DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Πολυ σωστα Ναντια. Ετσι ειναι τα πραγματα.
επειδη λοιπον συμφωνουμε στα λεγομενα της αγαπητης ναντιας ας προσπαθησουμε για την καλυτερη πληροφορηση αλλα και
κριτικη εδω μεσα!ας ελπισουμε πως σε 10 χρονια δεν θα υπαρχουν καποια υποκειμενα (του τυπου νικολ(αλικη),βαλαντη και κοκος)που να ρυπαινουν το χωρο με τις ψυχολογικες -ορμονικες διαταραχες τους και να γινεται εμπεριστατωμενη ενημερωση
γυρω απο τρανς!!Επισης τιθεται και θεμα καταλληλοτητος του εν λογω site διοτι οπως εχετε δει υπαρχουν δυο μετρα και δυο
σταθμα οσο αναφορα τους κανονες του φορουμ εδω!!!σε αλλα θεματα αν βγεις εκτος θεματος σε πετανε και εξω ,ενω εδω επιτρεπονται τα παντα! γιατι αραγε?αργα η γρηγορα πιστευω πως θα βρουμε καταλληλοτερη στεγη......
μαλλον με την αλομα στα τελευταια της μοιαζεις............
η σοφια βεμπο εισαι μαριιιι?
μονο για τι βασιλικον κανεις.
καημενε βαλαντη
Αυτο το μαριιιι που λεει ολη η παρεα σου ειναι ωραιο τωρα;
Ξερω παρα πολυ καλα οτι αφριζεις μαζι μου επειδη εισαι ενα παρακμιακο τραβεστακι που δεν μπορει να δεχτει οτι μια Βαλεντινα σας εσβησε ΟΛΕΣ!!!!! Εχετε λυσσαξει... Και που να βγει και το βιντεο κλιπ που συμμετεχω... Θα τρελαθειτε ολες φτωχα μου κοριτσια... που οταν εγω συνεργαζομουν με τον Σακη Ρουβα εσεις πουλουσατε καποτες...
Σε λατρευω. Εισαι ενα απιστευτο πλασματακι με μοναδικα χαρισματα και φοβερο τσαγανο... Κουκλι μου ατελειωτο!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
για ποιο τραγουδι ειναι?Και που να βγει και το βιντεο κλιπ που συμμετεχω...
για ποιο τραγουδι ειναι?
μαρι νικολ λλλ ισα..
καλα ολα αυτα,αλλα τι γινεται μολις φυγει το make-up?...Αντρακια μου ομορφα...
Τωρα ηρθε η ωρα να ψηφισετε... Τωρα που αλλαξα λουκ με ποια μοιαζω περισσοτερο;
α) Ελενα Παπαριζου
β) Καρλα Μπρουνι
γ) Σοφια Λορεν
δ) Ζωη Λασκαρη
ε) Βανα Μπαρμπα
στ) Ιμαν
Περιμενω καψουρακια μου γλυκα...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
καλα ολα αυτα,αλλα τι γινεται μολις φυγει το make-up?...
Μωρακι μου χωρις μεηκ απ ειμαι σαν τη Μιλα Γιογοβιτς... Ενα σπανιο πλασματακι με απιστευτα χαρακτηριστικα και υπεροχο χαρακτηρα... Μια ανελεητη λολιτα που δεν αφηνει κανεναν ασυγκινητο...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αντρακια μου ομορφα...
Τωρα ηρθε η ωρα να ψηφισετε... Τωρα που αλλαξα λουκ με ποια μοιαζω περισσοτερο;
α) Ελενα Παπαριζου
β) Καρλα Μπρουνι
γ) Σοφια Λορεν
δ) Ζωη Λασκαρη
ε) Βανα Μπαρμπα
στ) Ιμαν
Περιμενω καψουρακια μου γλυκα...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!