arxideboras
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καροτσερι Καροτσερι....
Καποια στιγμη θα μαζευτουμε εγω, η Αλισια, η Σουζανα, η Νικολ, η Τανια, η Μπαρμπι, η Ευα και ΟΛΕΣ οσες εχεις βρισει κατα καιρους απο εδω μεσα κι εχεις πει του κοσμου τις μαλακιες και ολες μαζι θα κρινουμε ποια ηταν αυτη που ελεγε ολα αυτα για μας τοσο καιρο... Φροντισε να μην εισαι σουρωμενη η νταμιρωμενη οταν θα ερθω εγω η ιδια στο θλιβερο στεκι σου να σε κερασω ενα ποτο και να προσπαθησω να λυσω τα ψυχολογικα σου... Γιατι αφριζεις με ολες τις ομορφες; Μηπως ακομη και το ονομα/παρατσουκλι σου ειναι τοσο μπαναλ που ακουγεται σαν να ειναι βγαλμενο απο ταινια με τον Ταμτακο;
Οι υπευθυνοι εχουν ηδη ενημερωθει για τα απειλητικα μηνυματα που μου εστειλες...
Μακιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καποια στιγμη θα μαζευτουμε εγω, η Αλισια, η Σουζανα, η Νικολ, η Τανια, η Μπαρμπι, η Ευα και ΟΛΕΣ οσες εχεις βρισει κατα καιρους απο εδω μεσα κι εχεις πει του κοσμου τις μαλακιες και ολες μαζι θα κρινουμε ποια ηταν αυτη που ελεγε ολα αυτα για μας τοσο καιρο... Φροντισε να μην εισαι σουρωμενη η νταμιρωμενη οταν θα ερθω εγω η ιδια στο θλιβερο στεκι σου να σε κερασω ενα ποτο και να προσπαθησω να λυσω τα ψυχολογικα σου... Γιατι αφριζεις με ολες τις ομορφες; Μηπως ακομη και το ονομα/παρατσουκλι σου ειναι τοσο μπαναλ που ακουγεται σαν να ειναι βγαλμενο απο ταινια με τον Ταμτακο;
Οι υπευθυνοι εχουν ηδη ενημερωθει για τα απειλητικα μηνυματα που μου εστειλες...
Μακιαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote
σουζανα δεν υπαρχει μονο κοκο!οπως δεν υπαρχει αλικη και μονο νικολ!η ευα ειναι καυλα!τωρα εσυ και ηνικολ και ημπαρμπι ειστε για το πουτσο!!!!!!!!!!!
κοκοκοκοκοκοκοκο
Βρε χαζουλι... Ειναι ποτε δυνατον να με πεισεις οτι δεν υπαρχει η κολλητη μου και πως ειναι η Νικολ;;;;;; Για να την αναφερεις συνεχεια πρεπει να σου εχει κανει πολυ μεγαλη ζημια αυτη και η Μπαρμπι... Και που να δεις την Αλισια.. εκει θα κοπανηθεις ακομη περισσοτερο... οσες κακιες και να πετας ομως το ξερεις πολυ καλα... ησουν εισαι και θα παραμεινεις ενας τραβελος του σωρου και η περιπτωση σου δεν αφορουσε ποτε κανεναν... και η συνεχεια θα ειναι ακομη πιο οδυνηρη.. μηπως τσατσος στο ντελο καποιας που θα σε εχει για χαμαλη;
Η Βαλεντινα Σταρ Τρανς σε εξοντωσε... Ξερεις οτι δεν πειθεις με τιποτα σαν τρανς και προτιμας να μπεις σαν αντρας... Ε ρε πικρα...
Σε λατρευω ομως μωρη παλιοπατσαβουρα!
Μακια! Μακια!! Μακια!!!
ψωλοχυμα στο κωλο του βαλαντη....................
Κακοτυχη ... κουρασμενη...απελπισμενη ... τυρανισμενη.... Τραβεστουλα....
Η ζωη σου φερθηκε τοσο ακαρδα....
Κοριτσι μου αν θελεις σε περνω εδω στο Βερολινο να καθαριζεις τα δωματια απο τα μπαλαμια!!! να εισαι σιγουρη οτι θα εχεις και τα πριμ σου....!!!
Βοηθαω παντα τα δυστηχισμενα κοριτσια!!!
Σε Αγαπω πραγματικα και θελω να ειμαι κοντα σου!!!
Αξιζει να προσπαθησεις κουκλιτσα μου για ενα καλυτερο αυριο!!!
θα ειμαι παντα διπλα σου......!!!
Ελα Σουζουνα φωτογραφισε την πιο πολυ!!!Εγω δεν δινω δεκαρα για τετοια πανυγυρια....ας μεινει οπως την εκανε ο θεος με τα σταβοκανικα ποδαρακια της...ξερει αυτη.....
Ελα Σουζουνα φωτογραφισε την πιο πολυ!!!
Προσεξε μονο arxidemporas παλια οταν κανενα τσολι εκανε μαγκιες απο αυτες που λες πως θα κανεις σε μενα με τους αφρους και τις απειλες....δεν γλυτωνε ετσι ευκολα..να το σχεδιασεις καλα...με 0 πιθανοτητες αποτυχιας...γιατι και 1% να πεξει να πιαστεις..στο υποσχομαι....θα πας για πολλα χρονακια μεσα.... Εγω δεν ειμαι σαν τις αλλες φιλεναδες σου...και το ενοω....μην και κανεις το λαθος να ερθεις να κανεις τσαμπουκα εσυ η οποιον βαλεις και δεν το πετυχει καλα...καθε 10λεπτο περνανε περιπολικα απο εκει που ειμαι και το ξερεις....και εχω για κακη σου τυχη γυναικεια ταυτοτητα.. αυτο σου λεω για τισ απειλες τισ πριβε..μαγκα...
ελα αλλη μια φωτογραφια!!