα!!!κατι ειπες ρε eva....τι ψαχνεις να βρεις τωρα ρε μωρο;εδω δουλευουμε ανω των 1500-2000 ευρω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ περίεργος είσαι ρε και ρωτάς τρίτους!
Στείλτης πμ και ρωτα άπο εμένα περιμένεις να μάθεις,
σου εξήγησα δημόσια, ρουφιανακος δεν ειμαι!
αντε ντεεεεεε!

απαντω εδω στο πμ του φιλου.
φιλε νομιζω πως εδω ειμαστε για ανταλλαγη πληροφοριων.
αν εσυ βλεπεις μια ασχημη κατασταση,
και ενω εχεις ( αν εχεις ) τροπο να τη λυσεις καθεσαι και χαριεντιζεσαι,
εισαι απλα αρρωστημενος.
θα με πεις και ρουφιανακο, κοπανε, ζωο ορθιο, ζαβλακα , ξεκωλιαρη , πισωτραμπαλε .

Καλε ηρεμησε... Δεν ειπε εσενα ρουφιανακο...  :S

Τι υστερια ειναι αυτη;  :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Επειδή το παρατράβηξες!
Να μας πεις και συ κάτι?
Επειδή ρωτάς ηληθιότητες και κάνεις και τον μάγκα πες μου.
Σοβαρά το ρωτάω :::
Πόσο ηλίθιος είσαι???
Και για πιο λιανά:: τι δείκτη ηλιθιότητας σου έγραψε ο γιατρός?????

Υστερόγραφο. Τέλος δεν ασχολόυμαι άλλο μαζί σου, όχι γιατί υπεκφεύγω αλλα για  τί είσαι ηλίθιος, και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η σιωπη σου προς απαντηση σου :)
Επειδή το παρατράβηξες!
Να μας πεις και συ κάτι?
Επειδή ρωτάς ηληθιότητες και κάνεις και τον μάγκα πες μου.
Σοβαρά το ρωτάω :::
Πόσο ηλίθιος είσαι???
Και για πιο λιανά:: τι δείκτη ηλιθιότητας σου έγραψε ο γιατρός?????

Υστερόγραφο. Τέλος δεν ασχολόυμαι άλλο μαζί σου, όχι γιατί υπεκφεύγω αλλα για  τί είσαι ηλίθιος, και δεν μπορούμε να συννενοηθούμε!
Καλε ηρεμησε... Δεν ειπε εσενα ρουφιανακο...  :S

Τι υστερια ειναι αυτη;  :2funny: :2funny: :2funny:
προσεξε μη σου φυγει κανας ποντος πισωγλεντη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η σιωπη σου προς απαντηση σου :)

Λυσσαξες μωρακι για την Αλισια;

Μα εσυ δεν εκανες ανακοινωση χτες οτι εγω, η Αλικη και η αλλη η ασχετη (που σιγα μην υπαρχει) ειμαστε το ιδιο προσωπο;

Τωρα θες και περιγραφες;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμαθες καθολου ορθογραφια απο το απογευμα; Ειδα πεταξες και κατι αλλες ρουκετες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και τα πισωγλεντη οχι σε μενα υστερικια.  :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αει μωρη χαζοβιολα  :)
Λυσσαξες μωρακι για την Αλισια;

Μα εσυ δεν εκανες ανακοινωση χτες οτι εγω, η Αλικη και η αλλη η ασχετη (που σιγα μην υπαρχει) ειμαστε το ιδιο προσωπο;

Τωρα θες και περιγραφες;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμαθες καθολου ορθογραφια απο το απογευμα; Ειδα πεταξες και κατι αλλες ρουκετες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και τα πισωγλεντη οχι σε μενα υστερικια.  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom