ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
καλως το Χανς-Κριστιαν Αντερσεν.
βρε Χανς , μηπως χανς?
καλημερα φιλαρακι τι γινεσαι? ;)
καλως το Χανς-Κριστιαν Αντερσεν.
βρε Χανς , μηπως χανς?
Well..... με 2 χιλιαρικα τον πελατη..βαλε 5 πελατες (οχταωρο δουλευει) το λιγοτερο μας κανουνε 10 χιλιαρικα την ημερα...μειον τα ρεπα..ας πουμε 4 τον μηνα μας κανουνε 260 χιλιαδες το μηνα επι 11 ( μειον ενα μηνα διακοπες στην μαμα Ελλαδα) μας κανει 2 εκατομυρια οχτακοσιες χιλιαδες ευρω.....να βγαλουμε τα εξοδα 800 χιλιαρικα....2 μυριακια.... ρε παιδια..δεν κοβετε τις λαλακιες να πεταχτειτε μεχρι την ντοιτσλαντ να δουλεψετε 2 χρονακια και μετα να καααααααααθεστε?
αλικο γιατι συγχυζεσε?αφου εσυ δε ψαχνεις πελατες απο εδω.....
σε πειραζει που καποιες κανουν καλη δουλεια και παιρνουν 30 ευρουδακια???
τραβα γρηγορα στη τρυπα σου μικρη ξεβρακωκεφαλη πορνη
εγώ ξέρω παραπάνω πράγματα για σένα γιατί εσύ βγαίνεις και διαφημίζεις το κορμί σου και λοιπά
Ουτε εσυ λοιπον......
Και υπαρχουν και οι δικηγοροι , γιατροι και πολλοι αλλοι που δεν τους ξερεις.... αλλα
βγαζουνε πιο πολλα λεφτα.... απο καποιους πτυχιουχους οπΩς ειπες που περνουν 700...
Τωρα τι να κανουμε .... Η ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
καλημερα φιλαρακι τι γινεσαι? ;)
Ξεκολλα με τη διαφημιση του κυκλου σου εσυ. ΕΣΕΝΑ σε πηρανε ολοι χαμπαρι. Που τις βγαζεις ολες σαλονι. Το δουλεμα εκει που σε παιρνει! Που και καλα εισαι του χωρου αλλα θεωρεις τοπ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Γελοιοτητες...
δεν έχει μάκια????????Ξεκολλα με τη διαφημιση του κυκλου σου εσυ. ΕΣΕΝΑ σε πηρανε ολοι χαμπαρι. Που τις βγαζεις ολες σαλονι. Το δουλεμα εκει που σε παιρνει! Που και καλα εισαι του χωρου αλλα θεωρεις τοπ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Γελοιοτητες...
εγώ ξέρω παραπάνω πράγματα για σένα γιατί εσύ βγαίνεις και διαφημίζεις το κορμί σου και λοιπά
δικαίωμα σου να πέρνεις όσα θες αλλά να πας αλλού να τα διαφημίζεις και να τα ζητάς, όπου προκαλείς λιγότερο
και φυσικά ξέρω ότι έτσι είναι η ζωή, γιατί είμαι τυχερός και μπορώ να κάνω μια άνετη ζωή, ενώ άλλοι ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον δεν τους προκαλώ
μακια?Αλλα απωθημενα εσυ... Τι σχεση εχουν τα πτυχια;;;; Και η Αλικη δεν διαφημιζει τιποτα εδω μεσα... μηπως ταραζεσαι εσυ που τη βλεπεις;
αμ σαρεει μαρι αμα δε σαρεειιιιι τραβα αλλου!
εδω το σαιτ ειναι για ενημερωση !!!!!!
αν δες θες να διαβαζεις βαλε το σωβρακο σου και καλυψε την οθονη
καλα ρε φιλε !!!
μακια?
Διακοσιοι κλωνοι να πρωωθειτε τρεις αχρηστους...
Θα σας κοψουν το ιντερνετ σε λιγο και θα βγαινετε με τη ντουντουκα...
αλικακι ενοπιον ολον τον μπουρδελιαριδον εχο να κανο μια διλοσι!Λοιπον αντε μην μαλωνουμε αλλο.......
Θα πεταχτω να παρω ενα καλο μου πελατη Ιταλο (που ειναι και ΘΕΟΣ!!!) και τα λεμε μετα!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ!!!
αλικακι ενοπιον ολον τον μπουρδελιαριδον εχο να κανο μια διλοσι!
αν εισαι εσι στιν φοτο που εχεισ βαλει για αβαταρ ΘΑ ΕΡΘΟ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΙΜΕΝΙΟ ΛΑΓΝΟ ΑΛΟΓΟ ΜΟΥ!!!!!!
θα γινει πανικοσ ....δε γινετε αλλιοσ!ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!! pitsi speaking!!!!!!!
χαιρομαι
ποια ειναι η γνωμη σου για τα νεα τραβελοκοστολογια που κατατεθηκαν στο υπουργειο
εμποριου?