Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο Pisosxostis.
Πολύ κακό για το τίποτα όπως θα έλεγε ο μεγάλος βάρδος.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ξερετε τι εχω καταλαβει?
Οσο συμμετεχουμε σε αυτο το θεμα δινουμε αξια σε ατομα που η θεση τους ειναι το τσιρκο.
Εγω συμμετειχα για να κανω χαβαλε αλλα εχει καταντησει αηδια πλεον.
Αποχωρω

Καλημερα στα Αγορια μας!!! και στα κοριτσια μας!!!
Εδω τωρα να γελασω..... στο οτι μπηκες για το χαβαλε και καταντησε τσιρκο.......... δηλ. πως θα σε κρατουσε ; ως κατι σαν χριστιανικο , πολιτιστικο θρεντ........ αφου για χαβαλε δεν μπηκες........;
Να κοιταμε αν εχουνε ληξει..........

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

Καλημερα στα Αγορια μας!!! και στα κοριτσια μας!!!
Εδω τωρα να γελασω..... στο οτι μπηκες για το χαβαλε και καταντησε τσιρκο.......... δηλ. πως θα σε κρατουσε ; ως κατι σαν χριστιανικο , πολιτιστικο θρεντ........ αφου για χαβαλε δεν μπηκες........;
Να κοιταμε αν εχουνε ληξει..........

για την ευα απο αγκυρας 1 τη χειρουργημενη τη γνωμη εχετε???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Και τι είμαι εγώ? Ο Κλουζώ????

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεω εχεις ακουσει τιποτα γιαυτην ?
θελω και μια γνωμη απο εναν ανθρωπο του χωρου.
σευχαριστω παντως για την απαντηση σου.
    Αγορι μου δεν ξερω πια μπορει να ειναι ,αλλα αν ειναι σε σπιτι ειναι χειρουργημενη φανταζομαι....
Γιατι δεν πας να την γνωρισεις να σου λυθει η απορια!!!

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
    Αγορι μου δεν ξερω πια μπορει να ειναι ,αλλα αν ειναι σε σπιτι ειναι χειρουργημενη φανταζομαι....
Γιατι δεν πας να την γνωρισεις να σου λυθει η απορια!!!

θα παω απλα ηθελα να παρω και μια γνωμη  πρωτα!παντα ετσι κανω οταν δοκιμαζω μια κοπελα πρωτη φορα!
μην το λες ομως εχω πετυχει και σε σπιτι μη χειρουργημενη!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Τι ζεστη μερα... Ο ζεματιστος ηλιος σιγοκαιει το κορμι μου οσο απολαμβανω ενα παγωμενο κοκτεηλ στην βεραντα του πολυτελους μου λοφτ... Νομιζω θα βγω εξω να ερωτευτω.

Αλισια και Σουζι σας λατρευω! Ειμαστε οι τρεις μουναρες του σαιτ και τα φανς ειναι σε ντελιριο!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

EVA-TRANS

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
θα παω απλα ηθελα να παρω και μια γνωμη  πρωτα!παντα ετσι κανω οταν δοκιμαζω μια κοπελα πρωτη φορα!
μην το λες ομως εχω πετυχει και σε σπιτι μη χειρουργημενη!
Καλα ρωτας αλλες κοπελες να σου πουν για μενα ενω μπορεις να ρωτησεις εμενα?????????? και που δεν με ξερουν, αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενες να σου πουνε  ;) ;) ;) ;)και στο τελος τελος δεν εχεις παρα να ερθεις απο Αγκυρας 1 καποιο απογευμα να με δεις αν δεν σε καλιπτουν η φωτος μου στο θρεντ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φιλακια ...... Αλικη εισαι η φιλη της Μαριαννας???? στυλε μου αν θες στα πριβε. σε ευχαριστω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ρωτας αλλες κοπελες να σου πουν για μενα ενω μπορεις να ρωτησεις εμενα?????????? και που δεν με ξερουν, αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενες να σου πουνε  ;) ;) ;) ;)και στο τελος τελος δεν εχεις παρα να ερθεις απο Αγκυρας 1 καποιο απογευμα να με δεις αν δεν σε καλιπτουν η φωτος μου στο θρεντ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φιλακια ...... Αλικη εισαι η φιλη της Μαριαννας???? στυλε μου αν θες στα πριβε. σε ευχαριστω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

γεια σου καυλιαρα ευα!!!!!η αλικη ειναι η νικολ ρεσυ !!!!και κανει πλακα με τους ασχετους!!επισης η σουζανα ειναι η κωνσταντινα  που ηταν παλια ροδο!!!γεια σου ευα καυλα!!!

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

δεν ηθελα να σε θιξω!απλα μια αντικειμενικη γνωμη!φιλακια.

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
γεια σου καυλιαρα ευα!!!!!η αλικη ειναι η νικολ ρεσυ !!!!και κανει πλακα με τους ασχετους!!επισης η σουζανα ειναι η κωνσταντινα  που ηταν παλια ροδο!!!γεια σου ευα καυλα!!!

Μωρο μου και η Νικολ ειμαι και η Ρομπερτα Κρουζ!!!!
Ειμαι το απολυτο!!!
Εσυ κουκλα μου θα μας δηξεις το μουτρακι σου!!! ετσι να χαζεψουμε και εμεις!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom