Εθνικός Σταρ Ανδρέας Ευαγγελόπουλος Vs Νίκος Μουτσινάς
* Trash TV
Όταν το διάβασα απλά έμεινα με το στόμα ανοιχτό.Λέω όχι δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό, ο εθνικός μας στάρ και στενός φίλος της Paris Hilton να απειλεί τον Νίκο Μουτσινά με αγωγές και μηνύσεις;! Αυτό το μεγαθήριο της ελληνικής τηλεόρασης, δισκογραφίας, αστρολογίας, ο μέγας φιλόζωος και εκτροφέας τσιουάουα , Ανδρέας Ευαγγελόπουλος, να δυσαρεστηθεί τόσο πολύ με τον αγαπημένο μου (είμαι φανατική θαυμάστρια) Νίκο; Βέβαια η θέση μου είναι πολύ δύσκολη διότι θαυμάζω και εκτιμώ τον εθνικό μας σταρ, έτσι λοιπόν αυτό το αρθρο είναι αφιερωμένο σε αυτόν, πηγή μας φυσικά το καταπληκτικό site του
Ο Εθνικός Σταρ - Ανδρέας Ευαγγελόπουλος με το διάσημο chihuahua σκυλί του Rallou
Παγκόσμιο γράμμα στην φίλη μου Paris Hilton
Αγαπημένη μου λατρεμένη μου φίλη Πάρις Χιλτον (Paris Hilton) όλα τα ευχαριστώ δεν φτάνουνε για να σου εκφράσουν τα όσα πολλά έχεις κάνει για την Ελλάδα και για τους Έλληνες.
Τα δείχνω εξ' άλλου μέσα από τις επίσημες ιστοσελίδες μου στο ίντερνετ
και άλλες 50 διευθύνσεις που έχω κατοχυρώσει προκειμένου να μην βάζουν διάφοροι αλήτες τσόντες και γυμνά δικά σου και να μην ξεφτιλίζουν το ιστορικό σου όνομα.
Όμως το ποτήρι ξεχείλισε, εδώ στην Ελλάδα.
Υπάρχει ένα κανάλι που λέγεται Alpha.
1) Στο κανάλι αυτό, όπως σ' έχω ενημερώσει και σε πολλά email και τηλεφωνικά, γίνεται μία εκπομπή που λέγεται “κους – κους”. Εκεί, είναι ένας τύπος ονόματι Νίκος Μουτσινάς και εδώ και πάνω από ένα χρόνο δείχνει αποσπάσματα από εσένα και κάνει τραγικά ειρωνικά σχόλια για σένα και σε κοροϊδεύει και γελά.
Τον τελευταίο καιρό, έχω επέμβει στο κανάλι τηλεφωνικά, απειλώντας τους με αγωγές και μηνύσεις πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, αν δεν σταματήσουν να μιλάν για σένα με αυτόν τον γελοίο τρόπο και ειρωνικό, προσβάλλοντας έτσι το ιστορικό σου όνομα.
Έχω τα αποσπάσματα όλων των εκπομπών τους σε DVD.
Αν θέλεις, έλα μαζί μου να προχωρήσουμε σε αγωγές και μηνύσεις προκειμένου να το βουλώσουν και να μην μιλάνε έτσι.
Είμαι δίπλα σου.
2) Επίσης, στο ίδιο κανάλι, έγινε κάτι ποίο τραγικό, γλυκό μου αγγελούδι Πάρις.
Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπολου και της Μαρίας Μπακοδήμου “I love T.V.” το βράδυ της Τετάρτης 13 προς ξημερώματα Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2006, παρουσιάστηκε κάποιος τύπος καλεσμένος, ονόματι Σπύρος Πόρος, ο οποίος είπε ότι ζει στην Αμερική, ότι είναι φωτογράφος, ότι είναι γνωστός σου και ότι τον κάλεσες στο νέο σου σπίτι στο Λος Άντζελες ένα βράδυ μεσάνυχτα και ότι ήσουνα λιώμα – λιώμα – λιώμα – λιώμα. Δηλαδή άφησε να εννοηθεί είτε από ναρκωτικά είτε από ποτά. Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι του την έπεσες σεξουαλικά και ότι την έκανε γρήγορα – γρήγορα να φύγει από το σπίτι σου και ότι θα πας κρίμα νέα κοπέλα χαμένη - θα πας κρίμα νέα κοπέλα χαμένη - θα πας κρίμα νέα κοπέλα χαμένη - θα πας κρίμα νέα κοπέλα χαμένη από τις καταχρήσεις και άφησε να εννοηθεί “σαν το σκυλί στο δρόμο”. Ο παρουσιαστής, Φώτης Σεργουλόπουλος, συμφώνησε “κρίμα νέα κοπέλα χαμένη θα πάει - χαμένη θα πάει αυτή”.
Διαβεβαιώνω όλους αυτούς, εγώ ο Εθνικός Σταρ της Ελλάδας Αντρέας Ευαγγελόπουλος, ότι μπροστά σου, φίλη μου αγαπημένη, δεν είναι ούτε το πετραδάκι που πατάς.
Τους απαντώ, για να το βάλουν καλά στο βρόμικο μυαλό τους, ότι η Πάρις Χίλτον ούτε ποτά πίνει, ούτε παίρνει ναρκωτικά.
Ενημερώνω και τον πατέρα σου, Rick Hilton ότι θα γίνει αγωγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για όλα αυτά που λένε.
Σε έχω ενημερώσει τηλεφωνικά, με email και με αυτό το γράμμα, θα τους κάνουμε αγωγή αν δεν σταματήσουν και δεν συμμορφωθούν.
Δεν καταλαβαίνουν ότι άνθρωποι απλοί, σαν και αυτούς, γεννώνται κάθε μέρα.
Μια Πάρις Χίλτον ΜΙΑ φορά.
Σε ευγνωμονώ για την φιλία σου, σε λατρεύω και λέω στον Αμερικάνικο λαό κανείς να μην δίνει δουλειά από εδώ και πέρα στην Αμερική στον Σπύρο Πόρο. Με τα σχόλιά του γι' αυτήν την μεγάλη Αμερικανίδα Σταρ, ξεφτίλισε την Αμερική στην Ελλάδα και την γελοιοποίησε.
Μετά από αυτά τα αίσχη που είπε ο Σπύρος Πόρος για το μεγάλο αστέρι που γέννησε η φίλη χώρα Αμερική, Πάρις Χίλτον, την καινούργια Μέρλιν Μονρό.
Οι Έλληνες είναι αχάριστοι οι περισσότεροι. Να φανταστείτε κάποιοι Έλληνες πήδηξαν τις μάντρες του σπιτιού μου και έκαψαν την Αμερικάνικη σημαία που βρισκόταν δίπλα από την Ελληνική, μέσα στον κήπο μου.
Κάποια ανθρωπάκια κάψανε την σημαία της φίλης υπερδύναμηςΑμερικής.
Φωτογραφίες θα δημοσιευθούν προσεχώς.
Ο στενός σου φίλος, αγγελούδι μου Πάρις,
O Εθνικός Σταρ της Ελλάδας Αντρέας Ευαγγελόπουλος.