Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Βαλεντινα το εχω ακουσει στην Ελλαδα ειναι κατι σαν σπασμενο τηλεφωνο... εγω καθοτι αρχαια στα πραγματα αν πω οσα εχω ακουσει θα σου φυγει η περουκα.
Τωρα αν καποια δεν πληρωσε εναν τοσο τσιφουτη και σπαγκοραμενο γιατρο οπως ειναι ο Νταρυμπλ που τα λευτα τα αρπαζε απο το γραφειο με ταχυτητα γερακιου...ειναι εντελως κατινιστικη-αδερφιστικη ατακα για να εχει καποιος κατι κακο να πει....επισης...ειναι και εντελως ηλιθιο αγαπημενη μου Βαλεντινα να επαθε τοσα πολλα καποια επιδι ο Αγιος Σουλπικιος προστατης των νταμιρατζιδων πρεζακιδων και ολων των απανταχου ναρκομανων την εκδικιθηκε που δεν πληρωσε το γιατρο.Κανενα μουτζο λονδινου εστω και τζαμπατζιδικο οπως λες δεν εκλεισε η επαθε κατι...Καποιοι ντοπιοι εδω γιατροι καταστρεψαν καποια παδια που μεσα στην επιθυμια τους να αλαξουν φυλο επεσαν στα χερια τους.Καποιες απο αυτες ακομα παιδευονται και για μενα ειναι αμαρτια να ειρωνευεσαιενα τοσο σοβαρο προβλημα ψυχολογικης και σωματικης καταστασης.Επισης μαλλον δεν ενημερωνεσε πια καλα..εχεις χασει επισοδεια...η Μιχουδη δεν ασχολειται πια με τετοιου ειδους επεμβασεις...look else where.... Επισης αν μιλας Αγγλικα να σου δωσω το τηλεφωνο του Νταρυμπλ να τον παρεις να τα πειτε...να εχεις αξιοπιστες πληροφοριες μιας και εχεις ασχολιθει με το θεμα και εχεις τοσα πολλα να πεις...που ακουσες....Αν και λογο Παρκινσον δεν χειρουργει πια ο ιδιος αλλα ο ανηψιος του με τις ιδιες τιμες φυσικα αν σε ενδιαφερει.
Γιατί καλέ τον βρίζεις τον γιατρό;
Εγώ δεν καταγγελω τιποτα γλυκια μου, μια ιστορια του χωρου μας αναφερω οπως εχεις κανει κι εσυ και ο Εθνικος Σταρ στο παρελθον. Και δεν ειρωνευομαι κανεναν. Απλα αναφερομαι στην περιπτωση ενος τυχοδιωκτη-κλεφτοκοτα που ΡΕΖΙΛΕΨΕ τις Ελληνιδες τρανς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Η τοποθετηση εξτενσιον δεν θεωρειται επεμβαση βρε χαζουλα! Γιαυτο δεν εβαζες; Φοβοσουν τη ναρκωση;
μπροστα στο
"η σιωπη σου προς απαντηση ολων.για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους"
δικαιολογειται καθε ορθογραφικο λαθος.
Βαλ σου βρηκαμε δουλεια. ( 8 ευρω/ωρα )
θα πρεπει να μαθεις ορθογραφια στον πιτσιλιστη.
Αστα αυτα τωρα και ριξε μια ματια στο αναγνωστικο της Δευτερας Δημοτικου. Που μου ταραχτηκες κιολας Μπαμπινιωτη...
Εισαι λιγο ανορθογραφος δεν πειραζει. Σε φερνει πιο κοντα στον κυκλο σου αυτο...
Φιλακια κοριτσαρες! Τα λεμε μετα...