Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
    Kαλως το Μωρακι το γλυκο!!! χαθηκες πως παει το κρυομα ολα οκ. καρδουλα μου;

ναι ευτυχως περασε γιατι εχω φοβια με τις αρρωστιες κ λιγο εαν βηχω πεφτω σε καταθλιψη....γεια σου αλικη....παντως εαν εισαι η νικολ που ησουνα πριν καιρο η εαν εισαι αυτη της φωτο εισαι πολυ δυνατο....τελειωσαν οι τσακωμοι τωρα απο τουδε κ στο εξης θα ειμαστε αντικειμενικοι :grin:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ναι ευτυχως περασε γιατι εχω φοβια με τις αρρωστιες κ λιγο εαν βηχω πεφτω σε καταθλιψη....γεια σου αλικη....παντως εαν εισαι η νικολ που ησουνα πριν καιρο η εαν εισαι αυτη της φωτο εισαι πολυ δυνατο....τελειωσαν οι τσακωμοι τωρα απο τουδε κ στο εξης θα ειμαστε αντικειμενικοι :grin:
    Μωρακι μου πλακιτσα καναμε!!!
Αφου και εσυ το ξερεις!!!
Και μην μπαινεις στην διαδικασια να πιστευεις τις βλακειες που λενε οι κομπεξικοι..... Σε λιγο θα βγω και ο Σταλλονε με περουκα!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66

Τι κανετε  καυλες μου?????  Ενα Βιντεακη αξεχαστης συναισθηματικης αξιας.

Να την δειτε την ταινια ειναι χαρμα.  Φιλια φιλες και φιλοι μου.

[youtube=425,350]zEUlW0Ap328&feature=related[/youtube]

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Παντως να ξερεις οτι καταβαθος εσενα γουσταρα!!! Γι αυτο και σου τα εχωνα!!!
Γιατι πρεπει να εισαι μεγαλη ΚΑΥΛΑ!!!

Επισκέπτης

Παντως να ξερεις οτι καταβαθος εσενα γουσταρα!!! Γι αυτο και σου τα εχωνα!!!
Γιατι πρεπει να εισαι μεγαλη ΚΑΥΛΑ!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστα αυτα αλικη εγω δεν ψαρωνω....αμα θες να βριστουμε μεσα αλλα μην μου λες τετοια γιατι στο τελος θα το πιστεψω κ θα σου ρθω γερμανια να σε βουτηξω.....

Επισκέπτης
Χαιρετιζω ολα τα αγορια και τα κοριτσα του θρεντ.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Η γιατρος του ερωτα Δρ. Βαλεντινα ευχεται ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στο Μουνοπιτακι μας... Μηπως βγηκες εξω στον ηλιο, ερωτευτηκες και κρυωσες ψιψινι;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

kouin

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
γεια σε ολους...ξερει καποιος που θα βρω μπουρδελα με τραβεστι? αν μπορειτε δωστε διευθυνσεις

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστα αυτα αλικη εγω δεν ψαρωνω....αμα θες να βριστουμε μεσα αλλα μην μου λες τετοια γιατι στο τελος θα το πιστεψω κ θα σου ρθω γερμανια να σε βουτηξω.....
    Μωρο μου εσενα θελω!!!
Εχεις σχεση;

Επισκέπτης
... Μηπως βγηκες εξω στον ηλιο, ερωτευτηκες και κρυωσες ψιψινι;

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

μπααααααααα βαλεντινα τους ερωτες κ τους ηλιους τους αφηνω για αλλους...εγω μεσα στο σπιτι κλειδαμπαρωμενος να μου αυξανεται η μελοτονινη(ορμονη του υπνου) :2funny:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπααααααααα βαλεντινα τους ερωτες κ τους ηλιους τους αφηνω για αλλους...εγω μεσα στο σπιτι κλειδαμπαρωμενος να μου αυξανεται η μελοτονινη(ορμονη του υπνου) :2funny:
  Δεν την χρειαζεσαι την μελατονινη Γλυκα μου..........
Μαζι μου θα κοιμασαι σαν πουλακι ..... μετα απο τρελο και παθιαρικο  ΣΕΞ!!!
Θα γινω η απολυτη Σκλαβα σου!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
γεια σε ολους...ξερει καποιος που θα βρω μπουρδελα με τραβεστι? αν μπορειτε δωστε διευθυνσεις

Γεια σου, ειμαι η βασιλισσα των τρανσσεξουαλ, Βαλεντινα Σταρ Τρανς. Μην εισαι τεμπελχανας, διαβασε τα σχετικα θρεντ... και μετα ελα να χορεψουμε ολοι μαζι ολογυμνοι εδω.

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωχωχωχ...φίλε μουν....ερωτεύσου....μια θεά σου κάνει πρόταση βρε και την αρνήσαι?....χυλόπιτα?...τστστσ..σκληρέ,κακέ και πρόστυχε άντρα..... :grin: :grin: :grin: :grin:,  ...πάντως καλού κακού αν ερωτευθείς φόρα και....κανένα τσιγκινο σωβρακάξι...έτσι για σιγουριά βρε παιδί μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
  Εχει καρδουλα μου.....
Δεν θελω να ειμαι εμποδιο σε καποια σχεση σου.....
Θελω αυτο που θα ζησουμε να ειναι μοναδικο........

μοναδικο θα ειναι οπως κ να ναι...

Δεν την χρειαζεσαι την μελατονινη Γλυκα μου..........
Μαζι μου θα κοιμασαι σαν πουλακι ..... μετα απο τρελο και παθιαρικο  ΣΕΞ!!!
Θα γινω η απολυτη Σκλαβα σου!!!

ειμαι σκληρος αφεντης ομως κ παρααααα πολυ απαιτητικος...εισαι διατεθειμενη?

Επισκέπτης
ωχωχωχ...φίλε μουν....ερωτεύσου....μια θεά σου κάνει πρόταση βρε και την αρνήσαι?....χυλόπιτα?...τστστσ..σκληρέ,κακέ και πρόστυχε άντρα..... :grin: :grin: :grin: :grin:,  ...πάντως καλού κακού αν ερωτευθείς φόρα και....κανένα τσιγκινο σωβρακάξι...έτσι για σιγουριά βρε παιδί μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειμαι σκληρος ναζιαρης ειμαι :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom