Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Well.....  με 2 χιλιαρικα τον πελατη..βαλε 5 πελατες (οχταωρο δουλευει) το λιγοτερο μας κανουνε  10 χιλιαρικα την ημερα...μειον τα ρεπα..ας πουμε 4 τον μηνα μας κανουνε 260 χιλιαδες το μηνα επι 11 ( μειον ενα μηνα διακοπες στην μαμα Ελλαδα) μας κανει 2 εκατομυρια  οχτακοσιες χιλιαδες ευρω.....να βγαλουμε τα εξοδα 800 χιλιαρικα....2 μυριακια.... ρε παιδια..δεν κοβετε τις λαλακιες να  πεταχτειτε μεχρι την ντοιτσλαντ να δουλεψετε 2 χρονακια και μετα να καααααααααθεστε?

χα χα χα ......
Εσυ κουκλα μου τι πηγες να κανεις στο Λονδινο.......;
Μηπως να δεις τον Γιατρο σου;
(    ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ Π Α Ν Α Η......)

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αλικο γιατι συγχυζεσε?αφου εσυ δε ψαχνεις πελατες απο εδω.....
σε πειραζει που καποιες κανουν καλη δουλεια και παιρνουν 30 ευρουδακια???
τραβα γρηγορα στη τρυπα σου μικρη ξεβρακωκεφαλη πορνη :tickedoff:

Ξεκολλα με τη διαφημιση του κυκλου σου εσυ. ΕΣΕΝΑ σε πηρανε ολοι χαμπαρι. Που τις βγαζεις ολες σαλονι. Το δουλεμα εκει που σε παιρνει! Που και καλα εισαι του χωρου αλλα θεωρεις τοπ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Γελοιοτητες...

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1

Ουτε εσυ λοιπον...... 

Και υπαρχουν και οι δικηγοροι , γιατροι  και πολλοι αλλοι που δεν τους ξερεις.... αλλα
βγαζουνε πιο πολλα λεφτα.... απο καποιους πτυχιουχους οπΩς ειπες που περνουν 700...
Τωρα τι να κανουμε .... Η ΖΩΗ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
εγώ ξέρω παραπάνω πράγματα για σένα γιατί εσύ βγαίνεις και διαφημίζεις το κορμί σου και λοιπά

δικαίωμα σου να πέρνεις όσα θες αλλά να πας αλλού να τα διαφημίζεις και να τα ζητάς, όπου προκαλείς λιγότερο

και φυσικά ξέρω ότι έτσι είναι η ζωή, γιατί είμαι τυχερός και μπορώ να κάνω μια άνετη ζωή, ενώ άλλοι ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον δεν τους προκαλώ

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ξεκολλα με τη διαφημιση του κυκλου σου εσυ. ΕΣΕΝΑ σε πηρανε ολοι χαμπαρι. Που τις βγαζεις ολες σαλονι. Το δουλεμα εκει που σε παιρνει! Που και καλα εισαι του χωρου αλλα θεωρεις τοπ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! Γελοιοτητες...

αμ σαρεει μαρι αμα δε σαρεειιιιι τραβα αλλου!
εδω το σαιτ ειναι για ενημερωση !!!!!!
αν δες θες να διαβαζεις βαλε το σωβρακο σου και καλυψε την οθονη :birdman:

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν έχει μάκια????????

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγώ ξέρω παραπάνω πράγματα για σένα γιατί εσύ βγαίνεις και διαφημίζεις το κορμί σου και λοιπά

δικαίωμα σου να πέρνεις όσα θες αλλά να πας αλλού να τα διαφημίζεις και να τα ζητάς, όπου προκαλείς λιγότερο

και φυσικά ξέρω ότι έτσι είναι η ζωή, γιατί είμαι τυχερός και μπορώ να κάνω μια άνετη ζωή, ενώ άλλοι ίσως όχι, αλλά τουλάχιστον δεν τους προκαλώ

Αλλα απωθημενα εσυ... Τι σχεση εχουν τα πτυχια;;;; Και η Αλικη δεν διαφημιζει τιποτα εδω μεσα... μηπως ταραζεσαι εσυ που τη βλεπεις;

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αμ σαρεει μαρι αμα δε σαρεειιιιι τραβα αλλου!
εδω το σαιτ ειναι για ενημερωση !!!!!!
αν δες θες να διαβαζεις βαλε το σωβρακο σου και καλυψε την οθονη :birdman:

Ποια ενημερωση δινεις εσυ; Δυο ονοματα πετας ολη την ωρα και αυτα της συμφορας. Θυμαμαι ποσο ειχες ταραχτει οταν ειπα οτι η Ινα ειναι το αστερι της Καβαλας. Αφρισες... Το κουκλακι δεν σου αρεσει... Που σε εχουν πεταξει χιλιες φορες απο εδω μεσα... Τωρα χαλαρωσες και μας εβγαλες και το προσωπακι σου... Καημενη!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον αντε μην μαλωνουμε αλλο.......

Θα πεταχτω να παρω ενα καλο μου πελατη Ιταλο (που ειναι και ΘΕΟΣ!!!) και τα λεμε μετα!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Διακοσιοι κλωνοι να πρωωθειτε τρεις αχρηστους...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα σας κοψουν το ιντερνετ σε λιγο και θα βγαινετε με τη ντουντουκα...  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λοιπον αντε μην μαλωνουμε αλλο.......

Θα πεταχτω να παρω ενα καλο μου πελατη Ιταλο (που ειναι και ΘΕΟΣ!!!) και τα λεμε μετα!!!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΑΚΙΑ!!!
αλικακι ενοπιον ολον τον μπουρδελιαριδον εχο να κανο μια διλοσι!
αν εισαι εσι στιν φοτο που εχεισ βαλει για αβαταρ ΘΑ ΕΡΘΟ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΙΜΕΝΙΟ ΛΑΓΝΟ ΑΛΟΓΟ ΜΟΥ!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
αλικακι ενοπιον ολον τον μπουρδελιαριδον εχο να κανο μια διλοσι!
αν εισαι εσι στιν φοτο που εχεισ βαλει για αβαταρ ΘΑ ΕΡΘΟ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟ ΜΕ ΤΟ ΑΣΙΜΕΝΙΟ ΛΑΓΝΟ ΑΛΟΓΟ ΜΟΥ!!!!!!

ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!! pitsi speaking!!!!!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
χαιρομαι :cheesy:
ποια ειναι η γνωμη σου για τα νεα τραβελοκοστολογια που κατατεθηκαν στο υπουργειο
εμποριου?

θεωρω πως ειναι ιδιαιτερα υπερ κοστολογημενα τα τιμολογια!!!!
θα πρεπει να επεμβει η το η επιτροπη ειδικου ελεγχου του αλογομουρη για εισφοροδιαφυγη!!!

βαλαντη οτι γουσταρω θα λεω και δεν σου πεφτει λογος!!! :dancing:

η ινα ακομα μαζευει λεφτα για την εγγυηση :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom