Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
αρα θες να πεις πως σου εχουν κανει καλο οι τραβεστι του δρομου.Γιατι απο τις περιγραφες σου εσυ ανηκεις στη δευτερη κατηγορια
που περιγραφεις,δηλαδη εισαι μια τρανς του ιντερνετ (ουτε καν του δωματιου).
Γιατι εσενα δε δε εχουμε δει στη συγγρου ποτε και ουτε σε αλλη πιατσα).κανω λαθος?

Δεν ειμαι τρανς του ιντερνετ αγαπητε μου... Εχω δικο μου χωρο (στουντιο) και εχω περασει και απο τις πιατσες... Οτι κι αν ημουν ομως θα μπορουσα να κρινω το τι συμβαινει γυρω μου αντικειμενικα, χωρις ζηλειες και προσπαθειες να μειωσω τους παντες και τα παντα μηπως και φανω κατι καλυτερο απο αυτο που ειμαι...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δαναη σε παρακαλω τοποθετησου και ΖΗΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ για οσα ειπες για τις τρανσεξουαλ. Εχεις εκτεθει ανεπανορθωτα!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Kουκλαρα Βαλεντινα καλως ηρθες!!!αφησε την δεν την ξερεις την Δαναη τωρα ..... πεταει την κακιουλες της και οταν καταλαβει τι εκανε, το παιζει γατουλα......στα πμ που μου γραφουν μου λενε οτι η  Δαναη ειναι σε ολα τα σαιτ γνωριμιων αρα οχι και τοσο επιλεκτικο κωλ γκερ....
Σουζανα κοριτσι μου πως παει; εδω πολυ κρυο....

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα στα ομορφα κοριτσια!

[ ειτε αυτα ειναι ευπροσβατα ειτε δυσπροσβατα ]

συνδικαλιστριες μου εσεις!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Καλησπερα!!
και στα γλυκα Μωρα το θρεντ που μας αγαπουν και τους οφειλουμε πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ολα  βαινουν καλως εις  τας Αθηνας γλυκο μωρο Αλικη.Σημερα ισως ρεπαρω γιατι με καλεσανε σε  ενα σκυλαδικο και λεω να παω να ξεσαλωσω να  ξεσικωσω να  καυλωσω κοζμο.Αλλα μου εκλεισε  ραντευβου ενα  25χρονο  μπαλαμο...που ειναι   πολυ ανοιχτοχερης και πολυ περιφανος με αυτο που εχει τα σκελια του.Και ερωτω.......δεν πρεπει να παρω τη στολη της δουλειας μαζι μου...και κατα την διαρκεια ...να την κανω σαν καλη  Catwoman να αλαξω στο  αμαξι..και να παω στο μωρο?Γιατι και  χρημα και 23cm  δεν τα βρισκεις καθε μερα σωστα?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Kουκλαρα Βαλεντινα καλως ηρθες!!!αφησε την δεν την ξερεις την Δαναη τωρα ..... πεταει την κακιουλες της και οταν καταλαβει τι εκανε, το παιζει γατουλα......στα πμ που μου γραφουν μου λενε οτι η  δαναη ειναι σε ολα τα σαιτ γνωριμιων αρα οχι και τοσο επιλεκτικο κωλ γκερ....
Σουζανα κοριτσι μου πως παει; εδω πολυ κρυο....

Γεια σου ρε Αλικη κουκλαρα! Οπου ναναι θα σκασουν οι επιθεσεις απο τους κλωνους κοριτσι μου... Η Δαναη ως συνηθως θα αποφυγει να απαντησει... Μαλλον θα ειναι εξω στον ηλιο και θα ερωτευεται...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Καλησπερα και σε σενα μελαγχολικε τροβαδουρε της αγαπης... Ενα σπανιο αγορι που με συντροφια μια παλια κιθαρα τραγουδαει τον ερωτα, τον πονο, την προσφυγια....

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βαλεντινα σαγαπω....σαγαπω..σαγαπω....

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ολα  βαινουν καλως εις  τας Αθηνας γλυκο μωρο Αλικη.Σημερα ισως ρεπαρω γιατι με καλεσανε σε  ενα σκυλαδικο και λεω να παω να ξεσαλωσω να  ξεσικωσω να  καυλωσω κοζμο.Αλλα μου εκλεισε  ραντευβου ενα  25χρονο  μπαλαμο...που ειναι  πολυ ανοιχτοχερης και πολυ περιφανος με αυτο που εχει τα σκελια του.Και ερωτω.......δεν πρεπει να παρω τη στολη της δουλειας μαζι μου...και κατα την διαρκεια ...να την κανω σαν καλη  Catwoman να αλαξω στο  αμαξι..και να παω στο μωρο?Γιατι και  χρημα και 23cm  δεν τα βρισκεις καθε μερα σωστα?
  Και πολυ καλα θα κανεις κουκλα μου!!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Βαλεντινα σαγαπω....σαγαπω..σαγαπω....

Γεια σου Σουζανιτα μου! Πως εισαι κοριτσι μου; Αντε να ερθει και η Αλικη μας να οργανωσουμε καμια βραδια στα μπουζουκια αξεχαστη...

Σε λατρευω... Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Αλικη ο καιρος εδω ειναι τελειος... Ποτε θα ερθεις στο σπιτακι μας;;;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σημερον το κλασσικο αριστουργημα
Η κόρη μου η σοσιαλίστρια
[για να ξεσηκωσετε μουτες βρε!]

Μπουνταλινο...

ακομη δεν εχεις κανει το καλτ χτυπημα στις φωτογραφικες/βιντεο επιλογες σου που περιμενω... Ειμαι σιγουρη οτι το κατεχεις το θεμα και με το παραπανω...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι ανοιχτος σε προτασεις Βαλεντινουλινιλινι :happy:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Γεια σου Σουζανιτα μου! Πως εισαι κοριτσι μου; Αντε να ερθει και η Αλικη μας να οργανωσουμε καμια βραδια στα μπουζουκια αξεχαστη...

Σε λατρευω... Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Αλικη ο καιρος εδω ειναι τελειος... Ποτε θα ερθεις στο σπιτακι μας;;;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
  Α ρε φιλεναδιτσα μου!!! ποσες φορες σου λεω οτι θελω να γυρισω.......
Αλλα ουτε ξερω , και τωρα ειδικα που θα μας στηλουν και αλλου.... αγνωστο ποτε με το καλο θα ερθω.....
Σου λεω τοσες φορες... παρε τον κατε και ελατε.... αντε ρε φιλη πια!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παω να  ετοιμαστω.θελει και χρονο οσο νανε...θα κανω παλι μια ντουλαπα  αμερικανικη αγορα μεχρι να βρω τι  θα βαλω....Κια   τα λεμε...Κοριτσια στις επαλξεις εσεις...και οτι περιεργο κινειται...μπαμ και κατω..αν και δεν σας  φοβαμαι...ολεεεε...
Και να μην  ξεχνιωμαστε. Σημερα  εξυπηρετει στου Φιχ η Μανια με τον σουπερ γατο της και η Νορα με τον τιγρη που κρυβει στην express...Αν δεν τις βρειτε και  βιαζοσαστε....Τζουλη με ενα ford λιγο πριν την γεφυρα της Σπαρτης...Ξανθια με  πολυ  θρασος και σεχαπιλ....και γατακι που γρατζουναει.....Ολες με δικο τους χωρο..Καθαρο και καλες στην εξυπηρετιση( εχω κανει παρτουζιτσες μαζι τους και τις συστηνω)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπον παω να  ετοιμαστω.θελει και χρονο οσο νανε...θα κανω παλι μια ντουλαπα  αμερικανικη αγορα μεχρι να βρω τι  θα βαλω....Κια  τα λεμε...Κοριτσια στις επαλξεις εσεις...και οτι περιεργο κινειται...μπαμ και κατω..αν και δεν σας  φοβαμαι...ολεεεε...
Και να μην  ξεχνιωμαστε. Σημερα  εξυπηρετει στου Φιχ η Μανια με τον σουπερ γατο της και η Νορα με τον τιγρη που κρυβει στην express...Αν δεν τις βρειτε και  βιαζοσαστε....Τζουλη με ενα ford λιγο πριν την γεφυρα της Σπαρτης...Ξανθια με  πολυ  θρασος και σεχαπιλ....και γατακι που γρατζουναει.....Ολες με δικο τους χωρο..Καθαρο και καλες στην εξυπηρετιση( εχω κανει παρτουζιτσες μαζι τους και τις συστηνω)
  Ετσι κουκλα μου......!!!!
Ποικιλια  στα παιδια μας!!!!
ετσι υπαρχουν και αλλες Μωρα μου και αληθινες!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ειμαι ανοιχτος σε προτασεις Βαλεντινουλινιλινι :happy:

Ειμαι σιγουρη οτι θα με εκπληξεις ευχαριστα...  :)

Λοιπον παω να  ετοιμαστω.θελει και χρονο οσο νανε...θα κανω παλι μια ντουλαπα  αμερικανικη αγορα μεχρι να βρω τι  θα βαλω....Κια   τα λεμε...Κοριτσια στις επαλξεις εσεις...και οτι περιεργο κινειται...μπαμ και κατω..αν και δεν σας  φοβαμαι...ολεεεε...
Και να μην  ξεχνιωμαστε. Σημερα  εξυπηρετει στου Φιχ η Μανια με τον σουπερ γατο της και η Νορα με τον τιγρη που κρυβει στην express...Αν δεν τις βρειτε και  βιαζοσαστε....Τζουλη με ενα ford λιγο πριν την γεφυρα της Σπαρτης...Ξανθια με  πολυ  θρασος και σεχαπιλ....και γατακι που γρατζουναει.....Ολες με δικο τους χωρο..Καθαρο και καλες στην εξυπηρετιση( εχω κανει παρτουζιτσες μαζι τους και τις συστηνω)

Καλη δουλεια Σουζανιτα! Συμφωνω με τις επιλογες σου ("Το Αθηνοραμα προτεινει για αποψε")... Ειδικα η Τζουλη ειναι και καταπληκτικη κοπελα.. την παω με χιλια!!!

Α ρε φιλεναδιτσα μου!!! ποσες φορες σου λεω οτι θελω να γυρισω.......
Αλλα ουτε ξερω , και τωρα ειδικα που θα μας στηλουν και αλλου.... αγνωστο ποτε με το καλο θα ερθω.....
Σου λεω τοσες φορες... παρε τον κατε και ελατε.... αντε ρε φιλη πια!!!

Που να ερθω ρε Αλισια; Αντε κατεβα να κανουμε τα δικα μας... Ασε που θα σε χρειαστω για την αναρρωση μου...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παω να  ετοιμαστω.θελει και χρονο οσο νανε...θα κανω παλι μια ντουλαπα  αμερικανικη αγορα μεχρι να βρω τι  θα βαλω....Κια  τα λεμε...Κοριτσια στις επαλξεις εσεις...και οτι περιεργο κινειται...μπαμ και κατω..αν και δεν σας  φοβαμαι...ολεεεε...
Και να μην  ξεχνιωμαστε. Σημερα  εξυπηρετει στου Φιχ η Μανια με τον σουπερ γατο της και η Νορα με τον τιγρη που κρυβει στην express...Αν δεν τις βρειτε και  βιαζοσαστε....Τζουλη με ενα ford λιγο πριν την γεφυρα της Σπαρτης...Ξανθια με  πολυ  θρασος και σεχαπιλ....και γατακι που γρατζουναει.....Ολες με δικο τους χωρο..Καθαρο και καλες στην εξυπηρετιση( εχω κανει παρτουζιτσες μαζι τους και τις συστηνω)

ειδικα η τζουλη αν ειναι και χτυπημενη με καμια μολυσμενη συρρηγγα
θα δωσει ΠΟΛΛΑ μονιμα ΠΑΡΑΣΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καυλες προτιματε καυλες που να σας αναβουν της φαντασιωσεις σας...........
Πονηρα βλεμματα !!! ζουμερα χειλη!!! καυλιαρικες φατσες για πονηρα παιχνιδια!!!!!!!!!
Ειμαστε εδω γιατι σας γουσταρουμε!!!!!!!!
τρελενομαστε να γλυφουμε τα κορμια σας και γιατι γουσταρουμε το πουτσο............

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εσυ καμαρι μου διαβαζε τι γραφω..μην γινεσαι κακος χωρις λογο...ειπα Τζουλη με ford..H τζουλη που ισως γνωρισες ειναι αλλη....εχει ενα κοκινο ιμπιζα.....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom