Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
να πω επισης για τους αδαεις φιλους
πως η Αλικη και οι Σταρ Τρανς , ΣεξυΤρανς
ειναι φιλαρακια
που κανουν πλακιτσα,
και τωρα σκεφτηκαν να τα τσιμπησουν και απο κανεναν απεγνωσμενο.

Κατα τα αλλα , μια χαρα ειναι οι φωτο που βαζετε,
ομορφαινουν το θεμα.
Δε θα το εκανα για κανενα αλλο λογο,
αλλα οταν η απατη ειναι ολοφανερη ειμαι υποχρεωμενος να
προειδοποιησω τους τραβελοφιλους.

Απο εδω και περα μπορειτε να βρισετε , να υστεριασετε,
να ξηγηθειτε στον κοσμο οπως μονο εσεις ξερετε,
να κανετε ιντριγκες.

Οποιος θελει τα πολλα , χανει και τα λιγα ...

Με τις υγειες σας.
εχω μεινει καγκελο!!!!δεν το πιστευω αυτο που λες!!!ντροπη σου κακοηθεστατε!!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η αιτηση μου απορριφθηκε....δεν αφηνουν λεει γιατι μετα θα καταρευσει η οικονομια της χωρας...λεω να παω γερμανια....

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
να πω επισης για τους αδαεις φιλους
πως η Αλικη και οι Σταρ Τρανς , ΣεξυΤρανς
ειναι φιλαρακια
που κανουν πλακιτσα,
και τωρα σκεφτηκαν να τα τσιμπησουν και απο κανεναν απεγνωσμενο.

Κατα τα αλλα , μια χαρα ειναι οι φωτο που βαζετε,
ομορφαινουν το θεμα.
Δε θα το εκανα για κανενα αλλο λογο,
αλλα οταν η απατη ειναι ολοφανερη ειμαι υποχρεωμενος να
προειδοποιησω τους τραβελοφιλους.

Απο εδω και περα μπορειτε να βρισετε , να υστεριασετε,
να ξηγηθειτε στον κοσμο οπως μονο εσεις ξερετε,
να κανετε ιντριγκες.

Οποιος θελει τα πολλα , χανει και τα λιγα ...

Με τις υγειες σας.
Παρα πολυ ωραιαααααααα

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
μιλησα το πρωι με μια τρανς απο δω και με ειπε 2χιλιαρο λεω η πλακα κανει η μπερδευτηκε αλλα τελικα ελεγε αληθεια. τι λες μανταμ τι θα κανεις και θες 2 χηνες; τα ρουχα θα μου σιδερωσεις η θα κανεις γεμιστα; με 2 χηνες πηδας ειτε διασιμη Ελληνιδα ειτε πορνοσταρ η city tour που φυσαει ειτε κανεις κανα πολυγωνο!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Xαιρετιζω την πιο hardcore virtual παρεα αυτου του θρεντ΄.
Μαγκες τα σπατε!
Γουσταρω ιντριγκα,σεξ,διαπλοκη,σπερμα και καταστασεις κολασης.
:sperm: :uzi: :knockinb: :humpleg: :blahblah1: :argue: :bounce-glasses: :headbang2: :new_shocked: :tooth:Ολα αυτα μονο εδω μεσα.
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Η αιτηση μου απορριφθηκε....δεν αφηνουν λεει γιατι μετα θα καταρευσει η οικονομια της χωρας...λεω να παω γερμανια....
Μα πως γίνεται αυτό; Πέρισυ το ΑΕΠ αυξήθηκε κατά 25% χάριν του αγοραίου έρωτα και του εμπορίου ναρκωτικών!!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Λοιπον...μολις εκανα αιτηση στο Ηθων να μου επιτρεψει να ανεβασω την ταριφα μου στα 1200+ Φ.Π.Α.
Επισης αλαξα την φωτο στο αβαταρ μου με μια φρεσκια να φενετε το εμπορευμα το οποιο  μολις γινει δεκτη η αιτηση μου θα ακριβηνει....Και υποψιν η φωτο δεν ειναι clopyright αλλα απο το Λονδινο που ημουν πριν μερικες μερες....
Γεια σου βρε Σουζαναααααααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Ωπ τι εχουμε εδω........!!!

Για την Λιλα αγαπητε μου και Εθνικο δεν νομιζω να εκανες κατι τετοιο......!!!
Τωρα τι ζορι τραβας .... εσυ το ξερεις καλυτερα!!!
Απαγορευω δημοσιευση προσωπικων δεδομενων και αν ναι τοτε να ανοιξουν ΟΛΑ.... Αγαπητε μου και αμα δεν σου αρεσω , κοιτας αλλου!!!
Εγω θα μαθω ποιοι πουστηδες ειστε να ειστε σιγουροι

Συνημμένα

• NIKOLOULI_451415873.jpg
    NIKOLOULI_451415873.jpg
    5,7 KB · Εμφανίσεις: 25

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
τι?1500 ευρω?1500 μουτζες θα παρεις ρε καημενε! :birdman: :birdman:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δαναη μου σκευτομαι να βαλω και ενα  βιντεακι προσεχως που  θα κανω διαφορα...με ειδη λαικης αγορας οπως μαρουλια καροτα αγκιναρες και τα λοιπα για να διαφημισω την φτηνια...τρεξε κοσμε.......η τσατσα τρελαθηκεεεεεεε.....14 διαφορετικες στασεις υπομονετικος πεοθηλασμος και ελευθερα πιασηματα....μονο 83 ευρω συν Φ.Π.Α!!!Προλαβετε....

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
με 1500 περνω τον φιλο μου τον alphonso τον παω ζουκια κανουμε και ενα κουατρετο σε κανα ξενοδοχειο της  πολης και ολα μια χαρα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δαναη μου σκευτομαι να βαλω και ενα  βιντεακι προσεχως που  θα κανω διαφορα...με ειδη λαικης αγορας οπως μαρουλια καροτα αγκιναρες και τα λοιπα για να διαφημισω την φτηνια...τρεξε κοσμε.......η τσατσα τρελαθηκεεεεεεε.....14 διαφορετικες στασεις υπομονετικος πεοθηλασμος και ελευθερα πιασηματα....μονο 83 ευρω συν Φ.Π.Α!!!Προλαβετε....
Δαναη μου σκευτομαι να βαλω και ενα  βιντεακι προσεχως που  θα κανω διαφορα...με ειδη λαικης αγορας οπως μαρουλια καροτα αγκιναρες και τα λοιπα για να διαφημισω την φτηνια...τρεξε κοσμε.......η τσατσα τρελαθηκεεεεεεε.....14 διαφορετικες στασεις υπομονετικος πεοθηλασμος και ελευθερα πιασηματα....μονο 83 ευρω συν Φ.Π.Α!!!Προλαβετε....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Απαπαπαπαπαπαπα ντροπη σας κοριτσια  :uzi: :uzi: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :hammer: :uzi: :uzi: :uzi: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Εμ Δαναη μου μια του κλεφτη δυο και η κακια του μοιρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μιλησα το πρωι με μια τρανς απο δω και με ειπε 2χιλιαρο λεω η πλακα κανει η μπερδευτηκε αλλα τελικα ελεγε αληθεια. τι λες μανταμ τι θα κανεις και θες 2 χηνες; τα ρουχα θα μου σιδερωσεις η θα κανεις γεμιστα; με 2 χηνες πηδας ειτε διασιμη Ελληνιδα ειτε πορνοσταρ η city tour που φυσαει ειτε κανεις κανα πολυγωνο!
με 2000 χτυπαω 4 αλβανους και μου ριχνουν τα μπετα στο αυθαιρετο σε μια νυχτα και ειμαι αρχοντας

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.935
Πόντοι
606
με 2 χηνες πηδας ειτε διασιμη Ελληνιδα ειτε πορνοσταρ η city tour που φυσαει ειτε κανεις κανα πολυγωνο!
ρε εδω με 2 χιλιαρικα σχεδον παιρνουμε μεταχειρισμενο αυτοκινητο,τι μου λες τωρα?... :grin: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εισαστε φτωχοι και λιγουρια ρε!!!δεν εκτιματε τα καλα πραγματα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ρε εδω με 2 χιλιαρικα σχεδον παιρνουμε μεταχειρισμενο αυτοκινητο,τι μου λες τωρα?... :grin: :grin:
Mε 2 χιλιαρικα πηδας 4-5 μοντελα του μανατζερ(και καλα)Σπυρου Ρεβη(δινει καλα ξεκωλα) 'η πας ενα Λας Βεγκας.Χαβαη,Ταυλανδη,ή Βραζιλια και ξεσκιζεσαι στον πουτσο μερα νυχτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom