Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαλεντινα το εχω ακουσει στην Ελλαδα ειναι κατι σαν σπασμενο τηλεφωνο... εγω καθοτι αρχαια στα πραγματα αν πω οσα εχω ακουσει θα σου φυγει η περουκα.
Τωρα αν καποια δεν πληρωσε εναν τοσο τσιφουτη και σπαγκοραμενο γιατρο οπως ειναι ο Νταρυμπλ που τα λευτα  τα αρπαζε απο το γραφειο με ταχυτητα γερακιου...ειναι εντελως  κατινιστικη-αδερφιστικη ατακα για να εχει καποιος κατι κακο να πει....επισης...ειναι και εντελως ηλιθιο αγαπημενη μου Βαλεντινα να επαθε τοσα πολλα καποια επιδι ο Αγιος Σουλπικιος προστατης των νταμιρατζιδων πρεζακιδων και ολων των απανταχου ναρκομανων  την εκδικιθηκε που δεν πληρωσε το γιατρο.Κανενα μουτζο λονδινου εστω και τζαμπατζιδικο οπως λες δεν εκλεισε η επαθε κατι...Καποιοι ντοπιοι εδω γιατροι καταστρεψαν καποια  παδια που μεσα στην επιθυμια τους να αλαξουν φυλο επεσαν στα χερια τους.Καποιες απο αυτες ακομα παιδευονται και για μενα ειναι αμαρτια να ειρωνευεσαιενα τοσο σοβαρο προβλημα ψυχολογικης και σωματικης καταστασης.Επισης μαλλον δεν ενημερωνεσε πια καλα..εχεις χασει επισοδεια...η Μιχουδη δεν ασχολειται πια με τετοιου ειδους επεμβασεις...look else where.... Επισης αν μιλας Αγγλικα να σου δωσω το τηλεφωνο του Νταρυμπλ να τον παρεις να τα πειτε...να εχεις  αξιοπιστες πληροφοριες μιας και εχεις ασχολιθει με το  θεμα και εχεις τοσα πολλα να πεις...που ακουσες....Αν και λογο Παρκινσον δεν χειρουργει πια ο ιδιος αλλα ο ανηψιος του με τις ιδιες τιμες φυσικα αν σε ενδιαφερει.

Γιατί καλέ τον βρίζεις τον γιατρό;  :think:

Εγώ δεν καταγγελω τιποτα γλυκια μου, μια ιστορια του χωρου μας αναφερω οπως εχεις κανει κι εσυ και ο Εθνικος Σταρ στο παρελθον. Και δεν ειρωνευομαι κανεναν. Απλα αναφερομαι στην περιπτωση ενος τυχοδιωκτη-κλεφτοκοτα που ΡΕΖΙΛΕΨΕ τις Ελληνιδες τρανς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.

Η τοποθετηση εξτενσιον δεν θεωρειται επεμβαση βρε χαζουλα! Γιαυτο δεν εβαζες; Φοβοσουν τη ναρκωση;  :2funny: :2funny: :2funny:

μπροστα στο
"η σιωπη σου προς απαντηση ολων.για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους"
δικαιολογειται καθε ορθογραφικο λαθος.
Βαλ σου βρηκαμε δουλεια. ( 8 ευρω/ωρα )
θα πρεπει να μαθεις ορθογραφια στον πιτσιλιστη.

Αστα αυτα τωρα και ριξε μια ματια στο αναγνωστικο της Δευτερας Δημοτικου. Που μου ταραχτηκες κιολας Μπαμπινιωτη...  :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι λιγο ανορθογραφος δεν πειραζει. Σε φερνει πιο κοντα στον κυκλο σου αυτο...  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλακια κοριτσαρες! Τα λεμε μετα...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βρε δεν εχω παει σχολει λεμε!!!
με εχει διδαξει μια Γερμανιδα παραμανα - που μιλαγε
29 γλωσσες - στο ειδικα διαμορφωμενο δωματιο , ωστε να μοιαζει με σπηλαιο και
να νοιωθω στο φυσικο μου περιβαλλον, του οικογενειακου καστρου μας στα Καρπαθια,
το οποιο μου ανηκει πλεον, και σκεφτομαι να ρευστοποιησω, ωστε να χαρω
την Αλικη για μια εβδομαδα.. :2funny: :2funny: :2funny:
Αστα αυτα τωρα και ριξε μια ματια στο αναγνωστικο της Δευτερας Δημοτικου. Που μου ταραχτηκες κιολας Μπαμπινιωτη...  :2funny: :2funny: :2funny:

Εισαι λιγο ανορθογραφος δεν πειραζει. Σε φερνει πιο κοντα στον κυκλο σου αυτο...  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλακια κοριτσαρες! Τα λεμε μετα...

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ιστορια του χωρου σας? Ποιος ειναι αυτος ο χορος βρε Βαλεντινουλινι μου?
Ο χωρος των Τραβεστι μηπως εννοεις?
Γιατι αν αυτον ενοοεις....μιας και μιλας για ιστοριες του χωρου....Εισαι  ενα ανυπαρκτο προσωπο και εσυ και η Αλικη...και χωρις να παρεξηγιθεις....Ετσι ακουσα να λενε...στο χωρο μας...Οτι ειστε 2 κρυφοαδερφες που εκτονονεστε εδω μεσα και δεν αφηνετε καμμια σε χλωρο κλαρι μην σαν κλεψει τα πρωτεια...
Δεν ειναι δικη μου αποψη αυτη....αλλα εφοσον εισαι φανατικη οπαδος στις ιστοριες στον χωρο μας...τοτε πρεπει να την λαβεις σοβαρα υποψη σου και αυτη...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Σουζανα ,
μην ασχολεισαι σοβαρα με τη Βαλ.
ειναι για δεσιμο το ατομο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Βαλ,
η σιωπη σου προς απαντηση σου :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μην παρεξηγεισαι αγαπη μου, πλακα κανω να περασει η ωρα :boff:
Ε οχι να μου πεις εμενα για μαργαριταρια εδω μεσα. Για συνελθε λιγο. Στο βασιλειο του αναλφαβητου κροστντρεσερ να την πεις σε μενα... Δεν ειναι λιγο ασχετο;:S :

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
[ V.S.T mode on ]
τι υπονοεις ταρατσουλινι?
μακια μακια

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ταρατσουλινι γιατι δε μιλας?
να θεωρησω αυτη τη σιωπη προς απαντηση ολων?
το θεμα με τα μαργαριταρια που ειναι ρε φιλε?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ζετακηηηηηηηηη!!!!!!!  Θελεις να βρεθουμε για καφεδακηηηηηηηηη??????

swtirisd

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.....δεν μπαινω συχνα να γραψω αλλα ηθελα μια πληροφορια απο οσους ξερουνε
Η ΡΑΝΙΑ που δουλευε λιοσιων 303 ξερετε που μπορουμε να τη βρουμε???

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ζετακηηηηηηηηη!!!!!!!  Θελεις να βρεθουμε για καφεδακηηηηηηηηη??????

Δεν το πιστευεις με τα χαλια που εχεις.........
Μην το επιχειρησεις ποτε .....
ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ........ θα φαινεσαι σαν την υπηρεσια της!!!!

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• untitled1hf.jpg
    untitled1hf.jpg
    12,1 KB · Εμφανίσεις: 26

diamantidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα σε ολους!πως μπορω να γνωρισω την ζετα η την αλικη παιδια;δουλευουν καπου;

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Τελικα ενας απο τους πιο  ΜΑΛΑΚΕΣ και ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ εδω μεσα εισαι  Ε Σ Υ..........
Επειδη σε ξεσκεπασε εεεεεεε???? Μαζι με το μαλακα σου. Βαλε τη φωτογραφια την πραγματικη σας ρε αν εχετε αρχιδια και οι δυο να δει ο κοσμακης  τα μουτρα σας. Που τολματε να πιανετε τις Τραβεστι στο στομα σας. Κακοψυχες πουσταρες.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Δεν το πιστευεις με τα χαλια που εχεις.........
Μην το επιχειρησεις ποτε .....
ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ........ θα φαινεσαι σαν την υπηρεσια της!!!!
Κατσε να πιω το καφε μαζη της πρωτα και θα σου πω εγω ρε βλημα αν ειναι υπηρεσια μου.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Επειδη σε ξεσκεπασε εεεεεεε???? Μαζι με το μαλακα σου. Βαλε τη φωτογραφια την πραγματικη σας ρε αν εχετε αρχιδια και οι δυο να δει ο κοσμακης  τα μουτρα σας. Που τολματε να πιανετε τις Τραβεστι στο στομα σας. Κακοψυχες πουσταρες.Μην νευριαζεις  Δαναη,καλλιτερα που δεν τις βαζουν γιατι θα εκλεινε το σαιτ.Φλωροι ειναι που το ονειρο τους ειναι να χουφτωσουν κανενα πουτσο στα σκοτεινα σε τσονταδικα στην ομονοια.Γιατι στο φως ουτε για το τσιρκο δεν κανουν.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επειδη σε ξεσκεπασε εεεεεεε???? Μαζι με το μαλακα σου. Βαλε τη φωτογραφια την πραγματικη σας ρε αν εχετε αρχιδια και οι δυο να δει ο κοσμακης  τα μουτρα σας. Που τολματε να πιανετε τις Τραβεστι στο στομα σας. Κακοψυχες πουσταρες.

Ποιον ξεσκεπασε καλε; που ειπε τις ιδιες μαλακιες με εσενα.... οτι ειμαστε τα μπαλαμια σου του Κουκακιου που ελεγες παλια;
Ρε κοιλαρα  και αφρισμενε ..... που απο την ωρα που μπηκα , εχεις βαλει τους απιστευτους κλωνους  σου να μου την λενε... και εχεις τρελαθει που μπηκε μια ομορφη και ασχολουνται  οι αλλοι μαζι της ... και απο τοτε εχεις αλαξει χιλια προσωπα  και κανεις το μαλακα και καλα οτι εχεις και το ΧΙΟΥΜΟΡ....και την ΑΠΟΨΗ..... ΟΜΟΝΟΙΑΚΕ .... που θα μιλησεις εσυ για της ΤΡΑΝΣ, απο που και ως που ρε; τι εισαι εσυ; Τρανς; εχεις χαζεψει ......;
Εχεις κουκλα μου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΥΖΙΑ;  ε; 
Χαλαρωσε την δυστυχια σου και τραβα παρακατω.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom