Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Πολυ σωστα Ναντια. Ετσι ειναι τα πραγματα.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Ενα Βιντεακη για τον αγαπητο Βουδα.

[youtube=425,350]Y8DqRQYdtfc&feature=related[/youtube]

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
επειδη λοιπον συμφωνουμε στα λεγομενα της αγαπητης ναντιας ας προσπαθησουμε για  την καλυτερη πληροφορηση αλλα και
κριτικη εδω μεσα!ας ελπισουμε πως σε 10 χρονια δεν θα υπαρχουν καποια υποκειμενα (του τυπου νικολ(αλικη),βαλαντη και κοκος)που να ρυπαινουν το χωρο με τις ψυχολογικες -ορμονικες διαταραχες τους και να γινεται εμπεριστατωμενη ενημερωση
γυρω απο τρανς!!Επισης τιθεται και θεμα καταλληλοτητος του εν λογω site διοτι οπως εχετε δει υπαρχουν δυο μετρα και δυο
σταθμα οσο αναφορα τους κανονες του φορουμ εδω!!!σε αλλα θεματα αν βγεις εκτος θεματος σε πετανε και εξω ,ενω εδω επιτρεπονται τα παντα! γιατι αραγε?αργα η γρηγορα πιστευω πως θα βρουμε καταλληλοτερη στεγη......

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
επειδη λοιπον συμφωνουμε στα λεγομενα της αγαπητης ναντιας ας προσπαθησουμε για  την καλυτερη πληροφορηση αλλα και
κριτικη εδω μεσα!ας ελπισουμε πως σε 10 χρονια δεν θα υπαρχουν καποια υποκειμενα (του τυπου νικολ(αλικη),βαλαντη και κοκος)που να ρυπαινουν το χωρο με τις ψυχολογικες -ορμονικες διαταραχες τους και να γινεται εμπεριστατωμενη ενημερωση
γυρω απο τρανς!!Επισης τιθεται και θεμα καταλληλοτητος του εν λογω site διοτι οπως εχετε δει υπαρχουν δυο μετρα και δυο
σταθμα οσο αναφορα τους κανονες του φορουμ εδω!!!σε αλλα θεματα αν βγεις εκτος θεματος σε πετανε και εξω ,ενω εδω επιτρεπονται τα παντα! γιατι αραγε?αργα η γρηγορα πιστευω πως θα βρουμε καταλληλοτερη στεγη......

Καταλαβε το αγαπημενη μου φιλη... το θρεντ αυτο δεν γινεται να λειτουργει για ΕΝΑ μονο ατομο!!! Οποιος θελει τετοια μεταχειριση ας ανοιξει δικο του σαιτ και να μιλαει μονο για τον εαυτο του...

Οσες επιθεσεις και να κανετε σε μενα, τη Σουζι και την Αλισια εμεις ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΝΑΜΕ απο εδω!!! Και ΟΠΟΙΑ θελει να μας διωξει ας μας το πει καταμουτρα και να σταματησει με τους κλωνους..

Δεν μου ειπατε τιποτα για το νεο μου στυλ... Πηρα πολλα μηνυματα που μου λενε οτι μοιαζω εντονα με την  Σοφια Λορεν. Περιμενω σχολια αντρακια μου τραγανιστα και λαχταριστα...

ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩ... Εσεις με κανατε αυτο που ειμαι σημερα... Η απολυτη ντιβα!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μαλλον με την αλομα στα τελευταια της μοιαζεις............

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
μαλλον με την αλομα στα τελευταια της μοιαζεις............

Αγορι μου πανεμορφο και γλυκο... για πελατακι πολυ ενημερωση εχεις... δεν φανταζομαι να ειοαι κανενα παρακμιακο τραβεστακι που λυσσας για την ομορφια μου... Πολυ θα ηθελες να εισαι σαν την Σταρ Τρανς κοριτσι μου, αλλα τα εργα τεχνης δεν βγαινουν σε πολλες κοπιες... Σε λατρευω παρα την ασχημια και την μικροψυχια σου. Το ξερω οτι ειμαι ΙΔΙΑ η Σοφια!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η σοφια βεμπο εισαι μαριιιι?
μονο για τι βασιλικον κανεις.
καημενε βαλαντη

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
η σοφια βεμπο εισαι μαριιιι?
μονο για τι βασιλικον κανεις.
καημενε βαλαντη

Αυτο το μαριιιι που λεει ολη η παρεα σου ειναι ωραιο τωρα;

Ξερω παρα πολυ καλα οτι αφριζεις μαζι μου επειδη εισαι ενα παρακμιακο τραβεστακι που δεν μπορει να δεχτει οτι μια Βαλεντινα σας εσβησε ΟΛΕΣ!!!!! Εχετε λυσσαξει... Και που να βγει και το βιντεο κλιπ που συμμετεχω... Θα τρελαθειτε ολες φτωχα μου κοριτσια... που οταν εγω συνεργαζομουν με τον Σακη Ρουβα εσεις πουλουσατε καποτες...

Σε λατρευω. Εισαι ενα απιστευτο πλασματακι με μοναδικα χαρισματα και φοβερο τσαγανο... Κουκλι μου ατελειωτο!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Η ναντια μιλησε αυτο τα λεει ολα, αλλα συμφωνα με την τελευταια αναλυση τησ στατιστικης υπηρεσιας ο διαδικτιακος ερωτας θεωρητε σε σταδιο νεογνου ακομα οποτε μιλαμε για 15 ετη +.

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο το μαριιιι που λεει ολη η παρεα σου ειναι ωραιο τωρα;

Ξερω παρα πολυ καλα οτι αφριζεις μαζι μου επειδη εισαι ενα παρακμιακο τραβεστακι που δεν μπορει να δεχτει οτι μια Βαλεντινα σας εσβησε ΟΛΕΣ!!!!! Εχετε λυσσαξει... Και που να βγει και το βιντεο κλιπ που συμμετεχω... Θα τρελαθειτε ολες φτωχα μου κοριτσια... που οταν εγω συνεργαζομουν με τον Σακη Ρουβα εσεις πουλουσατε καποτες...

Σε λατρευω. Εισαι ενα απιστευτο πλασματακι με μοναδικα χαρισματα και φοβερο τσαγανο... Κουκλι μου ατελειωτο!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

μαρι νικολ λλλ  ισα..

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αντρακια μου ομορφα...

Τωρα ηρθε η ωρα να ψηφισετε... Τωρα που αλλαξα λουκ με ποια μοιαζω περισσοτερο;

α) Ελενα Παπαριζου
β) Καρλα Μπρουνι
γ) Σοφια Λορεν
δ) Ζωη Λασκαρη
ε) Βανα  Μπαρμπα
στ) Ιμαν

Περιμενω καψουρακια μου γλυκα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
για ποιο τραγουδι ειναι?

Γεια σου γλυκε μου... Το ξερεις οτι εισαι ενα απο τα πιο πιστα φανς μου... Σε λατρευω! Το τραγουδι ειναι το "Μην αντιστεκεσαι" και το βιντεο κλιπ ειναι ακρως σεξυ και γαργαλιστικο...

μαρι νικολ λλλ  ισα..

Ουτε μαρι, ουτε Νικολ... και παλι ατυχησες φτωχο μου τριτοκλασατο τραβεστακι..
Περιμενω πως και πως να με αποκαλεσεις συναγωνιστη οπως τις παλιες καλες μερες του playerxxx κλωνοποιημενη μου αποτυχια...

Ξερεις οτι σε λατρευω οπως ολα τα αλτερ εγκο σου... Εχεις κολλησει ασχημα ομως με το σαιτ... Μηπως να βγεις παλι λιγο στον ηλιο να ερωτευτεις;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
Αντρακια μου ομορφα...

Τωρα ηρθε η ωρα να ψηφισετε... Τωρα που αλλαξα λουκ με ποια μοιαζω περισσοτερο;

α) Ελενα Παπαριζου
β) Καρλα Μπρουνι
γ) Σοφια Λορεν
δ) Ζωη Λασκαρη
ε) Βανα  Μπαρμπα
στ) Ιμαν

Περιμενω καψουρακια μου γλυκα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
καλα ολα αυτα,αλλα τι γινεται μολις φυγει το make-up?...

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλα ολα αυτα,αλλα τι γινεται μολις φυγει το make-up?...

Μωρακι μου χωρις μεηκ απ ειμαι σαν τη Μιλα Γιογοβιτς... Ενα σπανιο πλασματακι με απιστευτα χαρακτηριστικα και υπεροχο χαρακτηρα... Μια ανελεητη λολιτα που δεν αφηνει κανεναν ασυγκινητο...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Μωρακι μου χωρις μεηκ απ ειμαι σαν τη Μιλα Γιογοβιτς... Ενα σπανιο πλασματακι με απιστευτα χαρακτηριστικα και υπεροχο χαρακτηρα... Μια ανελεητη λολιτα που δεν αφηνει κανεναν ασυγκινητο...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Ρε μαζεψτε τον Βαγγελα.
ΗΜΑΡΤΟΝ

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι