Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
γεια σου και σενα μωρο μου...εγω εδω ειμαι απο πεμτη βραδυ θα λυπω για κανενα 10μερο

Συλβακι καλο Μηνα κοπελα μου. Φιλακια πολλα πολλα.
Και σε ολα τα υπεροχα αγορια εδω. Καλα να περνατε.

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μαρεσει πολλες φορες αυτη η Ελληνικη ανακατοσουρα και ο αχταρμας.Εδω μπηκα να δωσω καποιες πληροφοριες για εκεινους που  ψαχνουν στα τυφλα να βρουν καποιες αξιολογες να περασουν καλα και  βλεπω πως απλα  εδω ειναι μονοπωλιο.Κανεις δεν εχει παει με καμμια απο τις τοσες που υπαρχουν.Το μονο που εχω διαβασει σαυτο το τεραστιο thread ειναι  να λενε πως εχουν επισκεφτει την Δαναη(χωρις παρεξηγηση απο την ιδια που το λεω)και κατα τα αλλα  κραζουνε ολες τις αλλες.Πρεζακια  βρωμικες ασχετες με τη δουλεια.Και αρχιζω και υποψιαζομαι πως εδω ειναι οτιδιποτε αλλο εκτος απο αυτο που λεει οτι ειναι.Αν ειναι θεμα κοστους  και χρονου τοτε αγοραζεις αναλογα το ατομο και που το  βρισκεις.Οταν ειναι πεζοδρομιο δεν υπαρχει χρονος τοσος για ποτακια κουτσομπολιο μασαζακια και τα τοιαυτα.Ειναι κατι γρηγοροτερο μετα συν και πλην του.Οχι   βεβαια τοσο γρηγορο οσο στα μπουρδελα και τα στουντιο,αλλα σαυτη τη δουλεια ετσι ειναι τα πραγματα.Το ξεκατινιασμα ειναι ενα χαρακτιριστικο  των κοριτσιων που αφορα αυτο το thread και ειναι φυσικο να υπαρχει και εδω μεσα.Αν  βρεθεις σε παρεα με τρανς  ειναι φανεροτατο  το ειρωνικο  και εντονα αστειο και διασκεδαστικο φτιαρισμα-θαψιμο που κανει η μια στην αλλη.Εγω θα εξακολουθησω να αφηνω πληροφοριες εδω για  τα κοριτσια και σε οποιον αρεσει.
Η Μανια που αναφερω ειναι η μελαχροινη που μπορει να μην ειναι τοσο κουκλαρα οπως αλλες  αλλα δεν την αναφερα για την ομορφια της αλλα γιατι διαθετει γατακι που σε καποιους πελατες ειναι σημαντικοτερο απο τις σουπερ σιλικονες και τις σεχυ  γαλλικες μυτουλες.Οι Πελατες που θελουνε  παθητικες τρανς δεν θα ενδιαφερθουν για την Μανια και οι πελατες που  θελουνε γαταρους  εχουνε παντελως χεσμενες τισ καρακουκλαρες.Γιατι αγορια και κοριτσια δεν χερω τι ειστε ολοι εδω μεσα τελως παντων,υπαρχει μια  ψαγμενη φιλοσοφια στα μπαλαμια......Αποφευγετε τις πολυ ωραιες γιατι η εμφανιση ειναι πιθανοτατα οχι καλο σημαδι για το τι κανουν στι κρεβατι.Και φυσικα  κατα τη γνωμη μου δεν βγηκε τυχαια αυτη η  ιστορια.Οχι βεβαια πως ολες οι  εμφανισιμες ειναι  παγοβουνα αλλα οντως  πολλες απο αυτες ειναι σκετη απογοητευση και εχω προσωπικη πειρα δουλευοντας με καποιες απο αυτες καποιες φορες να το δω και γω.Δεν  θα αναφερω βεβαια  ονοματα.
Τωρα οσο αφορα τις  θεες του ειδους.Στην Συγγρου εχει καμποσες που εμφανισιακα σε βαζουν σε εγκεφαλικες περιπετειες.Η Νικολ ας πουμε....Μια διμετρη καρακουκλαρα που πραγματικα  αν καποιος μπορει να πει ποιες ειναι οι 5 οραιοτερες σαυτη την χωρα ειναι σιγουρα μεσα στην τοπ 5αδα.Η Στελλα που ειναι επισης πανεμορφη.Η Νορα που  δημιουργει ουρες απο αυτοκινητα οταν  κατεβαινει και που ειναι κατα την αποψη πελατων και τρανς το τοπ γατακι τουλαχιστον στην Συγγρου και συνδιαζει εμφανιση και γατο σε υψηλα στανταρ.Μην ζητατε ομως τηλεφωνα και φωτογραφιες.Δεν υπαρχουν τετοιες διεργασιες σε κοριτσια που κανουν πιατσα.Τις βρισκετε στην πιατσα οταν και οποτε   ειναι εκει αν ειστε τυχεροι και δεν εχει προλαβει καποιος αλλος.Υπαρχουν κατηγοριες για ολα τα  γουστα και ολες τις φανατσιωσεις.Και η διαδικασια του"ψαρεματος" εχει και αυτη την  μαγεια της.Δεν ειναι ασχημη ιδεα να περνας βολεμενος στη θεση του οδηγου και να τις βλεπεις παρατεταγμενες να σου κανουν ενα  σωρο πουτανιες και γλυκαδια για να σε πεισουν..Εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις αναμεσα σε καμποσες και η επιλογη ειναι δυσκολη και σιγουρα διασκεδαστικη.
Και η βασικη  μου ατακα ειναι πως η εμφανηση ειναι παντελως θεμα  γουστου.Δεν υπαρχουν συγκεκριμενες συντεταγμενες στα μυαλα των αντρων...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σουζανα καλο μηνα.

Καρδουλα μου στο μπουρδελα ειμαι τωρα και 2 χρονια περιπου. Φυσικο ειναι εφοσων δεν τολμουσαν η δεν ηθελαν να μπουν καποιες κοπελες ολο αυτο το διαστημα να με επισκευτη τοσος κοσμος. Ειμαι αυτη που ειμαι, εβαλα φωτος μου ηρθαν και ερχοντε με βλεπουν περναμε καλα και αυτα. Οι περισοτεροι απο το μπουρδελα που με επισκεπτοντε δεν γραφουν καν στο φορουμ καθολου.
Εσεις οι καινουργιες κοπελες μπηκατε τωρα τελευταια στο μπουρδελα. Φυσικο ειναι βρε Σουζανα μου να ακουτε Δαναη και Δαναη εδω μεσα  απο τοσα ατομα αφου με ξερουν τωρα και 2 χρονια δεν ειναι παραλογο. Το θρεντ εδω εκτος απο το να εχει ωραιες παρουσιες ο κοσμος θελη να τις βλεπη κιολας ετσι δεν ειναι??

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βρε Δαναη μου.Σεχω για κοματακι εξυπνη.Δλδ εδω μεσα σαυτο το σιτε ανακαλυψαν οι πελατες τις τρανς? Δεν ειχαν  ξαναπαει ποτε τους και κανανε την αρχη με σενα?Η εδω μεσα ειναι σαν ενα σαλονι μπουρδελου και σκανε πελατες και διαλεγουνε οποια ειναι εδω και πανε?Αλλο λεω εγω.Γιατι τοσο θαψιμο για τις αλλες απο ατομα που  ξερουν και πολλες και  κυκλοφορανε στις πιατσες.Δεν ειδα κανεναν απο αυτους να λενε πηρα την ταδε η την ταδε...και ειναι η δεν ειναι καλη..αλλα οταν αναφερεις ονομα...αμεσως  θαψιμο...αυτο θελω να πω..και αυτο βλεπω.Οταν αναφερθει ονομα  καποιας αμεσως....κατινιες...σαρεσει δλδ εσενα τωρα αυτο?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Βρε Δαναη μου.Σεχω για κοματακι εξυπνη.Δλδ εδω μεσα σαυτο το σιτε ανακαλυψαν οι πελατες τις τρανς? Δεν ειχαν  ξαναπαει ποτε τους και κανανε την αρχη με σενα?Η εδω μεσα ειναι σαν ενα σαλονι μπουρδελου και σκανε πελατες και διαλεγουνε οποια ειναι εδω και πανε?Αλλο λεω εγω.Γιατι τοσο θαψιμο για τις αλλες απο ατομα που  ξερουν και πολλες και  κυκλοφορανε στις πιατσες.Δεν ειδα κανεναν απο αυτους να λενε πηρα την ταδε η την ταδε...και ειναι η δεν ειναι καλη..αλλα οταν αναφερεις ονομα...αμεσως  θαψιμο...αυτο θελω να πω..και αυτο βλεπω.Οταν αναφερθει ονομα  καποιας αμεσως....κατινιες...σαρεσει δλδ εσενα τωρα αυτο?

Οχι βρε δεν ανακαλυψαν εδω μεσα τις Τρανς οι αντρες. Δεν ειπα κατι τετοιο. Αφου ξερης τους αντρες τωρα. Αυτο που βλεπουν αυτο θελουν και το θελουν τωρα και οχι αυριο.
Και εσυ εχης βαλη μια φωτο σου ας πουμε εδω. Ο αντρας οταν βλεπη εσενα εσενα θελη. Για οποια κοπελα και να του λες δεν καταλαβενη Χριστο. Εσενα βλεπη στη φωτο. Ετσι δουλευη ο αντρας. Του δειχνης φωτος και καυλωνη. Το ιντερνετ αυτο το καλο εχει.

pieroto

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βρε κορίτσια μην τσακώνεστε είστε όλες τέλειες
είστε όλες αυτό που αναζητάει κάθε άντρας
γιατί εσείς ξέρετε πολύ καλά τι αρέσει στους άντρες.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
βρε κορίτσια μην τσακώνεστε είστε όλες τέλειες
είστε όλες αυτό που αναζητάει κάθε άντρας
γιατί εσείς ξέρετε πολύ καλά τι αρέσει στους άντρες.

Δεν τσακωνομαστε. Συζηταμε.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Καλησπέρα. Μπορεί να μην με ενδιαφέρει να πάω με trans αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κορίτσια, κάποια τρανς που μου έκανε πολλή εντύπωση περνώντας από Συγγρού με έναν φίλο μου κάποιο βράδυ πριν κανά 2 χρόνια. Αν θυμάμαι καλά, έκανε πιάτσα στο ύψος της SUZUKI. Ηταν ψηλή, σπαστά μακρυά ξανθά μαλλιά και φοβερό σώμα. Ξέρετε μήπως για ποια λέω? Ηταν πολύ εντυπωσιακή.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
ρε κοριτσια αναρωτηθηκατε ποτε ποσοι ειναι αυτοι που μας ξερουν απο τις πιατσες και ισως απλα να μη θελουν να το πουν?πολλοι ειναι που μπαινουν εδω μεσα διαβαζουν αλλα δεν ποσταρουν γιατι απλα ξερουν που θα μας βρουν και ισως  εχουν και την ελευθερια του χρονου να κατεβενουν στις πιατσες τα βραδυα,,,,αλλοι παλι απλα ξερουν οσες εχουν δει μονο στα σιτε...πιστευω πως αυτο δεν ειναι τοσο κακο....υπαρχουν κοπελες που δουλευουν το πρωι σαν πουτανες...απο οτι ξερω στη συγγρου δεν το κανουμε ολες αυτο να δεχομαστε πελατες το πρωι επιδη το βραδυ ξενυχτανε....θεωρο εβλογο επομενως να μην τιςξερουν οι πιο πολλοι πελατες για τον λογο οτι δεν κατεβαινουν συγγρου τα βραδυα

kojak

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
κάπως έτσι έγινα και γω πελάτης των τρανς

Καλησπέρα. Μπορεί να μην με ενδιαφέρει να πάω με trans αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κορίτσια, κάποια τρανς που μου έκανε πολλή εντύπωση περνώντας από Συγγρού με έναν φίλο μου κάποιο βράδυ πριν κανά 2 χρόνια. Αν θυμάμαι καλά, έκανε πιάτσα στο ύψος της SUZUKI. Ηταν ψηλή, σπαστά μακρυά ξανθά μαλλιά και φοβερό σώμα. Ξέρετε μήπως για ποια λέω? Ηταν πολύ εντυπωσιακή.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Φίλε Kojak, άποψή σου. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα γιατί ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Απλά μου έκανε πολλή εντύπωση που είχε πολύ θηλυκό σώμα, τέτοιο που σπάνια βλέπεις ακόμα και σε γυναίκα 100%.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!!
Σουζανα συμφωνω μαζι σου, αυτο γινεται παντα που οταν μπαινει καποια και απειλητε το μονοπολιο μπαινουν καποιοι και βριζουν λενε τα χειροτερα για καθε κοπελα ... (και μην ακουσω οτι ολες οι κοπελες εκμεταλευονται και κοροιδευουν τους πελατες) και η Δαναη ειναι το απιθανο.... ενταξει ειπαμε......
Και δεν μου αρεσουν Δαναη και οι ερασιτεχνικες μπηχτες σου.... που δεν μπορεις να υποστηριξεις.......
Και καλο ειναι να σεβεσαι το καθε κοριτσι που κανει πιατσα και να μην το περιγελας με σχολια πουστηκα ..... γιατι οτι εισαι και αν εισαι το οφειλεις σε αυτες!!!
Υπαρχουν απειρες Τρανς και μπορειτε να βγαινεται και να τις περνετε....... δεν υπαρχει στην Ελλαδα μονο η Δαναη και η Σιλβια,

chilli

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
4
Πόντοι
1
ναι αρχηγέ μου.
έτσι αρχίζουν όλα.
που να της τον καρφώσεις κιόλας.
αν πρόκειται για καλό τεμάχιο, τότε γράφεσαι συνδρομητής στα trans.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φίλε Kojak, άποψή σου. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα γιατί ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Απλά μου έκανε πολλή εντύπωση που είχε πολύ θηλυκό σώμα, τέτοιο που σπάνια βλέπεις ακόμα και σε γυναίκα 100%.
  Αδυνατη γυμνασμενη; η  λιγο στρουμπουλη; και τι φορουσε....

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Παιδιά με παρεξηγήσατε αλλά τελοσπάντων. Αλίκη, ήταν πολύ ψηλή, και αδύνατη γυμνασμένη. Πολύ λεπτά χαρακτηριστικά για πρώην άνδρα. Χέρια, πόδια, και σώμα εντελως γυναικείο. Σαν τοπ μοντελ. Μάλλον τρανσέξουαλ ήταν κι όχι τραβεστί. Φορούσε μίνι και μια σι-θρου μπλούζα από πάνω σαν πλεκτή αν θυμάμαι καλά. Πάει καιρός όμως. Πάντως ξεχώριζε. Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι γυναίκες! Απλά δεν θα πήγαινα μαζί της, γιατί προσωπικά θα με χάλαγε να έβλεπα κανα παλαμάρι απο κάτω ή και στην ιδέα ότι ήταν άντρας. Βέβαια, δεν κατηγορώ τα "κορίτσια" αυτά, ούτε όσους πάνε μαζί τους.Αλλοίμονο. Γούστα είναι αυτά. Τα σέβομαι απόλυτα.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά με παρεξηγήσατε αλλά τελοσπάντων. Αλίκη, ήταν πολύ ψηλή, και αδύνατη γυμνασμένη. Πολύ λεπτά χαρακτηριστικά για πρώην άνδρα. Χέρια, πόδια, και σώμα εντελως γυναικείο. Σαν τοπ μοντελ. Μάλλον τρανσέξουαλ ήταν κι όχι τραβεστί. Φορούσε μίνι και μια σι-θρου μπλούζα από πάνω σαν πλεκτή αν θυμάμαι καλά. Πάει καιρός όμως. Πάντως ξεχώριζε. Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι γυναίκες! Απλά δεν θα πήγαινα μαζί της, γιατί προσωπικά θα με χάλαγε να έβλεπα κανα παλαμάρι απο κάτω ή και στην ιδέα ότι ήταν άντρας. Βέβαια, δεν κατηγορώ τα "κορίτσια" αυτά, ούτε όσους πάνε μαζί τους.Αλλοίμονο. Γούστα είναι αυτά. Τα σέβομαι απόλυτα.
Απο ποιον να παρεξηγηθεις Αγορι μου.....; Απο τα πλασματακια που μας γουσταρουν;
Μωρο μου στα κυβικα που λες δυο ειναι , η η Στελλα που ειναι λιγο πιο ψωμομενη... η η Νικολ αδυνατη που βγαινει με κατι σορτς... ειναι και οι δυο Τρανσεξουαλ και ειναι οτι καλυτερο γενικως!!! εμενα ειναι τα προτυπα μου !!! και ευτηχως που υπηρχαν, γιατι αυτο με εκανε ετσι οπως καταφερα να γινω!!!

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ευχαριστώ που πάντησες Αλίκη! Μάλλον για τη δεύτερη πρέπει να πρόκειται. Να περνάτε καλά και να μην τσακώνεστε μεταξύ σας στο forum!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Απο ποιον να παρεξηγηθεις Αγορι μου.....; Απο τα πλασματακια που μας γουσταρουν;
Μωρο μου στα κυβικα που λες δυο ειναι , η η Στελλα που ειναι λιγο πιο ψωμομενη... η η Νικολ αδυνατη που βγαινει με κατι σορτς... ειναι και οι δυο Τρανσεξουαλ και ειναι οτι καλυτερο γενικως!!! εμενα ειναι τα προτυπα μου !!! και ευτηχως που υπηρχαν, γιατι αυτο με εκανε ετσι οπως καταφερα να γινω!!!

βρε κουκλα το ξερουμε πως εισαι η νικολ!!!!αλλα μην το διατυμπανιζεις ετσι!ελεος!
τι κανει ο βουκιδης ο πλαστικος σου???
η κοκο τι κανει???

κοκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?????????????(για οσους δεν ξερουν κοκο η κωσταντινα ειναι η σουζανα)ετσι τη λενε στη συγρου! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom