Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το τι γνωριζεις και τι οχι κρατα το για τον εαυτο σου αγορι μου!
Και μαθε να   ξεχωριζεις καποιες που πεσανε στη λουμπα και πηγανε και κανανε μουνακι για να πλουτισουνε κανοντας τις πουτανες και αυτες που ξερανε πολυ απλα πως ο σεξουαλικος τους ρολος ειναι εντελως ξεκαθαρισμενος και νοιωθανε παγιδευμενες μεσα σε ενα  ξενο σωμα.Το ευκολο χρημα παγιδευσε πολλους που τωρα ειναι απλα δυστιχισμενοι.Αλλο λοιπον ανοιγω εργοστασιο αναμεσα στα σκελια μου αλλο ειμαι γυναικα στο κρεβατι.Και για να μι με   ζαλισεις με καμμια μαλακια παλι απο τις πολλες διατριβες και γνωσεις σου  πανω στο θεμα,σου λεω πως εχω  αλαξει εδω και 15 χρονια περιπου φυλο και ξερω πολυ καλα τι λεω.Γυναικα δεν εγινα και δνε θα γινω ποτε με την  πραγματικη ενοια του τι ειναι γυναικα γιατι πολυ απλα ακομα δεν  καταφεραν οι επιστημονες να κανουν επεμβαση αλαγης  φυλου στον εγκεφαλο.Απλα ειμαι τυχερη που γεννηθικα σε  μια εποχη που μπορεσα να ειμαι γυναικα στις σεξουαλικες μου περιπετειες.Κατα τα αλλα ειμαι απλα ανθρωπος οπως ολοι.Μονο στο σεχ  εχουμε  φυλα και ρολους.Και  μην ανησυχεις ουτε  χοντρινα ουτε εχω καμμια μουρλαμαρα.Απλα δεν με καλυπτε να τον παιζω την ορα που με σπρωχνει ο αλλος,επρεπε  δηλαδη να μη χαρω το σεχ επιδι εσυ λες μαλακιες?Και αυτες τις μαλακιες δεν χυνει και δεν κανει κρατιστε τες να τις λετε σαν την απολυτη δικαιολογια  σε ολες τις υπολοιπες βλακειες που λετε.Αυτος ο μεγαλος μυθος γεννηθηκε απο τις πρωτες που το εκαναν για να μην τους φανε τα ποστα.Και μην παραθετεις 4 ονοματα  αναμεσα  σε 100 γιατι κιαυτο δειχνει την ασχτοσυνη σου!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μου το εχουν πει και το βλεπω!
εγω μια χαρα χυνω οποτε γαμαω!
:dancing:
    Αυτα ειναι μαλακιες και δεν υπαρχει καμια που το εχει κανει και εχει πει κατι τετοιο......
Βγαλε της κακιες που εχεις και μην λες μαλακιες γι ακομη μια φορα......

admiralxxx

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
  Γλυκε μου τις προαλες δεν καταλαβες οτι το θρεντ εχει αλαξει κατα πολυ......
Αφηνει αδιαφορο δυστηχως το ερωτημα σου.... και ενδιαφερει περισσοτερο το κουτσομπολιο και η πλακιτσα.....
Αντί να μας γαμήσετε το thread που ανταλλάσαμε απόψεις, εντυπώσεις και καμιά πληροφορία μπορούσατε να ανοίξετε ένα νέο thread για να ξεκατινιάζεστε. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αντί να μας γαμήσετε το thread που ανταλλάσαμε απόψεις, εντυπώσεις και καμιά πληροφορία μπορούσατε να ανοίξετε ένα νέο thread για να ξεκατινιάζεστε. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Μωρο μου το σαιτ ετσι ειναι και αμα σου αρεσει......
Υπαρχει και το Γεια σας!!!!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
σουζανα αφου εσυ εισαι χειρουργα οπως λες τι δουλεια εχεις στη συγγρα???
εγω ξερω παντως οτι το 90% των χειρουργημενων εχουν γινει με τα χρονια σαν μπετονιερες!!!!
μακαρι να προοδευσει η ιατρικη και να μην γινεται αυτο!

αλλα μεχρι τοτε το τζο θελει πολυ στρωσιμο :S

αν νομιζεις πως χυνεις εισαι βαθια νυχτωμενη......
ακομα και η ζωζω οτα τη γαμαγα
μετα μου ελεγε πως δε χυνει!η αλικη πο το σαρρη το ιδιο,η χριστινα απο φυλης το ιδιο,
η τξενυ απο βολο το ιδιο!τι να λεμε τωρα?μακαρι να γινοταν να χυνατε !δε θα το θελαμε κιεμεις τα μπαλαμια νομιζεις?
σας αγαπαω ρε καταβαθος!!!!!!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Τι γίνεται βρε παιδιά, τώρα που είδατε και τη θεία πειστήκατε?

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η αννα που   δουλευει στις κουκλες Barwoman ειναι μπετονιερα? Η Μπεττυ επισης μπας και σου φανηκε τοφαλος?Η αλικη η Ροδιτισσα μηπως? αν αρχισω με ονοματα δεν θα τελειωνω! Και πως σου ηρθε πως επιδι εκανα    αλλαγη  ειμαι καταδικασμενη να περνω 100 ατομα την ημερα σε μπουρδελο η σε στουντιο? η μαλλον ποιος σου ειπε πως εγω θελω να πλουτισω απο την πορνεια?Ας  αναφερω κιολας πως εξακολουθω να  δουλευω σε πιατσες  που ΑΝΟΙΞΑ εγω με ολα τα  επακολουθα  (ξυλο εξεφτελισμο εξακριβωσεις αυτοφορα)και  δικαιουμαι.Αυτα σου μαθανε οι φιλες σου οι χειρουργιμενες αυτα λες.Καταδικη σε μπουρδελο το μουνι!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
σουζανα αφου εσυ εισαι χειρουργα οπως λες τι δουλεια εχεις στη συγγρα???
εγω ξερω παντως οτι το 90% των χειρουργημενων εχουν γινει με τα χρονια σαν μπετονιερες!!!!
μακαρι να προοδευσει η ιατρικη και να μην γινεται αυτο!

αλλα μεχρι τοτε το τζο θελει πολυ στρωσιμο :S

αν νομιζεις πως χυνεις εισαι βαθια νυχτωμενη......
ακομα και η ζωζω οτα τη γαμαγα
μετα μου ελεγε πως δε χυνει!η αλικη πο το σαρρη το ιδιο,η χριστινα απο φυλης το ιδιο,
η τξενυ απο βολο το ιδιο!τι να λεμε τωρα?μακαρι να γινοταν να χυνατε !δε θα το θελαμε κιεμεις τα μπαλαμια νομιζεις?
σας αγαπαω ρε καταβαθος!!!!!!!!!
    Τη λες ρε Βουρλο και θιγεις ατομα που ποτε δεν σου ειπαν τιποτα......
πισω απο ενα υπολογιστη ανωνυμα, μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει......

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Η αννα που  δουλευει στις κουκλες Barwoman ειναι μπετονιερα? Η Μπεττυ επισης μπας και σου φανηκε τοφαλος?Η αλικη η Ροδιτισσα μηπως? αν αρχισω με ονοματα δεν θα τελειωνω! Και πως σου ηρθε πως επιδι εκανα    αλλαγη  ειμαι καταδικασμενη να περνω 100 ατομα την ημερα σε μπουρδελο η σε στουντιο? η μαλλον ποιος σου ειπε πως εγω θελω να πλουτισω απο την πορνεια?Ας  αναφερω κιολας πως εξακολουθω να  δουλευω σε πιατσες  που ΑΝΟΙΞΑ εγω με ολα τα  επακολουθα  (ξυλο εξεφτελισμο εξακριβωσεις αυτοφορα)και  δικαιουμαι.Αυτα σου μαθανε οι φιλες σου οι χειρουργιμενες αυτα λες.Καταδικη σε μπουρδελο το μουνι!

η μπετυ ειμαι εγω λεει η αλικη(τι εχεις να πεις για αυτο?)
σου ειπα μετα τα 40 ερχεται το παχος το πολυ!!!!
οπου θες δουλευε καλυτερα να εχουμε και ποικιλια!!
συμφωνω οσο πιο λιγα ατομα τοσο το καλυτερο!και λιγοτερη κοκα :grin:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
    Τη λες ρε Βουρλο και θιγεις ατομα που ποτε δεν σου ειπαν τιποτα......
πισω απο ενα υπολογιστη ανωνυμα, μπορει να λεει ο καθενας οτι θελει......

ησουν μπροστα και ακουγες τι μου λεγανε???????

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η μπετυ ειμαι εγω λεει η αλικη(τι εχεις να πεις για αυτο?)
σου ειπα μετα τα 40 ερχεται το παχος το πολυ!!!!
οπου θες δουλευε καλυτερα να εχουμε και ποικιλια!!
συμφωνω οσο πιο λιγα ατομα τοσο το καλυτερο!και λιγοτερη κοκα :grin:
  Καραρχην μπορει να μπλοφαρεις για να κερδιζεις εντυπωσεις....
απο την ωρα που εχεις μπει , δεν κανεις τιποτα αλλο περα απο να πετας μαλακιες και να σε καληπτει η Δαναη

nandia4u

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
12
Πόντοι
1
...η εμφανιση δεν λεει παντα την αληθεια...ή αυτο που νιωθουμε! Στο χωρο των τρανς συνανταει κανεις πολλες εκφανσεις...που δυστυχως οι περισσοτεροι (πελατες ή μη) δε μπορουν να τις αντιληφθουν ή να κατανοησουν!

...αρκετες απο εμας ειναι ευχαριστημενες με το παιχνιδι της μεταμορφωσης...χωρις πλαστικες και ορμονοθεραπειες..προσπαθουμε να ομοιασουμε στο θυληκο προτυπο..ΧΩΡΙΣ βεβαια να ξεφυγουμε οριστικα απο το παιχνιδι (γιατι οντως παιχνιδι ειναι) του τραβεστισμου-παρενδυσιας...αυτο μας εξιταρει και μας απελευθερωνει...κραταμε την αρσενικη μας φυση (ως γενος) και φλερταρουμε με τη θυληκη μας πλευρα...αυτο και μονο μας ικανοποιει...μας απελευθερωνει...σεξουαλικα και ΨΥΧΙΚΑ!

...καποιες απο εμας προχωραμε στο επομενο σταδιο...προσπαθωντας να ελαχιστοποιήσουμε την αρσενικη μας φυση οδηγουμαστε μεσω πλαστικων και ορμονοθεραπειων στο σταδιο του τρανσεξουαλισμου...περα απο την παρενδυσια , οι επεμβασεις στο σωμα ενδυναμωνουν τη γυναικεια μας φυση και μας δινουν και μια πιο ολοκληρωμενη κοινωνικη διασταση ως γυναικες! πλεον βεβαια, δεν ειναι θεμα σεξουαλικο αλλα περισσοτερο ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ.

...τελος, καποιες απο μας οδηγουνται στη "διορθωση" φυλου πιστευοντας και νιωθωντας πως μονο με την αφαιρεση του αρχετυπικου αρσενικου συμβολου θα πετυχουμε την ιδεατη ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ!

...ολες αυτες οι "μεταμορφωσεις" πολλες φορες δεν εχουν να κανουν με το τι κανουμε στο κρεβατι μας!!
καποιες απο εμας ειναι παθητικες τραβεστι, αλλες ενεργητικες τρανσεξουαλ, αλλες χωρις πλεον τα αρσενικα οργανα πηγαινουν και με γυναικες! 

...οσον αφορα τις σεξουαλικοτητες μας, η καθεμια απο εμας εχει τη δικη της ξεχωριστη που την καθοριζει ως μοναδικη! ανεξαρτητου μεγεθους, ομορφιας, προσωπικοτητας το πως σεξουαλιζεται η καθεμια απο εμας δεν εχει καμμια σχεση με το ποσο μοιαζει ή οχι στη belluci ή στη Βερουλη...

...καποιες απο εμας προχωραμε σε "επιδιωρθωσεις" καποιες οχι...καποιες ειναι ετοιμες πλεον , μετα απο χρονια καταπιεσης και "φυλακισης", να πληρωσουν οποιοδηποτε τιμημα (ειτε αυτο ειναι αυξηση βαρους και mood swings--τι ειναι δηλαδη το παχος μπροστα στο να αισθανεται το ατομο οτι ειναι πραγματικα ο ευατος του...ΤΙΠΟΤΑ) για να ομοιασουν οσο περισσοτερο γινεται στο προτυπο τους...

...πολλοι ξεχνανε οτι η ψυχικη οδυνη που κουβαλαει καποιος μεσα του απο τα παιδικα χρονια ειναι τοσο ισχυρη που πολλες φορες ισοπεδωνει οποιες παρενεργειες σωματικες ή κοινωνικες μπορει να επιφερει μια ριζικη μεταμορφωση!

...το σημαντικοτερο ειναι να μπορει ο καθε ανθρωπος με τη βοηθεια της επιστημης να γινει αυτο που πραγματτικα πιστευει και νιωθει οτι ειναι, γιατι η αποδεσμευση απο ενα σωματοτυπο "δεσμωτη" και μια ασφυκτικα  αδιαφορη και εξοστρακιστικη κοινωνια ειναι τελικα η μεγαλυτερη ελευθερια  και ΛΥΤΡΩΣΗ για τις περισσοτερες απο εμας...ΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΤΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ...

...σημασια εχει να ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ...κατι που μονο εμεις μπορουμε να καθορισουμε ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ...και ουτε βεβαια οι ΠΕΛΑΤΕΣ!

xxx

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Κορίτσια, μια είναι η λύση για να μην σας τρελάνει ο Σταρ................ ;)

Συνημμένα

• grapsarxidini.jpg
    grapsarxidini.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 19
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Ως τρανς άτομο αναπτύσσεις μεγάλη ευαισθησία στους όρους, διότι η ταυτότητά σου δεν θεωρείται δεδομένη, την διεκδικείς κάθε λεπτό. Όλοι θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να σε καθορίσουν ερήμην σου. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση στον κόσμο με τους όρους. «Τραβεστί», από το λατινικό «βέστους», που σημαίνει ένδυμα, είναι ένας άντρας που φοράει γυναικεία ρούχα, ένας κροσντρέσερ.

«Τρανσέξουαλ» ονομάζεται από τους ψυχιάτρους ένα άτομο που δεν νιώθει άνετα στο «βιολογικό φύλο» του, και σαν όρος δεν πολυαρέσει σ’ εμάς τις πολιτικοποιημένες τρανς, διότι οι αναφορές στη βιολογία είναι συνήθως συντηρητικής προέλευσης. Προτιμάμε τον όρο «τρανστζέντερ», που σημαίνει ότι υπερβαίνεις το «κοινωνικό φύλο».

Πάντως το πιο πολιτικά ορθό είναι να πεις «τρανς-γυναίκα» ή «τρανς-άντρας»· είναι όροι που περιλαμβάνουν τα περισσότερα τρανστζέντερ άτομα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τόσα χρόνια εδώ.........άπειρες φορές!!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ως τρανς άτομο αναπτύσσεις μεγάλη ευαισθησία στους όρους, διότι η ταυτότητά σου δεν θεωρείται δεδομένη, την διεκδικείς κάθε λεπτό. Όλοι θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα να σε καθορίσουν ερήμην σου. Υπάρχει μεγάλη σύγχυση στον κόσμο με τους όρους. «Τραβεστί», από το λατινικό «βέστους», που σημαίνει ένδυμα, είναι ένας άντρας που φοράει γυναικεία ρούχα, ένας κροσντρέσερ.

«Τρανσέξουαλ» ονομάζεται από τους ψυχιάτρους ένα άτομο που δεν νιώθει άνετα στο «βιολογικό φύλο» του, και σαν όρος δεν πολυαρέσει σ’ εμάς τις πολιτικοποιημένες τρανς, διότι οι αναφορές στη βιολογία είναι συνήθως συντηρητικής προέλευσης. Προτιμάμε τον όρο «τρανστζέντερ», που σημαίνει ότι υπερβαίνεις το «κοινωνικό φύλο».

Πάντως το πιο πολιτικά ορθό είναι να πεις «τρανς-γυναίκα» ή «τρανς-άντρας»· είναι όροι που περιλαμβάνουν τα περισσότερα τρανστζέντερ άτομα.
Ετσι!!!! Εκδηλωσου αγαπη μου!!!!Μη το παιζεις γαμικουλας!

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Τί εἶναι ἕνα τρὰνς ἄτομο; Χωρὶς νὰ ἀναλωθῶ σὲ ἀναλύσεις ἐπὶ ἀναλύσεων καὶ σὲ παραθέσεις πληροφοριῶν (δὲν εἶναι αὐτὸς ὁ σκοπὸς τῆς δημοσίευσης), ἕνα τρὰνς ἄτομο δὲν εἶναι παρὰ ἕνα ἄτομο (ἄντρας ἢ γυναῖκα) ποὺ ἐπιλέγει νὰ ζήσῃ στὸ φύλο τὸ διαφορετικὸ τοῦ βιολογικοῦ του. Αὐτὴ ἡ ἐπιλογὴ (ἴσως βιάζοντας λίγο τοὺς ὅρους, ἀλλὰ ἔχω τὸ λόγο μου) μπορεῖ νὰ καλύπτῃ ἕνα εὐρὺ φάσμα πρακτικῶν, ἀπὸ τὸ νὰ τοῦ κολλήσῃ ἁπλᾶ στὸ μυαλὸ ὅτι ἀνήκει στὸ ἀντίθετο φύλο, στὸ νὰ ντύνεται μὲ ροῦχα τοῦ ἄλλου φύλου κατὰ καιροὺς (cross dressing), στὸ νὰ ἐπιλέγῃ τὴν συμπεριφορὰ τοῦ ἄλλου φύλου στὴν κοινωνική του ζωὴ (transgendered), μέχρι, τέλος, νὰ μετατρέψῃ χειρουργικὰ τὸ βιολογικό του φύλο (transexual). Ὅλες οἱ προαναφερθεῖσες πρακτικὲς ἂς θεωρηθοῦν στὴν παροῦσα δημοσίευσι, χάριν ἐπιχειρήματος, ὡς «τρὰνς» πρακτικές.

Ἂς βγάλουμε τώρα τὴν ἔννοια «φύλο» ἀπὸ τὸ παραπάνω, καὶ ἂς βάλουμε ὅποια ἔννοια θέλουμε. Ἐξωτερικὴ ἐμφάνισις, οἰκονομικὴ κατάστασις, οἰκογενειακὴ κατάστασις, ἡλικία, ὅ,τι ταιριάζει σὲ καθέναν/-μία σας, καὶ ἂς ξαναδιατυπώσουμε τὸν ὁρισμό.

Τρὰνς εἶναι ἕνα ἄτομο, ὅταν παρ' ὅτι ἔχει μιὰ συγκεκριμένη ἰδιότητα, ἐπιλέγει νὰ τὴν ἀψηφήσῃ καὶ νὰ ζήσῃ υἱοθετῶντας τὴν ἀντίθετη, καὶ πολλὲς φορὲς προσπαθεῖ, στὰ πλαίσια τοῦ ἐφικτοῦ, νὰ τὴν ἀλλάξῃ, νὰ προσαρμόσῃ τὴν πραγματικότητα στὶς ἀνάγκες του.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αλικη μου θα στο ξαναπω και ας μην με πιστευης κοπελα μου. Δεν εχω λογους να λεω ψεματα κοπελα μου. Ο Εθνικος Σταρ ειναι πελατης μου ειναι ενεργητικος 100% και δεν μου αρεση να συζηταω για ατομα που με επισκεπτοντε. Απανταω ομως στο ερωτημα  σου. Οκ?? Τωρα κοπελα μου αν με πιστευης η οχι αυτο ειναι δικο σου θεμα για να ληξη αυτο.

:dancing: :dancing:

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
για να συνεισφέρω στην κουβέντα για τη μετάφραση του όρου transgender, ότι ο όρος αυτός είναι ένας όρος ομπρέλα. ακόμη πιο γενικός όρος με καθολική αποδοχή και αναγνώριση είναι ο όρος trans, δηλαδή η συντομογραφία του transgender. o όρος trans, είναι μια ταυτότητα που αγκαλιάζει ανθρώπους οι οποίοι ζουν από επιλογή τους, ή αναγνωρίζονται από τους άλλους, στις παρυφές του διχοτομικού συστήματος των φύλων. δηλαδή του δυιστικού εκείνου τρόπου κατανόησης των έμφυλων υποκειμένων ως γεννημένα και αμετακίνητα "λόγω φύσης" στις "βιολογικές" κατηγορίες άντρα-γυναίκας.επιμέρους ταυτότητες, μπορεί να είναι των transsexual, intersexed,drag queens,drag kings, sissies,butches,stone butches,genderqueers κλπ.
ο όρος τρανσέξουαλ, είναι η επίσημη ιατρικοποιημένη-παθολογηκοποιημένη εκδοχή, και για αυτό στις μέρες μας, πολλοί και πολλές transgenders, τηρούν αποστάσεις από τη χρήση του σαν ταυτότητα.
στα ελληνικά ο όρος τρανσέξουαλ και τρανς, έχει κατοχυρωθεί στην καθομιλουμένη και είναι αναγνωρίσιμες λέξεις, συνεπώς και ελληνοποιημένες εδώ και 30 χρόνια,όπως ακριβώς και η λέξη "γκέι", που γράφεται με ελληνικούς χαρακτήρες, δε χρειάζεται μετάφραση, και πλέον αποτελεί καθολικό σημαίνον στην ελληνική γλώσσα.
επιπλέον, οι transgender,lgbt και queer κοινότητες στην ελλάδα, χρησιμοποιούν τον όρο τρανς (τρανς άντρας και τρανς γυναίκα, αναλόγως το φύλο επιλογής του εκάστοτε υποκειμένου), οπότε σε τελική ανάλυση, το πώς αυτοί/αυτές οι άνθρωποι επιλέγουν να μιλήσουν για τον εαυτό τους, όντας οι πρώτοι/ες ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να ληφθεί υπόψην.
παρόλαυτα, να πω ότι η ακριβής μετάφραση του τρανς, είναι υπερφυλικός/ή, και όχι διαφυλικός/ή. η λέξη διαφυλικός είναι η μετάφραση του intersexed, δηλαδή άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) με διαφυλικά ανατομικά χαρακτηριστικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom