Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν εχεις παρακολουθησει προσεκτικα τις δηλωσεις μου μωρο μου... Ακριβως επειδη ειμαι επαγγελματιας δεν βασιζομαι στο ιντερνετ για να δουλεψω οπως καποια παιδια που μπαινουν εδω μεσα για να βγαλουν ενα μεροκαματο... Εχω τον χωρο μου, εχω καποια πολυ δυνατα κοριτσια που δουλευουν για μενα κι εδω μπαινω επειδη μου αρεσει πολυ η νεα μορφη του θρεντ, απο τοτε δηλαδη που αρχισαν να μπαινουν εδω δυναμικες επιτυχημενες τρανσεξουαλ που δεν παρακαλανε και δεν συμπεριφερονται σαν να πουλανε χαρτομαντηλα στα φαναρια.. Αν θυμαστε πριν επεφταν κατι κωμικοτραγικες ατακες τυπου "εσεις μας δινετε ψωμακι"... και καποιες διαφημιζονταν λεγοντας πως αφηνουν τους πελατες τους να τους αδειαζουν το ψυγειο και να κανουν υπεραστικα τηλεφωνα με τις ωρες απο το σπιτι τους... Αισχος!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

τι χωρος ειναι αυτος?
πως μπορουμε να τον επισκεφτουμε?
εχει καλα μουνια μεσα?(εχει τρανς?)
για ποια φωτο λες?

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν εχεις παρακολουθησει προσεκτικα τις δηλωσεις μου μωρο μου... Ακριβως επειδη ειμαι επαγγελματιας δεν βασιζομαι στο ιντερνετ για να δουλεψω οπως καποια παιδια που μπαινουν εδω μεσα για να βγαλουν ενα μεροκαματο... Εχω τον χωρο μου, εχω καποια πολυ δυνατα κοριτσια που δουλευουν για μενα κι εδω μπαινω επειδη μου αρεσει πολυ η νεα μορφη του θρεντ, απο τοτε δηλαδη που αρχισαν να μπαινουν εδω δυναμικες επιτυχημενες τρανσεξουαλ που δεν παρακαλανε και δεν συμπεριφερονται σαν να πουλανε χαρτομαντηλα στα φαναρια.. Αν θυμαστε πριν επεφταν κατι κωμικοτραγικες ατακες τυπου "εσεις μας δινετε ψωμακι"... και καποιες διαφημιζονταν λεγοντας πως αφηνουν τους πελατες τους να τους αδειαζουν το ψυγειο και να κανουν υπεραστικα τηλεφωνα με τις ωρες απο το σπιτι τους... Αισχος!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

τι χωρος ειναι αυτος?
πως μπορουμε να τον επισκεφτουμε?
εχει καλα μουνια μεσα?(εχει τρανς?)
για ποια φωτο λες?

Μιλαμε για ενα υπερπολυτελες στουντιο το οποιο βρισκεται στο κεντρο της Αθηνας και απο το οποιο εχουν περασει τα πιο δυνατα κοριτσια, οπως και πολλες τρανς/τραβεστι... Ο χωρος απευθυνεται στην ελιτ (δεν ειναι μπουρδελομασατζιδικο) και οι καλοι πελατες ξερουν πως να το βρουν...

Ασχετο... Αυτα που εγραψες για την τρανς Μαρινα που τα ξερεις; Τα αλλα για τη Τζουλη; Θα μου λυσεις αυτη την απορια;

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Συλβια νομιζω οτι ηρθε η ωρα να δωσεις καποιες απαντησεις. Σε θεωρω ενα καταπληκτικο ατομο με στοφα μεγαλης αρτιστας και σε λατρευω αλλα η σιωπη ειναι κατι που δεν σου ταιριαζει. Εισαι μια εκρηκτικη τυπισσα που ξερει να βαζει το μαχαιρι στο κοκκαλο. ΚΑΝΤΟ!!!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μιλαμε για ενα υπερπολυτελες στουντιο το οποιο βρισκεται στο κεντρο της Αθηνας και απο το οποιο εχουν περασει τα πιο δυνατα κοριτσια, οπως και πολλες τρανς/τραβεστι... Ο χωρος απευθυνεται στην ελιτ (δεν ειναι μπουρδελομασατζιδικο) και οι καλοι πελατες ξερουν πως να το βρουν...

Ασχετο... Αυτα που εγραψες για την τρανς Μαρινα που τα ξερεις; Τα αλλα για τη Τζουλη; Θα μου λυσεις αυτη την απορια;

που ειναι ο χωρος σου?
δωσε διευθηνση! εχει χωρο σταθμευσης?
οι κοπελες περνανε απο γιατρο??

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
που ειναι ο χωρος σου?
δωσε διευθηνση! εχει χωρο σταθμευσης?
οι κοπελες περνανε απο γιατρο??

Σου αρεσω στην καινουρια μου φωτο; Δεν σου θυμιζω την Ελενα Παπαριζου;

Δεν μου απαντησες απο που παιρνεις τις πληροφοριες για τις τρανς.

Οσο για αυτα που με ρωτας δεν αφορουν καθολου το σαιτ. Αυτες τις ερωτησεις στα ατομα που μπαινουν εδω με επαγγελματικη ιδιοτητα. Εγω μπαινω εδω για αλλους λογους, οποτε κακως μου απευθυνεσαι με αυτο τον τροπο.

Σ'αγαπω.

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
δαιν ιπαρχι ταιτιως χορως φηλαι!
υ βαλαιντηνα ινε θαιωμουρλωτραιλλι,
πραιπι να τω καταλαβις.

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Σου αρεσω στην καινουρια μου φωτο; Δεν σου θυμιζω την Ελενα Παπαριζου;

Δεν μου απαντησες απο που παιρνεις τις πληροφοριες για τις τρανς.

Οσο για αυτα που με ρωτας δεν αφορουν καθολου το σαιτ. Αυτες τις ερωτησεις στα ατομα που μπαινουν εδω με επαγγελματικη ιδιοτητα. Εγω μπαινω εδω για αλλους λογους, οποτε κακως μου απευθυνεσαι με αυτο τον τροπο.

Σ'αγαπω.

μαλλον τη παολα μου θυμιζεις την τραγουδιαρα!
ας ειναι καλα η πολυχρονη τραβελοτσαρκα μου στις απανταχου πιατσες......................

parr_78_93

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον παω να  ετοιμαστω.θελει και χρονο οσο νανε...θα κανω παλι μια ντουλαπα  αμερικανικη αγορα μεχρι να βρω τι  θα βαλω....Κια   τα λεμε...Κοριτσια στις επαλξεις εσεις...και οτι περιεργο κινειται...μπαμ και κατω..αν και δεν σας  φοβαμαι...ολεεεε...
Και να μην  ξεχνιωμαστε. Σημερα  εξυπηρετει στου Φιχ η Μανια με τον σουπερ γατο της και η Νορα με τον τιγρη που κρυβει στην express...Αν δεν τις βρειτε και  βιαζοσαστε....Τζουλη με ενα ford λιγο πριν την γεφυρα της Σπαρτης...Ξανθια με  πολυ  θρασος και σεχαπιλ....και γατακι που γρατζουναει.....Ολες με δικο τους χωρο..Καθαρο και καλες στην εξυπηρετιση( εχω κανει παρτουζιτσες μαζι τους και τις συστηνω)
Γεια σου Suzana.  σε ευχαριστουμε για τις πληροφορίες
Εχει κανεις τηλέφωνα και καμια φωτογραφία απο τα μωρα που αναφέρει η Suzana?

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
το ξερεις πως τη μανια τη φωναζουνε γοριλα στη συγγρου?????????????????????????

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πηγαινε μια βολτα να τη δεις απο κοντα.....ετσι για να πειστεις......
στη συγγρου ειναι θα τη βρεις!
καλο βραδυ !

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
πηγαινε μια βολτα να τη δεις απο κοντα.....ετσι για να πειστεις......
στη συγγρου ειναι θα τη βρεις!
καλο βραδυ !
καλημερα σε ολους και καλο μηνα....αναλογα πια μανια ενοεις...στο φιξ ειναι δυο με το ιδιο ονομα..μια ξανθια μια μελαχρηνη...καλο θα ηταν η σουζανα να διευκρινισει για πια απο τις δυο ενοει για να μην μπερδευεστε

nsbowler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
1.393
Πόντοι
491
Επιτελους...το φορουμ επανηλθε στη φυσικη του υποσταση. Σταματησαν οι βρισιες και οι προσβολες εκατερωθεν και ισως για πρωτη φορα γινεται αμιγως ενημερωτικο!!!
P.S. Συλβιακι μου ελειψες! :):):):*

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
καλησπερα απο οτι βλεπο και διαβαζο τον τελευτεο καιρο το θεμα τραβελια με προσοντα εχει ξεφυγει τελειοσ .δεν υπαρχει η ενημεροσει η οποια θα επρεπε υπαρχει...το θεμα αυτο διμιουργιθηκε για να ενημερονουμε ο ενασ τον αλλον για το που και ποσ βρισκουμε τησ γυναικεσ με προσοντα που ο καθενασ ψαχνει....σε καλεσ τιμεσ....καθαρεσ...και για να περασουμε καλα...εγο και ο καθενασ απο εμασ που ψαχνει για γυναικεσ με προσοντα λιγο μασ ενδιαφερουν οι κοντρεσ που εχετε εσεισ μεταξυ σασ.....θελετε να σασ δοκιμασουμε πειτε ειμε η δαναι...ειμε η συλβια....κτλ...δουλευο εκει κανο αυτο αυτο και αυτο...ξεκαθαρα πραγματα ετσι οταν θα ερθει καποιοσ νασ δοκιμασει να γραψει και εδο την εμπειρια του....και να μασ πει ποσ περασε...αυτα μασ ενδιαφερουν...οι καινουργιεσ εμπειριεσ με καινουργια κοριτσια....ολλα τα αλλα δεν ενδιαφερουν κανεναν πυστεψτετο...τα βλεπουν και γελανε....εχο δοκιμασει την δαναη 2-3 φορεσ στο χορο τησ με 50γιουρο...πολυ χαλαρα..καθαρη...με τα ποτακια μασ...και περασα και καλλα...πολυ καλη τιμη-ποιοτιτα...αυτα θελοθμε και απο εσασ...οχι να ερθουμε και να λετε 100...στο αυτοκινητο....για ενα τσιμπουκι και τελοσ...δεν γουσταρουμε τησ ξεπετεσ και αφου..πλερονουμε γουσταρουμε να περναμε..καλα...ειτε..εινε γυναικα με προσοντα η χορισ....περιμενο απο τησ κοπελεσ ..να δοσουνε πληροφοριεσ για το που τησ βρισκουμε -τιμεσ...και ολλα τα αλλα δεν χρειαζοντε το ξαναλεο.......τα λεμε......

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Επιτελους...το φορουμ επανηλθε στη φυσικη του υποσταση. Σταματησαν οι βρισιες και οι προσβολες εκατερωθεν και ισως για πρωτη φορα γινεται αμιγως ενημερωτικο!!!
P.S. Συλβιακι μου ελειψες! :):):):*
γεια σου μωρακι να εισε καλα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom