Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προσεξε μονο arxidemporas παλια οταν κανενα τσολι εκανε μαγκιες απο αυτες που λες πως  θα κανεις σε μενα με τους αφρους και τις απειλες....δεν  γλυτωνε ετσι ευκολα..να το σχεδιασεις καλα...με 0 πιθανοτητες αποτυχιας...γιατι και 1% να πεξει να  πιαστεις..στο υποσχομαι....θα πας για πολλα χρονακια μεσα.... Εγω δεν ειμαι σαν τις αλλες  φιλεναδες σου...και  το ενοω....μην και κανεις το λαθος να ερθεις να κανεις τσαμπουκα εσυ η οποιον  βαλεις και δεν το πετυχει καλα...καθε 10λεπτο περνανε περιπολικα απο εκει που ειμαι και το  ξερεις....και εχω για κακη σου τυχη  γυναικεια ταυτοτητα.. αυτο σου λεω  για τισ απειλες  τισ πριβε..μαγκα...
      Σουζανα τα ιδια κανει και σε εμενα  με τα πμ....
μην δινεις σημασια......
Ολο μαλακιες λεει.....

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ασε που θα  φροντισω να παρεις ολες τις τελευταιες  μαγκιες που εγιναν  στη Συγγρου....μια χαρα  θα σου κατσει..γιατι  ενα να  θυμασαι....αμα θελω να  φερθω πουστικα σαν και σενα...μπορω....

φοβηθηκα τωρα.....πωπω ουτε ο κουγιας να ησουν........
κατσε καλααααααααα :uzi:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
φοβηθηκα τωρα.....πωπω ουτε ο κουγιας να ησουν........
κατσε καλααααααααα :uzi:

Την επόμενη φορά που απειλήσεις μέλος, έμεσα ή άμεσα με ΡΜ ή με ποστ θα υπωστείς τις συνέπειες...........

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66

arxideboras

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
καποιες κανουν οντως τη δουλεια τους καποιες αλλες κοροιδευουν το κοσμο !!!!!!

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα σε ολους αγορια και κοριτσια............... :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :babycry: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

aggel

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
σιλβια σε ψαχνω,στειλε μου μην. :helpplea:

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τζουμ Τζουμ Τζουμ!!!Καλησπερα σας....ντα μου καμετε?

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλο ταξιδι λοιπον μικρη μου....και  προσεξε να περασεις ΤΕΛΕΙΑ!

mathitis

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2006
Like
22
Πόντοι
1
σουζανα αυτο ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να δουμε απο εσενα?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Συλβια την καλησπερα μου και σε ολα τα υπεροχα αγορια του θρεντ. Καλα να περασης κοπελα μου καλο ταξιδι και θα τα πουμε οταν γυρισης.
Μαναρια μου χαιρομε που με συζητατε σε ολες τις σελιδες αυτο σημαινη οτι με σκεπτεστε συνεχεια.
Συνεχιστε ετσι. Η Δαναη σας περιμενη να περασουμε υπεροχες στιγμες στον υπεροχο χωρο της.

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Συλβια την καλησπερα μου και σε ολα τα υπεροχα αγορια του θρεντ. Καλα να περασης κοπελα μου καλο ταξιδι και θα τα πουμε οταν γυρισης.
Μαναρια μου χαιρομε που με συζητατε σε ολες τις σελιδες αυτο σημαινη οτι με σκεπτεστε συνεχεια.
Συνεχιστε ετσι. Η Δαναη σας περιμενη να περασουμε υπεροχες στιγμες στον υπεροχο χωρο της.
ευχαριστω κουκλα μου να εισαι καλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom