Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Τελεια και Παυλα.
Το bourdela.com πρεπει να αποκτησει και LIVE TV streaming οπου τα μελη θα πλακωνονται με χρηση καμερας(επιτρεπονται και μασκες για hardcore ξεκατινιασμα και ξεκολωμα)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αει μωρη χαζοβιολα  :)
Να σε ρωτησω Ιμπλις η Κυρια 1.500 τα ζηταει πριν η μετα?? Ιδου το ερωτημα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και το ιδιο ισχυει και για την αλλη Κυρια των 2000.
Βαλεντινα εσυ ποσο παιρνεις???  2.500 και ανω φανταζομε ε??? Και λιγα λεω με τετοια παρουσια... Εχεις και μουνακι τωρα ειπες εεεε???  Και βυζακι.  Που τα εβαλες καλε??  Στο ντουλαπι?? Η τα παιρνεις μαζη σου στα ταξιδια και τα φορας πριν το κουραβαλιτο?? 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τελεια και Παυλα.
Το bourdela.com πρεπει να αποκτησει και LIVE TV streaming οπου τα μελη θα πλακωνονται με χρηση καμερας(επιτρεπονται και μασκες για hardcore ξεκατινιασμα και ξεκολωμα)

Προτείνω αυτό!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο πρόσεχε, μεγάλε psolaras μη διαλύσεις το pc σου και πάθεις καμιά ηλεκτοπηξία !

OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Συναγωνιστές έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καυτό κορμί να το καλέσω τώρα για να έρθει από το σπίτι να βγάλουμε τα μάτια μας???

Αυτός ήταν και ο σκοπός του topic όταν το ξεκίνησα, αλλά δυστυχώς έχει χαθεί η μπάλα.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα π.μ.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Συναγωνιστές έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο καυτό κορμί να το καλέσω τώρα για να έρθει από το σπίτι να βγάλουμε τα μάτια μας???

Αυτός ήταν και ο σκοπός του topic όταν το ξεκίνησα, αλλά δυστυχώς έχει χαθεί η μπάλα.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ας μου στείλει ένα π.μ.

Έτσι που έγινε φίλε, τώρα μόνο η Λίλα θα μπορούσε να σε εξυπηρετήσει.΄Και κάνει και υπερπαραγωγές σε video!

OP
OP
T

tzogarw

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
46
Πόντοι
1
Έτσι που έγινε φίλε, τώρα μόνο η Λίλα θα μπορούσε να σε εξυπηρετήσει.΄Και κάνει και υπερπαραγωγές σε video!
Αδερφέ με έφτιαξες... με έχει ήδη πιάσει το στομάχι μου, αφού ξέρασα και μόνο στην ιδέα....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να σε ρωτησω Ιμπλις η Κυρια 1.500 τα ζηταει πριν η μετα?? Ιδου το ερωτημα.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δαναουλα δροσοσταλιδα μου μην ειρωνευεσαι την Αλικη. Θα βγει καποιος κακεντρεχης (πχ εγω) και θα πει οτι απο την αφρα σου εχεις μαδησει ολα τα πλαστικα ποστισακια της αγορας. Δεν πρεπει να σε ενοχλουν οι πιο ομορφες και φρεσκες παρουσιες. Εχουν κι αυτες ψυχουλα. Μην τις χτυπας λατρεια μου και πες και στην παρεα σου οτι δεν ειναι ομορφα πραγματα αυτα.

Πες Δαναη οτι αυριο μεθαυριο πας να κανεις ενα μουνακι. Δεν φοβασαι οτι θα σε αντιμετωπισει σαν λαθρομεταναστη ο γιατρος επειδη ενας αλλος πηγε και το εσκασε χωρις να τον πληρωσει; Ουτε η τελευταια τραβεστι απο την πιο υποαναπτυκτη χωρα δεν τα κανει αυτα Δανουλα μου. Αυτα ειναι τα κακως κειμενα του χωρου μας και αυτα πρεπει να καυτηριαζουμε. Μη βγαζεις ζηλειες γιατι και για τη ΘΕΑ Τζένη Χειλουδακη το δηλητηριο που εχυσες...

Τους απατεωνες να καυτηριαζεις Δανουλα, οχι τις ομορφες.

Εσυ την εχεις ακουσει την περιπτωση αυτη; Εχω ακουσει οτι αυτο το ατομο εμπαινε εδω (και μπαινει;) και εχω πεταξει κατα καιρους δηλητηριο για πολλες και διαφορες, βλεπε Ντινα φαρμακοποιος, Ευα Κουμαριανου, Ζελμα και οχι μονο.

Θελω τη γνωμη σου Δανουλα μου.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
βαλαντη ???πες μου κατι?
εχεις κανει περιτομη?
αν ναι μηπως στην εκανε η μιχουδη?
ποσα σου πηρε?μετα σε γλειψανε οι γατες της?
τι πινεις απο το φαρμακειο της και δε μας δινεις??
ο κωλος σου γιατι εχει σπασει??
απαντησε σε αυτα τα καυτα ερωτηματα τρελε γεροντοπουστα :cheesy:

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Να σε ρωτησω Ιμπλις η Κυρια 1.500 τα ζηταει πριν η μετα?? Ιδου το ερωτημα.   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και το ιδιο ισχυει και για την αλλη Κυρια των 2000.
Βαλεντινα εσυ ποσο παιρνεις???  2.500 και ανω φανταζομε ε??? Και λιγα λεω με τετοια παρουσια... Εχεις και μουνακι τωρα ειπες εεεε???  Και βυζακι.   Που τα εβαλες καλε??  Στο ντουλαπι?? Η τα παιρνεις μαζη σου στα ταξιδια και τα φορας πριν το κουραβαλιτο?? 
ατοκες δοσεις παιζουν; :dancing: :dancing:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Αδερφέ με έφτιαξες... με έχει ήδη πιάσει το στομάχι μου, αφού ξέρασα και μόνο στην ιδέα....
Μωρο μου εγω ειμαι εδω για σενα. Αλλα σημερα δεν δουλευα. Απο αυριο θα ειμαι παλι. Δες πμ

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
βαλαντη ???πες μου κατι?
εχεις κανει περιτομη?
αν ναι μηπως στην εκανε η μιχουδη?
ποσα σου πηρε?μετα σε γλειψανε οι γατες της?
τι πινεις απο το φαρμακειο της και δε μας δινεις??
ο κωλος σου γιατι εχει σπασει??
απαντησε σε αυτα τα καυτα ερωτηματα τρελε γεροντοπουστα :cheesy:

Εθνικε Σταρ εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα... πες μας την ιστορια του απατεωνα που πηγε κι εκανε μουνι στο Λονδινο και το εσκασε με τα ραματα χωρις να πληρωσει. Την εχεις ακουσει; Ολες οι τρανς εχουν να λενε οτι μας ρεζιλεψε διεθνως.

Η Μ. τι σε πειραξε; Σε ταραζουν οι ωραιες, μορφωμενες κι επιτυχημενες; Παντως απο το νοσοκομειο δεν το εσκασε... :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Εθνικε Σταρ εσυ που εισαι μεσα στα πραγματα... πες μας την ιστορια του απατεωνα που πηγε κι εκανε μουνι στο Λονδινο και το εσκασε με τα ραματα χωρις να πληρωσει. Την εχεις ακουσει; Ολες οι τρανς εχουν να λενε οτι μας ρεζιλεψε διεθνως.

Η Μ. τι σε πειραξε; Σε ταραζουν οι ωραιες, μορφωμενες κι επιτυχημενες; Παντως απο το νοσοκομειο δεν το εσκασε... :2funny: :2funny:

δε ξερω τετοια ιστορια βαλ..αν ξερεις εσυ κατεθεσε την.
η μιχουδη ειναι ωραια??????? :headbang:μορφωμενη επειδη ειναι φαρμακοτριφτης? επιτυχημενη γιατι?
επειδη εκμεταλευεται την αναγκη καποιων τρανς στο να μην μπορουν να πανε σε ενα κομμωτηριο επειδη ντρεπονται?
η προσφερει σε προνομιακη τιμη μηλα-σιλη -βυζι???
ρε ουστττττττττττ ο παλιο αλμπανης,.... :headbang:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
δε ξερω τετοια ιστορια βαλ..αν ξερεις εσυ κατεθεσε την.
η μιχουδη ειναι ωραια??????? :headbang:μορφωμενη επειδη ειναι φαρμακοτριφτης? επιτυχημενη γιατι?
επειδη εκμεταλευεται την αναγκη καποιων τρανς στο να μην μπορουν να πανε σε ενα κομμωτηριο επειδη ντρεπονται?
η προσφερει σε προνομιακη τιμη μηλα-σιλη -βυζι???
ρε ουστττττττττττ ο παλιο αλμπανης,.... :headbang:

Καλε... ξεχαστηκες... πελατης των τρανς δεν εισαι;  :think:

Που την ξερεις εσυ; Και απο που κι ως που τη μισεις τοσο;  :think: :think:

Μηπως τη ζηλευεις λιγο; Σε ταραζει;

Ξερεις τη Μ. και δεν ξερεις αυτη την ιστορια;  :think: :think: :think: :think:

Μου κανει τρομερη εντυπωση. Την ξερουν και οι πετρες... Εχεις λογους που δεν θες να μας την πεις μηπως;;;  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
και για δε τη λες μαρι εσυ?αντε πες μας και μας.
αντε μαρι ψωλοχυμενη πουστρα :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom