Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειδικα η τζουλη αν ειναι και χτυπημενη με καμια μολυσμενη συρρηγγα
θα δωσει ΠΟΛΛΑ μονιμα ΠΑΡΑΣΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Πικροχωλη κακομοιρα τραβεστουλα...... μην λες μαλακιες για ατομα ... επειδη εισαι πισω απο ενα υπολογιστη και δεν φαινεται πια εισαι .... δεν ειναι σωστο να εκθετουμε ατομα.......

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ειδικα η τζουλη αν ειναι και χτυπημενη με καμια μολυσμενη συρρηγγα
θα δωσει ΠΟΛΛΑ μονιμα ΠΑΡΑΣΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εσυ καμαρι μου διαβαζε τι γραφω..μην γινεσαι κακος χωρις λογο...ειπα Τζουλη με ford..H τζουλη που ισως γνωρισες ειναι αλλη....εχει ενα κοκινο ιμπιζα.....

Σουζανιτα μη δινεις σημασια... Γενικα σε αυτο το θρεντ πεφτει πολλη λασπη εδω μεσα... ΠΑΝΤΑ ομως απο την ιδια πλευρα που λατρευει τα κακοπροαιρετα σχολια και το κουτσομπολιο...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Το πιο εξοργιστικο ειναι οτι πισω ολα αυτα τα ηλιθια, πικροχολα σχολια κρυβεται μια τραβεστι (λεμε τωρα)  που δεν ειναι και πολυ δυσκολο να την εντοπισεις αν διαβασεις τις προηγουμενες... 500 σελιδες. Ασε που καρφωθηκε τωρα πετωντας δευτερο σχολιο σε πολυ μικρο διαστημα σχετικα με ναρκωτικα και Συγγρου...

Αγαπω τοσο τον ηλιο της Ελλαδας! Βγειτε ολοι γυμνοι στο μπαλκονι, αλειψτε το κορμι σας με αγνο ελληνικο ελαιολαδο και γευτειτε την καψα του ηλιου της πατριδουλας μας!

Ερωτευτειτε!!!

Λεμε τωρα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αν νομιζεις πως ειμαι τραβεστι δεν εχεις παρα να με γνωρισεις!!!!
οποτε θελεις!
οσο για την λασπη για τη τζουλη η σουζανα σχεδον το επιβεβαιωσε......

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
μαρη βαλεντινα
θα με πεις ποια ταινια θεωρεις καλτ?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αν νομιζεις πως ειμαι τραβεστι δεν εχεις παρα να με γνωρισεις!!!!
οποτε θελεις!
οσο για την λασπη για τη τζουλη η σουζανα σχεδον το επιβεβαιωσε......

Τα ιδια μου ελεγες και με το αλλο νικ σου... τοτε που ειχες κοτσαρει και μια φωτογραφια ενος ταλαιπωρου με μαυρα γυαλια ... Οτι δεν εχω παρα να σε γνωρισω.. Θυμησε μου πως μας εχεις συστηθει εδω μεσα μωρακι μου.. Κουκλι πελατακι της Δαναης εισαι κι εσυ; Ολως τυχαιως το φαν κλαμπ της βγαζει παντα αισχρες βρωμες για αλλες, ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ τρανς!!!

μαρη βαλεντινα
θα με πεις ποια ταινια θεωρεις καλτ?

Αυτο το μαρη εχει γινει καθεστως εδω μεσα... Τελος παντων... ολες τις eighties με προβληματικους νεους οπως πχ το Σαταναδες στα σχολεια, τα Τσακαλια κλπ...

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τα ιδια μου ελεγες και με το αλλο νικ σου... τοτε που ειχες κοτσαρει και μια φωτογραφια ενος ταλαιπωρου με μαυρα γυαλια ... Οτι δεν εχω παρα να σε γνωρισω.. Θυμησε μου πως μας εχεις συστηθει εδω μεσα μωρακι μου.. Κουκλι πελατακι της Δαναης εισαι κι εσυ; Ολως τυχαιως το φαν κλαμπ της βγαζει παντα αισχρες βρωμες για αλλες, ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ τρανς!!!

Αυτο το μαρη εχει γινει καθεστως εδω μεσα... Τελος παντων... ολες τις eighties με προβληματικους νεους οπως πχ το Σαταναδες στα σχολεια, τα Τσακαλια κλπ...

εχω ενα ονομα εδω!το οτι εχω παει με τη δαναη δε το αρνηθηκα ποτε!
απλα μου αρεσει η αληθεια!
γκεγκε?

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606
επισης
"ροδα,τσαντα και κοπανα"
"χουλιγκανς"

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εχω ενα ονομα εδω!το οτι εχω παει με τη δαναη δε το αρνηθηκα ποτε!
απλα μου αρεσει η αληθεια!
γκεγκε?

Εχετε ενα κοινο ολοι εσεις που εχετε παει με τη Δαναη και μπαινετε εδω μεσα βρε αγορακι μου... Πετατε πολλες κακιες και βγαζετε πολλες βρωμες για οποια τρανς σας ερθει... Τα ιδια και ο playerxxx, τα ιδια και ο Εθνικος Σταρ και καμποσοι αλλοι... Να το κοιταξετε αυτο...

επισης
"ροδα,τσαντα και κοπανα"
"χουλιγκανς"

Γεια σου ρε Αλφονσο! Δικο μας παιδι κι εσυ... "Οταν οι ροδες χορευουν", "Αγορια στην πορνεια", "Φυλακες ανηλικων"...

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχετε ενα κοινο ολοι εσεις που εχετε παει με τη Δαναη και μπαινετε εδω μεσα βρε αγορακι μου... Πετατε πολλες κακιες και βγαζετε πολλες βρωμες για οποια τρανς σας ερθει... Τα ιδια και ο playerxxx, τα ιδια και ο Εθνικος Σταρ και καμποσοι αλλοι... Να το κοιταξετε αυτο...

Γεια σου ρε Αλφονσο! Δικο μας παιδι κι εσυ... "Οταν οι ροδες χορευουν", "Αγορια στην πορνεια", "Φυλακες ανηλικων"...

οτι ξερω θα το λεω καλη μου!!!!
οσο και αν ενοχλει καποιους εδω.........

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.951
Πόντοι
606

Συνημμένα

• 1783.jpg
    1783.jpg
    104,5 KB · Εμφανίσεις: 23

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
απο το κακο στο χειροτερο...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
οτι ξερω θα το λεω καλη μου!!!!
οσο και αν ενοχλει καποιους εδω.........

Μιλα λοιπον σκυφτε διαβατη... Μοιρασου μαζι μας ολες σου τις γνωσεις γυρω απο τα αμαρτωλα μονοπατια του πληρωμενου ερωτα... Μιλησε μας για εναν γυαλινο κοσμο πασπαλισμενο με χρυσοσκονη και βουτηγμενο στα δακρυα...

Ειμαι ολη αυτια. Τι ξερεις και για ποιες.  

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μιλα λοιπον σκυφτε διαβατη... Μοιρασου μαζι μας ολες σου τις γνωσεις γυρω απο τα αμαρτωλα μονοπατια του πληρωμενου ερωτα... Μιλησε μας για εναν γυαλινο κοσμο πασπαλισμενο με χρυσοσκονη και βουτηγμενο στα δακρυα...

Ειμαι ολη αυτια. Τι ξερεις και για ποιες. 

γιατι πας με τρανς?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
γιατι πας με τρανς?

Γιατι; Πας εσυ;

Οπως και να εχει θα χαρω να διαβασω ολα οσα ξερεις για τις τρανς της Αθηνας... Αντε να επανελθει λιγο το θρεντ στα παλια... Κανε παιχνιδι!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι; Πας εσυ;

Οπως και να εχει θα χαρω να διαβασω ολα οσα ξερεις για τις τρανς της Αθηνας... Αντε να επανελθει λιγο το θρεντ στα παλια... Κανε παιχνιδι!

εγω ναι παω !
εσενα σου αρεσουν οι τρανς?
αν ναι ,με ποιες εχεις παει?η με ποιες θα ηθελες να πας?
προτιμας χειρουργημενες η οχι?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εγω ναι παω !
εσενα σου αρεσουν οι τρανς?
αν ναι ,με ποιες εχεις παει?η με ποιες θα ηθελες να πας?
προτιμας χειρουργημενες η οχι?

Αγορι μου γλυκο κατι δεν εχεις καταλαβει καλα...

Ειμαι η Βαλεντινα Σταρ Τρανς, η νεα αφιξη στον χωρο των πρωτοκλασατων κωλ γκερλ... Δεν ειναι δικο μου αντικειμενο του ποθου οι τρανς... Αν ειναι δικο σου περιμενω να ακουσω μια λεπτομερη ενημερωση... Αφου εισαι τοσο ενημερωμενος δυσκολευομαι να πιστεψω οτι σε καλυπτει σεξουαλικα ενας αλεξιπτωτιστης που ασχολειται ερασιτεχνικα με τον χωρο μας και που δεν εχει καν τα απαραιτητα για να θεωρηθει μια απο εμας... Πες μας λοιπον...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
που μπορουμε να σε βρουμε ?
τι υπηρεσιες προσφερεις?
ποιες ειναι οι τιμες σου?
κουλουρι δινεις?
περιμενουμε απαντηση απο μια επαγγελματια του χωρου!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
που μπορουμε να σε βρουμε ?
τι υπηρεσιες προσφερεις?
ποιες ειναι οι τιμες σου?
κουλουρι δινεις?
περιμενουμε απαντηση απο μια επαγγελματια του χωρου!

Δεν εχεις παρακολουθησει προσεκτικα τις δηλωσεις μου μωρο μου... Ακριβως επειδη ειμαι επαγγελματιας δεν βασιζομαι στο ιντερνετ για να δουλεψω οπως καποια παιδια που μπαινουν εδω μεσα για να βγαλουν ενα μεροκαματο... Εχω τον χωρο μου, εχω καποια πολυ δυνατα κοριτσια που δουλευουν για μενα κι εδω μπαινω επειδη μου αρεσει πολυ η νεα μορφη του θρεντ, απο τοτε δηλαδη που αρχισαν να μπαινουν εδω δυναμικες επιτυχημενες τρανσεξουαλ που δεν παρακαλανε και δεν συμπεριφερονται σαν να πουλανε χαρτομαντηλα στα φαναρια.. Αν θυμαστε πριν επεφταν κατι κωμικοτραγικες ατακες τυπου "εσεις μας δινετε ψωμακι"... και καποιες διαφημιζονταν λεγοντας πως αφηνουν τους πελατες τους να τους αδειαζουν το ψυγειο και να κανουν υπεραστικα τηλεφωνα με τις ωρες απο το σπιτι τους... Αισχος!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Την φωτογραφια με τα μαυρα γυαλια τι την εκανες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom