astari51
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 189
- Πόντοι
- 6
Παλι ? που πας ? στειλε μου πμ.γεια σου και σενα μωρο μου...εγω εδω ειμαι απο πεμτη βραδυ θα λυπω για κανενα 10μερο
Παλι ? που πας ? στειλε μου πμ.γεια σου και σενα μωρο μου...εγω εδω ειμαι απο πεμτη βραδυ θα λυπω για κανενα 10μερο
γεια σου και σενα μωρο μου...εγω εδω ειμαι απο πεμτη βραδυ θα λυπω για κανενα 10μερο
Βρε Δαναη μου.Σεχω για κοματακι εξυπνη.Δλδ εδω μεσα σαυτο το σιτε ανακαλυψαν οι πελατες τις τρανς? Δεν ειχαν ξαναπαει ποτε τους και κανανε την αρχη με σενα?Η εδω μεσα ειναι σαν ενα σαλονι μπουρδελου και σκανε πελατες και διαλεγουνε οποια ειναι εδω και πανε?Αλλο λεω εγω.Γιατι τοσο θαψιμο για τις αλλες απο ατομα που ξερουν και πολλες και κυκλοφορανε στις πιατσες.Δεν ειδα κανεναν απο αυτους να λενε πηρα την ταδε η την ταδε...και ειναι η δεν ειναι καλη..αλλα οταν αναφερεις ονομα...αμεσως θαψιμο...αυτο θελω να πω..και αυτο βλεπω.Οταν αναφερθει ονομα καποιας αμεσως....κατινιες...σαρεσει δλδ εσενα τωρα αυτο?
βρε κορίτσια μην τσακώνεστε είστε όλες τέλειες
είστε όλες αυτό που αναζητάει κάθε άντρας
γιατί εσείς ξέρετε πολύ καλά τι αρέσει στους άντρες.
ρε κοριτσια αναρωτηθηκατε ποτε ποσοι ειναι αυτοι που μας ξερουν απο τις πιατσες και ισως απλα να μη θελουν να το πουν?πολλοι ειναι που μπαινουν εδω μεσα διαβαζουν αλλα δεν ποσταρουν γιατι απλα ξερουν που θα μας βρουν και ισως εχουν και την ελευθερια του χρονου να κατεβενουν στις πιατσες τα βραδυα,,,,αλλοι παλι απλα ξερουν οσες εχουν δει μονο στα σιτε...πιστευω πως αυτο δεν ειναι τοσο κακο....υπαρχουν κοπελες που δουλευουν το πρωι σαν πουτανες...απο οτι ξερω στη συγγρου δεν το κανουμε ολες αυτο να δεχομαστε πελατες το πρωι επιδη το βραδυ ξενυχτανε....θεωρο εβλογο επομενως να μην τιςξερουν οι πιο πολλοι πελατες για τον λογο οτι δεν κατεβαινουν συγγρου τα βραδυαΒρε Δαναη μου.Σεχω για κοματακι εξυπνη.Δλδ εδω μεσα σαυτο το σιτε ανακαλυψαν οι πελατες τις τρανς? Δεν ειχαν ξαναπαει ποτε τους και κανανε την αρχη με σενα?Η εδω μεσα ειναι σαν ενα σαλονι μπουρδελου και σκανε πελατες και διαλεγουνε οποια ειναι εδω και πανε?Αλλο λεω εγω.Γιατι τοσο θαψιμο για τις αλλες απο ατομα που ξερουν και πολλες και κυκλοφορανε στις πιατσες.Δεν ειδα κανεναν απο αυτους να λενε πηρα την ταδε η την ταδε...και ειναι η δεν ειναι καλη..αλλα οταν αναφερεις ονομα...αμεσως θαψιμο...αυτο θελω να πω..και αυτο βλεπω.Οταν αναφερθει ονομα καποιας αμεσως....κατινιες...σαρεσει δλδ εσενα τωρα αυτο?
καλο μηνα και σε σενα κουκλα μου να εισε καλα ...φιλια πολλαΣυλβακι καλο Μηνα κοπελα μου. Φιλακια πολλα πολλα.
Και σε ολα τα υπεροχα αγορια εδω. Καλα να περνατε.
Καλησπέρα. Μπορεί να μην με ενδιαφέρει να πάω με trans αλλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε κορίτσια, κάποια τρανς που μου έκανε πολλή εντύπωση περνώντας από Συγγρού με έναν φίλο μου κάποιο βράδυ πριν κανά 2 χρόνια. Αν θυμάμαι καλά, έκανε πιάτσα στο ύψος της SUZUKI. Ηταν ψηλή, σπαστά μακρυά ξανθά μαλλιά και φοβερό σώμα. Ξέρετε μήπως για ποια λέω? Ηταν πολύ εντυπωσιακή.
Καλησπερα και καλο μηνα σε ολους!!!Βρε Δαναη μου.Σεχω για κοματακι εξυπνη.Δλδ εδω μεσα σαυτο το σιτε ανακαλυψαν οι πελατες τις τρανς? Δεν ειχαν ξαναπαει ποτε τους και κανανε την αρχη με σενα?Η εδω μεσα ειναι σαν ενα σαλονι μπουρδελου και σκανε πελατες και διαλεγουνε οποια ειναι εδω και πανε?Αλλο λεω εγω.Γιατι τοσο θαψιμο για τις αλλες απο ατομα που ξερουν και πολλες και κυκλοφορανε στις πιατσες.Δεν ειδα κανεναν απο αυτους να λενε πηρα την ταδε η την ταδε...και ειναι η δεν ειναι καλη..αλλα οταν αναφερεις ονομα...αμεσως θαψιμο...αυτο θελω να πω..και αυτο βλεπω.Οταν αναφερθει ονομα καποιας αμεσως....κατινιες...σαρεσει δλδ εσενα τωρα αυτο?
Αδυνατη γυμνασμενη; η λιγο στρουμπουλη; και τι φορουσε....Φίλε Kojak, άποψή σου. Δεν έχω λόγο να πω ψέμματα γιατί ούτε με ξέρεις ούτε σε ξέρω. Απλά μου έκανε πολλή εντύπωση που είχε πολύ θηλυκό σώμα, τέτοιο που σπάνια βλέπεις ακόμα και σε γυναίκα 100%.
Απο ποιον να παρεξηγηθεις Αγορι μου.....; Απο τα πλασματακια που μας γουσταρουν;Παιδιά με παρεξηγήσατε αλλά τελοσπάντων. Αλίκη, ήταν πολύ ψηλή, και αδύνατη γυμνασμένη. Πολύ λεπτά χαρακτηριστικά για πρώην άνδρα. Χέρια, πόδια, και σώμα εντελως γυναικείο. Σαν τοπ μοντελ. Μάλλον τρανσέξουαλ ήταν κι όχι τραβεστί. Φορούσε μίνι και μια σι-θρου μπλούζα από πάνω σαν πλεκτή αν θυμάμαι καλά. Πάει καιρός όμως. Πάντως ξεχώριζε. Μακάρι να ήταν έτσι όλες οι γυναίκες! Απλά δεν θα πήγαινα μαζί της, γιατί προσωπικά θα με χάλαγε να έβλεπα κανα παλαμάρι απο κάτω ή και στην ιδέα ότι ήταν άντρας. Βέβαια, δεν κατηγορώ τα "κορίτσια" αυτά, ούτε όσους πάνε μαζί τους.Αλλοίμονο. Γούστα είναι αυτά. Τα σέβομαι απόλυτα.
Απο ποιον να παρεξηγηθεις Αγορι μου.....; Απο τα πλασματακια που μας γουσταρουν;
Μωρο μου στα κυβικα που λες δυο ειναι , η η Στελλα που ειναι λιγο πιο ψωμομενη... η η Νικολ αδυνατη που βγαινει με κατι σορτς... ειναι και οι δυο Τρανσεξουαλ και ειναι οτι καλυτερο γενικως!!! εμενα ειναι τα προτυπα μου !!! και ευτηχως που υπηρχαν, γιατι αυτο με εκανε ετσι οπως καταφερα να γινω!!!