Νέα

Tραβέλια με προσόντα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzogarw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Απιστευτος  Βουδας  και μοναδικος!!!!!!

Δεν πιανεσε με τιποτα Βουδα μου.  Εισαι φοβερος

tansilvia

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
16
Απιστευτος  Βουδας  και μοναδικος!!!!!!

Δεν πιανεσε με τιποτα Βουδα μου.  Εισαι φοβερος
κοριτσια και αγορια καλα να περασετε και ηρεμα οσο θα λυπω μη γυρισω και βρω 100 σελιδες και μου βγουν τα ματια να διαβαζω :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
κοριτσια και αγορια καλα να περασετε και ηρεμα οσο θα λυπω μη γυρισω και βρω 100 σελιδες και μου βγουν τα ματια να διαβαζω :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired: :tired:
  Kοριτσακι μου καλα να περασεις!!!
Καλησπερα Σουζανα μου!!!
Καλησπερα στα Αγορια μας!!!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οχι Συλβουλα μου φρονιμα θα ειμαστε. Στο θρανιο θα σε περιμενουμε με δεμενα χερακια. Ειμαστε ερωτευμενα παιδια. Ροδα τσαντα και κοπανα ενα πραγμα. θα σε περιμενουμε στην ταξη οταν θα γυρισης. Ολα τα κοριτσια.
Θα σε περιμενουμε να μας πας εκδρομη. Να νοιωσουμε την καψα του Ηλιου.
Κυρια Κυρια????  Η Βαλεντινα και τα αλλα κοριτσια με πειραζουυυυυυυυν....

george1979

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ευα και δαναι.απλοσ η καλητερεσ....με τησ υπολοιπεσ μην ασχολοιστε............. ,,,,,,,,,,,,,,,EINE MOΥΦΑ....αντε μπουρδελο το κανατα το σιτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
απο τα πιο αντιαισθητικα αβαταρ που εχω δει ποτε!!
μπλιαχ!
ευα και δαναι.απλοσ η καλητερεσ....με τησ υπολοιπεσ μην ασχολοιστε............. ,,,,,,,,,,,,,,,EINE MOΥΦΑ....αντε μπουρδελο το κανατα το σιτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Καλησπερα σε ολα τα τρυφερα πλασματακια που κοιμουνται και ξυπνανε με τη μορφη της εκρηκτικης Βαλεντινας καρφωμενη στη σκεψη τους...

Σας γραφω και παλι απο εναν απιστευτο εξωτικο παραδεισο.. Κανω ερωτα απο το πρωι ως το βραδυ στην παραλια με πανεμορφους ιθαγενεις... Ηδη ολοι εδω με αντιμετωπιζουν σαν τοπικη σελεμπριτι και πολλοι σαν θεοτητα... Τελικα οπου κι αν παω το εχει η μοιρα μου να γινομαι νουμερο ενα...

Πεσμενα τα πραγματα στο φορουμ κατα τη διαρκεια της απουσιας μου... Φαινεται πως τα φανς δεν βρισκουν λογο να ασχολουνται με το θρεντ οσο απεχει η βασιλισσα των τρανσεξουαλ...

Τα φιλια μου σε ολα τα αγορια του θρεντ, στα εκρηκτικα κοριτσια μας (Αλισια, Σουζι και λαιδη Συλβια)... Ειστε ολοι μοναδικοι!!!

Καντε ερωτα παιδια... Προτιμηστε τα κοριτσια της Συγγρου που παιρνεις οτι βλεπεις... Και που δεν πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες... Αλλιως σε καποιο επιλεγμενο ντελο με δυνατες τρανς... Μην αφηνετε να σας κοροϊδευουν ανθρωποι εκτος χωρου!!!

Σας λατρευω...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα στο υπερτατο πλασμα με το ονομα Βαλεντινα!!!
Καλησπερα στα Αγορια μας τα Ομορφα που Αγαπω πολυ!!!
Καλησπερα στη Πολυ ομορφη Σουζανα και την εκρηκτικη Συλβια!!!

Σε ζηλευω φιλεναδα!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Ηδη ολοι εδω με αντιμετωπιζουν σαν τοπικη σελεμπριτι και πολλοι σαν θεοτητα... Τελικα οπου κι αν παω το εχει η μοιρα μου να γινομαι νουμερο ενα...

.......αυτογνωσία............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Παιδακια μου γλυκα σας ευχαριστω για τον καταιγισμο απο ομορφα λογακια..

Αλισια πολλα μακια μακια μακια!!!

Ευτυχως ολα πηγαν υπεροχα με τα βυζακια μου.. Ο γιατρος ηταν υπεροχος... Πολλες απο τον κυκλο μας μπορει να σαστισαν οταν ανακοινωσα οτι θα τα κανω στην Ινδια στον Δοκτωρα Σαλιχ... Κοριτσια οσες απο εσας το σκεφτεστε για βυζακια σας τον προτεινω!!! Καταπληκτικος ανθρωπος, με απιστευτο χιουμορ και οικολογικες ανησυχιες... Σας λατρευω Δρ. Σαλιχ, ειστε απιστευτη τυπαρα!!!

Κακα τα ψεμματα πρεπει να φροντιζουμε τα βυζακια μας. Χωρις αυτα δεν μπορουμε να υποστηριξουμε το ρολο της τραβεστι-τρανσεξουαλ... Οποια θελει πληροφοριες για το γιατρο σε μενα κοριτσακια μου τσαχπινικα!!!

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Στην Ινδια θα εμπιστευτεις τα βυζια σου ?
Αντε καλοριζικα

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Στην Ινδια θα εμπιστευτεις τα βυζια σου ?
Αντε καλοριζικα

Επιτελους επεστρεψες στην παρεα μας παλιοπαιδο... Μωρο μου ο δρ. Σαλιχ ειναι ΚΟΡΥΦΗ και τον εχουν εμπιστευτει οι πιο λαμπερες σταρ του Μπολλυγουντ... Οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες απο οτι σε Ευρωπη και Αμερικη και ειμαι τρομερα ικανοποιημενη με τα στηθια μου. Ειναι ακριβως οπως τα ηθελα και αν και ειμαι ακομη στην αναρρωση δειχνουν υπεροχα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

ΥΓ: Σου αρεσει το νεο μου λουκ;

aliki-xania !

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επιτελους επεστρεψες στην παρεα μας παλιοπαιδο... Μωρο μου ο δρ. Σαλιχ ειναι ΚΟΡΥΦΗ και τον εχουν εμπιστευτει οι πιο λαμπερες σταρ του Μπολλυγουντ... Οι τιμες ειναι πολυ καλυτερες απο οτι σε Ευρωπη και Αμερικη και ειμαι τρομερα ικανοποιημενη με τα στηθια μου. Ειναι ακριβως οπως τα ηθελα και αν και ειμαι ακομη στην αναρρωση δειχνουν υπεροχα...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Bαλεντινα μου ειδες που δεν ηταν τιποτα τελικα.....
Αντε και γιατι οχι να παρεις μερος φετος και στα καλιστεια!!! θα τους τρελανεις  με το νεο λουκ σου και το νεο μπουστο!!!
Ειμαι σιγουρη οτι και πρωτη θα βγεις, δεν εχεις τιποτα να ζηλεψεις απο τις αλλες!!!

dilan297

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ALIKI MWRO MOY HSOYN KATA TIS 2 TO PRWI STHN ARXH TOY PARADROMOY THS SYGGROY ME LEYKES M POTES..?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Στο Λος Αντζελες αν θες να σου προτεινω κατι εχω κονε.
Με Ινδια μερια δυστυχως οχι.
Να περνατε καλα ολοι και ολες σας εδω μεσα και να γουσταρετε σε οτι κανετε.
Να νιωθετε full την ενεργεια της στιγμης .

Ενα γεια περασα να πω
Καλο ΧΧΧ weekend

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6

Bαλεντινα μου ειδες που δεν ηταν τιποτα τελικα.....
Αντε και γιατι οχι να παρεις μερος φετος και στα καλιστεια!!! θα τους τρελανεις  με το νεο λουκ σου και το νεο μπουστο!!!
Ειμαι σιγουρη οτι και πρωτη θα βγεις, δεν εχεις τιποτα να ζηλεψεις απο τις αλλες!!!

Σε ευχαριστω Αλικακι!!! Θα παρω τηλεφωνο την Ευα για να δηλωσω συμμετοχη... Αν βεβαια στις φιναλιστ ειναι φετος η Ινα, η Αγαπη, η Μπαρμπι, η Νελλη και η Ντεμπορα θα ειναι πολυ δυσκολος ο αγωνας για τη δευτερη θεση!!! Γιατι στην πρωτη θα ειμαι εγω...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Souzana

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους!Τι κανουτε? Κοριτσια  στις επαλξεις πανετοιμες και αρματωμενες...ετσι....ετοιμοπολεμες γιατι σαββατο....ταγορια δαιμονιζονται....Και Βαλι μ...αμα  δηλωσεις  συμμετοχη να μας πεις να ερθουμε να σε θαυμαξουμε....

Εγγρ.
18 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Kαι μια ανακοινωση για ολα τα φανς πριν κανω μια βουτια στον γαλαζοπρασινο ωκεανο...

Με το που επιστρεφω Αθηνα (μαυρισμενη και με ραστα μαλλια) εγκαινιαζω για πρωτη φορα στην Ελλαδα τις βιτρινες με τα κωλ γκερλ που υπαρχουν σε αλλες χωρες της Ευρωπης οπως στο Βελγιο. Αρχικα θα ειμαι μονο εγω σε μια βιτρινα στη Λεωφορο Θηβων και αν ολα πανε καλα συντομα θα μαζεψω κοντα μου τα πιο δυνατα αστερια απο το χωρο των τρανσεξουαλ!!!

Την ωρα που οι αλλες, παρωχημενες και γραφικες επαναλαμβανουν τα χιλιοειπωμενα και παραμενουν κολλημενες σε ιδεες και συμπεριφορες του ογδοντα, η Βαλεντινα Σταρ Τρανς για μια ακομη φορα πρωτοπορει και ανοιγει νεους δρομους....

Αμεσως μετα το Πασχα θα βουησει ολη η Αθηνα! Και το μαθατε πρωτοι εδω...

απο το Βαλεντινιω σας...

Μακια! Μακια!! Μακια!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom