DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Ας ελπισουμε τωρα που βγηκες να ερωτευτεις κιολας!!! μηπως και σου φυγουν τα απωθημενα που τοσο σε βασανιζουν.....
Γιατι ετσι οπως το πας , θες να ακυρωσεις οποιαδηποτε αλλη κατηγορια Τρανς που αισθανεσαι οτι σε απειλει.....
και αφου βγαινεις τοσο .... πως και καμια Τρανς δεν σε ξερει βρε μωρακι μου;
Μηπωςδεν τους παει στο μυαλο οτι εισαι δικια μας , οταν σε βλεπουνε χωρις το ποστις απο το περιπτερο, με το τζοκει καπελακι και την αλογοουρα........;
Βρε Αλικακη. Δεν κρυβομε απο πουθενα. Εχω σιτε δικο μου και το οτι ειμαι δικια σας το ξερης πολυ καλα και δεν εχω αναγκη να βγαινω με τζοκευ οπως λες βρε. Ουτε με το ποστις. Το ποστις το εβαλα για την φωτογραφιση και μονο. Τα μαλλια μου ειναι υπεροχα και μακρια. Εξαλου πηγαινε απο την αρχη του θρεντ και διαβασε για μενα τι λενε τοσος κοσμος που με γνωρισε. Δεν αναφερη κανεις για κροςς ντρεσσερ κατι. Ειναι δυνατον τοσος κοσμος να λεει ψεματα??
Οσο για την Σουζανα την αγαπαω και δεν εχω να χωρισω τιποτα μαζη της. Δεν χρειαζονται οι επιθεσεις. Εδω μπαινουμε για να περναμε ομορφα.
Ερωτευμενη ειμαι παντα εγω βρε τρελο. Τωρα περισσοτερο απο ποτε. Και αποθημενα δεν κουβαλαω για κανεναν.
Σουζανα αν θες κανε τον κοπο και διαβασε απο την αρχη του θρεντ για μενα τι γραφουν να πιστης. Να δης οτι δεν ειμαι φαντομας. Ειμαι στο μπουρδελα απο τοτε που ανοιξε. Καταλαβες κοπελα μου?? Αυτα. Πολλα φιλια και στις 2. Τρελοπαιδα.