Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλημερα σε ολους.

Αλικακη τι κανης??  Πως περνας στα ξενα??
Οι φωτος σου ειναι πολυ ωραιες. Και μακαρι να εισαι εσυ. Να σε ρωτησω ομως κατι βρε κουκλα μου??
Και μην το παρης στραβα σαν φιλη σου σου γραφω. Μια τοσο ωραια Τρανς με τοσο ωραιες φωτος τι αναγκη εχει να αναλωνετε καθημερινα απο τα ξημερωματα μεχρη αργα το βραδυ σε ενα φορουμ και να ανταλαζη αποψεις?? Θα μπορουσες να εχεις υπεροχες στιγμες βγαινοντας εξω με φιλους, ωραια εισαι φανταζομε φιλους θα εχης. Να περασης ευχαριστα την μερα σου να χαρης την ζωη σου φανταζομε πολλοι αντρες θα θελανε να ειναι παρεα σου παρα να φθιρεσε εδω μεσα ολη μερα κοπελα μου πισο απο ενα πληκτρολογιο.
Αυτος ειναι ο σκοπος μιας ωραιας Τρανς??
Να καθετε στο μπουρδελα και να συζηταη οποιον καινουργιο μπαινη η βγαινη??
Φυσικα εσυ κανης οτι θες και καλα κανης. Αλλα στο τελος θα μας κανης να πιστεψουμε οτι οι μονοι σου φιλοι ειναι αυτοι που μπαινουν εδω.
Και δεν μιλαω για το σεχ η για τους πελατες σου που βλεπης.  Αλλα στο τελος θα πιστεψουμε οτι δεν εχης καθολου προσωπικη ζωη.
Οπως βλεπης εγω, η Συλβια,  η Ναντια  μπαινουμε λεμε ενα γεια και εξαφανιζομαστε.
Εχουμε πραγματα να κανουμε, να ζησουμε, να ερωτευτουμε.
Στην Γερμανια τοσο δυσκολα ειναι τα πραγματα??  Εζησα εκει  15 χρονια.
Και παλι σαν φιλη σου γραφω και μην τα παρης στραβα απλα κανω ερωτησεις που πιστευω πολυ κοσμος θα εκανε σε εσενα.
Μια ωραια Τρανς γινετε ωραια για να απολαμβανη οσο μπορει περισοτερο την ζωη της. Αυτο τουλαχιστον κανω εγω. Ωραιο ειναι και το Μπουρδελα δεν λεω.
Αλλα το να χαρης την ζωη σου τωρα που εισαι στα ωραια σου ειναι πιο ωραια ακομα τι λες??
Anyway εσυ ξερης καλυτερα.  Σου στελνω τα φιλια μου και δεν εισαι μικρο παιδι για να σου λεω τετοια απλα αναρωτηθηκα.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
το οτι  στη γερμανια εχει καλυτερους γυρους με πιτα δε το σκεφτηκες βρε δαναη??
ειναι και αυτο ενα επιχειρημα!!!

ΥΓ.ΔΑΝΑΗ ζητω τη ψηφο σου στο θρεντ μου!!! :rockon: :rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
το οτι  στη γερμανια εχει καλυτερους γυρους με πιτα δε το σκεφτηκες βρε δαναη??
ειναι και αυτο ενα επιχειρημα!!!

ΥΓ.ΔΑΝΑΗ ζητω τη ψηφο σου στο θρεντ μου!!! :rockon: :rockon:

Εχης την ψηφο μου.

Πως θα το ονομασης??

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερα σε ολους.

Αλικακη τι κανης??  Πως περνας στα ξενα??
Οι φωτος σου ειναι πολυ ωραιες. Και μακαρι να εισαι εσυ. Να σε ρωτησω ομως κατι βρε κουκλα μου??
Και μην το παρης στραβα σαν φιλη σου σου γραφω. Μια τοσο ωραια Τρανς με τοσο ωραιες φωτος τι αναγκη εχει να αναλωνετε καθημερινα απο τα ξημερωματα μεχρη αργα το βραδυ σε ενα φορουμ και να ανταλαζη αποψεις?? Θα μπορουσες να εχεις υπεροχες στιγμες βγαινοντας εξω με φιλους, ωραια εισαι φανταζομε φιλους θα εχης. Να περασης ευχαριστα την μερα σου να χαρης την ζωη σου φανταζομε πολλοι αντρες θα θελανε να ειναι παρεα σου παρα να φθιρεσε εδω μεσα ολη μερα κοπελα μου πισο απο ενα πληκτρολογιο.
Αυτος ειναι ο σκοπος μιας ωραιας Τρανς??
Να καθετε στο μπουρδελα και να συζηταη οποιον καινουργιο μπαινη η βγαινη??
Φυσικα εσυ κανης οτι θες και καλα κανης. Αλλα στο τελος θα μας κανης να πιστεψουμε οτι οι μονοι σου φιλοι ειναι αυτοι που μπαινουν εδω.
Και δεν μιλαω για το σεχ η για τους πελατες σου που βλεπης.  Αλλα στο τελος θα πιστεψουμε οτι δεν εχης καθολου προσωπικη ζωη.
Οπως βλεπης εγω, η Συλβια,  η Ναντια  μπαινουμε λεμε ενα γεια και εξαφανιζομαστε.
Εχουμε πραγματα να κανουμε, να ζησουμε, να ερωτευτουμε.
Στην Γερμανια τοσο δυσκολα ειναι τα πραγματα??  Εζησα εκει  15 χρονια.
Και παλι σαν φιλη σου γραφω και μην τα παρης στραβα απλα κανω ερωτησεις που πιστευω πολυ κοσμος θα εκανε σε εσενα.
Μια ωραια Τρανς γινετε ωραια για να απολαμβανη οσο μπορει περισοτερο την ζωη της. Αυτο τουλαχιστον κανω εγω. Ωραιο ειναι και το Μπουρδελα δεν λεω.
Αλλα το να χαρης την ζωη σου τωρα που εισαι στα ωραια σου ειναι πιο ωραια ακομα τι λες??
Anyway εσυ ξερης καλυτερα.  Σου στελνω τα φιλια μου και δεν εισαι μικρο παιδι για να σου λεω τετοια απλα αναρωτηθηκα.

Θα σου λυσω την απορια!!!
Μωρο μου δεν ειναι ολες οι Τρανς οπως εσυ και καποιες αλλες......
Οτι ολη μερα πρεπει να σταζουν αιμα για να βγαλουν τα ως προς το ζην και πως θα γαμιουνται καθε ωρα.....
Εγω δουλευω με λιγους και εξαιρετικους προς εμενα πελατες!!! βλεπεις η εμφανιση βοηθαει πολυ!!!
Ισως εσυ και καποιες αλλες να μην μπορειτε να το καταλαβετε... οτι υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν πρωτα την ομορφια , το σεξ και μετα τα υπολοιπα .....
Βλεπεις κοριτσι μου εχουμε μεγαλες διαφορες......
Τωρα αν απαντω στον καθε ενα και αν υπαρχω και αν κανω πλακα ,οταν λειπουν τα Μωρα μου... αυτο αφορα εμενα και καλα κανω!!!
Την Ζωη γλυκια μου την εχω ζησει και την ζω απιστευτα μην ανησυχεις....!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σκεψου οτι απο οταν μπηκα εδω, εχεις γινει και πολλη καλητερη και ποστραρεσαι καλυτερα!!!
Γιατι δεν εχεις απεναντι σου μονο την Συλβια και αυτο ανεβαζει το πηχη.....!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
AAAA....
Λες ενα Καλησπερα οπως ειπες....... και την κανεις ...
Μα δεν εχεις και τιποτα αλλο να πεις......
Γιατι γλυκια μου εισαι πια ΝΤΕΜΟΝΤΕ....κοιτα παλιοτερα που σερνοντανε το θρεντ....
Δεν υπαρχει κατι νεο για εσενα.....
εχεις κανει τον κυκλο σου.... Ηρθε η ωρα και για νεα πραγματα!!! οπως και σε εμενα θα ερθει..... αλλα τωρα ειναι η δικη σου ωρα...

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
AAAA....
Λες ενα Καλησπερα οπως ειπες....... και την κανεις ...
Μα δεν εχεις και τιποτα αλλο να πεις......
Γιατι γλυκια μου εισαι πια ΝΤΕΜΟΝΤΕ....κοιτα παλαιοτερα που σερνοντανε το θρεντ....
Δεν υπαρχει κατι νεο για εσενα.....
εχεις κανει τον κυκλο σου.... Ηρθε η ωρα και καινουργια πραγματα!!! οπως και σε εμενα θα ερθει..... αλλα τωρα ειναι η δικη σου ωρα...

τουλαχιστον η δαναη υπαρχει και δεν κρυβεται!!!
ενω εσυ...................................................

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οτι ολη μερα πρεπει να σταζουν αιμα για να βγαλουν τα ως προς το ζην και πως θα γαμιουνται καθε ωρα.....
Εγω δουλευω με λιγους και εξερετικους προς εμενα πελατες!!! βλεπεις η εμφανιση βοηθαει πολυ!!!
Ισως εσυ και καποιες αλλες να μην μπορειτε να το καταλαβετε... οτι υπαρχουν πολλοι που γουσταρουν πρωτα την ομορφια , το σεξ και μετα τα υπολοιπα .....
Τωρα αν απαντω στον καθε ενα και αν υπαρχω και αν κανω πλακα ,οταν λειπουν τα Μωρα μου... αυτο αφορα εμενα και καλα κανω!!!

Αγαπη μου εγω δεν μιλαω για την δουλεια σου. Τι σημαινη την εχης ζηση τη ζωη σου??
Δηλαδη θες να μου πης οτι απο τωρα και επειτα τελος??
Και επειδη εισαι ωραια??  Και αλλες κοπελες ειναι ωραιες αλλα δεν σπαταλανε ολη την ημερα τους στο μπουρδελα. Δεν το εχουν αναγκη.
Θες να μου πης δηλαδη οτι το πληκτρολογιο ειναι πιο ωραιο απο τη ζωη την ιδια??
Λιγο κουφο αλλα το δεχομε. Εσυ ξερης κοπελα μου. Δικαιωμα σου να κανης οτι θες.
Αυτο που κανης ομως εδω ολη μερα δειχνη μια προσπαθεια να θες παρεα,  γιατι σου λυπη.
Οσο για μας που δεν εμφανιζομαστε συχνα εδω δεν ειναι που κυνηγαμε τα φραγκα γιατι αν τα κυνηγαγαμε ολη μερα εδω μεσα θα ειμασταν. Ζουμε και τη ζωη μας κλεινουμε και τα κινητα μας 1 βδομαδα, δεν ασχολουμαστε με το μπουρδελα ολη μερα και εξαλου δεν ειμαστε μονο στο μπουρδελα για να ανχονομαστε.
Αλλα οταν βλεπης ενα υπεροχο ηλιο εξω και εσυ καθεσε σε ενα πληκτρολογιο ε ναι αυτο με βαζη σε σκεψεις γιαυτο αναρωτηθηκα.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Δηλαδη τωρα που οπως λες δεν σερνετε το φορουμ κανης ψυχικο σε καποιον modertor??
Και για ποιο λογο τοσο πολυ ανησυχια για το θρεντ?? Εγω ας πουμε χεστηκα αν παη καλα η αν δεν παη καλα το θρεντ. Θα καθομε ολη μερα εδω μεσα μονο και μονο για να εχη κινηση το θρεντ??
Σιγα μην δεν φαω το βραδυ. Ελα βρε Αλικη τωρα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δηλαδη τωρα που οπως λες δεν σερνετε το φορουμ κανης ψυχικο σε καποιον modertor??
Και για ποιο λογο τοσο πολυ ανησυχια για το θρεντ?? Εγω ας πουμε χεστηκα αν παη καλα η αν δεν παη καλα το θρεντ. Θα καθομε ολη μερα εδω μεσα μονο και μονο για να εχη κινηση το θρεντ??

Δαναη βαλε καμια εντελως γυμνη φωτο σου στη σελιδα σου να γουσταρουμε.
Δειξε λιγο κωλαρακι παραπανω.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δαναη βαλε καμια εντελως γυμνη φωτο σου στη σελιδα σου να γουσταρουμε.
Δειξε λιγο κωλαρακι παραπανω.

Πως εκφράζεσαι έτσι με την κοπέλα βρε?????? Άκου κωλαράκι...........Για σου βρε Δανάη!!! ;)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εγω δουλευω με λιγους και εξαιρετικους προς εμενα πελατες!!! βλεπεις η εμφανιση βοηθαει πολυ!!!
:birdman: Γλύκα  μπορώ να γίνω και γώ εξαιρετικός πελάτης σου???
Σε 10 μέρες θα είμαι Γερμανία στο Edenkoben και μετα πιό βόρεια. Εσύ σε ποιά πόλη είσαι ίσως να είναι στο δρόμο μου...

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΡΟΥΔΙΑ!
Τι κανουτε?
Βλεπω το μετεριζι καλα κρατει.Σαββατοβραδο κιολας.οσο νανε αναβουσιν τα αιματα.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Koυκλα μου μαλλον εχεις ξεχασει τα παραπονα παλιοτερα που εκανες για την αλαγη του θρεντ....(ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ)
Και τις συνεχεις ανακοινωσεις αποχωρισης που εκανες....
Οπως και τις συνεχεις αλλαγες της προσωπικοτητας για να συμβαδιζεις με τα νεα ηθη του θρεντ......
Τις φημες που εβγαζες οτι η Βαλεντινα ειναι (μπαλαμο σου)..........

Και φυσικα τους κλωνοποιημενους θαυμαστες σου, που μας βριζουν αισχρα!!!

Ευτηχως που δεν ειναι τα παντα το θρεντ.......

Ναι το θρεντ δεν ειναι τα παντα, αλλα ουτε και δωρεαν χωρος διαφημισης τραβεστι ερασιτεχνικου επιπεδου Δαναη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom