aliki-xania !
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Kαλως το Μωρακι το γλυκο!!! χαθηκες πως παει το κρυωμα ολα οκ. καρδουλα μου;[move]
ΕΠΙΣΗΜΟ FUN CLUB ΤΗΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΑΣ_ΣΤΑΡ_ΤΡΑΝΣ ΤΩΡΑ [/move]
Kαλως το Μωρακι το γλυκο!!! χαθηκες πως παει το κρυωμα ολα οκ. καρδουλα μου;[move]
Kαλως το Μωρακι το γλυκο!!! χαθηκες πως παει το κρυομα ολα οκ. καρδουλα μου;
Μωρακι μου πλακιτσα καναμε!!!ναι ευτυχως περασε γιατι εχω φοβια με τις αρρωστιες κ λιγο εαν βηχω πεφτω σε καταθλιψη....γεια σου αλικη....παντως εαν εισαι η νικολ που ησουνα πριν καιρο η εαν εισαι αυτη της φωτο εισαι πολυ δυνατο....τελειωσαν οι τσακωμοι τωρα απο τουδε κ στο εξης θα ειμαστε αντικειμενικοι
ναι ευτυχως περασε γιατι εχω φοβια με τις αρρωστιες κ λιγο εαν βηχω πεφτω σε καταθλιψη....γεια σου αλικη....παντως εαν εισαι η νικολ που ησουνα πριν καιρο η εαν εισαι αυτη της φωτο εισαι πολυ δυνατο....τελειωσαν οι τσακωμοι τωρα απο τουδε κ στο εξης θα ειμαστε αντικειμενικοι
Mουνιλα περαστικα σου βρεεεεε.σιδερενιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*[move]
Παντως να ξερεις οτι καταβαθος εσενα γουσταρα!!! Γι αυτο και σου τα εχωνα!!!
Γιατι πρεπει να εισαι μεγαλη ΚΑΥΛΑ!!!
Mουνιλα περαστικα σου βρεεεεε.σιδερενιοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μωρο μου εσενα θελω!!!
αστα αυτα αλικη εγω δεν ψαρωνω....αμα θες να βριστουμε μεσα αλλα μην μου λες τετοια γιατι στο τελος θα το πιστεψω κ θα σου ρθω γερμανια να σε βουτηξω.....
... Μηπως βγηκες εξω στον ηλιο, ερωτευτηκες και κρυωσες ψιψινι;
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Μωρο μου εσενα θελω!!!
Εχεις σχεση;
Δεν την χρειαζεσαι την μελατονινη Γλυκα μου..........μπααααααααα βαλεντινα τους ερωτες κ τους ηλιους τους αφηνω για αλλους...εγω μεσα στο σπιτι κλειδαμπαρωμενος να μου αυξανεται η μελοτονινη(ορμονη του υπνου)
Εχει καρδουλα μου.....εχει σημασια?
γεια σε ολους...ξερει καποιος που θα βρω μπουρδελα με τραβεστι? αν μπορειτε δωστε διευθυνσεις
Εχει καρδουλα μου.....
Δεν θελω να ειμαι εμποδιο σε καποια σχεση σου.....
Θελω αυτο που θα ζησουμε να ειναι μοναδικο........
Δεν την χρειαζεσαι την μελατονινη Γλυκα μου..........
Μαζι μου θα κοιμασαι σαν πουλακι ..... μετα απο τρελο και παθιαρικο ΣΕΞ!!!
Θα γινω η απολυτη Σκλαβα σου!!!
ωχωχωχ...φίλε μουν....ερωτεύσου....μια θεά σου κάνει πρόταση βρε και την αρνήσαι?....χυλόπιτα?...τστστσ..σκληρέ,κακέ και πρόστυχε άντρα..... , ...πάντως καλού κακού αν ερωτευθείς φόρα και....κανένα τσιγκινο σωβρακάξι...έτσι για σιγουριά βρε παιδί μου....