Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πηγα παρεα με τη κοκο :grin:

Μα η Σουζανα δεν ειναι η Κοκο; Ετσι δεν μας ειχες ενημερωσει;

Αλλο εργο επαιζες τοτε...

Μια Κωνσταντινα που ειχες παρει στη Βρυλησου τη θυμασαι; Που ελεγες οτι γαμιοταν σαν τραβελι;

Τι κανει η καθε πικραμενη για να διαφημιστει λιγο, να δει λιγο το μουτρακι της στο σαϊτ...

Που εισαι Νταριμπλ... :2funny: :2funny: :2funny:

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
:boobies:

Συνημμένα

• IM000312_0001t.jpg
    IM000312_0001t.jpg
    17,9 KB · Εμφανίσεις: 53

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
πω ρε βρωμια ρε πουστη μου...αδελφή με αδελφή.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:  δυστυχία και μπίχλα

psaxnome28

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Έλεος
Σταμάτα
Ξέρασα τα πλήκτρα

ΘΕΕ βοήθησε μας

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Oταν τα πραγματα δυσκολευουν... να σου και ο αντιπερισπασμος...  :coffee: :

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ευτυχως που το ντεμεκ σοι τα  βλεπει ολα με ματι αδερφης φτερα και πουπουλα....και ετσι διαβασα μολις μπηκα μερικες πολυ νοστιμες σελιδες με πολλα και διαφορα...αλλα για αλλο λογο  γραφω...
Αλικακι δες την  φωτογραφια μου αγαπη μου...Ειναι αληθινη...τα μαλλακια μου ειναι φυσικα και οχι εχτενσιον οπως και η φατσα μου χωρις πλαστικες ΕΙΜΑΙ υπαρκτο προσωπο ακομα και για τον Σταρ που μου τη λεει...και μπορουν να επιβεβαιωσουν αν ειμαι ετσι η οχι η αν ειμαι αυτη η οχι οσες αληθινες τρανς μπαινουν εδω μεσα ...οσο για το τι εκανα στο Λονδινο αυτο αφορα εμενα και μονο..και αν ειδα τον γιατρο μου....Well ναι τον ειδα...και  η σποντουλα  σου ειναι ασχετη και   βλακωδης...Ιδικα οι αγγλοι γιατροι δεν χειρουργουν αν δεν  τους τα δωσεις ολα τα λευτα προκαταβολικα...αλλα τετοιο IQ εχεις τετοιες μαλακιες θα πεις.
Και επισης προς ενημερωση...δεν δουλεψα ποτε στην Βριλισσου....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εισαστε φτωχοι και κακομοιρηδες!!!τι ειναι ρε 2000 για μια ωρα;τι σας ζητησε η κοπελα;ψυχη;αντε κοπελα μου αλλου γιατι εδω εμπλεξες με τσιγγουνηδες!!!αντε να χαθειτε κοπροσκυλα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μην ασχολεισαι με το καθε τσολι...δειχνει αδυναμια χαρακτηρος...
Ευτυχως που το ντεμεκ σοι τα  βλεπει ολα με ματι αδερφης φτερα και πουπουλα....και ετσι διαβασα μολις μπηκα μερικες πολυ νοστιμες σελιδες με πολλα και διαφορα...αλλα για αλλο λογο  γραφω...
Αλικακι δες την  φωτογραφια μου αγαπη μου...Ειναι αληθινη...τα μαλλακια μου ειναι φυσικα και οχι εχτενσιον οπως και η φατσα μου χωρις πλαστικες ΕΙΜΑΙ υπαρκτο προσωπο ακομα και για τον Σταρ που μου τη λεει...και μπορουν να επιβεβαιωσουν αν ειμαι ετσι η οχι η αν ειμαι αυτη η οχι οσες αληθινες τρανς μπαινουν εδω μεσα ...οσο για το τι εκανα στο Λονδινο αυτο αφορα εμενα και μονο..και αν ειδα τον γιατρο μου....Well ναι τον ειδα...και  η σποντουλα  σου ειναι ασχετη και   βλακωδης...Ιδικα οι αγγλοι γιατροι δεν χειρουργουν αν δεν  τους τα δωσεις ολα τα λευτα προκαταβολικα...αλλα τετοιο IQ εχεις τετοιες μαλακιες θα πεις.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
πριν γραψεις βιβλιο,
καλο θα ηταν να μαθεις πως παντα μιλαμε για τη σιωπη μας,
ποτε για των αλλων...
αν και κολλαγε ωραια ,ειναι απο το βαλεντινιο λεξικο μαργαριταριων...
Η σιωπη σου προς απαντηση ολων.

Αντε μπραβο για να μπαινουν τα πραγματα στη θεση τους.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δυσκολο να κανει κανεις πλαστικες και να το σκασει απο το νοσοκομειο χωρις να πληρωσει. Λεω να το δοκιμασω παντως.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θελω να φτιαξω και τα δοντια μου. Πως θα φυγω απο το ιατρειο χωρις να πληρωσω ομως;  :2funny: :2funny: :2funny:

Θα παω και στη Ντινα τη Μιχουδη να βαλω εξτενσιον και οταν ειναι να πληρωσω θα της κοπανησω μια στο κεφαλι και θα φυγω τρεχοντας.  :2funny: :2funny: :2funny:

Στα δικα μας τωρα...

Ευτυχως που το ντεμεκ σοι τα  βλεπει ολα με ματι αδερφης φτερα και πουπουλα....και ετσι διαβασα μολις μπηκα μερικες πολυ νοστιμες σελιδες με πολλα και διαφορα...αλλα για αλλο λογο  γραφω...
Αλικακι δες την  φωτογραφια μου αγαπη μου...Ειναι αληθινη...τα μαλλακια μου ειναι φυσικα και οχι εχτενσιον οπως και η φατσα μου χωρις πλαστικες ΕΙΜΑΙ υπαρκτο προσωπο ακομα και για τον Σταρ που μου τη λεει...και μπορουν να επιβεβαιωσουν αν ειμαι ετσι η οχι η αν ειμαι αυτη η οχι οσες αληθινες τρανς μπαινουν εδω μεσα ...οσο για το τι εκανα στο Λονδινο αυτο αφορα εμενα και μονο..και αν ειδα τον γιατρο μου....Well ναι τον ειδα...και  η σποντουλα  σου ειναι ασχετη και   βλακωδης...Ιδικα οι αγγλοι γιατροι δεν χειρουργουν αν δεν  τους τα δωσεις ολα τα λευτα προκαταβολικα...αλλα τετοιο IQ εχεις τετοιες μαλακιες θα πεις.

Καλησπερα γλυκια μου Σουζανα. Μην τα βαζεις με το Αλικακι μωρακι μου, δεν ειπε τιποτα για σενα αποτι εχω διαβασει. Παντως κανεις δεν αμφισβητησε οτι εισαι εσυ στη φωτογραφια γλυκουλα μου. Και εγω ανεφερα το στουντιο της Βρ., εσυ γιατι θιχτηκες; Στον Εθνικο Σταρ απευθυνομουν οχι για σενα.

Οσο για τον γιατρο στο Λονδινο εχω ακουσει οτι ζηταει τα λεφτα μπροστα μετα απο ενα επεισοδιο που ειχε γινει. Λεγεται πως καποια Ελληνιδα τραβεστι που δεν ειχε λεφτα, πηγε, ο ανθρωπος τη χειρουργησε και αυτη το εσκασε το ιδιο βραδυ χωρις να πληρωσει. Απο τοτε ζητανε τα λεφτα μπροστα. Βεβαια αποτι λεγεται το μουνι αυτηνης εκλεισε μετα και αναγκαστηκε να ξανατρεχει σε αλλους γιατρους να της το σκαψουν. Η τρυπα ειχε εξαφανιστει τελειως και ειχε παθει εσωτερικη μολυνση, αρχισε να σαπιζει εσωτερικα.

Γνωστη ιστορια στον κυκλο μας παντως... Δεν ξερω ποια ειναι αυτη αλλα δεν την εκτιμουν και πολυ στον κυκλο μας...  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλακια κουκλιτσα! Εισαι ΘΕΑ στη φωτογραφια!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
πριν γραψεις βιβλιο,
καλο θα ηταν να μαθεις πως παντα μιαμε για τη σιωπη μας,
ποτε για των αλλων...
αν και κολλαγε ωραια ,ειναι απο το βαλεντινιο λεξικο μαργαριταριων...

Ε οχι να μου πεις εμενα για μαργαριταρια εδω μεσα. Για συνελθε λιγο. Στο βασιλειο του αναλφαβητου κροστντρεσερ να την πεις σε μενα... Δεν ειναι λιγο ασχετο;:S :

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μην ασχολεισε με το καθε τσολι...δειχνει αδυναμια χαρακτηρος...

Πριν με πεις τσολι και μιλησεις για τα μαργαριταρια μου.. μαθε οτι το σωστο ειναι ασχολειΣΑΙ.

Μηπως ελειπες τη μερα που μας το εμαθαν στο σχολειο;  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλο απογευμα κοριτσια!!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν εχω παει σχολειο,μεγαλωσα σε σπηλια.

Πριν με πεις τσολι και μιλησεις για τα μαργαριταρια μου.. μαθε οτι το σωστο ειναι ασχολειΣΑΙ.

Μηπως ελειπες τη μερα που μας το εμαθαν στο σχολειο;  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλο απογευμα κοριτσια!!!
το κειμενο αναφαιρεται στην Αλικη.
συμπερασματα
1.εισαι ηλιθια ( που το ξεραμε , σε εχει χαζεψει ο κωλος σου )
2.περιμενεις καποιον να πληρωσει 2000 για χαλακι πορτας. ( με το οποιο θα γελαμε χρονια )

ρε μαγκες, το αναφαιρεται πως γραφεται?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αυριο με τον κηδεμονα σου!!!για να μαθεις να κανεις κοπανες απο το σχολειο :2funny: :2funny:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βαλεντινα το εχω ακουσει στην Ελλαδα ειναι κατι σαν σπασμενο τηλεφωνο... εγω καθοτι αρχαια στα πραγματα αν πω οσα εχω ακουσει θα σου φυγει η περουκα.
Τωρα αν καποια δεν πληρωσε εναν τοσο τσιφουτη και σπαγκοραμενο γιατρο οπως ειναι ο Νταρυμπλ που τα λευτα  τα αρπαζε απο το γραφειο με ταχυτητα γερακιου...ειναι εντελως  κατινιστικη-αδερφιστικη ατακα για να εχει καποιος κατι κακο να πει....επισης...ειναι και εντελως ηλιθιο αγαπημενη μου Βαλεντινα να επαθε τοσα πολλα καποια επιδι ο Αγιος Σουλπικιος προστατης των νταμιρατζιδων πρεζακιδων και ολων των απανταχου ναρκομανων  την εκδικιθηκε που δεν πληρωσε το γιατρο.Κανενα μουτζο λονδινου εστω και τζαμπατζιδικο οπως λες δεν εκλεισε η επαθε κατι...Καποιοι ντοπιοι εδω γιατροι καταστρεψαν καποια  παδια που μεσα στην επιθυμια τους να αλαξουν φυλο επεσαν στα χερια τους.Καποιες απο αυτες ακομα παιδευονται και για μενα ειναι αμαρτια να ειρωνευεσαιενα τοσο σοβαρο προβλημα ψυχολογικης και σωματικης καταστασης.Επισης μαλλον δεν ενημερωνεσε πια καλα..εχεις χασει επισοδεια...η Μιχουδη δεν ασχολειται πια με τετοιου ειδους επεμβασεις...look else where.... Επισης αν μιλας Αγγλικα να σου δωσω το τηλεφωνο του Νταρυμπλ να τον παρεις να τα πειτε...να εχεις  αξιοπιστες πληροφοριες μιας και εχεις ασχολιθει με το  θεμα και εχεις τοσα πολλα να πεις...που ακουσες....Αν και λογο Παρκινσον δεν χειρουργει πια ο ιδιος αλλα ο ανηψιος του με τις ιδιες τιμες φυσικα αν σε ενδιαφερει.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπροστα στο
"η σιωπη σου προς απαντηση ολων.για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους"
δικαιολογειται καθε ορθογραφικο λαθος.
Βαλ σου βρηκαμε δουλεια. ( 8 ευρω/ωρα )
θα πρεπει να μαθεις ορθογραφια στον πιτσιλιστη.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μπροστα στο
"η σιωπη σου προς απαντηση ολων.για να μπουν τα πραγματα στη θεση τους"
δικαιολογειται καθε ορθογραφικο λαθος.
Βαλ σου βρηκαμε δουλεια. ( 8 ευρω/ωρα )
θα πρεπει να μαθεις ορθογραφια στον πιτσιλιστη.
αυτο να δω μονο!!! :2funny: :2funny: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom