lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και γιατι δεν βαζεις 4 ζαντολαστιχα στα κοριτσια;ρε εδω με 2 χιλιαρικα σχεδον παιρνουμε μεταχειρισμενο αυτοκινητο,τι μου λες τωρα?...
και γιατι δεν βαζεις 4 ζαντολαστιχα στα κοριτσια;ρε εδω με 2 χιλιαρικα σχεδον παιρνουμε μεταχειρισμενο αυτοκινητο,τι μου λες τωρα?...
χαιρομαι που συμφωνουμε
μαυρο λοιπον στις απατεωνισες.
να σκεφτεστε με το πανω κεφαλι παντα.
τα λεμε ;)
Προτιμω και ελκομαι απο το μουνι και οχι''απο τον κομμενο πουτσο που γαμανε''οπως ειχε πει και η Χειλουδακη καπου στα `90ς.η πας για μια ωρα με καμια τρανς.... psolara μεγαλο διλυμα ε;
δεν ηξερες δεν ρωταγες;Κριμα κριμα κριμα και ειχα μια προσφορα απο ενα πελατη μου για ενα τριο με τις εν λογω κυριες θα εσκαγε 9000 ευρω για ενα τεταρτο .
Αχ ναι..... Και ξαφνικα ξυπναμε...Well..... με 2 χιλιαρικα τον πελατη..βαλε 5 πελατες (οχταωρο δουλευει) το λιγοτερο μας κανουνε 10 χιλιαρικα την ημερα...μειον τα ρεπα..ας πουμε 4 τον μηνα μας κανουνε 260 χιλιαδες το μηνα επι 11 ( μειον ενα μηνα διακοπες στην μαμα Ελλαδα) μας κανει 2 εκατομυρια οχτακοσιες χιλιαδες ευρω.....να βγαλουμε τα εξοδα 800 χιλιαρικα....2 μυριακια.... ρε παιδια..δεν κοβετε τις λαλακιες να πεταχτειτε μεχρι την ντοιτσλαντ να δουλεψετε 2 χρονακια και μετα να καααααααααθεστε?
ΠΩ ΠΩ!!!!!!!!! Και τωρα τι θα τους πουμε οτι ειναι πουστηδες. Πανε τα λεφτα.... Αχ μωρη κακουργα....Κριμα κριμα κριμα και ειχα μια προσφορα απο ενα πελατη μου για ενα τριο με τις εν λογω κυριες θα εσκαγε 9000 ευρω για ενα τεταρτο .
μετα θα σου λεει δωσε και μενα μπαρμπαμολις επεστρεψα απο καβαλας.....
λοιπον πηρα ναντια με 30 ευρουδακια!!
πιπα διαρκειας ποοοοολυ βαθια και καλη..
γλειψιμο μπαλων επισης πολυ καλο ;)
γαμησακι μετα με ανελεητο σφυροκοπημα στα 4
συνολικη διαρκεια 25 λεπτα περιπου χωρις βιασυνη μαγκες!!!!
μονο με 30 ευρω!!!!!
κομβοι κανουν τα αμαξια στη καβατζα της (1 ωρα περιμενα τη σειρα μου λες και ημουνα για βρωμικο )
αυριο θα παρω μια επιταγη 2000 ευρω.σκεφτομαι να την εξαργυρωσω στη ζετα
Και ποιος σου είπε ότι πλήρωσα????hotyancd ,
εσυ ποσα πληρωσες για Αλικη?
και γιατι απο τοτε επεσες στην κατηγορια στουντιο?
σου τελειωσαν τα χρηματα?
εχουμε και τα εκτροματα της λιλας να βλεπουμε εκτος του οτι διαβαζουμε!!!