You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tραβέλια με προσόντα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 24K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ξερετε τι εχω καταλαβει?
Οσο συμμετεχουμε σε αυτο το θεμα δινουμε αξια σε ατομα που η θεση τους ειναι το τσιρκο.
Εγω συμμετειχα για να κανω χαβαλε αλλα εχει καταντησει αηδια πλεον.
Αποχωρω
Καλημερα στα Αγορια μας!!! και στα κοριτσια μας!!!
Εδω τωρα να γελασω..... στο οτι μπηκες για το χαβαλε και καταντησε τσιρκο.......... δηλ. πως θα σε κρατουσε ; ως κατι σαν χριστιανικο , πολιτιστικο θρεντ........ αφου για χαβαλε δεν μπηκες........;
Να κοιταμε αν εχουνε ληξει..........
Καλημερα στα Αγορια μας!!! και στα κοριτσια μας!!!
Εδω τωρα να γελασω..... στο οτι μπηκες για το χαβαλε και καταντησε τσιρκο.......... δηλ. πως θα σε κρατουσε ; ως κατι σαν χριστιανικο , πολιτιστικο θρεντ........ αφου για χαβαλε δεν μπηκες........;
Να κοιταμε αν εχουνε ληξει..........
για την ευα απο αγκυρας 1 τη χειρουργημενη τη γνωμη εχετε???
για την ευα απο αγκυρας 1 τη χειρουργημενη τη γνωμη εχετε???
Εδώ γράφουν για προσόντα, για εξαφανισμένα προσόντα υπάρχει ανάλογο θέμα.
Εδώ γράφουν για προσόντα, για εξαφανισμένα προσόντα υπάρχει ανάλογο θέμα.
ναι αλλα μπορουν να μας πουν τη γνωμη τους οι κοπελες εδω.........
ναι αλλα μπορουν να μας πουν τη γνωμη τους οι κοπελες εδω.........
Σοβαρά τώρα περιμένεις κοπέλα απο δω να σου πει για άλλες?????????? Μακάρι ρε φίλε!!!!
Σοβαρά τώρα περιμένεις κοπέλα απο δω να σου πει για άλλες?????????? Μακάρι ρε φίλε!!!!
εχει γινει στο παρελθον γιατι οχι και παλι? ;)
alitis1970
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
της πατριώτισσες σου δεν βλέπω σήμερα εδώ.Εδώ γράφουν για προσόντα, για εξαφανισμένα προσόντα υπάρχει ανάλογο θέμα.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αγορι μου δεν την ξερω....η αλικη ξερει να μου πει?
Αγορι μου δεν την ξερω....
δεω εχεις ακουσει τιποτα γιαυτην ?
θελω και μια γνωμη απο εναν ανθρωπο του χωρου.
σευχαριστω παντως για την απαντηση σου.
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αγορι μου δεν ξερω πια μπορει να ειναι ,αλλα αν ειναι σε σπιτι ειναι χειρουργημενη φανταζομαι....δεω εχεις ακουσει τιποτα γιαυτην ?
θελω και μια γνωμη απο εναν ανθρωπο του χωρου.
σευχαριστω παντως για την απαντηση σου.
Γιατι δεν πας να την γνωρισεις να σου λυθει η απορια!!!
Αγορι μου δεν ξερω πια μπορει να ειναι ,αλλα αν ειναι σε σπιτι ειναι χειρουργημενη φανταζομαι....
Γιατι δεν πας να την γνωρισεις να σου λυθει η απορια!!!
θα παω απλα ηθελα να παρω και μια γνωμη πρωτα!παντα ετσι κανω οταν δοκιμαζω μια κοπελα πρωτη φορα!
μην το λες ομως εχω πετυχει και σε σπιτι μη χειρουργημενη!
Valentina_Star_Trans
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τι ζεστη μερα... Ο ζεματιστος ηλιος σιγοκαιει το κορμι μου οσο απολαμβανω ενα παγωμενο κοκτεηλ στην βεραντα του πολυτελους μου λοφτ... Νομιζω θα βγω εξω να ερωτευτω.
Αλισια και Σουζι σας λατρευω! Ειμαστε οι τρεις μουναρες του σαιτ και τα φανς ειναι σε ντελιριο!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Αλισια και Σουζι σας λατρευω! Ειμαστε οι τρεις μουναρες του σαιτ και τα φανς ειναι σε ντελιριο!!!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Καλα ρωτας αλλες κοπελες να σου πουν για μενα ενω μπορεις να ρωτησεις εμενα?????????? και που δεν με ξερουν, αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενες να σου πουνε ;) ;) ;) ;)και στο τελος τελος δεν εχεις παρα να ερθεις απο Αγκυρας 1 καποιο απογευμα να με δεις αν δεν σε καλιπτουν η φωτος μου στο θρεντ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*θα παω απλα ηθελα να παρω και μια γνωμη πρωτα!παντα ετσι κανω οταν δοκιμαζω μια κοπελα πρωτη φορα!
μην το λες ομως εχω πετυχει και σε σπιτι μη χειρουργημενη!
φιλακια ...... Αλικη εισαι η φιλη της Μαριαννας???? στυλε μου αν θες στα πριβε. σε ευχαριστω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
arxideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλα ρωτας αλλες κοπελες να σου πουν για μενα ενω μπορεις να ρωτησεις εμενα?????????? και που δεν με ξερουν, αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενες να σου πουνε ;) ;) ;) ;)και στο τελος τελος δεν εχεις παρα να ερθεις απο Αγκυρας 1 καποιο απογευμα να με δεις αν δεν σε καλιπτουν η φωτος μου στο θρεντ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φιλακια ...... Αλικη εισαι η φιλη της Μαριαννας???? στυλε μου αν θες στα πριβε. σε ευχαριστω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
γεια σου καυλιαρα ευα!!!!!η αλικη ειναι η νικολ ρεσυ !!!!και κανει πλακα με τους ασχετους!!επισης η σουζανα ειναι η κωνσταντινα που ηταν παλια ροδο!!!γεια σου ευα καυλα!!!
Καλα ρωτας αλλες κοπελες να σου πουν για μενα ενω μπορεις να ρωτησεις εμενα?????????? και που δεν με ξερουν, αλλα δεν ειναι και υποχρεωμενες να σου πουνε ;) ;) ;) ;)και στο τελος τελος δεν εχεις παρα να ερθεις απο Αγκυρας 1 καποιο απογευμα να με δεις αν δεν σε καλιπτουν η φωτος μου στο θρεντ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν ηθελα να σε θιξω!απλα μια αντικειμενικη γνωμη!φιλακια.
δεν ηθελα να σε θιξω!απλα μια αντικειμενικη γνωμη!φιλακια.
Δεν με θιγεις αλλα δεν ειναι υποχρεομενες οι αλλες κοπελες να σου πουνε για μενα ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) φιλακια
aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γεια σου καυλιαρα ευα!!!!!η αλικη ειναι η νικολ ρεσυ !!!!και κανει πλακα με τους ασχετους!!επισης η σουζανα ειναι η κωνσταντινα που ηταν παλια ροδο!!!γεια σου ευα καυλα!!!
Μωρο μου και η Νικολ ειμαι και η Ρομπερτα Κρουζ!!!!
Ειμαι το απολυτο!!!
Εσυ κουκλα μου θα μας δηξεις το μουτρακι σου!!! ετσι να χαζεψουμε και εμεις!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 990
- Εμφανίσεις
- 121K