Δεν εχεις παρακολουθησει προσεκτικα τις δηλωσεις μου μωρο μου... Ακριβως επειδη ειμαι επαγγελματιας δεν βασιζομαι στο ιντερνετ για να δουλεψω οπως καποια παιδια που μπαινουν εδω μεσα για να βγαλουν ενα μεροκαματο... Εχω τον χωρο μου, εχω καποια πολυ δυνατα κοριτσια που δουλευουν για μενα κι εδω μπαινω επειδη μου αρεσει πολυ η νεα μορφη του θρεντ, απο τοτε δηλαδη που αρχισαν να μπαινουν εδω δυναμικες επιτυχημενες τρανσεξουαλ που δεν παρακαλανε και δεν συμπεριφερονται σαν να πουλανε χαρτομαντηλα στα φαναρια.. Αν θυμαστε πριν επεφταν κατι κωμικοτραγικες ατακες τυπου "εσεις μας δινετε ψωμακι"... και καποιες διαφημιζονταν λεγοντας πως αφηνουν τους πελατες τους να τους αδειαζουν το ψυγειο και να κανουν υπεραστικα τηλεφωνα με τις ωρες απο το σπιτι τους... Αισχος!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
τι χωρος ειναι αυτος?
πως μπορουμε να τον επισκεφτουμε?
εχει καλα μουνια μεσα?(εχει τρανς?)
για ποια φωτο λες?
Μιλαμε για ενα υπερπολυτελες στουντιο το οποιο βρισκεται στο κεντρο της Αθηνας και απο το οποιο εχουν περασει τα πιο δυνατα κοριτσια, οπως και πολλες τρανς/τραβεστι... Ο χωρος απευθυνεται στην ελιτ (δεν ειναι μπουρδελομασατζιδικο) και οι καλοι πελατες ξερουν πως να το βρουν...
Ασχετο... Αυτα που εγραψες για την τρανς Μαρινα που τα ξερεις; Τα αλλα για τη Τζουλη; Θα μου λυσεις αυτη την απορια;