Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Βαλεντινα μου χαιρομε απιστευτα που εισαι κοντα μας. Ευχομε ολα τα ονειρα σου να γινουν πραγματικοτητα.
Προσεχε μην κανης κατι που θα το μετανοιωσης αργοτερα.
Ερωτευσου.  Ο ερωτας ειναι το πιο ομορφο πραγμα στη γη.
Πιο πανω και απο Σεξ.  Απολαυσε τη ζωη.  Σου αξιζη.

Οσο για τον Εθνικο Σταρ σου λεω αληθεια.  Ειναι πελατης μου.  Δεν εχω λογους να λεω ψεματα βρε τρελο.

Οταν λες "Εθνικο Σταρ" εννοεις τον τυπο με το ψευδωνυμο εδω και οχι τον γνωστο.

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Εδώ και καιρό έχω να δω καμιά καλή κριτική από συγγρού. Τί έγινε ρε παιδιά?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν τιθεται θεμα αλαξοκωλιας... Το θεμα εδω δεν ειναι επαγγελματικο... Και γι'αυτο σκοπευω να προχωρησω τη Βαλεντινα Σταρ Τρανς σε ενα νεο επιπεδο...

:think:Τη μαλαπέρδα θα τη βαλσαμώσεις για το σαλόνι, ή θα γίνεις δωρητής οργάνου?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Καλησπεριζω την Βαλεντινα! Wellcome back μικρη μου.Και αστους να λενε! Δεν εχουν ιδεα τι κολοφαρδια ειναι να ζησεις 2 ζωες σε μια .Και για να το λεω μαλλον κατι ξερω!!!Φιλακια στα 2 σου Βιζακια  :dancing:

Άστα αυτά! Δώσε συμβουλές στη Βαλεντίνα και πές τι έκανες με τη δική σου μαλαπέρδα!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
...

Συνημμένα

• xeiroyrgio.jpg
    xeiroyrgio.jpg
    114,9 KB · Εμφανίσεις: 26

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το τι γνωριζεις και τι οχι κρατα το για τον εαυτο σου αγορι μου!
Και μαθε να  ξεχωριζεις καποιες που πεσανε στη λουμπα και πηγανε και κανανε μουνακι για να πλουτισουνε κανοντας τις πουτανες και αυτες που ξερανε πολυ απλα πως ο σεξουαλικος τους ρολος ειναι εντελως ξεκαθαρισμενος και νοιωθανε παγιδευμενες μεσα σε ενα  ξενο σωμα.Το ευκολο χρημα παγιδευσε πολλους που τωρα ειναι απλα δυστιχισμενοι.Αλλο λοιπον ανοιγω εργοστασιο αναμεσα στα σκελια μου αλλο ειμαι γυναικα στο κρεβατι.Και για να μι με  ζαλισεις με καμμια μαλακια παλι απο τις πολλες διατριβες και γνωσεις σου  πανω στο θεμα,σου λεω πως εχω  αλαξει εδω και 15 χρονια περιπου φυλο και ξερω πολυ καλα τι λεω.Γυναικα δεν εγινα και δνε θα γινω ποτε με την  πραγματικη ενοια του τι ειναι γυναικα γιατι πολυ απλα ακομα δεν  καταφεραν οι επιστημονες να κανουν επεμβαση αλαγης  φυλου στον εγκεφαλο.Απλα ειμαι τυχερη που γεννηθικα σε  μια εποχη που μπορεσα να ειμαι γυναικα στις σεξουαλικες μου περιπετειες.Κατα τα αλλα ειμαι απλα ανθρωπος οπως ολοι.Μονο στο σεχ  εχουμε  φυλα και ρολους.Και  μην ανησυχεις ουτε  χοντρινα ουτε εχω καμμια μουρλαμαρα.Απλα δεν με καλυπτε να τον παιζω την ορα που με σπρωχνει ο αλλος,επρεπε  δηλαδη να μη χαρω το σεχ επιδι εσυ λες μαλακιες?Και αυτες τις μαλακιες δεν χυνει και δεν κανει κρατιστε τες να τις λετε σαν την απολυτη δικαιολογια  σε ολες τις υπολοιπες βλακειες που λετε.Αυτος ο μεγαλος μυθος γεννηθηκε απο τις πρωτες που το εκαναν για να μην τους φανε τα ποστα.Και μην παραθετεις 4 ονοματα  αναμεσα  σε 100 γιατι κιαυτο δειχνει την ασχτοσυνη σου!
    Συμφωνο απολυτα!!!
Εσυ εισαι σιγουρα απο την πλευρα των .... να βγαλω και κανα Μπερτε......
Και τωρα καταλαβες οτι τελικα ,τι εκανες ......
Και γελοιοποιεις ενα τοσο σοβαρο και λεπτο θεμα...
Κουκλιτσα μου , ας προσεχες.....
Υπαρχουν και καποιες που αυτο ειναι η ολοκληρωση τους!!! και δεν το εχουν ως εργοστασιο και να λυγδωσουνε το αντερακι τους απο την πεινα που κουβαλανε....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΗΝ ΠΑΡΕΑ .ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΑΘΗΝΑ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ....
ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΛΗ TRANS ? ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Αγορι μου πηγαινε στην Συγγρου και στην Καβαλας και θα βρεις οτι γουσταρης!!!
και μην πεσης στην λουμπα απο δηθεν συναδελφους , για να παρεις οτι μονο παιζει εδω ......
Εξω θα βρεις οτι θες........!!! και που θα τις δεις ολοκληρες και οπως ειναι!!! χωρις τρικαρισμενες  πλαινες ποζες..... που παιζουνε στο ιντερνετ..........................

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Αλίκη πότε θα κατέβεις αθήνα?

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αγορι μου το εχω ξαναπει ...
Ειμαι εδω γιατι εχει αρκετη δουλεια και θελω να μαζεψω χρηματα.
Εκει δυστηχως η κατασταση ειναι πολυ μετρια......

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
καλά με δουλεύεις? εδώ το χρήμα ρέει άφθονο! ρίξε μία ματία στα bookings των city tours και θα καταλάβεις! Και μίλάμε για 300άρια την ώρα!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλά με δουλεύεις? εδώ το χρήμα ρέει άφθονο! ρίξε μία ματία στα bookings των city tours και θα καταλάβεις! Και μίλάμε για 300άρια την ώρα!!
    Σιγουρα!!!
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα......

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αλλα?ποιοα εισαι?αν θες με λες μιας κι εχω χασει επισοδεια καμποσο καιρο που λειπω.....
εισαι εσυ στη φωτο?που σε βρισκουμε κτλ....
  Eνα απο τα νεα Αστερακια του νεου πια  θρεντ.............

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α εισαι και μετριοφρων  ;)

Stories