Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συλβακη σου στελνω κατι κουκλια σουπερ.  Εδωσα τηλ σου. Οταν θα επιστρεψης θα σου ελθουν.
Να τα περιποιηθης οκ?? Ειναι 20 ποντοι και...  ετσι για ποικιλια βρε κοριτσι μου.

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ωχωχωχ...φίλε μουν....ερωτεύσου....μια θεά σου κάνει πρόταση βρε και την αρνήσαι?....χυλόπιτα?...τστστσ..σκληρέ,κακέ και πρόστυχε άντρα..... :grin: :grin: :grin: :grin:,  ...πάντως καλού κακού αν ερωτευθείς φόρα και....κανένα τσιγκινο σωβρακάξι...έτσι για σιγουριά βρε παιδί μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε Ρετ Μπατλερ... δεν την πεφτω στο Μουνοπιτακι... ασε που οταν γυρισω απο το ταξιδι μου στο Λονδινο θα πρεπει να αλλαξεις το ανεκδοτο με το τσιγκινο σωβρακο... και το Μουνοπιτακι θα αλλαξει το ονομα του σε ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΜΟΥΝΙΛΑ!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

kouin

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
0
valentina πες μου που θα σε βρω?

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συλβακη σου στελνω κατι κουκλια σουπερ.  Εδωσα τηλ σου. Οταν θα επιστρεψης θα σου ελθουν.
Να τα περιποιηθης οκ?? Ειναι 20 ποντοι και...  ετσι για ποικιλια βρε κοριτσι μου.
ναι βρε δαναη μου να εισε καλα κουκλα μου

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
valentina πες μου που θα σε βρω?

Μωρακι μου ειμαι στις Μαλδιβες απο το απογευμα... Εχουμε νοικιασει με το αγορι ενα συγκλονιστικο σπιτι διπλα στη θαλασσα... Το κουκλι μου κανει ψαροντουφεκο στα καταπρασινα νερα κι εγω ολογυμνη με πολυχρωμα λουλουδια στα μαλλια κι ενα κολιε απο σπανια κοχυλια γραφω στον υπολογιστη στην αμμουδια οσο νεαροι ιθαγενεις χορευουν γυρω μου παραδοσιακους χορους κι εγω τραγουδαω ενα ομορφο νανουρισμα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Βαλεντινα!!!
Αλικη!!!
Σουζανα!!!
Σιλβια!!!
Ευα!!!
Τα απολυτα μωρα!!!!

nikos-papas

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Θελω την βοηθεια του forum.
Είμαστε ζευγάρι(αντρας + γυναικα) και ψάχνουμε ενεργοπαθητική τραβεστί για... αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. Είμαστε ευγενείς, καθαροί και γενναιόδωροι. Απαιτούμε κομψότητα, καθαριότητα, εχεμύθεια.
Υπαρχει κατι?
Αν ναι p.m. και θα ειμαι ευγνωμων  

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα. Θελω την βοηθεια του forum.
Είμαστε ζευγάρι(αντρας + γυναικα) και ψάχνουμε ενεργοπαθητική τραβεστί για... αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. Είμαστε ευγενείς, καθαροί και γενναιόδωροι. Απαιτούμε κομψότητα, καθαριότητα, εχεμύθεια.
Υπαρχει κατι?
Αν ναι p.m. και θα ειμαι ευγνωμων  

Καλησπερα σας. Ειμαι η βασιλισσα των τρανσεξουαλ, ενα απιστευτο πλασμα με μοναδικα χαρισματα και τρομερη προσωπικοτητα. Ερχομαι ολογυμνη προς το μερος σας, σας δινω απο ενα τρυφερο φιλακι στα χειλη και σας φοραω απο ενα κολιε απο λουλουδια στο λαιμο. Σας λατρευω!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Μωρακι μου ειμαι στις Μαλδιβες απο το απογευμα... Εχουμε νοικιασει με το αγορι ενα συγκλονιστικο σπιτι διπλα στη θαλασσα... Το κουκλι μου κανει ψαροντουφεκο στα καταπρασινα νερα κι εγω ολογυμνη με πολυχρωμα λουλουδια στα μαλλια κι ενα κολιε απο σπανια κοχυλια γραφω στον υπολογιστη στην αμμουδια οσο νεαροι ιθαγενεις χορευουν γυρω μου παραδοσιακους χορους κι εγω τραγουδαω ενα ομορφο νανουρισμα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ααααααααααααααααααααααααααααααααα.................... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την ωρα που μπηκα αλικη  ειπα καλησπερα σε ολους  μαλλον δεν το διαβασες...εδω ποσταρα στην σουζανα πριν
  Πες και στην Αλικη ενα καλησπερα!!! 
ξερεις οτι σε συμπαθω!!!

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
καλε δεν κοιταω συνεχεια το φορουμ για αυτο δεν σε ειδα που μπηκες....καλησπερα αλικακι

Καλησπερα κι απο μενα νυμφη... Ξερεις οτι σε αγαπαω παρα πολυ... Ποτε θα κανονισουμε επιτελους να ερθω απο το σπιτι να χορεψουμε ολογυμνες ραπ στο σαλονι σου;

Σε λατρευω ιντριγκαδορικο θηλυκο..

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Επισκέπτης
Καλησπερα κι απο μενα νυμφη... Ξερεις οτι σε αγαπαω παρα πολυ... Ποτε θα κανονισουμε επιτελους να ερθω απο το σπιτι να χορεψουμε ολογυμνες ραπ στο σαλονι σου;
Σε λατρευω ιντριγκαδορικο θηλυκο..

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:καλα εχω λιωσει...θα πεθανω απο τα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom