Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα η απορια μου ειναι  γιατι καμμια δεν  ξερει τη Δαναη....Οσες και να ρωτισα τζιφος!
Τη Συλβια την  ξερουνε ...αλλα τη Δαναη......

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εμενα η απορια μου ειναι  γιατι καμμια δεν  ξερει τη Δαναη....Οσες και να ρωτισα τζιφος!
Τη Συλβια την  ξερουνε ...αλλα τη Δαναη......

H Δαναη αγαπη μου δεν εχη σχεση με πιατσες και με Συγγρου. Και δεν κανω παρεα με Τρανς.
Η Δαναη κανη παρεα με αγορια και κοριτσια. Γιαυτο και δεν με ξερη καμια.
Τι να κανω δεν το γουσταρο το πεζοδρομιο κουκλα μου δεν υπαρχη και λογος.  Μια χαρα ειμαι.
Ζω την ζωη μου οπως την γουσταρω. Το να κανω παρεα με ατομα που ειναι γεματο στη κοκα δεν ειναι το στηλ μου. Οτι κανω το κανω για την παρτη μου. Οικονομικα ειμαι παρα πολυ καλα και οχι απο τον κοσμο που βλεπω,  εχω περιουσια.  Γιαυτο δεν με κοφτη ιδιαιτερα το πιος θα ερθη να με δει η οχι.  Το οτι εγινα Τρανς εγινα για την παρτη μου και γιατι μου αρεση.
Τωρα ενταξη εσεις εχετε συνδιαση την Τρανς με το πεζοδρομιο. Δεν ειναι παντα ετσι ομως.
Ετσι ειναι Σουζανα. Ευχομε να σε διαφωτισα.

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικα και με διαφωτισες....Δεν εισαι τρανς με απλα ελληνικα....Το οτι   κανεις παρεα με αγορια και κοριτσια..δεν ειναι προτοτυπο...το κανω και  γω...Το οτι δεν κανεισ παρεα με τρανς και αυτο δεν ειναι προτοτυπο..το κανω και γω..δεν εχς  φιλες τρανσ εκτος  δουλειας...Αλλα  καμαρι μου..το να εισαι παντελως αγνωστη στον κυκλο ειναι κοματακι  ανισοροπο...Και ι Ντινα ειναι πλουσια και εχει  φαρμακειο και ποτε δεν  βγηκε στο δρομο..και  οποια ρωτησεις την χερει..και δεν ειναι η μονη που  ξερω απο τις κοπελες που δεν κανανε ποτε  βιζιτες...εσυ απλα δεν υπαρχεις...και τωρα να προσπαθησεις να  πεισεις εμενα μαλλον  κοματακι δυσκολο...γιατι καμαρι μου...αν υπαρχει τρανς που εζησε  ως μουτζα με γαμο και  επαγγελμα σε καλο ατελιε γραφικων...αυτη ειμαι εγω...μι λες παραμυθακια που τα εχω  ζησει πριν μια δεκαετια...κια μι το πεζεις υπερανω..αν και τωρα παλι λες ασυναρτισιες γιατι  εχεισ υποστιριξει πως καποιοι εδω μεσα ειναι πελατες σου..αποφασισε καρδια μου...τι εισαι και ποια εισαι...
Και επισης μαθε να εισαι σωστη αμα θες να σου φερονται σωστα....και να μην προσβαλεις και λες αηδιες...Δεν περνουνε ολες οι τρανς νακρωτικα...Και δεν ειναι ολες αμορφωτες  βιζιτουδες..και εφοσον τις αποριπτεις μιν μπαινεις σε  θρεαντ σε  διαφορα  σιτες που αφορουν τις τρανς και την πορνεια και αντιπροσοπευεις το ειδος...κατσε με τα αγορια και τα κοριτσια σου.

demis42

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα Δαναη μου, καλα τουs τα λεs,αυτεs κοιτνε πωs
να τα παρουν απο τον πελατη τα βραδια.
φιλακια. :)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Φυσικα και με διαφωτισες....Δεν εισαι τρανς με απλα ελληνικα....Το οτι  κανεις παρεα με αγορια και κοριτσια..δεν ειναι προτοτυπο...το κανω και  γω...Το οτι δεν κανεισ παρεα με τρανς και αυτο δεν ειναι προτοτυπο..το κανω και γω..δεν εχς  φιλες τρανσ εκτος  δουλειας...Αλλα  καμαρι μου..το να εισαι παντελως αγνωστη στον κυκλο ειναι κοματακι  ανισοροπο...Και ι Ντινα ειναι πλουσια και εχει  φαρμακειο και ποτε δεν  βγηκε στο δρομο..και  οποια ρωτησεις την χερει..και δεν ειναι η μονη που  ξερω απο τις κοπελες που δεν κανανε ποτε  βιζιτες...εσυ απλα δεν υπαρχεις...και τωρα να προσπαθησεις να  πεισεις εμενα μαλλον  κοματακι δυσκολο...γιατι καμαρι μου...αν υπαρχει τρανς που εζησε  ως μουτζα με γαμο και  επαγγελμα σε καλο ατελιε γραφικων...αυτη ειμαι εγω...μι λες παραμυθακια που τα εχω  ζησει πριν μια δεκαετια...κια μι το πεζεις υπερανω..αν και τωρα παλι λες ασυναρτισιες γιατι  εχεισ υποστιριξει πως καποιοι εδω μεσα ειναι πελατες σου..αποφασισε καρδια μου...τι εισαι και ποια εισαι...

Δεν εχω λογους να απολογουμε για μενα. Φωτογραφιες μου εχης δει φανταζομε. Το τι λεει η καθε μια για μενα ποσως με ενδιαφερη. Αποθημενα δεν κουβαλαω. Και ξαναλεω οτι ειμαι ειμαι για την παρτη μου. Αφηνω τα υπολοιπα να τα κρινη ο κοσμος. Εσυ ας πουμε τωρα Σουζανα μου τραβας καποιο ζορι μαζη μου??  Χειρουργημενη δεν ειμαι,  για να ζηλευης,  στην express  δεν ερχομε, για να σου φαω τη δουλεια,  την περιουσια σου δεν την καταπατησα,  τι ζορι τραβας κοπελα μου μαζη μου??    Σου εκλεψα τιποτα??  Το μπουρδελα ειναι για ολους. Σε οποιους αρεσουμε.

φιλακια

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν απο 2  φοτο που μπορει οποιοσδιποτε να  βρει στο ιντερνετ προσπαθεις να με πεισεις..εισαι βαθια νυχτωμενη....και ο κοσμος..ποιος κοσμος? τα φιλαρακια που εχεις κανει εδω μεσα? Οπως ο ψευτρακος ο Εθνικος σταρ? που τη μια λεει ειναι πολιτικοποιημενη τρανς την αλλη γαμικουλας πολλων  χειρουργημενων την αλλη πελατης της καρακουκλαρας της Δαναης..ασε  καρδια μου...αυτα πεστα εδω μεσα απροσωπα κρυμενη πισω απο μια οθονη....Και κραξε οσες θες...ετσι ομως...κρυμενη....Και μιν το παιζεις υπερανω καρδια μου γιατι δεν εισαι...Μαθε να εισαι πρωτα ανθρωπος..μετα πουστης..και μετα τραβελι...με αυτην την σειρα ομως...Γιατι το πεζοδρομιο δεν ειναι μονο βιζιτες και ναρκωτικα..ειναι ο λογος που  βοηθησε εσενα  να  φορεσεις το  φουστανακι και να κανεις παρεα με αγορια και κοριτσια.Γιατι αν δεν ητανε καποιες αναμεσα τους και γω να  βγουν στους  δρομους να  φανε  ξυλο να  κανουνε απειρα κρατητιρια τωρα  θα ησουνα ενας  πουστρακος κροσντρεσσερ που θα βολοδερνες σε διαφορα σιτε.Και μην  βαζεις στο στομα σου το πεζοδρομιο γιατι απο αυτο ξεκινησε το ειδος να υπαρχει και εκει πολεμισε για να εχεις εσυ σημερα υπαρξη και οντοτητα...Αντε  τελικα...βαλαμε ενα στρινκ και γιναμε  τρανς....Τραβεστι δεν ειναι μονο κοκινα εσωρουχα και  οξυζεναρισμενα μαλλια....ειναι  κατι πολυ  βαθυτερο και με πολυ κοπο κερδισμενο....Και συνεχισε να λες εξυπναδες για να κερδισεις τις εντυπωσεις!Δαναη τρανς υπαρχει! Ειναι μια  φωτο σε ενα σιτε για  τα μπουρδελα!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ξυπνησες με καβλιτσες Σουζι μου...
Αν απο 2  φοτο που μπορει οποιοσδιποτε να  βρει στο ιντερνετ προσπαθεις να με πεισεις..εισαι βαθια νυχτωμενη....και ο κοσμος..ποιος κοσμος? τα φιλαρακια που εχεις κανει εδω μεσα? Οπως ο ψευτρακος ο Εθνικος σταρ? που τη μια λεει ειναι πολιτικοποιημενη τρανς την αλλη γαμικουλας πολλων  χειρουργημενων την αλλη πελατης της καρακουκλαρας της Δαναης..ασε  καρδια μου...αυτα πεστα εδω μεσα απροσωπα κρυμενη πισω απο μια οθονη....Και κραξε οσες θες...ετσι ομως...κρυμενη....Και μιν το παιζεις υπερανω καρδια μου γιατι δεν εισαι...Μαθε να εισαι πρωτα ανθρωπος..μετα πουστης..και μετα τραβελι...με αυτην την σειρα ομως...Γιατι το πεζοδρομιο δεν ειναι μονο βιζιτες και ναρκωτικα..ειναι ο λογος που  βοηθησε εσενα  να  φορεσεις το  φουστανακι και να κανεις παρεα με αγορια και κοριτσια.Γιατι αν δεν ητανε καποιες αναμεσα τους και γω να  βγουν στους  δρομους να  φανε  ξυλο να  κανουνε απειρα κρατητιρια τωρα   θα ησουνα ενας  πουστρακος κροσντρεσσερ που θα βολοδερνες σε διαφορα σιτε.Και μην  βαζεις στο στομα σου το πεζοδρομιο γιατι απο αυτο ξεκινησε το ειδος να υπαρχει και εκει πολεμισε για να εχεις εσυ σημερα υπαρξη και οντοτητα...Αντε  τελικα...βαλαμε ενα στρινκ και γιναμε  τρανς....Τραβεστι δεν ειναι μονο κοκινα εσωρουχα και  οξυζεναρισμενα μαλλια....ειναι  κατι πολυ  βαθυτερο και με πολυ κοπο κερδισμενο....Και συνεχισε να λες εξυπναδες για να κερδισεις τις εντυπωσεις!Δαναη τρανς υπαρχει! Ειναι μια  φωτο σε ενα σιτε για  τα μπουρδελα!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σουζανα μου φροντισε να κανης καλη διαφημηση για τις κοπελες που υποστηρηζης γιατι εχουν αναγκη την πρεζα τους και στη Συγγρου εχη πεση αναδουλεια. Και ασε με εμενα.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
Συμφωνω Δαναη μου!
σουπερ-καλτ ελληνικος κινηματογραφος! :cheesy:
Δειτε την αφοβα!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
πολυ καλη ταινια μπραβο βουδα

Συλβια αν δεν μπορης να την δεις τωρα, μπορης να την κατεβασης να την δεις οποτε θες με την ησυχια σου. Πατα πανω απο την ταινια το download και αν εχεις καποια ερωτηση πες μου. Οκ?
Αν δεν εχης το realplayer κατεβασε το.
Εχης τα φιλια μου κοριτσαρα.

MojoRising

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δανάη συγνώμη που σε ενοχλώ... Έχεις mail...

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δαναη πουσταρας εισαι...τετοιες ατακες  λες...........Αυτο  βρηκες να λες σαν τσιχλα στο στομα σου? Πως οι τρανς στο πεζοδρομιο ειναι πρεζακια? Αντε  αγοραρε μου κροσσντρεσερ αν κιολας εισαι και δεν εισαι απλα κανενας ντιντης και συνεχισε να  δειχνεις  καποιες  φωτο και να  σε λενε οι ονλινε εδω πως εισαι θεα...γιατι μονο σαυτο εισαι ικανος....και ευχομε  μη σε συναντησει κανενα απο α πεζακια που λες.....Κρυψου πισω απο το ωραιο σου Nickname και κατσε εκει στην ανωνυμια να το  πεζεις κουκλα τραβελι γιατι μονο αυτο δεν εισαι...  εισαι απλα ενας γυφτουλας πουσταρας...που εχει αποψη για τις αλλες τρανς και αυτος ειναι η εξερεση η απολυτη ομορφια καιη ποιοτητα....και πολυ ασχολιθηκα μαζι σου.Και αμα θες να λες για ωραιες και κυριλε τρανς πλυνε πρωτα το στομα σου με καποιο ακριβο αρωμα και μετα πες....Νικολ...πες Στελλα..που ειναι αυτο που θαθελες να εισαι.....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Σουζανα μου φροντισε να κανης καλη διαφημηση για τις κοπελες που υποστηρηζης γιατι εχουν αναγκη την πρεζα τους και στη Συγγρου εχη πεση αναδουλεια. Και ασε με εμενα.
  Tα περι πρεζας και Συγγρου δεν δικαιουσαι να τα ξεστομιζεις. Οταν βρεις το κουραγιο και την αυτοπεποιθηση να βγεις για δουλεια διπλα σε αλλες τριαντα πανω σε μια λεωφορο και να συγκρινεσαι μαζι τους σε καθημερινο επιπεδο.........

εκει δεν θα μπορεις να κρυβεσαι πισω απο τρικαρισμενες φωτογραφιες που διοχετευεις σε ολο το ιντερνετ......διατυμπανιζοντας τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟ σου.......
Ασε που αν δεν ηταν αυτες στην Συγγρου, που περναγες και ζαζευες εκστασιασμενη ..... δεν θα εβρισκες ποτε το κουραγιο να φορεσεις φτηνα ποστις και κραγιον και να μετατρεψεις το σπιτι σου, σε ναο της  μιας Δαναης που δεν υπηρξε ποτε και πουθενα ..... παρα μονο στους τεσσερις τοιχους της γκαρσονιερας σου......
Εχει ηλιο εξω Μωρο μου,δεν θα βγεις να ερωτευτεις;

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά για ποιο λόγο τσακώνεστε? Δεν έχω καταλάβει. Και στο φινάλε, ας μην ξανασχοληθεί η μία με την άλλη. Αλλά ακόμα και στις διαφωνίες, ένα πολιτισμένο επίπεδο χωρίς βρισιές, καλό θα ήταν. Η εικόνα που βγάζετε δυστυχώς, είναι ότι όλες οι trans θέλουν να ξεμαλλιάσουν η μία την άλλη. Υποτίτθεται ότι μπαίνουμε στο ιnternet για ενημέρωση και ψυχαγωγία, όχι για να χαλιόμαστε και να βριζόμαστε.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βγηκα καρδια μου  ονειρο ηταν.
  Ας ελπισουμε τωρα που βγηκες  να ερωτευτεις κιολας!!! μηπως και σου φυγουν τα απωθημενα που τοσο σε βασανιζουν.....
Γιατι ετσι οπως το πας , θες να ακυρωσεις οποιαδηποτε αλλη κατηγορια Τρανς που αισθανεσαι οτι σε απειλει.....
και αφου βγαινεις τοσο .... πως και καμια Τρανς δεν σε ξερει  βρε μωρακι μου;
Μηπωςδεν τους παει στο μυαλο οτι εισαι δικια μας , οταν σε βλεπουνε χωρις το ποστις απο το περιπτερο, με το τζοκει καπελακι και την αλογοουρα........;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom