Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
  Ας ελπισουμε τωρα που βγηκες  να ερωτευτεις κιολας!!! μηπως και σου φυγουν τα απωθημενα που τοσο σε βασανιζουν.....
Γιατι ετσι οπως το πας , θες να ακυρωσεις οποιαδηποτε αλλη κατηγορια Τρανς που αισθανεσαι οτι σε απειλει.....
και αφου βγαινεις τοσο .... πως και καμια Τρανς δεν σε ξερει  βρε μωρακι μου;
Μηπωςδεν τους παει στο μυαλο οτι εισαι δικια μας , οταν σε βλεπουνε χωρις το ποστις απο το περιπτερο, με το τζοκει καπελακι και την αλογοουρα........;

Βρε Αλικακη. Δεν κρυβομε απο πουθενα. Εχω σιτε δικο μου και το οτι ειμαι δικια σας το ξερης πολυ καλα και δεν εχω αναγκη να βγαινω με τζοκευ οπως λες βρε. Ουτε με το ποστις. Το ποστις το εβαλα για την φωτογραφιση και μονο. Τα μαλλια μου ειναι υπεροχα και μακρια. Εξαλου πηγαινε απο την αρχη του θρεντ και διαβασε για μενα τι λενε τοσος κοσμος που με γνωρισε. Δεν αναφερη κανεις για κροςς ντρεσσερ κατι. Ειναι δυνατον τοσος κοσμος να λεει ψεματα??
Οσο για την Σουζανα την αγαπαω και δεν εχω να χωρισω τιποτα μαζη της. Δεν χρειαζονται οι επιθεσεις. Εδω μπαινουμε για να περναμε ομορφα.
Ερωτευμενη ειμαι παντα εγω βρε τρελο. Τωρα περισσοτερο απο ποτε.  Και αποθημενα δεν κουβαλαω για κανεναν.
Σουζανα αν θες κανε τον κοπο και διαβασε απο την αρχη του θρεντ για μενα τι γραφουν να πιστης. Να δης οτι δεν ειμαι φαντομας.  Ειμαι στο μπουρδελα απο τοτε που ανοιξε. Καταλαβες κοπελα μου?? Αυτα.  Πολλα φιλια και στις 2.  Τρελοπαιδα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
H Δαναη αγαπη μου δεν εχη σχεση με πιατσες και με Συγγρου. Και δεν κανω παρεα με Τρανς.
Η Δαναη κανη παρεα με αγορια και κοριτσια. Γιαυτο και δεν με ξερη καμια.
Τι να κανω δεν το γουσταρο το πεζοδρομιο κουκλα μου δεν υπαρχη και λογος.  Μια χαρα ειμαι.
Ζω την ζωη μου οπως την γουσταρω. Το να κανω παρεα με ατομα που ειναι γεματο στη κοκα δεν ειναι το στηλ μου. Οτι κανω το κανω για την παρτη μου. Οικονομικα ειμαι παρα πολυ καλα και οχι απο τον κοσμο που βλεπω,  εχω περιουσια.  Γιαυτο δεν με κοφτη ιδιαιτερα το πιος θα ερθη να με δει η οχι.  Το οτι εγινα Τρανς εγινα για την παρτη μου και γιατι μου αρεση.
Τωρα ενταξη εσεις εχετε συνδιαση την Τρανς με το πεζοδρομιο. Δεν ειναι παντα ετσι ομως.
Ετσι ειναι Σουζανα. Ευχομε να σε διαφωτισα.

Δε μας τα λες καλα. Αφου εχεις περιουσια και το κανεις για την παρτη σου γιατι εκδιδεσαι για χρηματα?

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δαναη πουσταρας εισαι...τετοιες ατακες  λες...........Αυτο  βρηκες να λες σαν τσιχλα στο στομα σου? Πως οι τρανς στο πεζοδρομιο ειναι πρεζακια? Αντε  αγοραρε μου κροσσντρεσερ αν κιολας εισαι και δεν εισαι απλα κανενας ντιντης και συνεχισε να  δειχνεις  καποιες  φωτο και να  σε λενε οι ονλινε εδω πως εισαι θεα...γιατι μονο σαυτο εισαι ικανος....και ευχομε  μη σε συναντησει κανενα απο α πεζακια που λες.....Κρυψου πισω απο το ωραιο σου Nickname και κατσε εκει στην ανωνυμια να το  πεζεις κουκλα τραβελι γιατι μονο αυτο δεν εισαι...  εισαι απλα ενας γυφτουλας πουσταρας...που εχει αποψη για τις αλλες τρανς και αυτος ειναι η εξερεση η απολυτη ομορφια καιη ποιοτητα....και πολυ ασχολιθηκα μαζι σου.Και αμα θες να λες για ωραιες και κυριλε τρανς πλυνε πρωτα το στομα σου με καποιο ακριβο αρωμα και μετα πες....Νικολ...πες Στελλα..που ειναι αυτο που θαθελες να εισαι.....

Αυτη ειναι πουσταρας και εσυ εισαι αντρας.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Επιτρεπετε να μαλωνουν 3 Μουναρεεεεεεεεεςςςςςςς?????????????????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δε μας τα λες καλα. Αφου εχεις περιουσια και το κανεις για την παρτη σου γιατι εκδιδεσαι για χρηματα?

Για να με πηδανε λιγοι και καλοι.  Αρα εσυ δεν εισαι σε αυτους  καρδουλα μου.
Δεν το ηξερα να τον κανω τον χωρο μου κεντρο διερχομενων για ολη την Αθηνα για να το κανω με οποιον θελη να ξεχαρμανιαζη.
Μωρο μου τι εγινε??  Τσαντιστικες που ειμαι ερωτευμενη??

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Αν απο 2  φοτο που μπορει οποιοσδιποτε να  βρει στο ιντερνετ προσπαθεις να με πεισεις..εισαι βαθια νυχτωμενη....και ο κοσμος..ποιος κοσμος? τα φιλαρακια που εχεις κανει εδω μεσα? Οπως ο ψευτρακος ο Εθνικος σταρ? που τη μια λεει ειναι πολιτικοποιημενη τρανς την αλλη γαμικουλας πολλων  χειρουργημενων την αλλη πελατης της καρακουκλαρας της Δαναης..ασε  καρδια μου...αυτα πεστα εδω μεσα απροσωπα κρυμενη πισω απο μια οθονη....Και κραξε οσες θες...ετσι ομως...κρυμενη....Και μιν το παιζεις υπερανω καρδια μου γιατι δεν εισαι...Μαθε να εισαι πρωτα ανθρωπος..μετα πουστης..και μετα τραβελι...με αυτην την σειρα ομως...Γιατι το πεζοδρομιο δεν ειναι μονο βιζιτες και ναρκωτικα..ειναι ο λογος που  βοηθησε εσενα  να  φορεσεις το  φουστανακι και να κανεις παρεα με αγορια και κοριτσια.Γιατι αν δεν ητανε καποιες αναμεσα τους και γω να  βγουν στους  δρομους να   φανε  ξυλο να  κανουνε απειρα κρατητιρια τωρα   θα ησουνα ενας  πουστρακος κροσντρεσσερ που θα βολοδερνες σε διαφορα σιτε.Και μην  βαζεις στο στομα σου το πεζοδρομιο γιατι απο αυτο ξεκινησε το ειδος να υπαρχει και εκει πολεμισε για να εχεις εσυ σημερα υπαρξη και οντοτητα...Αντε  τελικα...βαλαμε ενα στρινκ και γιναμε  τρανς....Τραβεστι δεν ειναι μονο κοκινα εσωρουχα και  οξυζεναρισμενα μαλλια....ειναι  κατι πολυ  βαθυτερο και με πολυ κοπο κερδισμενο....Και συνεχισε να λες εξυπναδες για να κερδισεις τις εντυπωσεις!Δαναη τρανς υπαρχει! Ειναι μια  φωτο σε ενα σιτε για  τα μπουρδελα!

:think:
Εσένα καλέ ο φωτογράφος δεν σου βγάζει φωτογραφίες? Δείξτες ντε να σκίσεις!!! :jerking:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν το ηξερα να τον κανω τον χωρο μου κεντρο διερχομενων για ολη την Αθηνα για να το κανω με οποιον θελη να ξεχαρμανιαζη.

Άλλα λόγια να γαμιόμαστε!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το τι ειναι ο καθενας ειναι για τον εαυτο του.Εγω τσατιζομαι και χρησιμοποιω ασχημο τροπο εκφρασης για ατομα που ανοικουν στον ιδιο χωρο με μενα και τον κακολογουν.Εδω μεσα βεβαια θα μου πεις ο καθενας δεν ειναι ο εαυτος του και πισω απο μια οθονη μπορει να παιξει οποιο ρολο θελει και να εκφραστει οπως  θελει.Αυτος ειναι ο τροπος εκφρασης του ιντερνετ.Ενοχλουμαι αφανταστα οταν εκτος απο τους  ξενερωτους τις κρυφολουμπινιες και τους κομπλεξικους  βλεπω ατομα που ειναι τοσο υπεροπτες σε φαση να μειωνουν τους ομοιους τους.
Δαναη  δεν με ενδιαφερει ηλικρινα τι εισαι και τι δεν εισαι.Οτι και να εισαι δικαιωμα σου και καμαρι σου.Αυτο που δεν δεχομαι ειναι να ειρωνευεσαι και να μειωνεις ατομα που ουτε  γνωριζεις ουτε κατανοεις.Το τι λενε οι διαφοροι εδω μεσα δεν μου δινει καμμια εικονα και κανενα συνμπερασμα.Γιατι οι  γκομενοι και οι πελατες ποτε δεν μπορουν  να ξερουν ποιες ειμαστε γιατι  πολυ απλα ξερουμε να παιζουμε θεατρο.Μεταξυ μας μονο ξερουμε την αληθεια.Και αυτο ειναι γεγονος που δεν αμφισβιτιεται.
Οσο για  φωτογραφιες...ξανα΄λεω αλλη μια φορα πως εδω δεν μπηκα  για να κερδισω ποντους και πελατες με την εμφανιση μου.Αυτο το εχω καταφερει με πιο ανταγωνιστικο τροπο..που λεγεται λαιβ.Εκει δεν πεζουνε φωτο που πετυχαν να με  δειχνουνε μουναρα ουτε photoshop η αλλα προγραμματα να διορθωσουνε τα αδιορθωτα.Εκει ειναι η αξια μου και εκει θα παιζω για επιβεβαιωση.Και η μια  φωτο που εβαλα πολυ ειναι!
Και  να μην ξεχνιωμαστε!!!!!!..τα γατακια  ανω tων 20 ποντων που εκαναν θραυση αυτο το σαβ/κυριακο ηταν της Μανιας στο Fix και της Νορας στην  Express service.ΜΗ εξερετεο το γατι της Τζουλη που δουλεψαμε παρτουζιτσες αυτες τις μερες και τοδα να νιαουριζει σε πελατες που εφυγαν τοσο χαρουμενοι οσο δεν φανταζεστε!
Ατακα της περασμενης  βδομαδας : Μη το δαγκωνεις ρε! δεν ειναι δονητης!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εχεις δικιο Σουζανα. Δεν θελω να λεμε τετοιες βλακειες η μια στην αλλη. Και δεν υπαρχη λογος.
Θελω ολες να ειμαστε αγαπημενες. Και αν ειπαμε και μια κουβεντα παραπανω ας το ξεχασουμε. Οκ κουκλα?? Θελω πολυ να τα λεμε. Να εχης ενα πολυ ομορφο βραδυ. Και γουσταρω να ειμαστε φιλες. Οι φωτος μου ειναι αυθεντικες δεν ειναι με photoshop. Και απο κοντα ειμαι πολυ πιο ομορφη απο της φωτος που εχεις δει. Αν θα βρεθουμε καποια στιγμη θα το διαπιστοσης και μονη σου και ψεματα δεν λεω. 
Φιλια πολλα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545

Η Δαναη ειναι ενταξει ατομο. Σορρυ αν σε στεναχωρησα με αυτα που εγραψα.

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η δαναη ειναι απο τις ελαχιστες τρανς που περιποιουνται το πελατη και δεν πανε να του τα παρουν λεγοντας του τη φραση
δωσε 30 ευρω ακομα!
προφανως χαλαει την πιατσα στις υπολοιπες και μπηκαν εδω να το παιξουν τραβελοαστυνομοι της συγγρου!
η αληθεια ειναι πως απο κοντα ειναι πιο ομορφη και οι φωτο την αδικουν!
στα +++ της επισης ειναι η καθαριοτητα της ιδιας αλλα και του χωρου της σε αντιθεση με καποιες αλλες............

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Για να σε κατατοπισω..Να  λες παλι καλα που καποιες στην Συγγρου ειναι  οπως τις λες τραβελοαστυνομοι και μεχρι σημερα αυτος ο δρομος ειναι καθαρος απο αλοδαπες αφροδισια και  ομαδες σωματεμπορων που αλωνιζουν αλλες πιατσες και καποιους οικους ανοχης.Μπορει να ειναι υπερβολικο μερικες φορες αλλα ισως και αναγκαιο.Και αν σου ετυχε να πας με καποιες που δεν ειναι  καθαρες και εξυπηρετικες...αυτο πεζει σε ολα τα ειδη πορνειας..καποιες ειναι καλες και καθαρες καποιες οχι....αυτο βοηθαει οποιες ειναι επαγγελματιες και αποτρεπει οσους πανε μια και μοναδικη φορα με  ασχετες που  ο μονος τους στοχος ειναι το χρημα.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η δαναη ειναι απο τις ελαχιστες τρανς που περιποιουνται το πελατη και δεν πανε να του τα παρουν λεγοντας του τη φραση
δωσε 30 ευρω ακομα!
προφανως χαλαει την πιατσα στις υπολοιπες και μπηκαν εδω να το παιξουν τραβελοαστυνομοι της συγγρου!
η αληθεια ειναι πως απο κοντα ειναι πιο ομορφη και οι φωτο την αδικουν!
στα +++ της επισης ειναι η καθαριοτητα της ιδιας αλλα και του χωρου της σε αντιθεση με καποιες αλλες............
    Eννοεις το πελατη που θελει να τα κανει ολα!!! .... να πει και τα προβληματα του ..... να καθηση καμια ωριτσα.... και που δεν πιανεται κοροιδο!!! γιατι θα δωσει μονο 50 ευρο!!!!!!!
Γιατι τα παντα ο πελατης!!!
Γιατι η Ντανα γενηθηκε γι αυτο το σκοπο!!!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
    Eννοεις το πελατη που θελει να τα κανει ολα!!! .... να πει και τα προβληματα του ..... να καθηση καμια ωριτσα.... και που δεν πιανεται κοροιδο!!! γιατι θα δωσει μονο 50 ευρο!!!!!!!
Γιατι τα παντα ο πελατης!!!
Γιατι η Ντανα γενηθηκε γι αυτο το σκοπο!!!
Χαιρω πολυ!
Σκορδομπουτσογλου Ιωσηφ

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Xαιρετω την ομορφη παρεουλα και κυριως τα ομορφα κοριτσια μας!
Αλικακι και Σουζανα πολλα πολλα φιλακια!!!

Στο θεμα μας τωρα...
Δεν επιτρεπεται αλεξιπτωτιστες του χωρου και τραβεστι δωματιου να εκφερουν αποψη για αυτες που δουλευουν στη Συγγρου απολυτα εκτεθειμενες  στο οτιδηποτε την ωρα που καποιες αλλες προσπαθουν να ψαρεψουν πελατες μεσα απο εδω δυσφημωντας οτιδηποτε δεν μπορουν να διαπραγματευτουν. Για να ηρεμησουμε λιγακι... Ειδικα που το φορουμ το διαβαζουν το 60% των τρανσεξουαλ θα πρεπει να ειμαστε πολυ προσεκτικες σε αυτα που λεμε.

Δαναη μου χαιρομαι που ειμαστε φιλες αλλα:
- το ποσο και το πως ασχολειται η Αλικη με το φορουμ ειναι κατι που δεν σε αφορα καθολου και τα σχολια σου μονο ανασφαλεια δειχνουν
- τα σχολια σου για τα πρεζακια της Συγγρου ηταν ατυχεστατα και παλι ανασφαλεια εδειχναν, καθως και κακεντρεχεια αλλα και πληρη αγνοια για το συμβαινει στους χωρους των τρανς
- τα σχολια που εκανες ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ για το ποσο πιο ομορφη εισαι απο κοντα δεν επιτρεπονται απο ενηλικες και ηταν περα ως περα γραφικα

Μου λειψατε βρε μπαγασικα!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Στο θεμα μας τωρα...
Δεν επιτρεπεται αλεξιπτωτιστες του χωρου και τραβεστι δωματιου να εκφερουν αποψη για αυτες που δουλευουν στη Συγγρου

εχουν διαφορα οι τραβεστι δωματιου με τα τραβεστι του δρομου???

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Στο θεμα μας τωρα...
Δεν επιτρεπεται αλεξιπτωτιστες του χωρου και τραβεστι δωματιου να εκφερουν αποψη για αυτες που δουλευουν στη Συγγρου

εχουν διαφορα οι τραβεστι δωματιου με τα τραβεστι του δρομου???

Αν δεν υπηρχαν αυτες "του δρομου" να επιβαλουν την παρουσια τους στην κοινωνια, οι τραβεστι δωματιου οχι φωτογραφια τους στο ιντερνετ δεν θα δημοσιευαν, δεν θα φορουσαν ποστισακια και σουτιεν φουσκωμενα με χαρτοπετσετες ουτε στο μπανιο του σπιτιου τους... :coffee:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πελατης:γεια σου,τι κανεις?καλα? ποσο παει?
Τρανς : Καλησπερα καυλα.καλα  τοσο.
Πελατης:Και τι κολπα κανεις  κουκλαρα?
Τρανς: οτι γουσταρεις.
Πελατης:Σου σηκωνεται?
Τρανς: Ναι
Πελατης:Γαμας?
Πελατης:Χυνεις?
Πελατης:Μπαλακια  γλυφεις? κολο γλυφεις?
Πελατης:Πολλα  ζητας ομως...με  50 ευρο δεν γινεται?
Κλασικη κουβεντα στην πιατσα...και υστερα λενε πως ο πελατης εχει παντα δικιο...

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν δεν υπηρχαν αυτες "του δρομου" να επιβαλουν την παρουσια τους στην κοινωνια, οι τραβεστι δωματιου οχι φωτογραφια τους στο ιντερνετ δεν θα δημοσιευαν, δεν θα φορουσαν ποστισακια και σουτιεν φουσκωμενα με χαρτοπετσετες ουτε στο μπανιο του σπιτιου τους... :coffee:

αρα θες να πεις πως σου εχουν κανει καλο οι τραβεστι του δρομου.Γιατι απο τις περιγραφες σου εσυ ανηκεις στη δευτερη κατηγορια
που περιγραφεις,δηλαδη εισαι μια τρανς του ιντερνετ (ουτε καν του δωματιου).
Γιατι εσενα δε δε εχουμε δει στη συγγρου ποτε και ουτε σε αλλη πιατσα).κανω λαθος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom