Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και επειδη μου ξυπνησες το αντρακη μεσα μου αν ειμαι REAL ελα να στο δειξω. Θες να συναντηθουμε για καμια CRYSTAL να σου δειξω ποσο real ειμαι?? Θα στη χωρεσω ολη στο κωλο εγω μια χαρα. Θα τις βγαλω και το φελο πριν. Να ευχαριστηθεις Γκαζοζα οση θελεις. Μια που την εβαζες στο στομα σου τοσο καιρο καιρος ειναι να μπει και στο κωλο σου τωρα.

Ευακη!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*  Ασε να χωσω και εγω καιρος δεν ειναι???? Και η πολυ σιωπη δεν κανει καλο.
Μην ανησυχης. Βλεπω εδω γεμισε κοσμο. Το ευχαριστιουνται. Ακου που σου λεω. Χωσε και αλλο μου στελνουν σε πμ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
σε εχει φαει η κοσμικη ζωη..
τα φαγες τα μακαρονια σου, εριξες κι εναν υπνακο και μπηκες παλι να μας δειξεις
την ανωτερωτητα του επιπεδου σου.

ΠΟΛΕΜΟΣ..................

Οχι ρε γαμωτη και εχω μπαλαμο...........

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και επειδη μου ξυπνησες το αντρακη μεσα μου αν ειμαι REAL ελα να στο δειξω. Θες να συναντηθουμε για καμια CRYSTAL να σου δειξω ποσο real ειμαι?? Θα στη χωρεσω ολη στο κωλο εγω μια χαρα. Θα τις βγαλω και το φελο πριν. Να ευχαριστηθεις Γκαζοζα οση θελεις. Μια που την εβαζες στο στομα σου τοσο καιρο καιρος ειναι να μπει και στο κωλο σου τωρα.

Nα μια ευκαιρια να πιασεις για πρωτη φορα μια σαμπανια CRYSTAL.........!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εσυ μ αρεσεις...
και η Λιλα , δεν πα να γινεται χαμος , εκεινη ανεβαζει φωτο.
τελικα η Λιλα ειναι ανωτερος ανθρωπος...
Δαναη μην ασχολησε κοριτσι μου  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Η καθε μια με την αξια της και με την τσαχπινιατης :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Φροντισε να εχει θερμοκρασια δωματιου και να ειναι και CRYSTAL ΟΧΙ ΚΡΥΣΤΑΛΩΩΩΩ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οσο για τον φελο προσεχε μην βγαλετε κανενα ματι απο κανενα περαστικο :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πω πω ρε πούστη μου.....τραβεστομαχία στον ..αρχιδόκαμπο...της τραβέλας γίνεται...αέραααααααααααα...... :ak: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :argue: :argue: :argue: :argue: :argue: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τη  CRYSTAL μην ξεχασης. Και παρεξηγηθη το μπαλαμο.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Eσενα τσικουδια σου προσφερουν τα μπαλαμια προφανως. Αλλα που να σε κυκλοφορησουν εξω.. Θα φωναζουν τα παιδακια:

"Μαμα γιατι αυτος ο κυριουλης φοραει περουκα;"

:2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εσυ μ αρεσεις...
και η Λιλα , δεν πα να γινεται χαμος , εκεινη ανεβαζει φωτο.
τελικα η Λιλα ειναι ανωτερος ανθρωπος...
Η Λιλα μια χαρα την εχει καταβρει. Πανω στην αναμπουμπουλα μας βαζη και μια τσοντα. Πουσου τωρα που πηρα φορα εφυγε ο πουστης ο Αλικος.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ταλε,
σου βρισκονται 1.000.000 ευρω δανεικα? :)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Η Λιλα μια χαρα την εχει καταβρει. Πανω στην αναμπουμπουλα μας βαζη και μια τσοντα. Πουσου τωρα που πηρα φορα εφυγε ο πουστης ο Αλικος.

Αμα η Αλικη ειναι πουστης εσυ τι εισαι βρε χλεμπονιαρη; Αντε κανε μπανιο στη θαλασσα να μαυρισεις λιγο που εισσαι σα φαντασμα.

Στην παραλια με βερμουδα πας; Χωρις βυζι και με το βρεγμενο κοντο μαλλακι το αραιο... Ευταξιας!!! :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
NAI...αλλά θα σου δώσω επιταγή...τα μετρητά τάδωσα προ ολίγου στον ταράτσα που μου ζήτησε....σε πειράζει?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
νο προμπλεμ...
οπως ξερεις ειμαι πολυ φερεγγυος...
εχω και λογαριασμο στο μπουρδελα κομ...
NAI...αλλά θα σου δώσω επιταγή...τα μετρητά τάδωσα προ ολίγου στον ταράτσα που μου ζήτησε....σε πειράζει?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Eσενα τσικουδια σου προσφερουν τα μπαλαμια προφανως. Αλλα που να σε κυκλοφορησουν εξω.. Θα φωναζουν τα παιδακια:

"Μαμα γιατι αυτος ο κυριουλης φοραει περουκα;"

:2funny: :2funny: :2funny:
Τσικουδια ναι. Ελληνικο, ντοπιο, χανιωτικο ποτο μου σερβιρουν.  Μια που ειμαι και απο Κρητη. Οχι αδελφιστικα πραγματα. Η τσικουδια ειναι για τα Τραβελια που ειναι ΝΤΟΜΠΡΑ και ΣΠΑΘΑΤΑ.Και οχι για πουστηδες που κρυβονται πισω απο πληκτρολογια με ψευτικα avatar. Kαταλαβες Λουδοβικε????

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τσικουδια ναι. Ελληνικο, ντοπιο, χανιωτικο ποτο μου σερβιρουν.  Μια που ειμαι και απο Κρητη. Οχι αδελφιστικα πραγματα. Η τσικουδια ειναι για τα Τραβελια που ειναι ΝΤΟΜΠΡΑ και ΣΠΑΘΑΤΑ.Και οχι για πουστηδες που κρυβονται πισω απο πληκτρολογια με ψευτικα avatar. Kαταλαβες Λουδοβικε????

Εμπαινε Μανωλιο! Παρεξηγηθηκε ο Κρητικαρος!!!  :2funny: :2funny:

Ντομπρα και σπαθατα καλιαρντευουν οι κλωνοι σου εδω μεσα χλεμπονιαρη Ευταξια.

Που αν φυσηξει λιγο και κουνηθει η φρατζα βγαινει η καραφλα στη φορα.

Ουσττττ....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ξερεις μωρε φιλε,
θελω να γαμησω την Αλικη για καμια 50αρια μερες,
βαλε σαμπανιες,φραουλες κλπ.
καπου τοσο θα μου ελθει...
αααααα...μάλιστα......τώρα ησύχασα.......... :S :S :S :S :S :S  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν παω για Βαλεντινα μαλλον δε μου φτανουν,
θα χρειαστει να βγαλουμε τον Ταρατσα στη βιζιτα...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη εσυ την εχεις ακουσει την ιστορια του ξεφτιλα που πηγε κι εκανε μουνι στο Λονδινο και το εσκασε απο το νοσοκομειο χωρις να πληρωσει τον γιατρο; Ειχε δωσει και ψευτικο ονομα...

Λες να κανει ακομη τετοια καραγκιοζιλικια;

Αυτος ο ανθρωπος δεν ειναι η ντροπη της Ελληνιδας τρανς;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τα Ορμονουχα βυζακια μου χωρις σιλικονες. Με 0% λιπαρα. Για σας αγορια μου.

Συνημμένα

• TRANS DANAH 135.jpg
    TRANS DANAH 135.jpg
    59,3 KB · Εμφανίσεις: 21

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom