talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
δεν ειμαι σκληρος ναζιαρης ειμαι
ωχωχωχ...φίλε μουν....ερωτεύσου....μια θεά σου κάνει πρόταση βρε και την αρνήσαι?....χυλόπιτα?...τστστσ..σκληρέ,κακέ και πρόστυχε άντρα..... , ...πάντως καλού κακού αν ερωτευθείς φόρα και....κανένα τσιγκινο σωβρακάξι...έτσι για σιγουριά βρε παιδί μου....
ναι βρε δαναη μου να εισε καλα κουκλα μουΣυλβακη σου στελνω κατι κουκλια σουπερ. Εδωσα τηλ σου. Οταν θα επιστρεψης θα σου ελθουν.
Να τα περιποιηθης οκ?? Ειναι 20 ποντοι και... ετσι για ποικιλια βρε κοριτσι μου.
Γεια σου ρε Σιλβια!!! που δεν χαιρετας πια........ναι βρε δαναη μου να εισε καλα κουκλα μου
valentina πες μου που θα σε βρω?
την ωρα που μπηκα αλικη ειπα καλησπερα σε ολους μαλλον δεν το διαβασες...εδω ποσταρα στην σουζανα πρινΓεια σου ρε Σιλβια!!! που δεν χαιρετας πια........
Καλησπερα. Θελω την βοηθεια του forum.
Είμαστε ζευγάρι(αντρας + γυναικα) και ψάχνουμε ενεργοπαθητική τραβεστί για... αλατοπίπερο στην ερωτική μας ζωή. Είμαστε ευγενείς, καθαροί και γενναιόδωροι. Απαιτούμε κομψότητα, καθαριότητα, εχεμύθεια.
Υπαρχει κατι?
Αν ναι p.m. και θα ειμαι ευγνωμων
ααααααααααααααααααααααααααααααααα....................Μωρακι μου ειμαι στις Μαλδιβες απο το απογευμα... Εχουμε νοικιασει με το αγορι ενα συγκλονιστικο σπιτι διπλα στη θαλασσα... Το κουκλι μου κανει ψαροντουφεκο στα καταπρασινα νερα κι εγω ολογυμνη με πολυχρωμα λουλουδια στα μαλλια κι ενα κολιε απο σπανια κοχυλια γραφω στον υπολογιστη στην αμμουδια οσο νεαροι ιθαγενεις χορευουν γυρω μου παραδοσιακους χορους κι εγω τραγουδαω ενα ομορφο νανουρισμα...
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
Πες και στην Αλικη ενα καλησπερα!!!την ωρα που μπηκα αλικη ειπα καλησπερα σε ολους μαλλον δεν το διαβασες...εδω ποσταρα στην σουζανα πριν
καλε δεν κοιταω συνεχεια το φορουμ για αυτο δεν σε ειδα που μπηκες....καλησπερα αλικακιΠες και στην Αλικη ενα καλησπερα!!!
ξερεις οτι σε συμπαθω!!!
καλε δεν κοιταω συνεχεια το φορουμ για αυτο δεν σε ειδα που μπηκες....καλησπερα αλικακι
Καλησπερα κι απο μενα νυμφη... Ξερεις οτι σε αγαπαω παρα πολυ... Ποτε θα κανονισουμε επιτελους να ερθω απο το σπιτι να χορεψουμε ολογυμνες ραπ στο σαλονι σου;
Σε λατρευω ιντριγκαδορικο θηλυκο..
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
καλε δεν κοιταω συνεχεια το φορουμ για αυτο δεν σε ειδα που μπηκες....καλησπερα αλικακι
Mα που εισαι τοση ωρα.....................καλα εχω λιωσει...θα πεθανω απο τα γελια
Mα που εισαι τοση ωρα.....................